Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Α _ Ν Ε Α !!!!! __ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ !!!!!!! [ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ]


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ                           (9/9/21 - επισκεψιμότητα 18.300 views)

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ,

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΞΥ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

The Secret Real Truth: Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας για νέα θέματα σύντομα

Σχόλιο Διόδοτου: Σε επικοινωνία μας με το από πολλά χρόνια αγαπημένο μας ιστολόγιο, μάθαμε ότι από την Κυριακή έως σήμερα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα που αποσοβίστηκαν με μεγάλη δυσκολία. Εννοείται ότι αναφερόμαστε σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αποσιώπησή του. Ο τίτλος της ανάρτησης και το περιεχόμενό της είναι μήνυμα από το Secret, αναρτηθέν πριν από λίγο. Κι εμείς, παίρνουμε το θάρρος να δώσουμε ένα σκληρό μήνυμα προς πάσα σκοτεινή κατεύθυνση: Σκ@τ@ στους τάφους αυτών που θέλουν να υπολειτουργεί το 'Τhe Secret Real Truth'! 


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκαλύπτοντας τη Διεστραμμένη Νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Ψυχοπαθής, Παρανοϊκή, Αγχώδης και Φοβισμένη

Η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ψυχοπαθής, παρανοϊκή, αγχώδης και φοβισμένη. Αυτό το άρθρο αποκωδικοποιεί τη διεστραμμένη ψυχολογία, ώστε να μπορέσετε να δείτε τις αδυναμίες της και να ανυψωθείτε πάνω από αυτήν.


Α.Ι. άϊ άϊ άααα!… Α.Ι. άϊ άϊ άααα!…

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Ανατριχιαστικό το σημερινό άρθρο του αγαπητού μας ΕργΔημΕργ. Παραπέμπει στην εκτίμηση μερικών ότι ο Αντίχριστος είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη. Κι αν αμφιβάλλουν μερικοί, λέγοντας ότι "θα είναι ένα πρόσωπο".. την απάντηση δίνει ο Φρέντερικ Μπράουν σε ένα τρομακτικό διήγημά του που είχα διαβάσει στα 15 μου. Όταν λέει, κάποτε οι άνθρωποι έφτιαξαν τον Υπερκομπιούτερ που θα δώσει απάντηση σε όλα τα ερωτήματα του ανθρώπου, τότε.. στην τελετή παρουσίασης που παρακολουθούσε όλη η ανθρωπότητα από τις τηλεοράσεις.. ανέβασε τον μοχλό λειτουργίας του ένας επιστήμονας.. και ο πρόεδρος της Αμερικής, ορισμένος ως αντιπρόσωπος των προέδρων όλων των χωρών της Γης, υπέβαλλε την πρώτη ερώτηση στον Υπερκομπιούτερ: "Υπάρχει Θεός;". Και τότε.. όλος ο κόσμος.. μέσα σε τρόμο.. άκουσε μια ναρκισσευμένη σατανική φωνή να απαντάει: "Ναι, τώρα υπάρχει Ένας!". Μέσα στην απόλυτη φρίκη.. ο επιστήμονας έσπευσε να κατεβάσει το μοχλό. [ το ίδιο ακριβώς γράφει και ο ΕργΔημΕργ στο κείμενό του: "Αφού πρώτα έκλεινα τον γενικό διακόπτη του ρεύματος του κτιρίου"]. Αλλά δεν πρόλαβε, γιατί την ίδια στιγμή.. το καντράν κι ο μοχλός μετατράπηκαν σε μία καυτή πολτοποιημένη μάζα...