Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Λέσβος: Άσεμνες χειρονομίες των ρυπαρών προς τους λιμενικούς..

Σχόλιο Διόδοτου: καραμπινάτες να είναι οι "καπαρντίνες" που θα φορέσετε..


Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ [βίντεο]

Σημ.Διόδοτου: Στην εκπομπή συμμετέχει ο αγαπητός μας καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.),  κ. Γεώργιος Π. Παύλος


Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (βίντεο)

του Angelo Karageorgos

Σημ.Διόδοτου: Ακούστε τί λέει ο Άγγελος στα τελευταία 2 λεπτά του βίντεο (από το 50:40)


"Διεθνές Δίκαιο και Ελληνοτουρκικές Σχέσεις στην Ανατολική Μεσόγειο" (βίντεο)

ΓΡΙΒΑΣ: ΛΕΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "5η ΦΑΛΑΓΓΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤ...

[ προσοχή από το 1:26:00 και μετά..]


Για πολύ γέλιο λέμε.. Τί έγινε στη Βιέννη...

Αυστριακές συντρόφισσες ψάχνουν ασφαλές καταφύγιο μετά από συνάντηση με πολυπολιτισμικούς επενδυτές στη Βιέννη. 🤣

 


περισσότερα εδώ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

του Angelo Karageorgos

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ -ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ- ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ, Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ κ.ά. πολλά.. ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ" ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!...

Από τα σχόλια του βίντεο: 
george dimitriadis : Ειλικρινά θέλω να τους αρχησω στα μπουκετιδια τους βλακ λαηβ ματερς. Καλά όσο πάει καραξευτιλιζεται τέλειος το πράγμα παγκοσμιος!! Ποιοι νοιώθουν ρατσισμό στην Αμερική?!? Από πότε έχουμε ρατσισμό στην Ελλάδα?!? Μιλούσα χθες με μια γνωστή και της τα εξήγησα αυτά τα ψέματα και τα τρελά που γίνονται στις ΗΠΑ και τσατιστηκε και είπε ότι είμαι ρατσιστης επειδή είπα ότι θα γίνουμε μοιονοτητα από τους λαθρους στην Ελλάδα και ότι ο Τραμπ είναι επίσης ρατσιστής και δολοφονος. Δεν θα την ξαναμιλήσω γιατί κοιμάται όρθια. Μιλάμε στοκος. Που ζούμε?!? Που χάθηκαν οι ζωές μας?!?
Angelo Karageorgos : Τίποτα, είναι ιδεολογικά υπονομευμένοι. Αντιδρούν σε λέξεις και φράσεις σα καλοπρογραμματισμένα ρομπότ. Καμια ανάλυση, καμια απολύτως κριτική σκέψη.

 

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ KGB

Σχόλιο Διόδοτου: Το σημερινό βίντεο του Άγγελου Καραγιώργου, είναι σαν συνέχεια της ανάρτησής μας  ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ - Tomas Schuman [ Βίντεο - ελληνικοί υπότιτλοι ], όπου Τόμας Σούμαν είναι το δυτικό ψευδώνυμο του Αλεξάντροβιτς Μπέζμενοφ. 


Αφαιρέθηκαν οι τιμητικοί τίτλοι από τον Αμερικανό νομπελίστα Τζέιμς Γουάτσον λόγω... ρατσιστικών δηλώσεων...Χίτλερ, Μάο και Στάλιν θα ζήλευαν τον ολοκληρωτισμό της πολιτικής ορθότητας και κυρίως τις μεθόδους της.



Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το DNA έκανε μια δήλωση για το γονιδίωμα των Αφρικανών. Δεν έχει σημασία αν είναι σωστή ή όχι. Σημασία έχει ότι ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας τον συνέτριψε. Τον εξόντωσε. Δεν του επιτρέπει ούτε την άποψή του να εκφράσει! Χίτλερ, Μάο και Στάλιν θα ζήλευαν τον ολοκληρωτισμό της πολιτικής ορθότητας και κυρίως τις μεθόδους της.

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 75ΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ [1]

Σχόλιο Διόδοτου: Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αποφασίσαμε να μεταφράσουμε και να δημοσιεύσουμε, σε 6 συνέχειες, το άρθρο αυτό του Β.Πούτιν στην διαδικτυακή έκδοση του διάσημου περιοδικού The National Interest. Ένα περιοδικό του Κέντρου Εθνικού Ενδιαφέροντος της Ουάσινγκτον, ένα από τα think tanks που συγκεντρώνει την προσοχή πολύ συγκεκριμένου κοινού – την  κορυφή της αναλυτικής κοινότητας και των σημερινών πολιτικών κρατικού επιπέδου. Το άρθρο-δοκίμιο του Πούτιν, αποτελεί ήδη καταγεγραμμένη ζωντανή Ιστορία. Μια επιτυχημένη αποτίμηση του άρθρου, δείτε εδώ.   


Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Πώς τολμάς και μιλάς για τα δικαιώματα των ανθρώπων, όταν δεν τους δίνεις το δικαίωμα να προστατεύουν τον εαυτό τους; ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ … ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (Δοθείσας αφορμής)

του Ιωάννη Πέτρου

Σχόλιο Πόπης Σουφλή: Άραγε στις μέρες που μας έχουν επιφυλάξει οι … κυβερνώντες, ορατοί και αόρατοι, πόσος κόσμος θα χάσει τη ζωή του, επειδή δεν θα έχει ένα… όπλο να υπερασπίσει τον εαυτό του και την οικογένειά του;;; Και να σκεφθεί κανείς, πως… η πλειοψηφία των λαθροεισβολέων, ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ.