«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! ! - Το παρακάτω απόκομμα από facebook επιβεβαιώνει κάποια πού ξέρουμε καί κάποια άλλα πού υποψιαζόμαστε από χρόνια και οι γύρω μας μάς έλεγαν τρομολάγνους και φαντασιόπληκτους... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ « Κ Α Τ Α Λ Λ Ή Λ Ω Σ » .....

17 σχόλια:

  1. Κάπου το σχολίασα ,"οι πρεσβείες τους δεν θα ενδιαφερθούν,".ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ.Βρε ηλίθιοι υποτακτικοί ,πιστεύετε ότι αυτούς που μας κουβαλάτε παράνομα στην πατρίδα μας ,όλο αυτό το σκατιαρικο στοιχείο ,θα μας κάνη ζαφτι ;πως το περιμένετε να γινη ;ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΧΉ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΟ !ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΠΡΟΣΟΧΗ !ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ FRONTEX ,ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΣΟΓΛΑΝ ΑΛ ΣΚΑΤΙ ,ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΕΣΜΕΝΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ,ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΡΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ .Χαχαχα !ψάχνουν βαπόρια και αεροπλάνα να βρουν τον πνιγμένο λάθρο.Αμεσως η φροντεξ το καταγράφει και το στέλνει σήμα στην αρχικαγκελαρια του Δ'ραιχσταγκ.Η κομμαντατουρ του Μαξίμου ,αποστέλλει επειγόντως σήμα στο γενικό χαρατσειο του κράτους της υπό κατοχην χώρας ,το εξής :ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ,ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗΝ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΙΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΙΓΕΝΤΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΕΠΝΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.Χαχαχαχα !είστε για χοντρή καζουρα ρε υποτακτικοί !Ο άλλος ...ο κουμουτσακος ,τρέχει στις Βρυξέλλες ,να του πουν τι θα κάνη.Τρεχα επαρχε της Καραιβικής μπανανίας.Τρεχα !οι Πακιστανοί έχουν παράπονα ,ότι τους παραμελήσετε !αααχαχα !δεν σας κάνω πλάκα !το άκουσα και αυτό σήμερα !Έδεσε , λοιπόν , όσοι περισσότεροι έρχονται ,τόσο γρηγορότερα θα ξεμπλέξουμε .ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !Και θυμηθείτε ! παλιοί και νέοι λάθρο ,μεταξύ τους θα σφαγούν.Οποιος μαλακας ,ας προσελθη να τους χωριση !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε, η ΟΥΣΑ την κυβερνούν οι μισάνθρωποι,
    αυτοί δίνουν εντολές στο Βατικανό,
    το Βατικανό δίνει εντολές στους μωαμεθανούς και εκτελούν το σχέδιο.

    Στο άρθρο πού ανάρτησε ο αγαπητός Κώστας, διαβάζουμε ποιο είναι το σχέδιο,
    η μαρτυρία του Αγίου μας περιγράφει όλο το πακέτο!

    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από βίντεο στην τρικλοποδιά για την Αλξανδρεια Ημαθιας και την σχολική εκδήλωση:ο άνθρωπος που είδα ,φοβόταν να πή την λέξη λαθραίος .....είπε:ούτε ρατσιστές είμαστε,ούτε χρυσαυγιτες...Δηλαδή ,οι υπάλληλοι έχουν μπετωσει στα μυαλά του κοσμου ,ότι μόνο οι ρατσιστές και οι χρυσαυγιτες αντιδρούν.Τους έχουν καβαλήσει τα υβριδικά τσογλανια που χώθηκαν με νεοταξιτικο χρήμα ,στην ουσία ,ΔΙΚΟ ΜΑΣ,και αυτοί ακόμα φοβουνται να αντιδράσουν.Αυτο δεν λέγεται ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ,ΜΠΟΥΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑ.ΕΙΣΤΕ ΛΙΑΝ ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ,ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.Στηστε καρτέρι και άμα δείτε να παρενοχλούν τα παιδιά σας ,βγάλτε τα στυλιστικά και σπάστε τους τα ποδαρια !ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΘΥΜΑΤΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ.Να γιατί ξεχωρίζουν ,άνθρωποι από ανθρώπους ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΦΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΘΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ;ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΘΕ ΝΑ ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ !ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ;ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ.ΛΥΠΟΥΜΑΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. > ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ .
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους δώσουν άλλα! Αυτό είναι το πρόβλημα;

      Διαγραφή
  6. Και κάτι που μου διέφυγε ακόμα να γράψω,γιατί το είδα και δεύτερη και τρίτη φορά ,να δω τις σκέψεις."Αποδεχεται την ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ η την αποδέχονται , αλλά...δεν δεχόμαστε να κυνηγούν τα παιδιά μας και να φοβούνται να βγουν έξω".ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ,ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ."Για κάτσε να δούμε..."τι να δείτε ;ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ...ΕΧΕΤΕ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.Τριτη Τουρκιά.Περισσοτερη αντίδραση περιμένω από τους γύφτους , παρά από εσάς ,εάν θέλετε....να λεγεσθε Έλληνες, ή εάν θέλετε να τους μοιάζετε.Η αστυνομία θα αντεξη μέχρι ένα σημείο.ΜΕΤΑ ...ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΎΝ.ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ.ΗΔΗ ,ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΗΔΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΗΔΗ. ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ !!!!!ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ,Η ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.Το τζαρτζαρισμα θα είναι βάρβατο.Ουτε την ιστορία αυτής της χώρας θα μάθετε ,ούτε την μάθατε.ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.3.500.000 το ταισατε για μια ακόμη φορά.Δεν θα σας ρωτήσουν ,ούτε τα παιδιά σας τι ψηφίσατε ,εάν ήταν ΚΚΕ ,ΠΑΣΟΚ,τσυριζα,ν.δημοκρατια,Μπαρούχ ,χρυσή αυγή.Μεχρι και οι αλλοδαποί άλλων κρατών θα πέφτουν θύματα τους.ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΩΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ.ΑΛΛΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ.ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ...ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΗ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΘΑ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΗ.ΤΑ ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ.ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ. ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ !ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ !ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως συνελληνες θυμαται κάποιος τις ...κωλογριες που τάϊζαν τα ...κακομοιρα;;;;τα μωρα των λαθρομεταναστων σε μια διαφημιση;;;τις προτειναν μαλιστα και για Νομπελ τρομαρα τους.Τετοια μεγαλεια στο προτεκτορατο των εβραιων Αλεξη και Κουλη😡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εαν οντως ειναι αποσμασματικη απολογια ενος λαθρο φονια ,ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.το αρθρο 120 παρ.4 ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ .Πως το λενε ; copy paste ;να περασθη ,σε ολα τα σοβαρα ιστολογια που αγαπουν την μαχη κατα της νεας ταξης .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΗ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΕΥΡΩΠΗ ,ΡΩΣΙΑ ,ΚΙΝΑ ,ΑΦΡΙΚΗ ,ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ; θελω να παρουμε την μιση μαχη ,πριν καν ανεβουμε στο ταταμι.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΟΥΣ !ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΡΑΤΗ ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΟΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!! Μεγαλη κουβεντα, ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ευγε!

    Οπως αυτοι προτασσουν το ΚΚ προ του εθνους(ΚΚΓαλλιας, ΚΚΙταλιας, ΚΚΕλλαδος) και δεν λενε ΠΟΤΕ π.χ. Ελληνικον ΚΚ, ετσι και εμεις ν' αλλαξουμε την ονοματολογια σε ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ελλαδος, Γαλλιας κ.ο.κ. Το ΕΘΝΟΣ ειναι το σημαντικο, αυτο πρεπει να νικηση και θα νικηση.

    Και μια υπενθυμιση προς ολους τους Ελληνες Καλης Προαιρεσεως Φεροντες. Ο πολεμος δεν ειναι μεταξυ Δεξιων και Αριστερων. Ποτε δεν ηταν. Ειναι πολεμος μεταξυ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ.

    https://twitter.com/Ptownpickle/status/1185567092097064962

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ,οι ταμπέλες μας χορηγήθηκαν δωρεάν από τον θείο δράκο ροτσι.αααχαχαχα !μα ahoy,για το ανθρώπινο γένος ενδιαφέρομαι ,για ποιους να γράψω ;για αυτούς που τρώνε γάτες ,σκύλους ,ακρίδες , σκουληκες και τερμίτες ;Πρέπει ο πλανήτης να ειρήνευση ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΧΕΛΦΟΤΗΤΑΣ !ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ !ΞΟΥΤ ΚΑΙ ΟΞΩ Ο ΔΡΑΚΟΣ.ΑΡΙΖΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όταν μπουκάρεις αρματωμένος σε μια χώρα με αθώους πολίτες με σκοπό να τους σφαγιάσεις περίμενε να πεθάνεις με φριχτό τρόπο με τις φριχτές αρρώστιες που θα σου δώσει ο Θεός γιατί δεν σου φταιξαν σε τίποτα οι αθώοι, επίσης δεν σε προσκάλεσαν επίσης αν τυχόν και παγιδευτείς εδώ μέσα θα σου κόψουμε τον κώλο να το θυμάστε ότι οι ελάχιστοι που θα μείνουν θα έχουν τύχη χειρότερη των ζώων που βρίσκονται σε χέρια ανώμαλων αγριανθρώπων θυμηθείτε το, αν έχουν ελάχιστο μυαλό να την κάνουν γρήγορα από δω μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επειδή είναι άπιστοι πίστεψαν τις ηλιθιότητες ότι θα χάσουμε την χώρα μας, επειδή είναι αμόρφωτοι και χαμηλής ευφυίας και νομίζουν ότι είναι σε θέση ισχύος ακριβώς γι αυτό θα την πατήσουν άσχημα και λίγο κακό να κάνουν θα το πληρώσουν φριχτά γιατί θα εγκλωβιστούν εδώ μεσα λόγω της ταχύτατης εξέλιξης των γεγονότων που τα αφεντικά τους θα χουν νέφτι στον κώλο και δεν θα ασχοληθούν με μας, θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα και τότε μουσλίμια θα σας ξηγηθούμε πόσα απίδια χωρά ο σάκος εδώ σ αυτά τα χώματα αναπαύονται αγιοι και ήρωες καμένα κάρβουνα πατάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ακούστε επειδή θα ξεσπάσει ξαφνικά και κάθε τέρας που ήθελε να μας καταστρέψει θα χει φωτιά στα μπατζάκια του και νέφτι στον κώλο του, θα μπλοκαριστούν εδώ μέσα περιμένοντας εντολές στο κινητό χωρίς να γνωρίζουν ότι παγκοσμίως θα γίνει της π.. επειδή θα γίνουν ταχύτατα αυτά θα ξεμείνουν χωρίς χρήμα κάρτες κινητα αλλωστε ο γππ θα ανάψει ξαφνικά και δεν θα υπάρχουν επικοινωνίες, θα γυρνάν από δω κι από κει σαν άδικες κατάρες και θα τους καθαρίζουν οι άνθρωποι ο στρατός και ένα συγκεκριμένο έθνος που θα ρθει προς βοήθεια μας, οι υπόλοιποι λίγοι που θα μείνουν ζωντανοί κι απ τις αρρώστιες που θα τους εξολοθρεύσουν θα φεύγουν έντρομοι και δεν θα κυτάζουν πίσω τόσο θα χουν κλάσει μέντες, αυτοί οι τσαμπουκάδες τάχα μπήκαν και θα μας καθαρίσουν λογικά δεν στέκει, σε κανένα κράτος δεν έχει μπει στρατός να καθαρίσει έναν λαό για να τον σβήσει από την ιστορία επειδή τα καμένα μυαλα των αφεντικών δεν κινούνται από επεκτατισμό ή επιθυμία για πλουτισμό αλλά από τρομακτικό μίσος έναντι των ορθοδόξων Ελλήνων ανευ λόγου και αιτίας δεν τους έχουμε κάνει τίποτα , ακριβώς γι αυτό θα στρίψει η βίδα και θα εξαυλωθούν είναι θέμα συμπαντικό θέμα δικαιοσύνης όταν δέρνεις συνέχεια κάποιον το χέρι σου γίνεται ανίκανο κι ο δαρμένος άτρωτος απ το ξύλο και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φυσικά δεν είναι η μόνη κατάθεση στην αστυνομία απ το 15 που μπαίνουν μέσα μαζικά, τί κάνει η κυρία αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες τους κρατάμε εδώ και τους μοσχοταίζουμε ή τους κόβει τον κ για να μην μας σφάξουν ή περιμένει τον πρέσβη για εντολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή