Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Ανευθυνότητα ή Ανοησία;


Ισίδωρος Μάδης

Γράφει ο Ισίδωρος Σιδέρης

Ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης χθές (2-2-2021) το βράδυ παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα «Ελαιώνας» στην Παιανία. Στο δείπνο μετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, και οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Δάβαρης και Ιωάννης Σαμωνάς, αγνοώντας την απαγόρευση της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων αλλά και όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19 .

 

Βουλευτής ΝΔ Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, γνωστός και με το παρατσούκλι «Βασιλάκης ο νταής» (βλ. εδώ)

 

Μάλιστα όλοι οι συνδαιτυμόνες είχαν φροντίσει να κρύψουν τα οχήματα τους, ώστε να μην είναι ορατά από τον κεντρικό δρόμο στον οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ταβέρνα.
Με την συμπεριφορά τους αυτή, φανέρωσαν την ανικανότητά τους να τηρήσουν ακόμη και τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και όταν η δημοτική αρχή είτε λόγω ανευθυνότητας είτε λόγω απύθμενης ανοησίας, αδυνατεί να τηρήσει τα απλά στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, τότε κάθε άλλη απαίτηση νομιμότητας και χρηστής διοίκησης μοιάζει ανέφικτη.

 

Γεώργιος Δάβαρης και Ιωάννης Σαμωνάς

 

Θεωρούμε ότι εάν έχει απομείνει ελάχιστο φιλότιμο τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι αντιδήμαρχοι, που μετείχαν στο δείπνο, οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν αφού απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι είναι παντελώς ανίκανοι να εφαρμόσουν ακόμη τα απλά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η ενδεχομένη παραμονή στις θέσεις τους μετά το χθεσινό δείπνο, θα αποτελεί το πλέον σύντομο ανέκδοτο

πηγή: facebook

 

Κούλης...

 

Σχόλιο Καταχανά:

Ο Ισίδωρος Μάδης, εξελέγη Δήμαρχος Παιανίας με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την κοινή γνώμη με τα… «κατορθώματά» του. Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της εκλογής του, κάνει τα πάντα για να προκαλεί, γράφοντας τους πάντες στ’ αρχαιότερα των υποδημάτων του. Θεωρώ, ότι στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με ανευθυνότητα, ούτε με ανοησία. Κάθε άλλο! Έχουμε να κάνουμε με κουτοπονηριά 4ων στελεχών της ΝΔ που ακολουθούν κατά πόδας τον… «ηγέτη» τους, αποδεικνύοντας για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ότι η «πανδημία» είναι ένα παραμύθι για ηλίθιους και πως τα μέτρα ισχύουν μόνο για το πόπολο…

Ήδη, κατά την προεκλογική του εκστρατεία, οι φήμες για το ποιοι χρηματοδοτούσαν το όλο εγχείρημα, έδιναν κι έπαιρναν, με πολλούς στην Παιανία να κάνουν λόγο για «ύποπτες συναλλαγές»… Οι μηνύσεις μεταξύ του τότε Δήμου και του κ. Μάδη, έφτιαχναν έναν ικανό όγκο γραφειοκρατίας, με τον κ. Μάδη να εμφανίζεται να οφείλει πάνω από 120.000€. Από το πουθενά, βρέθηκαν 60.000€, με τα οποία… «καθάρισε». Επισήμως, δε μαθεύτηκε ποιος έδωσε αυτά τα χρήματα.

 


 

Τελευταία, θέλησε να φτιάξει και καινούριο δημαρχείο. Προφανώς, αυτό που υπάρχει τώρα, είναι μάλλον τελείως… μπανάλ για τον «wanna be Patoulis» της Παιανίας. Ακόμα αναρωτιούνται κάποιοι στο Δήμο με τι χρήματα θα έφτιαχνε το νέο Δημαρχείο, αφού τα οικονομικά του Δήμου, δεν τα λες και ανθηρά. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα…

Ωστόσο… το σημείο ανακηρύχθηκε εκτάκτως αρχαιολογικός χώρος, καθώς κατά την εκσκαφή βρέθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα. (βλ. εδώ).

 

Το άγαλμα που βρέθηκε στο σημείο όπου θα χτιζόταν το νέο Δημαρχείο, εκτιμάται ότι είναι του 4ου π.Χ. αι.

 

Να θες να γίνεις Πατούλης και να μη σ’ αφήνουν τα οστά των αρχαίων Ελλήνων… Μη σου τύχει…

Εν τω μεταξύ, «κατά σύμπτωση», η σύζυγος του κ. Μάδη, είναι επί σειρά ετών κολλητή φίλη της κ. Σάντι Ψηλιακού, συζύγου του Δημήτρη Ψηλιακού (πατήστε για σύνδεσμο), ο οποίος με τη σειρά του εξοπλίζει ΜΕΘ, ενώ πριν λίγες ημέρες, μέσω ΕΣΠΑ (οι μυημένοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό) δώρισε εξοπλισμό ΜΕΘ (δείτε εδώ). Ενδιαφέρουσες «συμπτώσεις»…

 

 kanenazori.com

 

3 σχόλια:

  1. Λέτε να μην βγαίνουν όλοι οι βολευτές, δημαρχαίοι και λοιπά κομματόσκυλα, όλων των κομμάτων και νομίζετε ότι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους;
    Λέτε να στερήθηκαν τις βόλτες τους, τα εστιατόρια τους και την καλοπέραση τους;
    Μας έκλεισαν μέσα, οπότε δεν βλέπουμε τι κάνουν, που πηγαίνουν, πόσους κουβαλάνε, πόσα hotspot κτίζουνε...
    Απλά αυτούς τους "κάρφωσαν" και έγινε "είδηση"...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο ψηλιάκος χρήζει ιδιαιτέρας μνείας για δύο βασικούς και ομοληγημένους από τον ίδιο λόγους.
    Πάμε παίγνιον
    Ιδού τι αναφέρει στην ιστοσελίδα του: εδώ http://www.antagonistikotita.gr/epanek/paradeigmataergwn.asp?id=28&cs

    Η εταιρεία εντάχθηκε τον Νοέμβριο του 2017 στο πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014 – 2020) με συνολικό προϋπολογισμό 200.000 ευρώ συγχρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα κατά 50%. Οι επιχορηγούμενες δαπάνες της επιχείρησης αφορούν σε μισθολογικό κόστος υφιστάμενου και νέου προσωπικού, σε δαπάνες κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας, συμμετοχή σε εκθέσεις, παραγωγή διαφημιστικού υλικού, δαπάνες πιστοποίησης των κρεβατιών που παράγει (CE), προμήθεια νέων σύγχρονων μηχανημάτων, αναβάθμιση εξοπλισμού ΤΠΕ, κ.α.
    ----------
    Δηλαδή με 200.000 κατάφερε και πραγματοποίησε όλα τα προαναφερθέντα.
    Υπάρχει κάποιος οικονομικοαναλυτής στην παρέα έτσι ωστε να ενημερωθούμε ΠΩΣ τα κατάφερε;
    Και αν τα κατάφερε αυτός με 200 χιλιαρικάκια (στην ουσία 100 χιλιάρικα διότι τα άλλα 100 τα είχε ο ίδιος) γιατί κάποιοι χρειάζονται κάτι μύρια για μια ασφαλτόστρωση με λίγα ζαρβαβάτια (αναφέρομαι στον μεγάλο περίπατο, ά ρε μπακογιάννη αυτόν έπρεπε να πάρης ... σύμβουλο οικονομικών)
    Συνεχίζεται
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέχεια του προηγουμένου
    Συνεχάμε πάντα με βάση τα του ψηλιακου από εδώ:

    Στο ελληνικό σύστημα υγείας παραδόθηκαν άμεσα προς χρήση άνω των 250 εξειδικευμένων κλινών ΜΕΘ οι οποίες αποτελούν δωρεές τρίτων προς το Υπουργείο Υγείας.

    Ταυτόχρονα η εταιρεία έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης παρείχε η ίδια δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας 18 εξειδικευμένες κλίνες ΜΕΘ, υποστηρίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης του εθνικού μας συστήματος υγείας.
    _________________
    Τι λέει εδώ; 250 κλίνες δωρεές τρίτων.....
    Τι εννοεί;
    Όταν δωρίζεις εσύ απλέ ανθρωπάκο ονομάζεσαι τρίτος ούτε όνομα διαθέτεις ούτε ιδιότητα ούτε το κέρατό μου το τράγιο
    ΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩ όταν σε λένε ψηλιάκο και προσφέρεις 18 έχεις υψηλό αίσθημα ευθύνης και πολλά άλλα βαρυγδουπέ. Ε ναι βέβαια εσύ προσφέρεις 18 (αφήνω όξω την επιδότηση που τσέπωσες ) και οι τρίτοι πρόσφεραν 250.
    Ποιοί άραγε είναι αυτοί οι τρίτοι; Ονόματα δεν έχουν; Μαννούλα δεν τους γέννησε;
    Πως είπαμε πως σε λένε; Ψηλιάκο;
    Δεν το συνεχίζω
    Όποιος αντιλήφηκε έχει καλώς. όποιος όχι πάλι έχει καλώς.
    Αει στο καλό. Κάποιοι δεν αντέχονται ούτε με σιμέκο.

    Μέλι στις ακρίτσες (Γρίφος για τον Κώστα κι ας τους συχαινεται, εμένα θα με συγχωρήσει γιατί μέ έχει καλή)
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή