Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Οι απαρχές του[ων] Q και οι πιστοί του Σατανά

(συνέχεια από εδώ)




Στις 28 Οκτωβρίου 2017, ο Αμερικανικός Στρατός ξεκίνησε να επικοινωνεί με τους πολίτες της Αμερικής και του υπόλοιπου κόσμου μέσα από ένα εναλλακτικό κανάλι που ονομαζόταν «Qanon».

Ο κόσμος μας έχει «μολυνθεί» από μία κλίκα σατανιστών παιδόφιλων*1 οι οποίοι ορίζουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πλανήτη μέσα από τα πιόνια που έχουν τοποθετήσει στις κυβερνήσεις όλων των χωρών, τους στρατούς, τις μυστικές υπηρεσίες, τους ακαδημαϊκούς κύκλους, τα κοινωνικά και θρησκευτικά ινστιτούτα, καθώς επίσης και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συμπεριλαμβανομένου του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού (Federal Reserve) και του IRS. Επίσης αυτή η κλίκα έχει καταλάβει ολοκληρωτικά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με σκοπό να ελέγχει τη ροή πληροφοριών, προβάλλοντας έτσι μία «κατασκευασμένη πραγματικότητα» (narrative) και με αυτό τον τρόπο να κάνει πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους.

Στόχος της Στρατιωτικής Επιχείρησης Μυστικών Υπηρεσιών Qanon ήταν να μπορέσει να προσπεράσει την πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και να μεταφέρει ένα μήνυμα στους ανθρώπους του κόσμου, να τους ενημερώσει σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και να τους προετοιμάσει για τη στιγμή που όλη αυτή η επιχείρηση βγει στο φως της δημοσιότητας.

Κάνοντας αυτό, εκατομμύρια πολιτών ανά τον κόσμο θα είναι αφυπνισμένοι και σε εγρήγορση ώστε όταν έρθει η μέρα, αυτοί που γνωρίζουν να μπορούν να βοηθήσουν δισεκατομμύρια ανθρώπων που θα νιώθουν χαμένοι και μπερδεμένοι. Κατά αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί ο πανικός και το χάος στο μέγιστο δυνατό βαθμό.






Ο Q (πληροφοριοδότης των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών) έχει κάνει κάποιες πολύ ΑΚΡΑΙΕΣ δηλώσεις, οι οποίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και οι οποίες θα σκάσουν τη φούσκα της ψευδούς πραγματικότητας… μέσα στην οποία ζουν δισεκατομμύρια ανθρώπων… όταν αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ.

O Q έχει επισημάνει πολλές φορές ότι πολλά πολιτικά πρόσωπα της Αμερικής και αυτοί που ελέγχουν τον κόσμο, λατρεύουν ανοιχτά το σατανά. Ο Q έχει αναφέρει πως ΜΑΖΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, πολλές από τις οποίες είναι παιδιά, λάμβαναν και λαμβάνουν μέρος με σκοπό την ευχαρίστηση της οντότητας γνωστή και ως Μολώχ (το βιβλικό όνομα ενός θεού των Καναανίτων που συνδέεται με την θυσία παιδιών μέσω φωτιάς ή πολέμου).

Ο Q έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής η οποία έχει τον ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ στον κόσμο. Ο Q έχει επίσης επιβεβαιώσει την ύπαρξη των ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ τα οποία υπάρχουν έξω από την αντίληψη των ανθρώπων στη Γη.

Ο Q έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι η ολοκληρωτική εικόνα της αλήθειας θα έβαζε το 99% των ανθρώπων σε νοσοκομείο. Καταλαβαίνω ότι όλο αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μία φανταστική ιστορία αλλά αυτή είναι η ολοκληρωτική ΑΛΗΘΕΙΑ της πραγματικότητάς μας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεργάζεται με τον Αμερικανικό Στρατό (και με ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών NSA κτλ) με σκοπό να εξολοθρεύσουν μια για πάντα αυτή την αρρωστημένη κλίκα κάτι που πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό.

Η επιχείρηση Q είναι ενεργή εδώ και 2+ χρόνια. Ο Q έχει επισημάνει ότι περιμένει κάποιο δημοσιογράφο να κάνει στον Ντόναλντ Τραμπ την τελειωτική ερώτηση. «Κύριε Πρόεδρε, ποιος είναι ο Qanon;» Τα ΜΜΕ όμως αρνούνται να κάνουν αυτή την ερώτηση γιατί ξέρουν ποια θα είναι η απάντηση και αν ρωτήσουν θα αυτοκαταστραφούν. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρέπει να υποστηρίξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και να βοηθήσουμε όλη την ανθρωπότητα να πολεμήσει αυτή την κλίκα παίρνοντας πάλι τον κόσμο μας πίσω στα δικά μας χέρια. Αυτό δεν είναι κάποιο παιχνίδι, αυτό είναι η αληθινή ζωή. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ είμαστε ΑΔΥΝΑΜΟΙ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ είμαστε ΙΣΧΥΡΟΙ. Μοιραστείτε τα όσα μάθατε και με τον υπόλοιπο κόσμο. Μοιραστείτε τις πληροφορίες του Q σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ!
ΠΗΓΗ




Ένα από τα πρώτα μηνύματα του Q (1 Νοεμβρίου 2017):

Αγαπημένοι μου Αμερικανοί, με το πέρασμα των επόμενων ημερών θα συνειδητοποιήσετε χωρίς καμία αμφιβολία ότι παίρνουμε πίσω τη σπουδαία μας χώρα (τη χώρα των ελεύθερων) από τους σκοτεινούς τυράννους που επιθυμούν να μας βλάψουν και να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο του φωτός.

Με διαταγή του Προέδρου της Αμερικής έχουμε θέσει σε εφαρμογή συγκεκριμένα αντίμετρα τα οποία πρόκειται να διασφαλίσουν το κοινό από το πρωταρχικό συμβάν, το οποίο έχει προγραμματιστεί να συμβεί 3-11 μετά την ανακοίνωση της σύλληψης του κ. Podesta*2. Η επιβεβαίωση (στο κοινό) των όσων συμβαίνουν θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια αλλά δεν θα γίνει αποδεκτή από όλους.

Διαδηλώσεις των πολιτών έχουν προγραμματιστεί να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο βαθμό προκειμένου να εμποδίσουν τις συλλήψεις και τη φυλάκιση ποιο υψηλόβαθμων στελεχών. Με εντολή του Προέδρου της Αμερικής ένα είδος προσωρινού στρατιωτικού νόμου θα λάβει μέρος και ειδικές επιχειρήσεις θα συμβούν.

Έχουν πραγματοποιηθεί ψευδείς διαρροές για να διατηρηθούν αρκετοί εντός των ορίων των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να αποτραπεί η έκδοση τους σε άλλες χώρες καθώς και να αποφευχθεί η ανάγκη ύπαρξης ειδικών χειριστών.

Να είστε βέβαιοι, ότι τα μέτρα ασφαλείας και η εξασφάλιση της ζωής κάθε άντρα, γυναίκας και παιδιού αυτής της χώρας έχουν διασφαλιστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Παρ΄όλα αυτά η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της χώρας θα έχει σίγουρα ένα άρωμα διαίρεσης καθώς πολύς κόσμος έχει πέσει θύμα της διεφθαρμένης σκοτεινής αφήγησης της πραγματικότητας η οποία εκπέμπεται και προβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια (από τα ΜΜΕ).

Πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το Σύστημα Μηνυμάτων Εκτάκτου Ανάγκης (EMS)*3 κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων στην προσπάθεια μας να μεταφέρουμε ένα μήνυμα (αποφεύγοντας τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και τις ψευδείς ειδήσεις) σε όλους τους πολίτες.

Οργανισμοί ή άνθρωποι που θα επιχειρήσουν να μας βλάψουν κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων θα αντιμετωπιστούν με άμεσο τρόπο – συγκεκριμένοι νόμοι έχουν τεθεί σε ισχύ ώστε να παρέχουν στη σπουδαία μας στρατιωτική δύναμη την απαραίτητη εξουσία για να αντιμετωπίσουν και να διεξάγουν αυτές τις επιχειρήσεις (εντός και εκτός της χώρας).

Ο Πρόεδρος της Αμερικής θα είναι απομονωμένος/προστατευμένος στο αεροπλάνο Air Force 1 και εκτός της χώρας (σε συγκεκριμένες απόρρητες τοποθεσίες) καθ΄όλη τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης τους.

Είναι καιρός να πάρουμε πίσω τη χώρα μας πίσω και να κάνουμε την Αμερική σπουδαία πάλι. Επιτρέψτε μου να χαιρετίσουμε και να προσευχηθούμε για τους γενναίους ένστολους άντρες και γυναίκες οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή της ειρήνης, της ενότητας και της επιστροφής της δύναμης στους ανθρώπους.
Είναι ελπίδα μας ότι αυτό το μήνυμα θα φτάσει αρκετούς ανθρώπους ώστε να έχει μία ουσιαστική επίπτωση. Δεν μπορούμε ακόμα να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα μέσα από τις συνηθισμένες μεθόδους και μέσα επικοινωνίας για λόγους που είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς εδώ μπορείτε να καταλάβετε.

Ακολουθήστε τις ερωτήσεις από τα προηγούμενα μηνύματα και παραμείνετε ψύχραιμοι, οι κύριοι στόχοι βρίσκονται στην Ουάσιγκτον και παραμένουν στην κορυφή (και των δύο πλευρών – κομμάτων). Οι διαμαρτυρίες στους δρόμους θα διακοπούν γρήγορα. Να έχετε το νου σας για περισσότερα γεγονότα προβοκάτσιας (false flags) – να βρίσκεστε σε εγρήγορση, προσεκτικοί και πάνω από όλα, σας παρακαλώ να προσεύχεστε.

«Γιατί ο Θεός αγάπησε τόσο πολύ τον κόσμο που του έδωσε τον ένα και μοναδικό του Γιο, στον οποίο οποιοσδήποτε πιστεύει δεν θα χαθεί αλλά θα βιώσει την αιώνια ζωή. Η αγάπη είναι υπομονετική, η αγάπη είναι ευγενική.»

Να σας έχει ευλογημένους ο Θεός αγαπημένοι μου Αμερικανοί.

*3 (για αυτό το λόγο ονομάζεται και Q η συγκεκριμένη ομάδα που μοιράζεται αυτά τα μηνύματα με τον κόσμο εξαιτίας του επιπέδου ασφαλείας και πληροφοριών στο οποίο βρίσκεται και έχει πρόσβαση).


ΠΗΓΗ
Elamefora



Σημειώσεις του Λευτέρη Πανούση:
 
*1 Σατανιστες-Παιδοφιλοι
Περι αυτου του τρομακτικου και ολεθριου ζητηματος, ετοιμαζω ηδη σειρα αρθρων, που θα σας τα παρουσιασω λιαν συντομως, και με τετοιον τροπο, ωστε να μην βρεθω σε κανενα χαντακι [και όσοι κατανοουν, θα  τα κατανοησουν... ]
Διοτι πισω απο μητσοτακηδες, τσιπρουλινους, μερκελ, σοϊμπλε και ολα τα ανδρεικελα της Πλανητικής Πανεξουσίας κρύβεται ένας απιστευτος εφιαλτης, που μπορει και να ειναι ποτισμενος με το αιμα αθωων παιδιων...
Εκτος και αν δεν εχετε παρει πρεφα, οτι εσχατως πληθαινουν οι απαγωγες παιδιων...

*2 Τζων Ποντεστα  
Για τον εκλεκτο αυτο κυριο, για το ζευγος Κλιντον, για το pizzagate, για τις σατανιστικες τελετες σφαγης παιδιων, για μία "μαγισσα", για τον Μελ Γκιμπσον, για το Χολυγουντ και για άλλα πολλα, που δεν τα βανει ανθρωπου νους, θα σας μιλησω στη σειρα αρθρων που ετοιμαζω πυρετωδώς αλλα και κρυφίως...
Και σας το λεγω απο τωρα...
Θα σας τα γραψω κωδικοποιημενα...
Κι οτι καταλαβετε... 



panusis.blogspot.com







6 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΜΟΥ, ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΣE ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ MEΤΑΦΡΑΣΤΗ,
    ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΡΑΜΜΑ q , ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΕ (ε) εψιλον μικρο.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ Q ,
    ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΕ (Ερ) ΕΨΙΛΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ρο μικρο.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, 5 ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟ 5ο ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.
    ΤΟ ΜΙΚΡΟ ρο, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΟΗ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ Η ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ Q =(ερ) ΕΨΙΛΟΝ ΡΟΗ; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΟΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
    ΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Q , ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ GOOGLE AN ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Q, EITE ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΙΚΡΟ, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ;
    AΦΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ;
    ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΕΞΕΙΣ:
    Q quarantine = ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ COVID 19; NAI.
    Q quite = AΡΚΕΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ OI ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ; NAI.
    Q quiet = ΗΣΥΧΙΑ, ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ; NAI.
    Q question = ΕΡΩΤΗΣΗ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο EKΠΡΟΣΩΠΟΣ Qanon; NAI.
    OI Q (Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 13,500 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,
    ΤΟ 2017 ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο DONALD TRUMP,
    TO 2017 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ Q.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Q ΕΙΝΑΙ ΤΟ 17ο ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ;
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. HΛΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!
      Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ!

      Διαγραφή
  3. Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΓΙΕΛΙΕΤΑΙ.
    ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ :ΡΑΒΔΙ.
    ΔΙΑΛΟΓΟΣ :ΡΑΒΔΙ.
    ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;
    ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Xολυγουντ το Κεντρο της προωθησης του παιδοβιασμου, πυλωνα της Σατανικης Cult, oπου ολα τα Στουντιο ειναι εξαγορασμενα με το αιμα αθωων παιδιων, συντομα θα καη συμπουπουλο. Εχει μπει μεσα ο εκκαθαριστης.

    https://twitter.com/THEGOSPELS1/status/1272191441008287745

    και στην Ελλαδα μας συντομα θα σταλουν στο πυρ το εξωτερον οι δολοφονοι της ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Ολο το θεατρικο και κινηματογραφικο κατεστημενο. Το Αρχαιον Ελληνικον Πνευμα δεν συλλαμβανεται και δεν σκοτωνεται. Αυτο ηταν η ΠΑΠΑΔΑΚΗ. Τωρα ζουμε την ωρα που ολοι αυτοι εχουν κληθει να περασουν απο το ταμειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευστοχότατος ο παραλληλισμός σου φίλε μου Ahoy! Εννοώ του Χολυγουντ με το αιμοβόρο καλλιτεχνικό κατεστημένο της χώρας μας. Η Παπαδάκη αιώνιο σύμβολο κατά της κομμουνιστικής μόλυνσης.

      Καλή σου ημέρα!

      Διαγραφή