Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Η ΝΕΑ ολοκαίνουργια (82α) ΕΚΠΟΜΠΗ μέ τόν 'mr.V' !

Συνταρακτικότατος σήμερα ο Mr V, κι ας παρουσιάζει μόνος του, χωρίς την παρουσία του κου Βασιλειάδη. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 


ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΙΓΚΑ ΕΠΟΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…….

«Στο Όνομα του Τριαδικου Θεού, και του Συντάγματος των Ελλήνων.

ΕΚΚΛΙΣΗ προς έντιμους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωματων Ασφαλειας, τους έντιμους Εισαγγελείς και Δικαστές.

Συλλαβετε άμεσα την συμμορία της Κυβέρνησης, της Βουλής, και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ζητείστε την καθαιρεση του Στρατηγού Φλωρου.

Συλλαβετε την επιτροπή των Υγειονομικών του Υπουργείου Υγείας, και πρωτίστως του Σωτήρη Τσιοδρα...

ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ 

Οι Συνωμοσιολόγοι Αποδεικνύονται Αληθινοί Για Ακόμη Μία Φορά

με τον Τέρρυ Χατζηιερεμία

Η ανάρτηση περιέχει και δεύτερο βίντεο με ανάγνωση πολύ ευχάριστης επιστολής.....

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ!

ANAΡΤΗΣΗ ΤΟΥ  + πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!

Κατάντια...

Δείτε απίστευτο βίντεο από Μάντσεστερ: Συνεργείο 10 καραγκιόζηδων (δεν γνωρίζουμε καν αν είναι προσωπικό κάποιου νοσοκομείου) έχουν σταματήσει αυτοκίνητα με άβουλες μαϊμούδες που φοράνε μάσκες κατά την οδήγηση, και τους κάνουν επιτόπου εμβόλια, χωρίς γάντια, χωρίς βαμβακάκια με οινόπνευμα, χωρίς έλεγχο φυσαλίδων, ..Σφαγή στο δρόμο! 

ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΒΑΛΤΣΟΥΚ: "Η ελίτ ετοιμάζει παγκόσμια δουλοκρατία"

Απόδοση σε κείμενο - αναγνώστη μας και τον ευχαριστούμε πολύ - του συγκλονιστικού βίντεο που είδατε σε ανάρτησή μας, εδώ.

Το πάρτυ.. συνεχίζεται!!! 🙂

Ρε fuck τον ψευτο-κόβιντ και τους σκηνοθετημένους ψευτο-εμβολιασμούς των κυβερνητικών λαμογιών.. και τα κ@λο-εμβόλιά τους... Όποια μαϊμού θέλει, ή φοβάται τον κούλη αντί για τον Θεό, ας τα κάνει κι ας μάς στείλει κανα γράμμα από την ουράνια Δράμα.. χαχαχαχαχα

Van Morrison και Eric Clapton τραγουδούν κατά του lockdown, της μάσκας και της στέρησης των ανθρωπίνων ελευθεριών.

 "..Θέλετε να ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι ή θέλετε να είμαστε σκλάβοι; Θέλετε να φέρετε αυτές τις αλυσίδες μέχρι τα φέρετρά σας; ..Θέλω να παίζω μπλουζ για τους φίλους μου.. Ξέρετε ότι θα μας συνθλίψουν, αχ.. Μέχρι να πονάει πραγματικά.. Ανήκουμε σ΄ένα έθνος κυρίαρχο ή σ΄ένα αστυνομικό Κράτος;.. Καλύτερα να έχετε το νου σας..."


Ο ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!! 💥 ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ...

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΦΑΥΛΗΣ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΗ !!! Ο ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ !!!

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΒΑΛΤΣΟΥΚ, Φυσικός: "Θέλουν να γυρίσουν την ανθρωπότητα στην εποχή της δουλοκρατίας....." _ (ελληνικοί υπότιτλοι)

Σχόλιο Διόδοτου: Πώς να το βαφτίσω τώρα αυτό το βίντεο.. Ως το "ευαγγέλιο" του απότομου ξυπνήματος από το μάτριξ..; "Βίβλο" του συθέμελου ταρακουνήματος της ανθρώπινης συνείδησης και αντιληπτικότητας..; Όπως κι αν το ονόμαζα.. δείτε το και ξαναδείτε το και ξαναδείτε το, κάνετέ το μπούσουλα μιας αδιάλειπτης προσπάθειας από την μεριά σας, για όσο το δυνατόν καθαρή και απελευθερωτική σκέψη. Υποκλίνομαι στον κύριο αυτό, τον οποίο μόλις και συγκρατούνται οι ακροατές του να μην σαστίσουν με το στόμα τους ανοιχτό. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

The Plot to Steal America - Η συνομωσία για την άλωση της Αμερικής (βίντεο - ελληνικοί υπότιτλοι)

Χριστούγεννα σήμερα! Σκεφτήκαμε ότι μάς αξίζει να κάνουμε ένα καλό δώρο στον εαυτό μας. Ένα βίντεο για όλους μας, εμψυχωτικό και πατριωτικό. Μια θαυμάσια, συνοπτική περίληψη των όσων συνέβησαν το 2020: Της προδοσίας, της ανατροπής και της ντροπής που υπέστη η Αμερική. Και μια αυθεντική έκκληση για δράση, για να πολεμήσουμε για την ελευθερία, τις οικογένειές μας και τη Δημοκρατία μας, ενάντια στους εχθρούς της, τόσο τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς. Περιγραφή, μετάφραση: Υπερίων - Ενσωμάτωση υποτίτλων: Διόδοτος 

24/12/20, ο Ντόναλντ Τράμπ καταδικάζει τη μεγάλη τεχνολογία αστυνόμευσης της ελευθερίας του λόγου: « Γνωρίζει το Κονγκρέσσο ότι έτσι αρχίζει ο Κομμουνισμός; »

Περισσότερα στο The Epoch Times

(Aν η ιστοσελίδα σάς ζητάει εγγραφή για να διαβάσετε όλο το άρθρο της, μπορείτε να το διαβάσετε ελεύθερα και στην Political Viewer)

Πάνος Σκαρλάτος. 0 βιοϊατρικός εργαστηριακός επιστήμονας που το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να φιμώσει... (βίντεο)


Ο Πάνος Σκαρλάτος είναι βιοϊατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξη, έρευνα, διάγνωση και θεραπεία, με 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ! Ο ίδιος έχει κάνει 6 μηνύσεις στα ελληνικά hoax τα οποία τον λογοκρίνουν συνεχώς και βγάζουν ως fake news κάθε ανάρτησή του, αμφισβητώντας την ιδιότητα του σαν επιστήμονας. Κάνοντας ΚΛΙΚ στην εικόνα, παρακολουθείστε τον, στο Βrighteon, σε αποκαλυπτική συνεδρία με άλλους τίμιους γιατρούς. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

“Η απαρχαίωση του ανθρώπου”


Σχόλιο Διόδοτου:
Η ανάρτηση αυτή, αφιερώνεται σε τουλάχιστον έξι άτομα από το αναγνωστικό μας κοινό, που είναι εκπαιδευτικοί. Το κείμενο που θα διαβάσετε (μέσος όρος διάρκειας ανάγνωσης: 2 λεπτά), μοιάζει σκανδαλιστικά με απόσπασμα από τα "πρωτόκολλα των σοφών της σιών". Κατ' άλλους, ίσως τούς θυμίσει ατάκες του μέγιστου Άλντους Χάξλεϋ σε συνεντεύξεις του. Όπως και νά 'χει, η βαρύτητα του συμπυκνωμένου αυτού μεγαλειώδους λόγου, καθιστά απαραίτητο το να αναρτηθεί το παρόν κείμενο μόνιμα και στα γκάτζετ του ιστολογίου μας. Να τονίσω στο σημείο αυτό, ότι το κείμενο το είδαμε και το αποθηκεύσαμε, πριν από πέντε ημέρες, στην διαδικτυακή ερπετο-φυλλάδα ονόματι 'Ελευθεροτυπία'. Όταν φαίνεται, την επόμενη μέρα, κατάλαβαν τί ακριβώς αναρτήσανε.. το αφαίρεσαν αμέσως! χαχαχα.. Τί είναι αυτό που θα διαβάσετε.; Είναι απόσπασμα από το «Die Antiquiertheit des Menschen» («Η απαρχαίωση του ανθρώπου»), opus magnum του Γερμανού φιλοσόφου Γκύντερ Άντερς. Γραμμένο το 1956 περιγράφει με ανατριχιαστική ακρίβεια ένα μέλλον που ταυτίζεται με τις πιο ζοφερές στιγμές του δικού μας παρόντος. Στο τέλος του χρόνου.. η ταπεινότητα και η αυθεντικότητα θα επιβραβευθούν.

Zack Hemsey - The Way..

..only one way...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Αναστάσιος Λαυρέντζος στο pagenews.gr: Στρατηγική υπονόμευση της Ελλάδας μέσω του μεταναστευτικού (βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Θεώρησα κατάλληλο, και για να ελαφρύνει το κλίμα σε μία τόσο σημαντική ανάρτηση όπως αυτή που θα διαβάσετε, να ξεκινήσουμε με λίγο χιούμορ -μαύρο χιούμορ- από τον αγαπητό μας Αυτόλυκο. Ο φίλος μας από εχθές έχει βάλει στον λογαριασμό του στο twitter, ένα εξαιρετικό δικό του βίντεο, που το εμπνεύστηκε από τα "κάλαντα" του IMAGINOS, ξεκαρδιστική παρωδία-τραγούδι γραμμένο προ 7 ετών.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΕΔΩ

..και τώρα που σκαρφίστηκαν και μετάλλαξη.. ποιος τους πιάνει. Η εκδίκηση των σατανιστών για το brexit είναι μόνο η αρχή...

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

H ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER, ΠΕΘΑΝΕ 8 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.brighteon.com/e1884e1d-06b6-4e67-8859-86d2099b7807 

30 ετών, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και πέθανε 8-10 ώρες μετά την λιποθυμία της! Έκλεισε τους λογαριασμούς της στα μέσα, και τα «χοαξ» λένε ότι θέλει να ξεκουραστεί σπίτι της και είναι καλά! Μας έπεισαν: https://twitter.com/CHI_Memorial/status/1340349473491476483