Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή γι αυτό οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν.



17 χρόνια ποινή φυλάκισης σε Μοναχούς του Αγίου Όρους. Τέτοια αυστηρότητα … για μία ερασιτεχνική μολότοφ από τη «Δικαιοσύνη» … πρέπει να έχει πολύ μεγάλο βάθος … που φυσικά απέφυγαν να γράψουν στο «αριστερό Ποντίκι .
Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή γι αυτό οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν

Και σ’ ένα άρθρο του 2006 …(13 χρόνια πριν) …μαθαίνουμε γιατί τέτοια εμπάθεια από το ΝΑΤΟικό Οικουμενικό Πατριαρχείο των Οικουμενιστών της Νέας Τάξης εναντίον 10 μοναχών στο Άγιο Όρος.
Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή … και το 2005 οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να διώξουν την παλιά αδελφότητα για να την αντικαταστήσουν με νέα αδελφότητα …που να προσεύχεται για την υγεία των Rothschild.

Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή γι αυτό οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν2 

Άλλωστε και στο Άγιο Όρος … λεφτά κι επιδοτήσεις χρειάζονται για να συντηρηθεί και τα λεφτά ξέρουμε όλοι ποιοι τα τυπώνουν.
Κι επειδή η παλιά αδελφότητα δεν δέχτηκε αυτήν την απόφαση και παρέμεινε στη Μονή … το κράτος των χαφιέδων …έστειλε την Αστυνομία να τους πετάξει έξω.

Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή γι αυτό οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν4Η Μονή Εσφιγμένου τελούσε υπό Ρωσική επιρροή γι αυτό οι υπηρέτριες των τοκογλύφων αποφάσισαν να την αντικαταστήσουν6Η «κατάρα» όσων σχετίζονται με τον Πούτιν και πάλι μπροστά μας. Πατριαρχείο , Δικαιοσύνη , Αστυνομία … όλοι στις διαταγές των ξένων αφεντικών.


grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου