Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Φυλετικο-γυναικοπουστροποίηση και του τελευταίου αρρενωπού προτύπου στο σινεμά.. "Τζέιμς Μπόντ 007".


"Αποδομημένος" από το νέο Χόλιγουντ, αυτός ο επίμονος μαχαιροβγάλτης της λευκής πατριαρχίας θα εξαφανιστεί σύντομα, θα γίνει ένας metrosexual σαν τους άλλους, ένας LGBTQ+ vegan με ηλεκτρικό σκούτερ, ένας άχαρος υποτακτικός, ένας εύθραυστος babtou που ντρέπεται για το μικρό πέος του, κάνοντας χώρο για τη μελλοντική Jane Bond, εξειδικευμένους ρατσιστικούς πράκτορες, νέους άχαρους, κυριαρχικούς, ιθαγενείς-αποικιοκρατικούς κατασκόπους, και πιθανότατα, στο εγγύς μέλλον, μαύρους, λεσβίες ή μουσουλμάνους.

Ο Τζέιμς Μποντ και ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν. Οι μέρες που ο αυτοκρατορικός Σον Κόνερι αποπλανούσε την γλυπτικής ομορφιάς Ούρσουλα Άντρες με μπικίνι, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...

"Ο θάνατος μπορεί να περιμένει: Ο Τζέιμς Μποντ σε αποστολή στο Γουοκιστάν"

Φθαρμένος από την πολιτική ορθότητα και το νέο ευαγγέλιο του Χόλιγουντ, ο 007 του Ντάνιελ Κρεγκ έχει χάσει το DNA του και, πάνω απ' όλα, το χιούμορ του. Τόσο άσχημα.


 

Το No Time to Die, ανακοινώνει τον νέο Τζέιμς Μποντ.

Θα θέλαμε να περιμένουμε λίγο, πράγματι. Δεν είναι εύκολο γιατί οι νέες περιπέτειες του 007 μοιάζουν με μια πρώτης τάξεως κηδεία για τον ήρωα που επινόησε ο Ίαν Φλέμινγκ και απαθανάτισαν πριν από εξήντα χρόνια οι πρώτοι παραγωγοί του, ο Άλμπερτ Μπρόκολι και ο Χάρι Σάλτζμαν .

Όπως γνωρίζουμε, ο ματσισμός είναι εκτός μόδας. Το ίδιο και η αυθάδεια, το αφιλτράριστο χιούμορ και η αποπλάνηση. Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του Wokism και του Χόλιγουντ για την ταυτότητα έχουν περάσει.

Για την τελευταία του στάση σε μια περασμένη εποχή, ο 007 εγκατέλειψε όλα τα χαρακτηριστικά του αδιόρθωτου αποπλανητή, εκείνου που επί δεκαετίες έκανε εκατομμύρια άνδρες να ονειρεύονται, οι οποίοι, όπως κι εκείνος, πίστευαν ότι ήταν ακαταμάχητοι. Δεν τίθεται πλέον θέμα να πέσετε πάνω τους!

Είναι καιρός για νηφαλιότητα, ακόμη και αν το αλκοόλ (το απόλυτο καταφύγιο;) ρέει ελεύθερα, αλλά όχι τα τσιγάρα ή τα πούρα.

 

                                        [007 συνταξιούχος, αλκοολικός με Prozac - NOA]

 

Διαγραμμένοι Machists

Η ποινή είναι χωρίς έφεση για τον πράκτορά μας, ο οποίος κουβαλάει στους ώμους του όλο το βάρος της ενοχής των προκατόχων του: του υπερβολικά αρρενωπού Σον Κόνερι, του μισογύνη κλόουν Ρότζερ Μουρ, του τενεκεδένιου Τζορτζ Λέιζενμπι, που θα έχει υπηρετήσει την Αυτού Μεγαλειότητα μόνο μια φορά, του γκρινιάρη Τίμοθι Ντάλτον και του ξιπασμένου Πιρς Μπρόσναν.

Μια ωραία συλλογή από σεξιστές που πρέπει να διαγραφούν. Έγινε. Ομοίως, δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο αναδιαμορφωμένος Μποντ να συμπεριφερόταν σήμερα όπως ο Σον Κόνερι που εξομολογείται στην Ούρσουλα Άντρες ότι "κολυμπάει σαν άντρας", χαστουκίζοντας τους γλουτούς της και φιλώντας με τη βία την Pussy Galore (Goldfinger).

Όχι με το καλύτερο γούστο, αλλά μια αντανάκλαση μιας εποχής όπου η σεξουαλική ελευθερία ήταν στη μόδα, ακόμη και μεταξύ των φεμινιστριών .

Είναι κρίμα που ο ερωτισμός που έκανε το έπος τόσο ξεχωριστό έχει αντικατασταθεί από την ηθική και τον πουριτανισμό. Αυτή τη φορά, ο Ντάνιελ Κρεγκ μοιάζει να χάνεται σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από γυναίκες οι οποίες βάζουν τα δυνατά τους και δεν κάνουν καμία χάρη σε όλους τους κακούς που τις περιβάλλουν.

Σε αυτόν τον κάπως "yes-man" κόσμο, όπου κάθε ανδρισμός φαίνεται να καταπιέζεται, ακόμη και ο Μ (Ralph Fiennes) δεν φαίνεται να έχει πλέον πολύ έλεγχο και έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του. Τι μπορεί να κάνει με αυτόν τον Μποντ, ο οποίος τον επικρίνει ανοιχτά και συνεχίζει να αγαπάει σαν τρελός τη Μαντλέν του (Léa Seydoux). Αυτό τον αναγκάζει να είναι αταλάντευτα πιστός.

Η Παλόμα, η Κουβανή συνάδελφός του στη CIA (Άνα ντε Άρμας), με τα ατελείωτα πόδια και το ιλιγγιώδες ντεκολτέ, σέξι και τρομακτική, δεν θα ξεστομίσει ποτέ τον περίφημο αναστεναγμό "Ω, Τζέιμς!" που έχει κάνει γενιές και γενιές Μποντοφίλων να χαμογελούν.

 

JAMES BOND 007: No Time To Die Super Bowl Trailer (2021) 


                 Ούτε φιλιά, ούτε κλείσιμο του ματιού, ούτε φλερτ, τίποτα. Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι...

 

Σήμερα, ο Ντάνιελ Κρεγκ, μεταμορφωμένος σε συνταξιούχο που επέστρεψε στην υπηρεσία, πρέπει να υποταχθεί στη θηλυκή σωσία του, την οποία υποδύεται η όμορφη Αγγλο-Τζαμαϊκανή Λασάνα Λιντς (φωτο αριστερά), η οποία δεν ενθαρρύνει τον γάμο.

Το χιούμορ, μια ζωτική και συνάμα πολύ βρετανική ιδιότητα, έχει εγκαταλείψει εντελώς αυτό το No Time to Die, το οποίο μοιάζει με ανακοίνωση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η τελευταία ταινία Μποντ (η τελευταία του Ντάνιελ Κρεγκ), τόσο αποδυναμωμένη, δεν βγαίνει αλώβητη από αυτή τη θεραπεία της πολιτικής ορθότητας .

Από εκεί ψηλά, ο Ίαν Φλέμινγκ και ο Σον Κόνερι πρέπει να γελούν με αυτή την αποστολή του Μποντ στο Γουοκιστάν.

"Ήταν ο Τζέιμς Μποντ. Ο Σον Κόνερι είχε την ευκαιρία να υποδυθεί τον ήρωα σε μια εποχή που έχει πλέον εξαφανιστεί. Μια εποχή που ο ανδρισμός δεν ήταν υποτιμημένος, εξοστρακισμένος, διασυρμένος, ακόμη και δαιμονοποιημένος, τιμωρημένος. Μια εποχή που ένας αποπλανητής, "ένας άνδρας που αγαπούσε τις γυναίκες", δεν θεωρούνταν εν δυνάμει βιαστής.  Μια εποχή που ο δυτικός άνδρας δεν χρειαζόταν να δικαιολογήσει το "λευκό προνόμιο" στις ίδιες τις χώρες που οι πρόγονοί του είχαν διαμορφώσει.

Ο Μποντ είναι η ενσάρκωση της λατρείας της επιστήμης και της τεχνολογίας στο στερέωμα της, πριν οι περιβαλλοντολόγοι μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι. Ο δυτικός άνθρωπος ζει σε μια χρυσή περίοδο και δεν ξέρει ότι είναι το ινδικό του καλοκαίρι. Είναι η εποχή μιας κάποιας αθωότητας. Η εποχή της δεκαετίας του 1950 και του 1960.

 

Ο Σον Κόνερι πεθαίνει την ίδια στιγμή που ο κινηματογράφος θάβει τον Τζέιμς Μποντ. Όπου γίνεται λόγος για έναν Τζέιμς Μποντ που θα υποδυθεί μια γυναίκα, ένας μαύρος άνδρας, μια μαύρη γυναίκα, και γιατί όχι ένας μαύρος ομοφυλόφιλος άνδρας.. δεν έχει σημασία πόσο αληθινό είναι για τον συγγραφέα, για το έργο, για το πνεύμα του. Το σημαντικό είναι να σβήσουμε και να αντικαταστήσουμε τον λευκό δυτικό άνθρωπο όσες περισσότερες φορές μπορούμε. Ο Σον Κόνερι είναι νεκρός: θα φτύσουν τον τάφο του.

 

resistancerepublicaine.com 

μετάφραση: Διόδοτος

 

 

17 σχόλια:

  1. δηλ ο νεος μποντ θα κυκλοφορει με ροζ φουστιτσα 12ποντα με κραγιον και πουδρα;;;;αντι για περιστροφο, θα εχει μαστιγιο και θα κατατροπωνει τους κακους;;;;αχ θα τραβηξω τις κοτσιδες μουουουουουουουουου...πως ελεγε ο παραβας ...δεσμοφυλακα παρε με μεσα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ''ΓΕΥΣΗ''..........
    ΤΟ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ
    ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ !!⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈
    www.facebook.com/john.grecoii/videos/164589065876702

    ΒΟΟΜ !!!💣💣💣💣💣💣💣💣💣
    =======================================
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!💣💣💣💣💣💣
    =======================================
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η 25 ΝΟΕΜΒΡΗ !!💣💣
    =======================================
    ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ .... ΖΑΒΟ !!😁😁😁😁😁😁😁
    www.facebook.com/john.grecoii/videos/359983509243636

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΠΑΡΑΓΩΓΈΣ!!!!! 🙂

      Διαγραφή
    2. TI KANΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ??????


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Αγγελική,

      ένα μυστήριο πράγμα..
      Μόνο στου ΔΗΜΗΤΡΗ τους συνδέσμους συμβαίνει αυτό, πολλούς μήνες τώρα.
      Οπότε -όπως κάναμε ως αρχάριοι- μαυρίζεις τον σύνδεσμο, μετά με δεξί κλικ ζητάς αντιγραφή, και πας και τον βάζεις στη γραμμή διευθύνσεων σε νέα καρτέλα γκουγκλ.

      Διαγραφή
    4. ΕΕΕΕΕΤΣΙ... ΑΚΡΙΒΩΣ.
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ.
      ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ. ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
      ΑΛΛΑ... ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ... ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ;
      ΕΤΟΣ 1963. ΜΑΥΡΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ [ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ].
      www.facebook.com/john.grecoii/videos/880764446134578

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    5. ''ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ...ΖΑΒΟ !!''

      ΔΗΜΗΤΡΗ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.
      ΘΑ ΨΑΞΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ''ΘΕΛΗΜΑΤΑΔΕΣ'' ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
      ΝΑ ΒΡΟΥΝ (ΑΝ ΠΤΟΛΑΒΟΥΝ;) ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΒΔΙ.
      ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟ ΜΗΝ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΤΑΦΙΚΗ ΥΠΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ, ΜΕΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΑΛΓΗΤΟ, ΑΝΗΛΕΗ ΡΑΒΔΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

      Α.Κ.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ F/B.
    www.youtube.com/watch?v=24BYrcWWf7E
    [ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ-ΑΚΟΜΑ- ``ΘΩΜΑΔΕΣ'' ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ``ΕΙΔΙΚΟΥΣ''.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υφυπουργός Διακυβέρνησης και ψηφιακής πολιτικής Θεόδωρος Λιβάνιος, σε πρόσφατες εξαγγελίες του στην Βουλή, δήλωσε ότι σε λίγο καιρό θα γίνεται τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς και κατόπιν τσιπάρισμα των ανθρώπων!!


    Λιβάνιος: Έρχεται το τσιπάρισμα και στους ανθρώπους!

    https://www.youtube.com/watch?v=OvNC6nZ0ESA



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Οκτωβρίου, 2021 23:52

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΥ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΥΜΗΘΗ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ .
    ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιας και το έφερε η κουβέντα, ας πάμε πίσω στο 1985 να θυμηθούμε το soundtrack του "View to a kill" της σειράς "James Bond". Τότε, στο ρόλο του James Bond ήταν ένας ακόμα γόης του κινηματογράφου, ο Roger Moore. Το τραγούδι, είναι των Duran Duran, οι οποίοι ήταν το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής...
    Αφού θα ζήσουμε για να δούμε το θρυλικό James Bond να μετατρέπεται σε... φούστα - μπλούζα και ζαρτιέρα έξαλλη, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τέλος εποχής, οπότε θα μείνουμε με τις αναμνήσεις...

    https://youtu.be/Fp4CR2HcHLQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 1ο βήμα ήταν να γίνει ο Τζέιμς Μποντ μαύρος ή θηλυκός!
    Έγινε και τα 2!
    Το 2ο βήμα είναι να γίνει τραβεστί!!! Όπως η κάτωθι:
    Η Αμερικανίδα Υφυπουργός Υγείας, Ρέιτσελ Λεβίν, ορκίστηκε ως η πρώτη τρανσέξουαλ ναύαρχος αξιωματικός τεσσάρων αστέρων στην ιστορία των ΗΠΑ.
    Η 63χρονη Δρ. Ρέιτσελ Λεβίν είναι πλέον ναύαρχος το Αμερικανικού Σώματος Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ.
    Διορίστηκε από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και είναι το πρώτο τρανσέξουαλ άτομο στο βαθμολογικά υψηλότερο αξίωμα των ΗΠΑ.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1982 ΑΘΗΝΑ δυτικά προάστια ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ συντηρητικος

    δε πειράζει
    απλά δε θα βλέπει ανάμεικτα έργα μάλλον

    εκτός αν κάνουν την james bond
    musical
    Όλα καλά.....Εγώ δεν έχω πρόβλημα

    μ'αρέσει το τσίρκο και οι απόκριες
    πλάκα έχουν

    Αυτό είναι πρόοδος ρε
    ααχαχχαχα μη γελάτε

    εγώ θα δω από περιέργεια
    μπορεί να είναι
    στο μέλλον η james bond να φιλιέται
    με άλλες λεσβίες
    Ε άρα θέλουν να γυρίσουν τσόντα

    για το καλό του θεατή....
    αντί να πείτε μπράβο
    που θα κάνουν λεσβιο ταινίες

    γκρινιάζετε κιόλας
    εσείς χάνεται show
    αχαχαχαχ
    η james bond μια λεσβία στο στριπτιτζαδικο
    Σας βρήκα και τίτλο...αχαχαχ
    εγώ γουστάρω πλάκα έχει η νέα εποχή
    τσόντα
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή