Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

290 οι νεκροί στη Σρι Λάνκα. Ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω απο την επίθεση στους Χριστιανούς της Σρί Λάνκα;; (βίντεο)



Διαθρησκευτικές εντάσεις υπήρχαν μόνο μεταξύ Βουδιστών και Μουσουλμάνων που ήταν όμως πολύ μικρής έκτασης κι ερασιτεχνικού τύπου.

 
Ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω απο την επίθεση στους Χριστιανούς της Σρί Λάνκα;;4Ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω απο την επίθεση στους Χριστιανούς της Σρί Λάνκα;;44

Από τα 22 εκατομμύρια των κατοίκων της Σρι Λάνκα, το 70% είναι βουδιστές, το 12,6% ινδουιστές, το 9,7% μουσουλμάνοι και το 7,6% χριστιανοί, σύμφωνα με την απογραφή του 2012.

Οι Τζιχαντιστές δεν επιτέθηκαν στη 1η σε μάζα θρησκεία εκεί ουτε στον Βουδισμό ούτε στον Ινδουισμό !

Αλλόθησκοι εξάλλου γι αυτούς είναι και ένας Βουδιστής ή ένας Ινδουιστής..
Προτίμησαν να επιτεθούν σε χριστιανούς που είναι η μειοψηφία πράμα που συμφέρει μόνο τους Σιωνιστές οι οποίοι επιθυμούν τη διαμάχη ανάμεσα σε Χριστιανισμό και Ισλάμ!

Η Σρι Λάνκα πάντως είχε υπερψηφίσει την πρόταση Τουρκίας-Υεμένης που καταδίκαζε την μεταφορά της πρωτεύουσας του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ (Status of Jerusalem Resolution) κι ο Τράμπ υποσχέθηκε κυρώσεις κι εκδίκηση στους 128 που δεν στήριξαν την δική του κίνηση. 


Ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω απο την επίθεση στους Χριστιανούς της Σρί Λάνκα;;08Ποιοί πραγματικά βρίσκονται πίσω απο την επίθεση στους Χριστιανούς της Σρί Λάνκα;;07

Στη Σρι Λάνκα ήταν σοβαρά προβληματισμένοι για το αν έπραξαν το σωστό πηγαίνοντας κόντρα στο Ισραήλ.





grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου