Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Σχετικά με τα λεγόμενα Βαθιώτη.

Email της Astillais προς Διόδοτο


 

 Κώστα,

 διάβασα τα του καθηγητή Βαθιώτη, εδώ: Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία.

Επειδή είναι μεγάλο δεν το έβαλα ως σχόλιο για να μην σου "φάω" χώρο.
Σου το στέλνω και πράξε σύμφωνα με  την κρίσιν σου
Αν δεν βρής χρόνο να το διαβάσης σου λέω επιγραμματικά πως ο καθηγητής μπουρδολογεί
αν και θεωρώ πως προαλείφεται για κάτι που ίσως έλθη ίσως δεν έλθη.
Και επειδή δεν σου αρέσουν οι γρίφοι (εγώ τους λατρεύω) σου λέω πως ίσως ράβει κουστούμι για κάτι υπουργιλέ..
Νομίζω
 
Μεγάλη αγκαλιά
 
Astillais
 
Aπάντηση: 
 
Καλή μου φίλη, κατανοώ το όλο σκεπτικό σου. Φυσιολογικά θα έπρεπε να του΄βγάλουμε το καπέλο του κου Βαθιώτη, και τουλάχιστον από την πλευρά του ιστολογίου έγινε κι αυτό, όπως φαίνεται από την αμέσως προηγούμενή μας ανάρτηση. Έτσι κάνουν οι σοβαροί επιστήμονες, νομικοί, πολιτικοί κλπ για λόγους ευθιξίας: παραιτούνται. Αυτό όμως που όπως εσένα, απασχολεί πολλούς, είναι το ότι δεν το βλέπουμε συχνά στην καραδιεφθαρμένη Ελλάδα αυτό. Και όσες περιπτώσεις υπήρξαν, σε όλες σχεδόν.. μετά από λίγο καιρό -μέρες, μήνες- είδαμε το όποιο εν λόγω άτομο να ιδρύει κόμμα ή να γίνεται στέλεχος γνωστού κόμματος. Τραγικά λυπηρό! Η Ελλάδα έχει τελειώσει με τα κόμματα και τον κοινοβουλευτισμό. Και το ιστολόγιό μας προς αυτή την κατεύθυνση είναι εδώ και πολύ καιρό. Γι αυτό και δεν αναφερθήκαμε ούτε στο κόμμα του συμπαθέστατου Βόβολη, ούτε ξαναναφέραμε τίποτα για το κόμμα Κασιδιάρη. Η Ελλάδα, και μέρος όλου του πακέτου απελευθέρωσής της και ανασύνταξής της.. ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΆΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. Μια Αισυμνητεία ή μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία αλα Πούτιν. Για την ώρα.. δεν βλέπω στον ορίζοντα έναν τρόπο με τον οποίον θα επιτευχθεί αυτό, Όμως θα γίνει. Θα γίνει όταν καθαριστεί το τοπίο από ελλαδίτες επιζήμιους προς τους πραγματικούς Έλληνες, και ασύμβατους με το μέλλον αυτό. Όταν ξεμπερδέψουμε με τα λαμόγια και τις μαϊμούδες που λέει κι ο Αριστόμαχος.

Αγκαλιές κι από 'μένα,
 
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 

 

(Οι παρατηρήσεις της Αστιλλαΐδος βρίσκονται σε παρένθεση, με πορτοκαλί γράμματα) 

 

Είκοσι λόγοι δείχνουν ότι μας έχει επιβληθεί δικτατορία.

Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη


Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS. 

( και τί πράξατε επ' αυτού κ. Βαθιώτη; Εννοώ πώς αντιδράσατε, διότι ως γνωστόν , όπου υπάρχει δράσις υπάρχει και αντίδρασις)
Έχουμε ( έχουμε; μοιάζει σαν να το έχετε ήδη δεχθή  , Λανθάνω; ας δούμε παρακάτω) ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:


1. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν. 

(Ψευδές όσον αφορά το όλα, υπάρχουν κράτη που δεν έχουν  αποδεχθή  αυτό που ονομάζεται καρμπόν π,χ, Σουηδία, Πολωνία, Τανζανία)

2. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).

 (Για να νίπτουν τας χείρας τους θα πρέπει να τας νίπτουν ενώπιον κάποιων. Ποιών; )

3. Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η αντίθετη άποψη.

  (Αν εννοείται τα συστημικά κανάλια γνωστά και ως ΜΜΕ θα ήθελα να συμφωνήσω αλλά η πραγματικότητα λέει πως όλο και κάτι τους  ξεφεύγει, π.χ. συνέντευξη Βόβολη στον Χατζηνικολάου. Ας μην μας διαφεύγει όμως πως τα ΜΜΕ δεν είναι τα μόνα μέσα διαλόγου. Ως γνωστόν υπάρχει και το διαδίκτυο)


4. Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας.

 ( Ε, ας στιγματίζεται, αυτό γινόταν "εξαπανέκαθεν". Θυμίζω την εποχή του Γαλιλαίου.. "και όμως γυρίζει".  Ο στιγματισμένος έμεινε στους αιώνες ενώ αυτοί που προσπάθησαν να τον στιγματίσουν αγνοήθηκαν από την ιστορία)


5. Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται διά της σιωπής” (totschweigen).


6. Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.

(Αν δεν λειτουργεί, τότε γιατί φοβούνται και ζητούν την προστασία τους μέσω νόμων διαταγμάτων , υπουργικών αποφάσεων και άλλων νομικών τερτιπιών; Μμμμμ γιατί; )


7. Τα 
δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση

(Συμφωνώ)

8. Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία.

( Όχι έναντι όλων των πολιτών κάποιοι έχουν ιδιότυπη ασυλία)


9. Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως 
τρομοκράτης.

(Όχι όλοι οι πολίτες)


10. Τηλεόραση και ραδιόφωνο υλοποιούν 
προπαγάνδα. ( Ορθόν)


11. Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας 
προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου. ( Ορθόν)


12. 
Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία. ( Περίπου )


13. 
Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών. (Παγκόσμια δικτατορία και φοβάται; ε ας την φοβίσουμε λίγο περισσότερο )


14. 
Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα. (Ασχολίαστο)


15. Η ιεραρχία της 
Εκκλησίας τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση. (Υπάρχουν και φωτισμένοι ιεράρχες, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα..)


16. Υλοποιείται 
διωγμός Χριστιανών.

17. Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο.

 ( Είχε πεί ο Χατζιδάκις - εννοείται πως συμφωνώ μαζί του- είχε πεί λοιπόν πως η κοινή λογική μοιάζει εν πολλοίς με την κοινή γυναίκα την έχουν πολλοί και κανένας. 

Δηλαδή κοινή λογική δεν υφίσταται υπό την έννοιαν της κοινής, υφίσταται όμως υπό την έννοια της ΛΟΓΙΚΗΣ, Λογική .σκέτο. χωρίς φιοριτούρες.

Να θυμίσω εδώ στίχους από τον άλλο αγαπημένο μου τον Παύλο Σιδηρόπουλο  "ό,τι σήμερα σωστό την άλλη μέρα βγαίνει λάθος".

Η διαστροφή των εννοιών είναι τεράστιο κεφάλαιο και ΌΛΟΙ ΜΑ ¨ΟΛΟΙ ¨, λίγο ή πολύ, έχουμε πέσει θύματα.

Το νέο λεξιλόγιο δεν είναι κατ' ανάγκην καλό ή κακό. Καλό ή κακό το κάνει η χρήση του, αλλά με τα ισχυρά στηρίγματα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ είμαστε αρκούντως εξοπλισμένοι)


18. Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων  ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε.


19. Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρτήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς.

20. Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της. ( Πλάκα πλάκα ,τα χόαξις με έχουν βοηθήσει πολύ. Μόλις βλέπω πως κάτι είναι γραμμένο σ' αυτά, γνωρίζω ποιόν δρόμο να ακολουθήσω. Το αναφέρουν ως ζαβό; ..ε είναι σωστό. Αλήθεια το λέω, μεγάλη βοήθεια λαμβάνω εκ του αντιθέτου)


15 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΡΗ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΆΦΟΡΑ ,ΜΙΛΗΣΕ.
    Ή ,ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΗΣ.ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ.
    ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ ,ΤΕΛΟΣ.
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΕΞΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ :
    ΜΙΚΡΕ ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΔΩ.
    ΧΑ...ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ;
    ...........
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο επόμενος κυβερνήτης ή οι επόμενοι μάλλον , θα είναι ακόμα χειρότεροι από τον σημερινό , γιατί άραγε ? Αναρωτηθείτε !

      Διαγραφή
    2. Και πως γνωρίζεις τι θα είναι ο επόμενος- επόμενοι;
      Γνωρίζεις το μέλλον;
      Astillais

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνα με τον ΑΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΤΟΝ ΣΙΝΑΙΤΗ ,αν δούμε κάποιον ανάξιο ΄και πονηρό βασιλέα ή άρχοντα ή επίσκοπο να μην απορούμε ούτε να κατηγορούμε την πρόνοια του ΘΕΟΥ . Έχουμε παραδοθεί σε τέτοιους τυράννους εξ΄αιτίας των ανομιών μας, αλλά και πάλι δεν μετανοούμε να αφήσουμε τα κακά μας έργα. Γι΄αυτό" προγνωρίζω " ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο . Βρέθηκε ένας άνθρωπος να καταγγείλει το καθεστώς και να πάρει μια απόφαση που όποιος είναι νουνεχής αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να αφήνεις μια ακαδημαική καριέρα και να μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου και στάξατε χολή επάνω του. Εσείς πως προγνωρίζετε το μέλλον του κ. καθηγητή ?

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, τον γνωρίζεις τον ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ; Ή πηρες το φτυάρι και τους θάβεις όλους;
      Ειλικρινά λυπάμαι για το σχόλιό σου.
      Γιατί αν τον γνώριζες προσωπικά, αυτά δεν θα τα έγραφες.
      Το ΗΘΟΣ του, η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του και η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του, είναι αδιαπραγμάτευτα.

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΌΠΗ : ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΜΟΥ ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΜΑΣ ΚΟΒΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ 30€ . ΧΈΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ,ΤΩΡΑ. ΣΩΠΑ ΡΕ !. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ! ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ; ΕΓΩ ΤΟ ΛΈΩ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΩΝ. ΕΓΩ ΤΟ ΛΈΩ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΟΥΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ,ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ,ΑΣ ΕΛΘΗ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΗ. ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΈΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ; ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΆΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΗ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΦΑΚΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ ,Ο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ,Ο ΒΛΑΧΆΚΟΣ. Ο ΗΛΙΑΚΗΣ. ΚΑΘΟΔΗΓΩ.... ΑΣΕ.ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ,ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΚΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΤΖΙΖΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗΣ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΘΙΩΤΗ. ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ,ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΦΙΛΙΚΑ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Έχουμε πραγματικά τους ηγέτες που μας αξίζουν . Όταν διαμαρτυρήθηκαν οι πιστοί μιας ενορίας , στον Άγιο Θεοφάνη τον έγκλειστο με επιστολή τους , ζητώντας να πληροφορηθούν γιατί ο ΘΕΟΣ επέτρεψε να λειτουργεί στην περιοχή τους ένας ιερέας ασεβής , που προκαλούσε και σκανδάλιζε το ποίμνιο , η απάντηση του Αγίου ήταν πως δεν είχε άλλον χειρότερο να τους στείλει . Ας κάνουμε λοιπόν την αυτοκριτική μας ,να είμαστε πρώτα με τον εαυτό μας αυστηροί κριτές και για τους δύσπιστους υπάρχει ο χρόνος που όλα τα ξεσκεπάζει και τα αποκαλύπτει . Καλή και ευλογημένη ημέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΚΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ! ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΘΙΩΤΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΣΟΥΛΕΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΚΆ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΕΞΩ. ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΣΗ, ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ΝΙΚΟ, κι εγώ μπορεί να έχω όνειρα μεγάλα, αν δεν διαθέτω τα άντερα (πούλεγε κι ο παππούς μου -στα άγια η ψυχή του) να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα τότε ησυχία και νάνι.
      Astillais
      Σημ: Να θυμίσω τους στίχους του τραγουδιού.
      Τα όνειρα που μένουνε μονάχα μες στην σκέψη κανείς μην τα πιστέψει γιατί θα προδοθή.

      Διαγραφή
  4. ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΑΝΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΑΝ ΟΝΟΜΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!
    ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕ -ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ;
    Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΘΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΤΙΦΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ;

    Υ.Γ.
    Εάν τον γνώριζα θα του έλεγα ένα μυστικό που το ξέρω μόνο εγώ.
    Η χρυσή αυγή σύσσωμη είναι φυλακή διότι είναι το μόνο κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα.
    Κάνε κάτι να την ελευθερώσεις τους κομμουνιστές Μιχαλολιάκο , Κασιδιάρη απο τις ναζιστικές φυλάκες που τους έχουν χώσει οι φασίστες μικη μαους , παπαρηγα γλεζος βαφειάδης βελουχιώτης λενιν σταλιν μαο μαο και λοιποί!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Astillais,

    Δεν ξέρω αν πίσω απ' την κίνηση Βαθιώτη υποκρίπτεται κάτι άλλο. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να ξέρω. Και για πολιτική καριέρα αν προαλείφεται, χειρότερος απ τους ήδη υπάρχοντες δεν θα είναι. Άρα, το ενδεχόμενο με αφήνει πλήρως αδιάφορη.

    Να υπενθυμίσω πως σχηματίζεται ήδη κάποιο ρεύμα αντίδρασης στον χώρο των νομικών. Έχουμε τις δύο περιπτώσεις εν ενεργεία δικαστικών που δημοσίευσαν, στην σελίδα του συνδικαλιστικού τους οργάνου, κείμενα περί καταλήσεως των νόμων, του συντάγματος και του πολιτεύματος. Μπορεί να αντέδρασε (επιτέλους) η συνείδησή τους, μπορεί όμως και, διαβλέποντας μελλοντικό κίνδυνο για τους ίδιους, να θέλουν να διαχωρήσουν την θέση τους. Όποια κι αν είναι τα κίνητρά τους όμως, οι κινήσεις τους έχουν μεγάλη σημασία, διότι βοηθούν την πλάστιγγα να γύρει απ' την άλλη πλευρά.

    Το να συγκρίνουμε τον Βαθιώτη με τον Αντωνιάδη, είναι σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων. Οι καθηγητές -όλων των ειδικοτήτων- είναι ειδικευμένοι στην θεωρία. Οι μάχιμοι δικηγόροι στην πράξη. Ο νόμος είναι εργαλείο. Ο καθηγητής το περιγράφει και αναλύει τις αρχές βάσει των οποίων λειτουργεί. Ο μάχιμος δικηγόρος -ιδίως ένας επιτυχημένος ποινικολόγος- είναι (και οφείλει να είναι) δεξιοτέχνης στην χρήση του εργαλείου. Εξοικειωμένος με τις μάχες χαρακωμάτων, επί του πεδίου και όχι επί χάρτου.

    Είναι, λοιπόν, απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο, ένεκα της ιδιότητος ενός εκάστου, ο μεν Βαθιώτης να προβαίνει σε Διακύρηξη Αρχών και στην σημειολογική πράξη της παραίτησης, ο δε Αντωνιάδης να εφορμά σαν σφήκα στα ακάλυπτα μέρη του εχθρού και να κερδίζει τις μάχες στα σημεία.

    [Τα ψάρια δεν σκαρφαλώνουν στα δέντρα, χρειάζονται μαϊμούδες γι' αυτήν την δουλειά.]


    μνκ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλλιόπη Σουφλή05 Φεβρουαρίου, 2021 20:52

    Λυπάμαι γι αυτή την ανάρτηση Κώστα. Και λυπάμαι που έδωσες χώρο, για να αναπτύξει τις απόψεις της κάποια ΑΝΩΝΥΜΗ astillais χύνοντας φαρμάκι σ' έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που έπραξε σύμφωνα με την συνείδησή του. Δεν διάβασα το σκεπτικό της... δεν αξίζει να τον διαβάσω, από την στιγμή που όχι μόνον εγώ, αλλά και φίλοι μου, γνωρίζουν το ΗΘΟΣ και την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του Ανδρός. Σου έχω μιλήσει προσωπικά για την εμπιστοσύνη που έχω στον ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΘΙΩΤΗ. Όσο για την εν λόγω, ας βγει αυτά να τα πει με το όνομά της, και να ζητήσει μια κατ' αντιπαράθεση συζήτηση μαζί του. Είμαι απόλυτα βέβαιη, πως θα κατεβάσει το κεφάλι και θα φύγει ως κλέφτρα. ΕΛΕΟΣ. Ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που μακάρι το 1/1.000 να ήταν ο ελληνικός λαός, τίποτα απ' όσα ζούμε δεν θα γινόταν. Και να υπενθυμίσω πως ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, ήταν αναπλ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ. κώστα, μην επιτρέπεις σε κάθε ΑΝΩΝΥΜΟ AΔAH, να υποτιμά και να προσβάλει μια προσωπικότητα που σχεδόν δεν διαφέρει από τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι και "ανώνυμη" η Astillais!!! Αν εσύ την αγνοείς, σε κάποιους άλλους χώρους, πέρα και μακρυά από σένα, έχει υπάρξει διασημότητα. Πολύ κοντόθωρη αντίληψη να νομίζουμε πως, πέρα μας και τον οπτικό μας ορίζοντα, το σύμπαν παύει να υπάρχει. Παθολογικός εγωκεντρισμός.

      Και δεν κατάλαβα... Από πότε ο Κώστας -και ο κάθε Κώστας- χρειάζεται άδεια για να ανεβάσει ό,τι νομίζει και ό,τι γουστάρει στον προσωπικό του χώρο;;;; Μου θυμίζεις τους Συριζαίους των πρώτων χρόνων ύπαρξης των μπλογκς και των φόρουμς, που προσπαθούσαν να καπελώσουν όλο το ελληνόφωνο διαδίκτυο και είχαν καραμέλλα την φράση "η αποψή σου είναι απαράδεκτη! Να την κατεβάσεις αμέσως!".

      Η κατάρριψη των αντίπαλων θέσεων γίνεται με επιχειρήματα και στοιχεία, όχι με ντιρεκτίβες. Εκτός αν είσαι κομισάριος. Αν όμως δεν είσαι, ξέρεις που πάνε οι ντιρεκτίβες σου... Άπατες.

      μνκ



      Διαγραφή