Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Μητσοδράκουλας, εχθές στο συνέδριο της ΝΔ, για το μεταναστευτικό: «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ»

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: «ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΑΪΝΤΕ ΤΟΝ Π@@ΛΟ! ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΑΣΧΑ..ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..»

Χαμός με τον Κρητικό δάσκαλο που πήγε τους μαθητές του στον Άγνωστο Στρατιώτη, με βηματισμό και Εθνικό Ύμνο (Βίντεο)


Σχόλιο Διόδοτου: ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! Όχι μόνο θα σάς ανέβη το ηθικό με αυτό το βίντεο, αλλά θα καταλάβετε ότι αν τα παιδιά μας έστω και τώρα ξεκινούσαν να έχουν τέτοιους δασκάλους και γέμιζαν μέσα τους από φιλοπατρία και πειθαρχία, και μάλιστα να το ευχαριστιούνται όπως φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο, σύντομα θα είχαν το κάθε εγκληματικό αλλοδαπό κατακάθι και τον κάθε τουρκαλά.. βούτυρο στο ψωμί τους. ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ!!!

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Τζώρτζια Κεφαλά - Lies

Κυκλοφορία: 26 Νοεμβρίου 2019


ΕΡΙΦΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΆ, ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

  (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης για το Μεταναστευτικό-"ενάντια στη νέα δομή", 25/11/2019


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Pink Floyd - Sorrow (2019 Remix)

Release date 13 December 2019, with a 12-track ‘Highlights’ package (2-LP or 1-CD) available on 29 November 2019

ΝΑ ΠΏΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΦΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!
500-1000-2000 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ...
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ .. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ...
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ, Η ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ ... ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΓΛΥΤΩΣΕΙ", ... Η ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ... Η ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ... πηγή

Αναπληρωτής ΣΕΑ: Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης να συζητηθούν εάν…




Σχόλιο Αυτόλυκου: Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου και Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κύριος Θάνος Ντόκος. Λίιιιιιιγο Τουρκολάγνος. Όχι πολύ.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Gong - Magdalene (Subterranea Club 2000, Live)

αφιερωμένο στον φίλο μου Φώτη


Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Έλεγε ο συγχωρεμένος Νεοκλής Σαρρής: Ὁ κίνδυνός τους εἶναι οἱ bloggers καὶ ἡ ἐνημέρωση τῆς κοινῆς γνώμης μέσω τοῦ διαδικτύου!

«Τρέμουν τοὺς 'bloggers' τὰ τρόμακτρα τῆς κακῆς  δημοσιογραφίας καὶ παραπληροφορήσεως τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ»!!! (βίντεο)


«Πυρά» Ισραηλινών κατά Ερντογάν: «Πρέπει να τον σταματήσουμε, ετοιμάζει κάτι σοβαρό κατά Χριστιανών & Εβραίων»


Τρομερές κατηγορίες προσάπτει στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Ν.Ερντογάν μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα, η οποία επικαλείται δήλωση του ιδίου, επισημαίνοντας μια πιθανή τουρκική προετοιμασία κατά των kuffar/kafir, που σημαίνει την κοινή πολιτική και στρατιωτική εξουδετέρωση, χριστιανών, Εβραίων, ινδουιστών, βουδιστών, ακτιβιστών και ανθρωπιστών, με εντολή όπως αναφέρεται, του Τούρκου προέδρου.


Ο Ερντογάν είχε δηλώσει πρόσφατα «Ο Αλλάχ μας διατάζει να τελειώνουμε με τους απίστους».

Ένα repeat ακόμα, από έναν αγιορείτη μοναχό...

Ό,τι δηλαδή ήδη γράψαμε εδώ και εδώ, συν το ότι τονίζει ο γέροντας.. "Μακρυά από ψεύτικες αγαπολογίες και πεποιθήσεις του τύπου "Σφάξε με πασά μου ν'αγιάσω".

Θεσσαλονίκη: Επιστολή 109 προσώπων "υψηλού κύρους" στον Κ. Μητσοτάκη για την "εγχώρια προστασία"

Καθηγητές του ΑΠΘ, στρατιωτικοί, νομικοί και γιατροί επισημαίνουν στον πρωθυπουργό την αναγκαιότητα εφαρμογής του άρθρου 8 του νόμου 4636/2019 Περί Διεθνούς Προστασίας 
Σχόλιο Διόδοτου: Άλλη μια προσπάθεια με το "σεις" και με το "σας" και το "αξιότιμε", που η ανθελληνική κυβέρνηση θα την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Με την πένα δεν πρόκειται να αποτραπεί το σχέδιο εξόντωσής μας.. αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα όπλα. 

ΣΥΡΙΖΑ: φιλοϊσλαμικό -ανθελληνικό -αντιχριστιανικό μόρφωμα που εξυπηρετεί ξένα-εχθρικά προς τους Έλληνες συμφέροντα και σχεδιασμούς. Δεν έχει καμμιά θέση στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Να κάνουμε μια σούμα ; Με τουρκάλα συζεί ο διπλωματικός δ/ντής Τσίπρα. Τούρκο (Uğur Büyüktezgel) έχει στην επιτροπή Εξ. Πολιτικής του ο ΣΥΡΙΖΑ. Με Τούρκο συνεργαζόταν ο συλληφθείς τρομοκράτης της κατάληψης GARΕ. Τούρκος δημοσιογράφος με θητεία και στη Συρία μεταδίδει αποκλειστικές εικόνες από τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια. Μεταξύ άλλων είναι και πολύ ευαίσθητος για τους λαθρομετανάστες που μας στέλνει ο Ερντογάν.


Στρατηγική Εθνικής επιβίωσης ή Συμβόλαιο θανάτου;;; (βίντεο)

του Κυριάκου Κυριακόπουλου

Καλό θα είναι να μην περάσει απαρατήρητη η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ο «μετανάστης» σε βάρος αστυνομικού στην Κομοτηνή…
Το να επιτίθεσαι με σκοπό να σκοτώσεις αστυνομικό, γνωρίζοντας ότι μπορεί την επόμενη στιγμή να σε σκοτώσει εκείνος κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος για όλα…

Διηνέκης: Το αλι6, σταμάτησε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεττανία» για ένα... απεριτίφ, ενώ τα υπόλοιπα συριζόπουλα ανηφόρισαν τη Βασιλίσσης Σοφίας για την Πρεσβεία.

Απάντηση Διόδοτου: Ναι, συγκρατήθηκε, δεν πήγε στην αμερικανική πρεσβεία, γιατί κάποιοι είχαμε προβλέψει τί θα έκανε μπαίνοντας μάλιστα μέσα στην πρεσβεία...

φωτο από εδώ