«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μελέτη Δραστικότητας και Αποτελεσματικότητας Εμβολίων Covid-19 - Eίναι αποτελεσματικά μόνο στο 0,84% !!! 💥


NESARA - GESARA LAW (video)

Μιθριδάτης - Η Μενδώνη είναι για πολύ μεγάλα έργα! (βίντεο 2')


Αίσθημα ή ναυάγιο, το αποφασίζει ο σκηνοθέτης.

                                                                            twitter.com/aftolykos

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Προσεχώς...

                                                                              twitter.com/aftolykos

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! _ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!..... ΓENOKTONIA!

.....ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ GREAT RESET ΚΑΙ ΤΟΥ Π@@ΣΤΡΟ-GATES. ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤ1: ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΥΠΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡIΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΑΝΤΙ-ΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΟΒΡΙΟ-ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ;; ...  Κ-Τ

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Μεγάλος ο αριθμός των εγκύων με κορονοϊό 


Ο πλανήτης ξεσηκώνεται κατά των εμβολίων και των lockdown!!!

KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ 13 βίντεο ! ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΑ

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Δρ Κάρυ Μαντέι : « Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρει συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο. Προειδοποιώ. Αν η συνθετική πατέντα εισέλθει μονίμως στο γονιδίωμά σου, τότε δια νόμου εσύ ο ίδιος γίνεσαι ιδιοκτησία του κατόχου της συνθετικής πατέντας! » _ Βίντεο - Μετάφραση

Απόσπασμα συνέντευξης στο The New American

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΜΑΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Όταν τα πρόβατα γίναν' τρομακτικά...

Άκουσον άκουσον!! Βάλανε πάλι την Τέντρα την τσαχπίνα να μάς τρομοκρατήσει για "νέα ιδιαίτερα θανατηφόρα επόμενη πανδημία"


Νέα έρευνα για το DNA φωτίζει την καταγωγή των Ελλήνων: Γενετικά όμοιοι με τους πληθυσμούς του Αιγαίου τo 2.000 π.X.


Calle Rasmusson / Ankomst

ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ FAUCI KAI GATES ΑΠΟ ΤΟ 2020 _ ( βίντεο 16 λεπτών - ελληνικοί υπότιτλοι από vasoula2908 )

Σχολιασμός vasoula2908a :  Από το 2020 ο κόσμος ζητούσε τη σύλληψη του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας Φάουτσι, αφού είχε βουίξει ο τόπος στις ΗΠΑ ότι παραβίασε διάταγμα και χρηματοδότησε το εργαστήρι της Γουχάν το 2015. Όταν ανέβασα αυτό το βίντεο τον Μάη του 20, οι.. δημοκρατικοί και δίκαιοι fact checkers του facebook το μαρκάρισαν ως fake news και συνωμοσιολογία και ταυτόχρονα, φρόντισαν να πέσει και από το ΥΤ με το οποίο το facebook είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Φυσικά το ανέβασα στο μπράιτεον που δεν υπάρχει λογοκρισία. Τώρα που ο "κύριος" ξέρασε μόνος του την ανομία που έκανε με καμάρι, γνωρίζοντας ότι είναι υπεράνω του νόμου, τι λένε οι fact checkers αλήθεια? 

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η απόλυτη προπαγάνδα. Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία που μας παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, ..τελικά δεν είναι καν γιατρός.


Υποναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης: Η αλήθεια για το τέμενος στην Αθήνα - 600 (επίσημα) τζαμιά σε όλη την Ελλάδα! _ [ βίντεο 10' ]

 "..στην Ευρώπη τα κλείνουν.. εμείς χτίζουμε κι άλλα..!"

 

ΣΟΥΠΕΡ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ S O S !!!

ΜΠΗΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ε Δ Ω

2005

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Δημοσίευμα αρκετών ετών πριν, της σημερινής εκπροσώπου τύπου της ΝΔ..!!!

Εκατόμβη...

Απάντηση στον Μιθριδάτη, από τον Επίκροτο..

Σταματούν οι Μάσκες τον Κορονοϊό;


Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Historia Animalium

του Παναγιώτη Γρηγορίου, από το γαλλόφωνο "ζωικό" του ιστολόγιο 'Greek Crisis' 


Ευχάριστο νέο...

ΟΙ ΧΙΜΑΙΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier αποκαλύπτει: «Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι που δημιουργούν τις θανατηφόρες παραλλαγές του ιού. Οι επιδημιολόγοι το ξέρουν, αλλά σιωπούν για το φαινόμενο αυτό, γνωστό ως ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE »!

Σημείωση Διόδοτου: To βίντεο αυτό (2,5 λεπτών, του οποίου σάς δίνουμε την μετάφραση) με τον κύριο Μοντανιέ, επιβεβαιώνει το βίντεο της αμέσως προηγούμενης ανάρτησής μας, καθώς και τουλάχιστον τέσσερις ακόμα σχετικές αναρτήσεις μας στην περίοδο Απρίλιος-Μάιος 2021. Αλλά.. ΠΡΟΣΟΧΗ: Από σήμερα θα αρχίσει να αναπαράγεται σε πολλά ιστολόγια, ανάρτηση και βίντεο (υποτίθεται το ίδιο με το δικό μας) , στα οποία "θα πεθάνουν όλοι οι εμβολιασμένοι", "θα πεθάνουν σε 2 χρόνια", "Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώνουμε τα πτώματα", κ.ά. τρομακτικά τα οποία δεν ισχύουν. Το δε βίντεο που θα συνοδεύει τις αναρτήσεις αυτές, έχει σκόπιμα παραποιημένη μετάφραση των γαλλικών σε αγγλικά, για να δώσει πάτημα στο σύστημα, μέσω των "Hellinikwn-Εμετικών Χόαξις" κ.ά. πρακτόρων.. να προσπαθήσουν να μάς γελοιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν τον αντι-εμβολιαστικό μας αγώνα.


Ορθή επανάληψη, με ένα παραστατικότατο βίντεο!

Σχόλιο Διόδοτου: Το βίντεο αυτό είναι σαφέστατο! Από τον Νοέμβριο του 2020 άρχισαν να "παρατηρούν" καρδιαγγειακές επιπλοκές (θρομβώσεις, καρδιακές ανακοπές κλπ) που προκαλεί ο Covid19 υποτίθεται. Κι όλο αυτό για να καλύψουν  την, αμέσως μετά, μαζική επίθεση του εν λόγω προβλήματος, που θα προερχόταν από τα εμβόλια. Οι Ναζί που εκτελούσαν Εβραίους, ήταν γατάκια μπροστά τους. Αυτοί εδώ, με τον mRNA μηχανισμό, μετατρέπουν το ανθρώπινο σώμα σε εργοστάσιο παραγωγής επικίνδυνων όπλων, που ονομάζονται "πρωτεϊνικές ακίδες". Τετέλεσθαι αρτηρίες, φλέβες, καρδιά. Αν δεν σταματήσουν αυτοί οι εμβολιασμοί μέσα στο 2021.. το επόμενο έτος οι νεκροί λόγω των εμβολιασμών θα υπερβαίνουν τα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν-δολοφονήσουν, το 4.9% του  παγκόσμιου πληθυσμού.

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 17ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Roger Waters - The Gunner's Dream (2021 version)

Εκλεκτά.. από το Off-Guardian


Plan-δημία και Covid-1984 : Οι Βούλγαροι φίλαθλοι δεν είναι χαζοί, όπως ίσως νομίζει ο μπιλ γκέιτς...

Ε ρε "γλέντια για την κάθε ανωμαλιάρα και ανώμαλο", που ετοιμάζει το ελλαδικό κράτος Ρόθτσιλντ...

                                     περισσότερα εδώ

Λαμογιά μέχρι το μεδούλι.. σ'αυτή τη χώρα-μπανανία...

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Δε βαριέσαι… Μια ψυχή πού ‘ναι να βγει…

γράφει ο Γιώργος Μεταξάς

Παρακαλώ, εάν έχετε εμβολιαστεί, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το παρόν άρθρο. Δεν έχει κάτι να σας προσφέρει.


Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Kαρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος στο Alert TV (ΛΟΓΟΚΡΙΜΈΝΟ ΒΊΝΤΕΟ): Οι εμβολι@σμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!! Αυτό συμπεραίνεται από επιστημονική μελέτη 43 έγκριτων καθηγητών στο μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY ( + επίσημες αναρτήσεις του πανεπιστημίου)

Μια δημοσκόπηση αλλιώτικη απ' τις άλλες τις στημένες..

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΤΕΡΡΗ ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑ

Δείτε αυτό και μετά αποφασίστε αν θα κάνετε την πειραματική ένεση (όχι εμβόλιο) - To μαγνητικό χάραγμα του Κτήνους

Kακάκια Σκορδαλιά αν ανοίγεις το στόμα σου και πετάς μακακίες..! Αποπειράθηκαν να κάψουν τα δυο μαγαζιά της γυναίκας του...

Love and Rockets - Ball Of Confusion

30 τέτοιους βέλγους ράμπο θέλουμε κι εμείς...


Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Ο υπεύθυνος εγκρίσεων αιτημάτων ασύλου και υπηκοότητας της ΝΔ ... Ούτε επί Σύριζα τέτοια μεγαλεία...! (βίντεο)

 Τζίτω του Νία Ντιμοκρατία!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΟΥΔΑΣ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

Ά πα πα... τί φασίστας είναι αυτός...!

Εμβολίασε το 50% των Ούγγρων με τα ρωσικά και κινεζικά εμβόλια, έκανε άρση της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, επιτρέπει τώρα συγκεντρώσεις 500 ατόμων, 200 ατόμων σε γάμους κ.ά., και ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ Π Α Ν Τ Ο Υ !

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021