Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Θέματα:
Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική.
Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !
— ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ –
Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com
▼
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026
Κράτος μπ@@ρδέλο!! Παρακολουθούνταν και αυτοί που παρακολουθούσαν ... από τα ισραηλινά συστήματα. Μάλλον πλησιάζει η μεγαλύτερη θύελλα που θα ρίξει τον Μητσοτάκη.
Ε!!!καί που θα πεσει ο Μητσοτάκης???θα έρθει ένας άλλος πιο μαλ@κας απο δαύτον.Γιατί όπως έχουμε καταλάβει τόσα χρόνια,τίποτα δεν παει καλήτερα αλλά τρείς χειρότερα.Μόνον ο Ύψιστος !! Γιάννης Παγκράτι.
ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ!!!καί που θα πεσει ο Μητσοτάκης???θα έρθει ένας άλλος πιο μαλ@κας απο δαύτον.Γιατί όπως έχουμε καταλάβει τόσα χρόνια,τίποτα δεν παει καλήτερα αλλά τρείς χειρότερα.Μόνον ο Ύψιστος !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιάννης Παγκράτι.