Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Πρόεδρος Τραμπ




Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχει εξαπολυθεί και ψυχοσωματική επίθεση-μαγεία κατά του Τραμπ, ακριβώς όπως το Χαλδαϊκό/Βαβυλωνιακό Ιερατείο των Μολωχιστών έβγαλε από τη  μέση και τον Μέγα Αλέξανδρο.
Νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο από τις τελευταίες εμφανίσεις του προέδρου Τραμπ. Οι άμυνές του δεν είναι σαν του Πούτιν, τον οποίο θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις "σκληρό καρύδι της στέππας" που θα πάει μέχρι τέλους την άνοδο της Ρωσίας.

Ας κάνουμε όλοι λοιπόν μια απλή προσευχή αυτές τις ημέρες για τον πρόεδρο Τραμπ, γιατί αν χαθεί αυτός.. ΤΕΛΕΊΩΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!

Σάς έχω ξαναπεί, σε επικείμενη νίκη των καμπαλιστών, εμείς εδώ στην Ελλάδα ούτε σε σπηλιές των βουνών δεν θα νιώθουμε ασφαλείς. Οι κατακόμβες περιμένουν...

Και μια έκπληξη σήμερα από το καταπληκτικό ιστολόγιο the secret real truth:

Δήλωση του Kurt Cobain, του ιδρυτή του θρυλικού συγκροτήματος σκληρού ροκ Nirvana, ο οποίος αυτοκτόνησε ή τον αυτοκτόνησαν στα 27 του. Αν και αναρχικός, είχε πει το 1993:

“Στο τέλος πιστεύω ότι η γενιά μας θα τους εκπλήξει όλους. Ήδη ξέρουμε ότι και τα δυο πολιτικά κόμματα παίζουν τις 2 πλευρές από το κέντρο και θα εκλέξουμε έναν αληθινό ηγέτη όταν ωριμάσουμε πλήρως. Δεν θα εκπλησσόμουν αν είναι ένας μεγιστάνας που δεν μπορεί να εξαγοραστεί και που θα κάνει αυτό που είναι σωστό για τους ανθρώπους. Κάποιος σαν τον Ντόναλντ Τραμπ όσο τρελό κι αν ακούγεται"







Κ-Τ

37 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ.
    ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΕΧΑΣΕ ΜΑΣΑ ΜΠΟΎΚΑ.
    ΕΧΑΣΕ ΧΡΥΣΟ.
    ΕΧΑΣΕ ΣΚΑΦΗ ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ,ΒΑΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟΣ .
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ.
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ,ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ .
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΡΑΚΟΙ.
    ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ :
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.
    ΖΟΥΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ,ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΤΕ ΚΆΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
    ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.
    ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.
    ΟΣΑΚΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΝΑ ΕΚΛΥΕΤΑΙ ,ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΧΙΜΑΙΡΑ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΞΑΝΑ :
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΕΧΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΗ.
    ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ,ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ."

      Τα είπες όλα!

      Καλημέρα αδελφέ Αριστόμαχε!

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ

      Διαγραφή
  2. ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΩ.
    ΟΤΙ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ,
    ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ
    ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΑΠΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ.
    Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΩ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ, ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΙ ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ηλία μου,

      ό,τι προβάλλεται και γράφεται στο ιστολόγιο, αυτό γίνεται όντως για να ανοίξει δρόμο στην Ιστορία. Τίποτα δεν μπαίνει στην τύχη, ακόμα κι αυτά που για μερικούς φαίνονται γελοία.

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Ιουνίου, 2020 12:18

    Use your illusion,τα στοιχεία πού μού έδωσες είναι ανατριχιαστικά.Ότι ήταν η ταινία, ''THEY LIVE'',γιά την νέα τάξη πραγμάτων, είναι η ταινία,''OUTPOST (2008)γιά την υπερ-τεχνολογία τών Ναζί.
    Πρόσεξε στο youtube, τα κρυφά ραδιοφωνικά μηνύματα,από πειράματα, μέχρι ταξίδια στην Αγκάρθα, στά παιχνίδια,call of duty black ops zombies.
    Τελικά,όλα συνδέονται πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνώση είναι για όλους ποιός θά την βάλει σέ σειρά

      Διαγραφή
  4. Εκπληκτικη προφητεια ενός αναρχικου φιλοσοφου, ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΑΜΠακουλα // Τωρα εγω τι να προφητεψω? Τα προφητεψαν όλα // Το κακο με τους προφητες ειναι ότι τα λενε θολα και ακατανοητα και δεν βγαζεις ακρη. Λενε για παραδειγμα: «Όταν τα μπαρμπουνια αρχισουν να κλανουν από τα αυτια, θα ερθει ενας πολιτικος με εμπριμε σωβρακο . . . . ‘». Αντε τωρα εσυ να καθεσαι να ξεβρακωνεις τους πουστηδες της δημοκρατιας . . . λες και υπαρχει κανενας που δεν φοραει εμπριμε ζαρτιερες // Πες ρε φιλε: «Ο Φλουφλης ο Αφορισμενος, με την Φλουφλα την Κομπρα και τον εταιρο αφορισμενο φουρναρη Ξε-χαρβαλια, θα τραβηξουν κανα-δυο ξεγυρισμενες καραντινες, θα κλεισουν τους ραγιαδες στα κλουβια τους και θα δωσουν το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ στους Μογγολους, διοτι οι Μογγολοι δεν εχουν πετρελαια. Ευρωπεη και Αμερικανοι θα σκισουν κανα-δυο ζαρτιερες τεριλεν, όμως ολοι ξερουμε πως ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΕΥΕΙ ΔΕΝ ΞΕΤΟΥΡΚΕΥΕΙ εις τους αιωνας των αιωνων, αμην»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπογοητευτικά εντελώς μάς τα παρουσιάζεις αγαπητέ ΔΕΠ,

      αλλά δεν μπορώ και να σού φέρω αντίρρηση. Όντως έτσι φαίνονται ως τώρα τα πράγματα. Μόνο ένας (άγνωστος Χ) αστάθμητος παράγοντας μπορεί να τα ανατρέψει.

      Διαγραφή
  5. Αυτήν τήν δήλωση τού Kurt Cobain , πού λέει γιά τόν Τράμπ, θά ήθελα νά μού τήν βρείς σέ παλαιότερες αναρτήσεις πρίν τό 2010 άν μπορείς. Γιατί πολλές ψευτιές κυκλοφορούν καί έχω βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινάω ΤΩΡΑ ΑΜΈΣΩΣ την έρευνα Σοφούλα μου!

      Διαγραφή
    2. Απογοητευτική η πρώτη ερευνητική απόπειρα, μιας και όλες οι ιστοσελίδες και ιστολόγια και προφίλ σε φβ και τουίττερ φιλτράρονται ανηλεώς από το Ίδρυμα Κλίντον. Και δεν μιλάμε για πρόσφατα μόνον, από το 2015 δουλεύει αυτός ο μηχανισμός ασταμάτητα.

      Έτσι λοιπόν.. αν υπήρχε κάποια παραπάνω πληροφορία (π.χ. πού ακριβώς το είπε αυτό ο Κομπέιν) στο προφίλ fb που πρωτοεμφανίστηκε το θέμα, αυτή από τότε θα είχε εξαφανιστεί. Ιούλιο 2016 λοιπόν πρωτογράφτηκε αυτό, σε προφίλ fb, με το όνομα “Trump Train”.

      Πάρτε μια γεύση:
      https://biselliano.info/2016/09/27/kurt-cobain-predicts-donald-trump-presidency-1-year-before-his-untimely-death/

      Διαγραφή
    3. Ξέχασα να πω ότι με το θέμα αυτό (Κομπέιν-Τραμπ) έχουν μπει σε οργασμό όλα τα αντι-χοαξάδικα στην Αμερική (Clinton Foundation γαρ), με πρώτο και καλύτερο το Snopes (το "Hellinika Hoaxes" των ΗΠΑ χαχαχα).

      Διαγραφή
  6. Το πραγματικο ονομα του τραμπ ποιο ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην εχετε αμφιβολια οτι ο Τραμπ θα νικησει και θα κανει μαλλον πολυ συντομα κιολας ο,τι εχει υποσχεθει. Απο ο,τι λεει επανειλημενως ο Q, ο Τραμπ ειναι παντα προστατευμενος και ασφαλης γιατι ειναι παντα δυο βηματα μπροστα απο το σαπιο συστημα της καμπαλ και δευτερον γιατι βαδιζει βασει σχεδιου θεϊκού. Κανενα ξορκι και κανενας μαγος δεν εχουν καμια απολυτως δυναμη πανω στους στρατιωτες του Χριστού και ο Τραμπ ειναι αυτο ακριβως. Και μην ξεχναμε και τον Ρωσσο απο πανω με τις μυστικες υπηρεσιες του και τους σουπερ χακερ του, ο οποιος δεν θα αφησει ποτέ να παθει κατι κακο το φιλαρακι του..

    Υγ. Οσο για τον Κομπειν, πραγματι δεν υπαρχει καμια σιγουρη πληροφορια στο ιντερνετ, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν οντως ειπε κατι τετοιο γιατι ηξερε πολλα και διαφορα και για αυτο τον φαγανε. Μην ξεχναμε οτι η συντροφος του Κομπειν, η Κορτνευ Λοβ ειναι χωμενη κι αυτη στην απεχθή λιστα των καλεσμενων του Έπστιν.
    Θεωρω οτι καποτε θα μαθουμε την αληθεια για αυτον τον απιθανο μουσικο που μας ξετρελανε ολους την δεκαετια του '90. Ευχομαι να μαθουμε και για τον Ελβις επισης :)

    Blade runner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποποπο μέγας προφήτης, ενώ το μεταξύ δεν έχει αδικο ο αγαπητός κερτ γτ στην ουσία δεν θέλει να γίνει πλούσιος γτ ήδη είναι, δεν θέλει να απόκτηση επιρροή η δύναμη γτ ήδη έχει, τώρα πάμε στην ουσία εγώ προσωπικά θα ήθελα μεγαλητερη επιρροή στην Μεσόγειο από τον τραμπ αλλά όχι υπέρ της Τουρκίας αφού μοιράζουν τα εδάφη με την Ρωσία και συγκεκριμένη ποιες χώρες θα είναι κάτω από τη σφαίρα επιρροής είτε των Η.Π.Α είτε της Ρωσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου Τέκνομαν,

      και ο Τραμπ και ο Πούτιν την χρειάζονται λίγο ακόμα την Τουρκία για τα συμφέροντά τους. Συμφέροντα που συνδέονται και με ενεργειακά και με γεωπολιτικά θέματα. Μάλιστα πιστεύω πως αν ήδη έχουν εξυπηρετηθεί μέσω Ερντογάν κατά 90% στα σχέδιά τους, τον χρειάζονται για άλλο ένα 10%. Να είσαι σίγουρος ότι και οι δυο, κι εφόσον βρεθούν ξανά στις προεδρίες τους από τα Χριστούγεννα και μετά.. δεν θα έχουν από κοινού κανέναν ενδοιασμό να την εξαερώσουν την Τουρκική μηχανή.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Ιουνίου, 2020 22:13

      Συμφωνώ με τον Τέκνομαν,απόλυτα. Πρίν λίγο καιρό,Αμερικανικά ελικόπτερα blackhawk,μετέφεραν σε ασφαλείς τοποθεσίες πολέμαρχους τού ISIS.
      Γιά ποιόν λόγο άραγε;
      Ή Ελλάδα αμυντικά, μετά την αποτυχημένη επιλογή τών φρεγατών Belh@ra,ήδη δένεται εξοπλιστικά στο άρμα τού Ισραήλ,ενώ οί Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες πάνε πρός τα χέρια τους.
      Καί μόνο που γνωρίζουν οι μεγάλοι ηγέτες τό ποιόν της Τουρκίας, ακόμα την βοηθάνε και τήν εξοπλίζουν.
      Όλοι την μισούνε,αλλά καί όλοι την βοηθάνε μέ προεξάρχοντες, Ιταλία και Γερμανία.
      Εμείς είμαστε δυστυχώς στήν μέση τών λυκοφιλιών.
      Άν βρεθούμε σε πόλεμο,εξοπλιστικά είμαστε πολύ πίσω καί η ψυχή από μόνη της δέν φτάνει.
      Κανείς δεν μάς στήριξε στίς Πρέσπες, περιμένετε κάτι τώρα;

      Διαγραφή
  9. Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
    ΝΑΙ........... ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ

    ΟΜΩΣ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ

    ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ?

    ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΣΑΙΤ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γκρεμίζουν αγάλματα στην Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. E εντάξει, αφού απέτυχαν με την μούφα του κορονοϊού, αφου απέτυχαν με τους κατσαπλιάδες των πιθηκο-αντιφάδων, τώρα προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι άρρωστος...
    Ε πάλι τα αρχίδια του θα πάρουνε..

    Όσο ο Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν νεκρός (θυμάστε τις φήμες ότι είχε πεθάνει;;;) άλλο τόσο άρρωστος είναι ο Τραμπ.
    Ενώ ο Μπάιντεν που έχει άννοια είναι υγιής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από περιέργεια έψαξα για κορντευ λοβ.
    Παναγία βοηθά !
    Αυτό είναι ερπετό !
    Βίζιτες και παρτούζες .
    Άσε εκείνος ο κροκοδειλακιας πρίγκηπας Ανδρέας ,Ανδρέας ,;ΛΙΣΤΑ ΕΠΣΤΑΙΝ.
    Ονόματα που βρίσκουν τα ερπετά !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε,
      ξέχασα κι εγώ να στο πω από παλιότερα: Σαν dj, από το 1996 γνωρίζω για την Κούρτνεϋ όλα αυτά. Είναι η πρώτη διδάξασα, η πρώτη ιλλουμινάτενα! Τού την είχαν ρίξει από δίπλα για να τον τελειώσουν. Μαντόννα, Γκουέν Στεφάνυ, Λέϊντι Γκάγκα, Μπιγιονσε κ.ά.. είναι μαθήτριές της σχεδόν.

      Διαγραφή
  13. @Blade runner

    Eθιξες ενα πολυ σημαντικο θεμα αναφορικα με το ρολο της μουσικης ως εργαλειο διαχειρησης της νεολαιας εκ μερους της Καμπαλ. Η αναδειξη καποιων τραγουδοποιων σε επιπεδο εμβληματικων προσωπων δεν ηταν καθολου τυχαια.

    Μολις βρω λιγο χρονο θα σας γραψω για τον Μπομπ Ντυλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ στην λίστα ,είδα κάτι τραγουδοποιούς που έπαθαν κοροναιο στην γκουγκλ και απεβίωσαν και στην λίστα είναι εκτελεσμένοι.Θα τους βρείτε στην μέση της λίστας.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Καλησπερα!Συγχαρητηρια για το blog..τα σεβη μου στην Ριτα,στον Αριστομαχο και στον Κωστα..σας παρακαλω δειτε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=ULwO-ZUGp0g..ειναι γνωστη δημοσιογραφος με αλλα δυο καναλια...https://www.youtube.com/watch?v=ULwO-ZUGp0g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε! Την γνωρίζω. Είχα οδηγηθεί στον λογαριασμό της από τουίτς που βρήκα στην ιστοσελίδα των Q. Eίναι από τις καλύτερες ερευνήτριες θά 'λεγα.

      Διαγραφή
  15. Ως προς το συγκεκριμένο κείμενο, έχω κάποιες ενστάσεις. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρούμε σωτήρα τον Trump. Και τελικώς, γιατί θα πρέπει να να αναζητούμε σωτήρες δεξιά κι αριστερά ενώ το μέλλον μας εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους. Αυτή η νεοελληνίζουσα αποχαύνωση του να βαφτίζουμε σωτήρες όποιον φαίνεται να κάνει κάτι, με ξεπερνάει. Κυριολεκτικά.
    Επίσης, δεν μπορώ ούτε να καταλάβω, αλλά ούτε και να δεχτώ τον παραλληλισμό του Αλεξάνδρου με τον Trump. Το θεωρώ τουλάχιστον εξευτελισμό για τον Αλέξανδρο. Εκτός αυτού, άλλα ήταν τα αίτια του θανάτου του Αλεξάνδρου. Αλλά δεν είναι της παρούσης.
    Κωστή μου, σε αγαπάω πολύ, σε εκτιμώ και σε σέβομαι απεριόριστα. Κατά την προσωπική μου όμως εκτίμηση, το κείμενο ήταν φάουλ ολκής... Το συγκεκριμένο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Γιώργο,

      Το μπλογκ είναι τραμπικό, τί να κάνουμε.. 🙂

      Πάντως μηδένα προ του τέλους των ερπετών κακάριζε.
      Έχουμε ερευνήσει ήδη πάρα πολλά πράγματα κάποιοι για να φτάσουμε να επικεντρωθούμε στην συγκεκριμένη προσωπικότητα (Τραμπ) ανεπιφύλακτα. Δώσαμε κάποιο παραπάνω (και μπόλικο) χρόνο στο να το κάνουμε αυτό, χρόνο τον οποίο εσύ, ο φίλος Εργοδότης και άλλοι επίσης πολύ αγαπητοί μας άνθρωποι, δεν έδωσαν, γιατί διαλέξατε άλλες προτεραιότητες εξίσου σημαντικές για την πατρίδα φυσικά. Είναι σαν να έχουμε αναλάβει τομείς.

      Το team εδώ στον Διόδοτο έχουμε την σιγουριά ότι θα δικαιωθούμε. Και δεν την έχουμε δει τη δουλειά λες κι είμαστε κάποια θρησκεία, γιατί το έχουν πει κι αυτό.. αυτοί που αυτή την στιγμή, βλέποντας σχόλιο σαν το δικό σου τρίβουν τα χέρια τους που ρίχνετε νερό στον μύλο τους.

      Κι όσο γι αυτό το "το μέλλον μας εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους" , εγώ έχω τελειώσει με αυτό. Ζούμε σε τελείως διαφορετική εποχή από τις προηγούμενες για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Εποχή στην οποία η τεχνολογία και το εύκολα τυπωμένο και διαμοιρασμένο σατανικά χρήμα, έχουν τον πρώτο λόγο.

      Την Αθήνα την έχουν κάνει προ πολλού το 4ο κέντρο της παγκόσμιας σιωνιστικής εξουσίας που λέει κι ο Αριστόμαχος. Κι εμείς σαν λαός είμαστε για τα μπάζα στην πλειοψηφία. Ένα 5% παλαβοί σαν εμάς, ενώ συνέβαινε σε άλλες εποχές να δημιουργούν νέο ρου, αυτή τη φορά θα μάς την πέσουν να μάς σταματήσουν μέσα από τους ίδιους τους γνωστούς μας και την οικογένειά μας, και στο τέλος θα φάμε το κεφάλι μας άδικα, χωρίς το σύστημα, και με την συνεπικουρία των δικών μας ακόμα, να επιτρέψει έστω και την παραμικρή ύπαρξη αναφοράς μας στην Ιστορία.

      Κάποιους, επίσης, τούς τρομάζει η πιθανότητα του να οδηγηθούμε, για να καθαρίσει αυτός ο τόπος, σε έναν μισο-γενοκτονικό εμφύλιο πόλεμο. Εγώ όμως λέω "Ε και;;":

      Είμαι πια τόσο αηδιασμένος με το ότι οι του 75% γύρω μας.. δεν χρησιμοποιούν που δεν χρησιμοποιούν τ’@rhidi@ που έχουν… ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ! Κι έτσι συναινούν στην πάσης φύσεως ανθελληνική δράση και καταστροφή. Ο κόβιντ έβγαλε στην επιφάνεια όλη αυτή τη @αλακία που κάποιοι μας εφιστούσαν την προσοχή από παλιά και τους μαλώναμε "να μην βρίζουν τους Έλληνες". Ποιούς Έλληνες..
      Άσε ρε φίλε…
      Κοιτάνε μήπως πάρουν κι αυτοί κανα ψίχουλο από την υπόγεια σαπίλα και διαπλοκή, που υπάρχει και μέσα στην γειτονιά τους ακόμα. Αυτοί θα πάρουν τα όπλα;..
      Για να τα στρέψουν σε εμένα κι εσένα.. ίσως τα πάρουν.
      Όλους απέναντί μας τούς έχουμε.
      Να βάλω στον πάτο μου κι εκείνο 45% για το οποίο μιλούσα παλιά. Ούτε καν 25% δεν είμαστε οι αντιδραστικοί.
      παλεύουμε χρόνια να το διπλασιάσουμε αυτό το 25%,
      ..αλλά τελικά το προδοτικό και ισοπεδωτικό κατεστημένο θα φτωχύνει και τους υπόλοιπους ιθαγενείς με ένα δεύτερο lockdown, και μετά θα αρπάξει τα σπίτια όλων για να βάλει μέσα τα ρυπαρά γένη. Κι εντωμεταξύ.. οι «Πρέσπες2» στο Καστελόριζο, έρχονται με βήμα ταχύ.

      Για την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως είναι αυτή τη στιγμή.. έχει αρχίσει να τρέφεται μέσα μου μία απογοήτευση.
      https://www.youtube.com/watch?v=UXFILjChVAs&feature=emb_title

      Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να την σκαπουλάρουμε,
      με τις παγκόσμιες αλλαγές που θα υπάρξουν στον υπόλοιπο πλανήτη, μόνο αν υπάρξουν νέες προεδρίες Τραμπ και Πούτιν, που ξέρω πολύ καλά την από κοινού αυριανή τους ατζέντα, και για την Τουρκία, και για την ΕΕ, και για την Γερμανία, και για τον ΟΗΕ, και και και, και όλο το ερπετο-κύκλωμα.

      Γι αυτό σού λέω..
      Δεν υπάρχουν φάουλ σε αυτό το ιστολόγιο. Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε, τα πάντα γίνονται εδώ μέσα βάσει στρατηγικής, που είναι ακατάληπτη για πολλούς, αλλά εξηγείται μετά από κάποιο διάστημα, και την ίδια στιγμή δικαιώνεται. Μπορεί δυο τρεις φορές να ζητήσαμε συγνώμη που αναπαρήγαμε fake news, μαζί και με άλλους, αλλά πότέ ως τώρα δεν αναγκαστήκαμε να ζητήσουμε συγνώμη για λάθος εκτιμήσεις των εξελίξεων γενικώς. Πιστεύω λοιπόν πως μάς ανήκει δικαιωματικά το περιθώριο έστω κι ενός λάθους. Το οποίο επίσης θα το παραδεχτούμε.

      Καλό ξημέρωμα φίλε μου Γιώργο!

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.
      Μια από τις στρατηγικές αυτές είναι και το να δοθεί έρεισμα ώστε να κατατεθούν ενδιαφέροντα νέα στοιχεία και πληροφορίες μέσα στα σχόλια. Πράγμα που συνήθως γίνεται περισσότερο σε τέτοιες "αιρετικές" αναρτήσεις.

      Διαγραφή
    3. ΥΓ2
      Δεν έγινε παραλληλισμός προσωπικοτήτων (Αλέξανδρος-Τραμπ), αλλά αναφορά μόνο στην μέθοδο εξόντωσης τους. Οι εχθροί.. φυσικά και είναι οι ίδιοι!

      Διαγραφή
  16. Θα στα πω άλλη ώρα Κωστή.Θα σου δώσω και χρονοδιαγράμματα.Θα δης ότι είναι απλό στην σκέψη ,όταν μπορείς να σκεφθης.Γιωργη !έχεις λίγο υπομονή ;
    Γιώργη ,εδώ ,από μόνοι μας δεν γινόταν τίποτα.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΜΗΝ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΑΙ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΎ.ΚΑΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ.
    ΣΑΣ ΈΓΡΑΨΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ;
    ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ,ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ , ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΤΕΛΟΣ.ΚΥΡΙΟΙ ,!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ;
    ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΎΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΉΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Α.ΜΑΖΑΡΑΚΗ.
    ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΗΤΑΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.
    ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ .
    ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΧΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΙΑ.
    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ,ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΠΟ ΚΆΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ
    .ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ;
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΈΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ Ο ΜΠΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΑΚΙΑΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΌΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ,ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΊΕΣ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ :
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ,ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ,ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ ,ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ.
    ΕΩΣ ΕΔΩ .
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τον Μέγα Αλέξανδρο τον έβγαλε από την μέση ο δάσκαλος του Αριστοτέλης.
    Ψαχτείτε και λίγο και μην γράφετε κουλά περί μαγείας.
    Εάν ήταν έτσι εύκολο με μαγείες, θα είχαμε εξαφανίσει όλες αυτές τις δεκάδες εκατομμύρια Ελλήνων στο DNA πού βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη.
    Ούτε μνημόνια ούτε χαράτσια στην Ελλαδίτσα.
    Να μας κάνανε σε όλους μάγια.
    Ήθελα να ξερα τα πιστεύετε, ή έτσι απλά τα γράφετε και τα λέτε για να περνάει η ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σας είναι αγενές και προσβλητικό. Κατ' εξαίρεσιν αναρτήθηκε, για να σάς γνωστοποιηθούν δυο πράγματα:

      Οι θεωρίες δεν είναι δύο ούτε τρεις για τον θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου. Είναι ΠΟΛΛΕΣ. Δύο από αυτές, ότι δέχτηκε από το Χαλδαϊκό Ιερατείο ψυχοσωματική επίθεση-μαγεία μετά δηλητηριασμού, όπως γράψαμε, και μία ότι μπορεί να δολοφονήθηκε από τον Αριστοτέλη (πολύ αδύναμη θεωρία εντωμεταξύ) γιατί ο Αλέξανδρος παρέκλινε εντελώς από την αρχική του αποστολή (την είδε θεός Ήλιος, οριενταλ-οποιήθηκε κλπ..) ως είχε διασαφηνιστεί από τις νουθεσίες Αριστοτέλους, Φιλίππου και θεσμοθετικής επιστολής Ισοκράτους προς Φίλιππον.

      Όσο για τα μάγια επάνω στην Ελλάδα και στούς Έλληνες.. να είσαι σίγουρος ότι ασκούνται καθημερινά σε πλήρη ένταση και μάς κατατρώγουν αργά αργά. Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις γύρω σου και στον καθρέφτη σου.

      Διαγραφή
    2. Ο Όσιος Παΐσιος έχει πει ότι θα εξοντωνόμαστε όλοι αν κάναμε ο ένας στον άλλο μαγεία. Πράγμα που δεν συνέβη.
      Εδώ όμως μιλάμε για οργανωμένη μαγεία επί προσώπων, Έθνους, πόλεων κλπ, από σκοτεινά ιερατεία που έχουν πλήρη γνώση των πρακτικών αυτών, των κληρονομημένων από τους ΑτλαντοΚρόνιους.
      Τα δρακάκια καρτούν που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας, πάνω από τις πινακίδες ονοματοδοσίας των δρόμων, τα διάφορα ζοφερά γλυπτά και τα γκράφιτι κ.ά. πολλά.. είναι Αστυμαγεία.

      Διαγραφή