Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Θέματα:
Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική.
Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !
- ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com
▼
Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Τεράστιος γύρος.. παραλίγο να… πλακώσει ψήστες σε σουβλατζίδικο στην Αίγυπτο (βίντεο)
Υπήρχε ένας πολιτισμός ανθρωποειδών όντων στα αστρικά συστήματα κάποιων περιοχών του Γαλαξία. Ονόμαζαν τους εαυτούς τους "Παιδιά του Σύμπαντος". Δεν ήξεραν τίποτε άλλο. Μια μέρα ανακάλυψαν την ύπαρξη ενός περίεργου αποτυπώματος μάζας σε μια εξωτερική σπείρα του γαλαξία. "Μάζα".. ούτε βιώσιμου πλανητοειδούς, ούτε άστρου, ούτε μαύρης τρύπας. Αποφάσισαν να πάνε σε αυτή την περιοχή. Βρήκαν κάτι σαν πλανήτη, αλλά η επιφάνειά του περιβαλλόταν από παχύ και σκληρό κέλυφος νεκρής μαύρης υάλου, νεκρού μίγματος μετάλλων και νεκρό πέτρωμα. Είχαν την τεχνολογία να τρυπήσουν αυτό το κέλυφος, το έκαναν και έφτασαν να ανακαλύψουν ότι από κάτω βρισκόταν ένας νεκρός κόσμος/πολιτισμός, ονόματι "Ανθρωπότητα", και ο πλανήτης ονομαζόταν Γη. Με ίχνη ολοσχερούς αυτοκαταστροφής, άσχημος, ο οποίος αποδείχτηκε ότι τεχνολογικά είχε φτάσει πάντως σε σημείο να διώξει μακριά κάποια δείγματα του είδους του. Τα έδιωξε να βρούν την τύχη τους στον Γαλαξία, αλλά αφαίρεσε από πάνω τους κάθε ανάμνηση της πορείας του είδους τους, σαφέστατα με την πρόθεση να μην ενσταλαχθεί στην συνείδηση των ταξιδιωτών ουδέν ψήγμα ενοχής γι αυτό που έγινε στην Γη. Ουδεμία ντροπή για το ότι κατέστρεψαν το σπίτι τους. Οι ταξιδιώτες αυτοί εξελίχτηκαν μέσα στους εκατοντάδες αιώνες που εποικούσαν τον Γαλαξία, και όπως είπαμε...ουδεμία αίσθηση είχαν ότι τον εποικούσαν. Είχαν την αίσθηση ότι από πάντα έτσι υπήρχαν παντού στον διαστημικό χώρο και ότι ήταν παιδιά του σύμπαντος. Αμ ΔΕΝ ! ... Ήταν τελικά -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- παιδιά αυτών των μωρών Γήινων. Αλλά αυτό που λύπησε περισσότερο τα Παιδιά του Σύμπαντος (και την λύπη πρώτη φορά την ένιωσαν)..... ήταν ότι.. εκείνοι οι Γήινοι.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ.
Το περί του "γύρου" .. άσχετο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Διόδοτος αντιμετωπίζει μία άρνηση σε σοβαρότητα αυτές τις ημέρες..
Αλλά μάλλον.. θα επανέλθουμε..
Υπήρχε ένας πολιτισμός ανθρωποειδών όντων στα αστρικά συστήματα κάποιων περιοχών του Γαλαξία. Ονόμαζαν τους εαυτούς τους "Παιδιά του Σύμπαντος". Δεν ήξεραν τίποτε άλλο. Μια μέρα ανακάλυψαν την ύπαρξη ενός περίεργου αποτυπώματος μάζας σε μια εξωτερική σπείρα του γαλαξία. "Μάζα".. ούτε βιώσιμου πλανητοειδούς, ούτε άστρου, ούτε μαύρης τρύπας. Αποφάσισαν να πάνε σε αυτή την περιοχή. Βρήκαν κάτι σαν πλανήτη, αλλά η επιφάνειά του περιβαλλόταν από παχύ και σκληρό κέλυφος νεκρής μαύρης υάλου, νεκρού μίγματος μετάλλων και νεκρό πέτρωμα. Είχαν την τεχνολογία να τρυπήσουν αυτό το κέλυφος, το έκαναν και έφτασαν να ανακαλύψουν ότι από κάτω βρισκόταν ένας νεκρός κόσμος/πολιτισμός, ονόματι "Ανθρωπότητα", και ο πλανήτης ονομαζόταν Γη. Με ίχνη ολοσχερούς αυτοκαταστροφής, άσχημος, ο οποίος αποδείχτηκε ότι τεχνολογικά είχε φτάσει πάντως σε σημείο να διώξει μακριά κάποια δείγματα του είδους του. Τα έδιωξε να βρούν την τύχη τους στον Γαλαξία, αλλά αφαίρεσε από πάνω τους κάθε ανάμνηση της πορείας του είδους τους, σαφέστατα με την πρόθεση να μην ενσταλαχθεί στην συνείδηση των ταξιδιωτών ουδέν ψήγμα ενοχής γι αυτό που έγινε στην Γη. Ουδεμία ντροπή για το ότι κατέστρεψαν το σπίτι τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι ταξιδιώτες αυτοί εξελίχτηκαν μέσα στους εκατοντάδες αιώνες που εποικούσαν τον Γαλαξία, και όπως είπαμε...ουδεμία αίσθηση είχαν ότι τον εποικούσαν. Είχαν την αίσθηση ότι από πάντα έτσι υπήρχαν παντού στον διαστημικό χώρο και ότι ήταν παιδιά του σύμπαντος. Αμ ΔΕΝ ! ... Ήταν τελικά -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- παιδιά αυτών των μωρών Γήινων. Αλλά αυτό που λύπησε περισσότερο τα Παιδιά του Σύμπαντος (και την λύπη πρώτη φορά την ένιωσαν)..... ήταν ότι.. εκείνοι οι Γήινοι.. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ.