«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

DONALD TRUMP : « ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! » (vid) - 🇬🇷 RESPONSE TO D.J.TRUMP 🇺🇸

ΜΗ ΦΟΒAΣΤΕ !!!! OΤΑΝ ΒAΖΟΥΝ ΑΥΤA ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜEΝΑ ΜEΤΡΑ ΕIΝΑΙ ΕΠΕΙΔH ΧAΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ !!

 γράφει ο CΟΝ


Γιώργος Τρανταλίδης - Μεσόγειος

Παραδοχή ΣΟΚ. Η αγορά 16 εκατομμυρίων εμβολίων, αποκαλύπτει τα 5 εκατομμύρια των λαθροεισβολέων!!!


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Πάνω από 3.000 γιατροί και επιστήμονες υπογράφουν δήλωση με την οποία κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής του COVID για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Πύργος: Πατέρας-αρνήτης πήγε στο δικαστήριο ντυμένος τσολιάς!

🇬🇷 _ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕ ! ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!_  🇬🇷


Ο ΜΕΓAΛΟΣ EΛΛΗΝΑΣ ΑΛEΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜEΓΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤOΣ ΤΟΥ.. ΕIΧΑΝ ΠΕΡAΣΕΙ, ΠΑΝΤΡΕYΤΗΚΑΝ ΚΑΙ EΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕI … Αυτό το κοριτσάκι μοιάζει με Αφγανή;;;


Eσείς.. αν εχθές τέτοια ώρα ήσασταν σ'αυτή την παραλία.. θα θέλατε.. από σήμερα κιόλας, να ξεκινήσετε αναρτήσεις για εθνικές προδοσίες, ξεπουλήματα, δικτατορίες και eμβόλια...;


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μουσική... για Διοδοταίους.

Πύρινος Λόγιος: Οι όψιμοι “Σωτήρες” μας και ο Θεός της Ελλάδος!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: ΤΩΡΑ - ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ: "ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ eΜΒΟΛΙΑ!". ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ eΜΒΟΛΙΟ! [Κ-Τ]

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ.. ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.. ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Α _ Ν Ε Α !!!!! __ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ !!!!!!! [ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ]


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ                           (9/9/21 - επισκεψιμότητα 18.300 views)

ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ,

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.

O Tιτανικός του Μπιντέ.. 🤣


Έχουμε επέτειο σήμερα...

Πόσο νόμιμες είναι οι αναστολές εργασίας και τι πραγματικά αποφάσισε το ΣτΕ-Α.Μητρόπουλος (Βίντεο)

 Ακούστε το παρά πολύ καλά μετά το 06:00. Πολύ καλά!

Η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΞΥ ΚΡΙΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ. Ο JEFF BEZOS (AMAZON) ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ.


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ θα πληρώνει τα τεστ των ανεμβολίαστων υπαλλήλων.


Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούνε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αθλονόμο και στους κοινωνικούς διαχωρισμούς της χουντικής κυβέρνησης Μητσοτάκη, ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρέμβαση-κόλαφος κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού από τον Τ.Βιδάλη: Γιατί η κυβέρνηση παραβιάζει το Σύνταγμα - Όλοι οι λόγοι που ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός

 Σχόλιο Διόδοτου: Για να καταλάβεις ότι δεν είμαστε αυστραλεζάκια κύριε πορδιπουργέ..

 

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

The Secret Real Truth: Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας για νέα θέματα σύντομα

Σχόλιο Διόδοτου: Σε επικοινωνία μας με το από πολλά χρόνια αγαπημένο μας ιστολόγιο, μάθαμε ότι από την Κυριακή έως σήμερα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα που αποσοβίστηκαν με μεγάλη δυσκολία. Εννοείται ότι αναφερόμαστε σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αποσιώπησή του. Ο τίτλος της ανάρτησης και το περιεχόμενό της είναι μήνυμα από το Secret, αναρτηθέν πριν από λίγο. Κι εμείς, παίρνουμε το θάρρος να δώσουμε ένα σκληρό μήνυμα προς πάσα σκοτεινή κατεύθυνση: Σκ@τ@ στους τάφους αυτών που θέλουν να υπολειτουργεί το 'Τhe Secret Real Truth'! 


Άγγελος Κουτσαυλής - Ελλάδα μου

Όσο υπάρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ υπάρχει ελπίδα...

3 NEA EKΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ !!! [ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ]

 

Ορθή επαναληψούλα για να μην ξεχνιόμαστε...


Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Κανένας πολιτικός και κανένας γιατρός δεν έχει εμβολιαστεί!!! Η pfizer απαγορεύει τον εβολιασμό σε παιδιά κάτω των 16! (βίντεο)

Παναγιώτης Δαβίλλας: "Θα σάς πολεμήσω μέχρι το τέλος. Ή εγώ ή εσείς.."

 

Μπογδάνος : «Ο kwlos τού καθ' ενός είναι κάτι το ιερό» (βίντεο)

... Σαν να γυρίσατε την πλάτη στον Θεό!

Φαρμακευτικές και Γιατροί συνεννοούμενοι για να σκοτώσουν με εμβόλια (Aποκαλυπτικό Video Ντοκουμέντο)


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Οργάνωση διακίνησης μωρών στη μαύρη αγορά αποκαλύφθηκε από πολίτη στην Κίνα. Γονείς πουλάνε νεογέννητα.

 γράφει ο Shawn Lin - μετάφραση: Διόδοτος


ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - «Αφού το ζητήσατε, θα το πάρετε. Ή ταν ή επί τάς. Δεν θα με κλείσετε εσείς, εγώ θα σας κλείσω!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αποκαλύπτοντας τη Διεστραμμένη Νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Ψυχοπαθής, Παρανοϊκή, Αγχώδης και Φοβισμένη

Η νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ψυχοπαθής, παρανοϊκή, αγχώδης και φοβισμένη. Αυτό το άρθρο αποκωδικοποιεί τη διεστραμμένη ψυχολογία, ώστε να μπορέσετε να δείτε τις αδυναμίες της και να ανυψωθείτε πάνω από αυτήν.


ΚΑΚΟG@ΜΗΜΕΝΟ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΕΥΟΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ... ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΚΟΛΑΣΗ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! ΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ!! ..ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...

Α.Ι. άϊ άϊ άααα!… Α.Ι. άϊ άϊ άααα!…

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Ανατριχιαστικό το σημερινό άρθρο του αγαπητού μας ΕργΔημΕργ. Παραπέμπει στην εκτίμηση μερικών ότι ο Αντίχριστος είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη. Κι αν αμφιβάλλουν μερικοί, λέγοντας ότι "θα είναι ένα πρόσωπο".. την απάντηση δίνει ο Φρέντερικ Μπράουν σε ένα τρομακτικό διήγημά του που είχα διαβάσει στα 15 μου. Όταν λέει, κάποτε οι άνθρωποι έφτιαξαν τον Υπερκομπιούτερ που θα δώσει απάντηση σε όλα τα ερωτήματα του ανθρώπου, τότε.. στην τελετή παρουσίασης που παρακολουθούσε όλη η ανθρωπότητα από τις τηλεοράσεις.. ανέβασε τον μοχλό λειτουργίας του ένας επιστήμονας.. και ο πρόεδρος της Αμερικής, ορισμένος ως αντιπρόσωπος των προέδρων όλων των χωρών της Γης, υπέβαλλε την πρώτη ερώτηση στον Υπερκομπιούτερ: "Υπάρχει Θεός;". Και τότε.. όλος ο κόσμος.. μέσα σε τρόμο.. άκουσε μια ναρκισσευμένη σατανική φωνή να απαντάει: "Ναι, τώρα υπάρχει Ένας!". Μέσα στην απόλυτη φρίκη.. ο επιστήμονας έσπευσε να κατεβάσει το μοχλό. [ το ίδιο ακριβώς γράφει και ο ΕργΔημΕργ στο κείμενό του: "Αφού πρώτα έκλεινα τον γενικό διακόπτη του ρεύματος του κτιρίου"]. Αλλά δεν πρόλαβε, γιατί την ίδια στιγμή.. το καντράν κι ο μοχλός μετατράπηκαν σε μία καυτή πολτοποιημένη μάζα... 

 

ENOXOΙ !

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Mr.V (97η εκπομπή) - ..γιατί ἂν γλυτώσῃ τό παιδί, ὑπάρχει ἐλπίδα!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ !! - ΜΑΡΙΟΣ / ΑΓΩΓΗ, 4/9/21


Πλεύρη, έχεις γίνει ρόμπα από κάθε άποψη. Νά, πώς θα αποκαταστήσεις τη φήμη σου και θα σε πούμε μάγκα...


ΕΕΕΤΣΙ !!!