Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! _ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!..... ΓENOKTONIA!

.....ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ GREAT RESET ΚΑΙ ΤΟΥ Π@@ΣΤΡΟ-GATES. ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤ1: ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΥΠΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡIΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΑΝΤΙ-ΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΟΒΡΙΟ-ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ;; ...  Κ-Τ

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Μεγάλος ο αριθμός των εγκύων με κορονοϊό 


Ο πλανήτης ξεσηκώνεται κατά των εμβολίων και των lockdown!!!

KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ 13 βίντεο ! ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΑ

ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ FAUCI KAI GATES ΑΠΟ ΤΟ 2020 _ ( βίντεο 16 λεπτών - ελληνικοί υπότιτλοι από vasoula2908 )

Σχολιασμός vasoula2908a :  Από το 2020 ο κόσμος ζητούσε τη σύλληψη του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας Φάουτσι, αφού είχε βουίξει ο τόπος στις ΗΠΑ ότι παραβίασε διάταγμα και χρηματοδότησε το εργαστήρι της Γουχάν το 2015. Όταν ανέβασα αυτό το βίντεο τον Μάη του 20, οι.. δημοκρατικοί και δίκαιοι fact checkers του facebook το μαρκάρισαν ως fake news και συνωμοσιολογία και ταυτόχρονα, φρόντισαν να πέσει και από το ΥΤ με το οποίο το facebook είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Φυσικά το ανέβασα στο μπράιτεον που δεν υπάρχει λογοκρισία. Τώρα που ο "κύριος" ξέρασε μόνος του την ανομία που έκανε με καμάρι, γνωρίζοντας ότι είναι υπεράνω του νόμου, τι λένε οι fact checkers αλήθεια? 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Historia Animalium

του Παναγιώτη Γρηγορίου, από το γαλλόφωνο "ζωικό" του ιστολόγιο 'Greek Crisis' 


ΟΙ ΧΙΜΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier αποκαλύπτει: «Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι που δημιουργούν τις θανατηφόρες παραλλαγές του ιού. Οι επιδημιολόγοι το ξέρουν, αλλά σιωπούν για το φαινόμενο αυτό, γνωστό ως ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE »!

Σημείωση Διόδοτου: To βίντεο αυτό (2,5 λεπτών, του οποίου σάς δίνουμε την μετάφραση) με τον κύριο Μοντανιέ, επιβεβαιώνει το βίντεο της αμέσως προηγούμενης ανάρτησής μας, καθώς και τουλάχιστον τέσσερις ακόμα σχετικές αναρτήσεις μας στην περίοδο Απρίλιος-Μάιος 2021. Αλλά.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Από σήμερα θα αρχίσει να αναπαράγεται σε πολλά ιστολόγια, ανάρτηση και βίντεο (υποτίθεται το ίδιο με το δικό μας) , στα οποία "θα πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι", "θα πεθάνουν σε 2 χρόνια", "Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώνουμε τα πτώματα", κ.ά. τρομακτικά τα οποία δεν ισχύουν. Το δε βίντεο που θα συνοδεύει τις αναρτήσεις αυτές, έχει σκόπιμα παραποιημένη μετάφραση των γαλλικών σε αγγλικά, για να δώσει πάτημα στο σύστημα, μέσω των "Hellinikwn-Εμετικών Χόαξις" κ.ά. πρακτόρων.. να προσπαθήσουν να μάς γελοιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν τον αντι-εμβολιαστικό μας αγώνα.


Ορθή επανάληψη, με ένα παραστατικότατο βίντεο!

Σχόλιο Διόδοτου: Το βίντεο αυτό είναι σαφέστατο! Από τον Νοέμβριο του 2020 άρχισαν να "παρατηρούν" καρδιαγγειακές επιπλοκές (θρομβώσεις, καρδιακές ανακοπές κλπ) που προκαλεί ο Covid19 υποτίθεται. Κι όλο αυτό για να καλύψουν  την, αμέσως μετά, μαζική επίθεση του εν λόγω προβλήματος, που θα προερχόταν από τα εμβόλια. Οι Ναζί που εκτελούσαν Εβραίους, ήταν γατάκια μπροστά τους. Αυτοί εδώ, με τον mRNA μηχανισμό, μετατρέπουν το ανθρώπινο σώμα σε εργοστάσιο παραγωγής επικίνδυνων όπλων, που ονομάζονται "πρωτεϊνικές ακίδες". Τετέλεσθαι αρτηρίες, φλέβες, καρδιά. Αν δεν σταματήσουν αυτοί οι εμβολιασμοί μέσα στο 2021.. το επόμενο έτος οι νεκροί λόγω των εμβολιασμών θα υπερβαίνουν τα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν-δολοφονήσουν, το 4.9% του  παγκόσμιου πληθυσμού.

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 17ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Δε βαριέσαι… Μια ψυχή πού ‘ναι να βγει…

γράφει ο Γιώργος Μεταξάς

Παρακαλώ, εάν έχετε εμβολιαστεί, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το παρόν άρθρο. Δεν έχει κάτι να σας προσφέρει.


Μια δημοσκόπηση αλλιώτικη απ' τις άλλες τις στημένες..

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΕΡΡΗ ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΟΥΔΑΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ