Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ


Για τις παγανιστικες φυλες της Δ.Ευρωπης και τους αρχαιους Ελληνες, η Γαια ηταν ενας ζωντανος οργανισμος. Ηταν η υψηλη μητερα και η Δα-μητηρ, αντιστοιχα. Η προστατις και φυλακας καθε μορφης ζωης. Ως ζωντανος οργανισμος, η Γαια τρεφεται και διατηρειται στη ζωη με ενα δικτυο απο υπογειες αρτηριες, αναλογες με τις αρτηριες και τις φλεβες του ανθρωπινου σωματος.
Στις αρτηριες της αυτες, που σημερα ονομαζονται «τελλουρικα ρευματα» και με τα οποια συμπιπτουν οι κυριοτερες ενεργειακες γραμμες L, ρεει ενα μιγμα ηλεκτρομαγνητικης και αιθερικης ενεργειας. Οι διασταυρωσεις, τουλαχιστον δυο τετοιων αρτηριων ή ενεργειακων τελλουρικων γραμμων, χαρακτηριζονται, στις αρχαιες παραδοσεις ολου του κοσμου, ως τοποι δυναμεως ή ιεροι χωροι η αβατα η ταμπου.
 
Ειναι περιοχες οπου ο ιδιος ο χωρος, χρονος, η υλη και η ενεργεια δεν συμπεριφερονται με το «φυσιολογικο» τροπο που γνωριζουμε (συνηθως γινονται αντιληπτες απο το εντονο λευκο φως που υπαρχει σε αυτον τον τοπο, τοσο ωστε να ειναι δυνατον να προκληθουν ακομα και ελαφρα επιδερμικα εγκαυματα). Ενα τυπικο τετοιο παραδειγμα ειναι η κορυφη του Λυκαιου ορους στην Αρκαδια, που εθεωρειτο και τοπος γεννησεως του Διος.
Αλλωστε το ιδιο το ονομα του ορους σημαινει εντονο φως, παραγομενο απο τη ριζα Λυκ- (λατινικα Lux) που σημαινει φως.
 
Η ελιξ και το φιδι σε σπειρα ειναι τα αρχαιοτερα συμβολα του πνευματος της Γαιας, του ζωτικου ρευματος που ταυτιζεται με τη γη ως ζωντανο ον, του οποιου τα μαγνητικα κεντρα συνδεονται σ’ολοκληρο τον κοσμο με παραξενες ατμοσφαιρες, στοιχεια και εμφανισεις, καθως και με τους ιερους τοπους του προμηθεϊκου ανθρωπου.
 
Στην ελληνικη αρχαιοτητα, η Γαια, ως εμβιο ον, θεωρειται καλλυμενη σε ολη της την επιφανεια απο ενα αιθερικο σχεδιο, καθε σημειο του οποιου αντιστοιχουσε με ενα σημειο του ουρανου: ενα διχτυ απο ενεργειακες ροες, που αντανακλα το κοσμικο δικτυο του συμπαντος και δεχεται, σε καθε του σημειο την -ευμενη ή δυσμενη- ενεργεια αστρων και πλανητων, την οποια αποδιδει στην επιφανεια της γης, δημιουργώντας περαιτερω ενεργειακα πεδια, αλλα και «συνειδητοτητα». (δικο μου σχολιο: βλεπε αλμα συνειδητοτητας 2012).
 
Ολοι οι μυστες απο την αρχαιοτητα μεχρι τις μερες μας, θεωρουσαν τον πλανητη Γη, ζωντανη οντοτητα. Οχι μονο ο Ορφεας και ο Πυθαγορας, αλλα και ανδρες σαν τον Γκαιτε και τον Ρουντολφ Σταϊνερ. Σημερα γνωριζουμε οτι η επιφανεια του πλανητη μας παλλεται ρυθμικα, σαν μια γιγαντιαια καρδια και ανασηκωνεται περιπου δυο μετρα, κατα τη διαρκεια της ημερας ενω τη νυχτα συστελλεται.
 
Για τους αρχαιους Ελληνες η Γαια οχι μονον ειναι ζωντανη, αλλα εχει και νευρικο συστημα σε συνδυασμο με το μαγνητικο της πεδιο, με κομβικα σημεια ενεργειας, παρομοια με τα σημεια του βελονισμου που υπαρχουν στο ανθρωπινο σωμα. Προκειται για ακομα μια ενδειξη, οτι ο καθε μικροκοσμος αντανακλα την, εσωτερικη τουλαχιστον, μορφη και τα ενεργειακα γνωρισματα του μακροκοσμου.
Οι ευθειες γραμμες μεταφορας ενεργειας, γνωστες σημερα ως τελλουρικα ρευματα, οταν ειχαν σχεση με μια θετικη για τον ανθρωπο δυναμη, συμβολιζονταν απο φιδι η δρακο. Αναλογο συμβολισμο πρεπει να εχουν τα φιδια που περιελισσονται στο κηρυκειο του Ερμη και στη ραβδο του Απολλωνα, Βελλερεφοντη, Περσεα και Αγιο Γεωργιο, που συνδεουν το ερπετο με τη θετικη ενεργεια (Γι αυτο ο Απολλων καταδικαζεται απο τους Θεους μετα το φονο του Πυθωνος, ενω οι παραδοσεις των Κινεζων θεωρουν εγκλημα τον φονο του Δρακοντος).
 
Επιτρεψτε μου ενα δικο μου σχολιο πανω σε αυτο το θεμα. Πιστευω πως ο συγγραφεας κ. Λιτσας εδω εχει ερμηνευσει διαφορετικα διαφορα θεματα. Το φιδι πανω στο κηρυκειο και στις ραβδους – κατα την προσωπικη μου , παντα, αποψη-, σημαινει την νικη των αρχαιων Ελληνων που προαναφερθηκαν επι του οφεως (επικυριαρχων του πλανητη μας οφιοειδεις – ερπετοειδεις).
Οσο για τον Θεο Απολλωνα δε, πιστευω πως επικρατησαν διαφορετικες – διαστρεβλωμενες αντιληψεις. Προκειται για την φυγη του Απολλωνος απο την Γη, οχι ομως σαν τιμωρια.
 
Τελικα πρεπει να αντιληφθουμε οτι τα παντα στον λεγομενο υλικο κοσμο δεν ειναι παρα ηλεκτρομαγνητικα πεδια αλληλοσυγκρουομενα η συνδυαζομενα, μεταξυ ορισμενων μηκων κυματος τετοιων , που να γινονται αντιληπτα και να αναλυονται σε εικονες, ηχους, μυρωδιες και απτη πραγματικοτητα απο τους εγκεφαλους των ζωων και τα φυτα. Οι περαν του, για εμας, επιστητου κοσμοι ειναι αναλογα, και παλι, ηλεκτρομαγνητικα πεδια αλλων μηκων κυμματος (πχ. υποηχοι, υπερηχοι , υπεριωδεις και υπερυθρες ακτινοβολιες κλπ) μη αντιληπτα απο τα ανθρωπινα αισθητηρια, αλλα υφισταμενα και αποτελουντα τους άυλους και πνευματικους κοσμους προς τα πανω (θετικοι) ή προς τα κατω (αρνητικοι-Κολαση). Ετσι και η Γαια ειναι ενας συνδυασμος συνιστωσων ηλεκτρομαγνητικων πεδιων οπως ολα τα οντα. Ο συνδυασμος αυτος γεννα μια ολικη συνισταμενη η οποια ειναι αντιληπτη απο εμας.
 
Στον Αιγαιακο χωρο της Μεσογειου οι ηλεκτρομαγνητικες συνιστωσες ειναι τετοιες που δημιουργουν τον θετικο – θεϊκο – εγκεφαλο της Γαιας. Ετσι εξηγειται το Ελληνικο Πνευμα που μονον εδω γενναται και οι Θεοι της Ελλαδος που μονον εδω αναδημιουργουνται συνεχως ως οντοτητες.
 
 
Αποσπασματα απο το βιβλιο του κ. Νικου Β. Λιτσα,
«Η Ιερη Γεωγραφια της Ελλαδος»


jhmromeo.blogspot.com


46 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε όλοι.

    Η Γαία ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. Αν δεν ήταν δεν θα είμασταν ούτε εμείς, που είμαστε σπλάχνο απο τα σπλάχνα της και η ύπαρξή μας ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ σε αυτήν. Οποιαδήποτε ΕΝΕΡΓΕΙΑ, επηρεάζει τόσο εμάς όσο και την ΜΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (Γαία = Δα-μήτηρ = Δήμητρα). Η ζωή δεν διατηρείται μόνο απο απο τις υπόγειες αρτηρίες, αλλά και απο τις επίγειες, δηλάδή τα ποτάμια. Συνεπώς οποιαδήποτε παρέμβαση στη ροή των ποταμών (δηλ. φράγματα) είναι σαν να δυσκολεύεις τη ροή μιας αρτηρίας. Πάντως υπόγεια βρίσκεται και το πετρέλαιο, του οποίου η εξώρυξη "πονάει" την Γαία.

    Εκτός απο το Λύκαιο όρος φαινόμενα υπάρχουν και αλλού (πχ Τσούτσουρας, Πεντέλη κλπ). Γεμάτη η Ελληνική επικράτεια με τέτοια μέρη. Οι παππούδες μας κάτι ήξεραν και σε τέτοια μέρη τοποθετούσαν Ναούς. Επίσης και ο Λυκαβηττός έχει ρίζα το "λυκ". Σημαίνει απο εκεί που βγαίνει το φώς (δηλ ο Ήλιος, όταν ξημερώνει).

    Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Κώστα, οτι το φίδι συμβολίζει τη ΝΙΚΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ επι των ερπετοειδών. Επίσης, την με το ζόρι (ως υποταγμένο) χρήση τού "δηλητηρίου" του στην θεραπεία. Με τη διαφορά οτι τα ερπετά ΔΕΝ νικήθηκαν καθ ολοκληρίαν και κανείς δεν ξέρει γιατί ο Πατέρας μας ΖΗΝΑΣ δεν τους αποτελείωσε. Ίσως σεβάστηκε συμπαντικές ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. Επίσης ΔΕΝ τίθεται θέμα τιμωρίας κανενός ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ. Εμείς ερμηνεύοντας λανθασμένα τη μυθολογία (= ιστορία) το εκλαμβάνουμε ως τιμωρία. ΔΕΝ μπορούμε όμως να ερμηνεύσουμε τις αποφασεις ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ οι οποίες δρούν πέρα απο τη δική μας λογική.

    Τέλος, η άποψή μου είναι οτι ενώ έχουμε κατανοήσει την ύπαρξη των "αόρατων" πεδίων (ηλεκτρομανγητικά, ηχητικά κλπ), η πραγματική ΑΝΕΛΙΞΗ μας θα συμβεί όταν ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ την ύπαρξη του ΑΙΘΕΡΑ (δηλ. αιθερικό πεδίο). Μήπως το αιθερικό σχέδιο (όπως το λέει ο αρθρογράφος) είναι αυτό που τεχνητά αντικατέστησαν με το "κατασκευασμένο" matrix και έτσι προσπάθησαν να μας αποκόψουν το κοσμικό δίκτυο του σύμπαντος ;

    Ήθελα να σχολιάσω και το άρθρο για τη Γήινη Συμμαχία, αλλά δεν τα κατάφερα το ΣΚ, οπότε θα το κάνω εδώ για να μην χαθεί το σχόλιο.

    Ο Michael Sala (https://exopolitics.org/) είναι γνωστός απο πολύ παλιά. Είναι, δε, απο τους πιό σοβαρούς και δείχνει να έχει ερευνήσει σε βάθος. Όμως, όπως σε όλα, πρέπει να βάζουμε μπροστά την ΚΡΙΣΗ μας και να μην τρώμε αμάσητα τα πάντα. Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του, αλλά πάντα διαβάζω και βλέπω με ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ όλους όσους βγάζουν πληροφορίες για όντα εκτός Γαίας και ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (γήινους και εξωγήινους).

    Το οτι "επάνω" μαίνεται πόλεμος, είναι παραπάνω απο βέβαιο, διότι όπως μας έχουν διδάξει οι παππούδες μας "όπως πάνω έτσι και κάτω" (ή και το ανάποδο, το ίδιο είναι). Το οτι βιάζονται είναι πλέον φανερό, διότι τα σχέδιά τους δεν τα υλοποιούν πλέον σε βάθος δεκαετιών αλλά σε βάθος λίγων ετών και χωρίς να νοιάζονται αν φαίνεται στους ανθρώπους. Αυτό δείχνει "πρεμούρα" διότι κάτι κακό (για αυτούς) ξέρουν οτι θα συμβεί ή ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ. Όταν αναφέρομαι σε "αυτούς", εννοώ όχι μόνο σε γήινους αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και σε εξωγήινους, οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ απο ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η διαφορά των κακόβουλων εξωγήινων με τους καλόβουλους, είναι οτι οι κακόβουλοι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, είτε ανθρώπινη είτε όχι.

    Πάντως ΜΗΝ περιμένετε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας σώσει. Μας έχουν δώσει τα "όπλα" να σωθούμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Και δεν μιλώ για συμβατικά όπλα. Ίσως όταν επιτέλους μάθουμε τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσουμε τότε θα έχουμε λίγο "σπρώξιμο", γιατί ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ. Το πρώτο βήμα όμως είναι να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και δεν εννοώ την καραμέλα να σηκωθούμε απο τους καναπέδες, γιατί αυτό ΔΕΝ είναι ξύπνημα. Το ΞΥΠΝΗΜΑ θα επέλθει ακαριαία με την ενεργοποίηση της επίφυσης, στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι στους υπόλοιπους κατοίκους του πλανήτη. Τότε θα ξέρουμε τι να κάνουμε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ ΗΛΙΑ+++ διάβασα σε ένα σχόλιό σου περί επίσκεψης σε ενεργειακά μέρη. Είμαι στη διάθεσή σου για μια επίσκεψη στο πιο σημαντικό. Τους ΔΕΛΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόσκουρε η θεωρία των new agers ότι κάποτε υπήρχε ένας καθαρός αιθέρας που αντικαταστάθηκε από ένα κατασκευασμένο μάτριξ των δρακονιανών επικυριάρχων είναι μια εικασία. Μπορεί πάντοτε να ήταν αιθερικό μάτριξ και απλά επειδή ο άνθρωπος ζούσε κοντά στη φύση να είχε μεγαλύτερες προσβάσεις.
      Και σχετικά με την δρακονιανή-ερπετική συνωμοταξία (υπερδιαστατική κι αυτή) έχει εξίσου δικαιώματα επί του πλανήτου όσο κι αν εμάς δεν μας αρέσει.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Διόσκουρε,

      συμφωνώ 100% σε όλα όσα αναφέρεις. Να υπενθυμίσω ότι στο σημείο που λες ότι συμφωνείς μαζί μου, ναι μεν κι εγώ αυτά θα έγραφα, είναι όμως σχολιασμός του ιστολογίου jhmromeo.

      Εξωρυξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου κ άλλων γαιών, κανονικά δεν πρέπει ούτε εμείς οι πραγματικοί Έλληνες να κάνουμε ποτέ. Είναι όντως σαν αφαίμαξη και ανεπιτρεπτη αφαίρεση σημαντικών στοιχείων από τις αρτηρίες κ το "λεμφικό" σύστημα του Αιγαιακού χώρου. Τα υπάρχοντα ποσοστά των συστατικων αυτών είναι συνυφασμένα με την ευεργετική δράση του ενεργειακού του πεδίου.

      ".. κανείς δεν ξέρει γιατί ο Πατέρας μας ΖΗΝΑΣ δεν τους αποτελείωσε.." :
      Πρόκειται όντως για υπακοή (και όχι απλώς σεβασμό) σε συμπαντικες συμφωνίες, του τύπου "διατήρηση δείγματος εμβιου όντος στην τοπική ομάδα γαλαξιών" . Απλά, αυτο το ειδεχθες κ επικίνδυνο είδος, μετά την καταστροφή της Ατλαντιδος, εξαπλώθηκε, πολλαπλασιαστηκε και κατασκεύασε και υβριδικες ανθρωποειδεις φυλές επιθετικές προς τον πραγματικό άνθρωπο.

      Ένας Ζευς καθήμενος όλος κι όλος στο βίντεο, ενώ στην Μαχαμπαράτα αναφέρεται σαφέστατα ότι οι Γιοβάνες (Ίωνες - Έλληνες) ήταν οι πρώτοι πιλότοι με Βιμάνας που εθεάθησαν πάνω από την Ινδία και προφανώς εδιδαξαν στους Λεμουριους - Ινδούς τον τρόπο κατασκευής τους.

      Τα αιθερικα υπεροπλα πιθανόν να τα φέρουμε ήδη επάνω μας οι αληθινοί ελληνικοί γόνοι, αλλά ευτυχώς που δεν το γνωρίζουμε ακόμα αν όντως ισχύει,.. για ευνόητους λόγους.

      Έρρωσο φίλε Διόσκουρε!

      Διαγραφή
    3. Είχα κάνει κάποια σχόλια στο Μάρκο που αποδείκνυαν με στοιχεία ότι η Αμερική σαν κράτος και φιλόδοξη παγκόσμια αυτοκρατορία σχεδιάστηκε για να παίζει εξίσου μπάλα και με τους δικούς μας και με Κρόνιους και με δρακονιανούς. Αλλά χάθηκαν αυτά τα σχόλια, δεν ξέρω τι έγινε. Ξέραν πολλά αυτοί τότε και μιλάμε για 18ο αιώνα.
      Όπως και οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και ο στρατός ξέρουν πολλά, σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα λένε μέσα "non physical entities", "non human intelligence", "interdimensional beings" και τέτοια.
      Το ίντερνετ όταν φτιάχτηκε απ το στρατό της Αμερικής το 1960 ως arpanet το ontology engineering που έκαναν ήταν βασισμένο πάνω σε non physical patterns. Έπαιξε πολύ αποκρυφισμός εκεί.

      Διαγραφή
    4. Καλημέρα Μπουγά αγόρι μας!
      Ωραία πραγματάκια μάς έφερες "σήμερις" 😊👍

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα Κώστα, ξέρουν πολλά πάνω σ αυτά τα θέματα οι μυστικές εταιρείες, οι μυστικές υπηρεσίες και οι στρατοί ειδικά των μεγάλων δυνάμεων, αν και εγώ νομίζω ότι την απόλυτη αλήθεια δεν την κατέχει κανένας.
      Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε εμείς είναι ότι εδώ πολιτισμικά και ενεργειακά είναι η βάση των Ελλάνιων, στη Χαλδαία ήταν μετα την Ατλαντίδα η βάση των Κρόνιων και στην Κίνα είναι η βάση των Δρακονιανών. Αυτές οι κοσμικές δυνάμεις και οντολογίες έπαιξαν ρόλο και στην ανθρωπογέννεση. Αλλά άνθρωποι είναι κι αυτοί στις άλλες περιοχές, απλά άλλου τύπου σε πολύ βαθιά επίπεδα γονότυπου.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ Bougas ίσως έχεις δίκιο για το αιθερικό matrix. Αυτό που ανέφερα ήταν απλά μια απορία και όχι γνώση.
      Όσο αφορά τη γνώση των Αμερικανών και δη των μυστικών υπηρεσιών, είμαι σίγουρος ότι το "στρατιωτικό κέντρο" της Ουάσιγκτον DC έχει στα χέρια του όλη την Ελληνική κρυφή γνώση από το άλλο κέντρο το "θρησκευτικό" του Βατικανού.
      Όσο αφορά τους "ιδιοκτήτες" της Γαίας, όντως ήρθαμε δεύτεροι. Έχει ένα τρομερό άρθρο ο Ίων Μάγγος στο terapapers, για τη ιστορία της εγκατάστασης στη Γαία, αλλά γράφω από tablet και δεν μπορώ να βάλω το link.

      Ερρωσθε
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2008,
      10 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ, ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ 21/06 ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ, ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

      ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΛΙΑ ΠΗΓΗ.

      ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.

      ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ.
      ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.
      ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΤΟ 2008, ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ.

      ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
      ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟ 2008, ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΤΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
      ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ, ΕΙΧΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΟΥΣΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

      ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
      (ΑΡΡΗΤΑ ΜΗ ΛΕΓΕ) ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ Σ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 144 ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
      144 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΤΟΣΕΣ (144) ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΒΛΕΙΑΣ ΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΑΘΝΟΜΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.
      ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
    8. Παιδιά ωραία όλα αυτά, αλλά να έχουμε πάντα υπόψιν μας ότι ίσως μιλάμε για μια new age δωδεκαθεϊστική θρησκεία. Όπως και οι Q είναι κάτι με new age υπόβαθρο και προέλευση. Κι αυτά συνδέονται, είναι το ίδιο new age δίκτυο παγκοσμίως.
      Απόλλωνας, Άρτεμις, δρακονιανοί, ερπετά, κρόνιοι...δεν έχουμε δει τίποτα απ όλα αυτά. Είναι ακριβώς ο ορισμός της θρησκείας "ἐλπιζομένων ὑπόστασις, πραγμάτων ἔλεγχος οὐ βλεπομένων".
      Και όλο αυτό το πλαίσιο. Ατλαντίδες, χαμένοι πολιτισμοί, εξωγήινοι, εγκεφαλική ενεργοποίηση, επίφυση, άλλες διαστάσεις...είναι όλα δόγματα.
      Και τα λέω να προσέχουμε σε όλα γιατί τα χω ζήσει με την Ομάδα Ε (φουλ μασονική και παρακρατική) όπου δήθεν μας δίναν απόκρυφες γνώσεις και μυήσεις με σκοπό να σώσουμε την Ελλάδα, ενώ ουσιαστικά μας βάζαν σε mind control θρησκείας και προσπαθούσαν να μας μπλέξουν σε παρακρατικές και παράνομες δραστηριότητες ή στην καλύτερη σε θαμώνες στοών.
      Υπάρχει θρησκεία, υπάρχει προπαγάνδα και υπάρχουν και αληθινά γεγονότα. Πολλοί δεν μπορούν να τα διακρίνουν λόγω απειρίας ή ενθουσιασμού. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον εδώ μέσα, γενικά μιλάω γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να την ξαναπατήσουμε με τους Q όπως με τους Ε.
      Τα ψάχνουμε, τα ερευνούμε όλα, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις και ροή πληροφορίας αλλά πάντα με κάθε επιφύλαξη. Και γι αυτό αναφέρθηκα και σε στρατό και μυστικές υπηρεσίες. Γιατί αυτοί όταν ασχολούνται με τέτοια δεν το κάνουν για θρησκευτικούς ή ιδεολογικούς λόγους, το κάνουν για πρακτικούς λόγους εθνικής ασφαλείας, στρατιωτικούς, τεχνολογικούς κτλ.

      Διαγραφή
    9. Και μας κατέστρεφαν για να μας ελέγχουν, από συναισθηματικά μέχρι οικονομικά.
      Επειδή έχω ζήσει τέτοιες ομάδες από πολύ μέσα σας τα λέω. Όλο το δίκτυο των Q είναι μασονία-new age communities-μυστικές υπηρεσίες. Μεγάλη επιφύλαξη σε όλα, από τα πλεον μεταφυσικά μέχρι τα πλέον πολιτικά και απτά. Δεν απορρίπτουμε τίποτα.

      Διαγραφή
    10. Και δεν είναι ότι ααα...αυτός έχει άσχημες εμπειρίες και τα λέει αυτά. Τα ξέρω πως δουλεύουν, πως λειτουργούν. Κι εκεί στους Δελφούς αυτό το μεταφυσικό πλέγμα άμα σε τραβήξει σε "τρώει" εφ όρου ζωής, έχει φάει κόσμο και κοσμάκη χιλιάδες χρόνια και ελάχιστοι το χουν καταλάβει τι τους έχει συμβεί. Με "εμπειρίες" και γεγονότα-συγχρονικότητες δουλεύει. Δεν είναι καθόλου αθώα αυτή η δύναμη εκεί, παγιδεύει.
      Για να μην πούμε για τα δύο ιερατεία των Δελφών και της Μικράς Ασίας με τις πονηρίες που καναν πως στο τέλος κατέστρεψαν την Ελλάδα.
      Όταν οι χριστιανοί λέγαν αυτά είναι δαιμονικά όλα είναι γιατί τα ξέραν πως λειτουργούν. Άσχετα αν κι αυτοί θέλαν να προωθήσουν το μαγαζάκι τους, άλλο θέμα αυτό.

      Διαγραφή
    11. Ουσιαστικά είναι θρησκεία όλα αυτά, απλώς πιο υψηλού επιπέδου από τις αβρααμικές. Αλλά διαφοροποιημένη ηθικά σε σχέση με τον χριστιανισμό. Εξάλλου και οι οντότητες που υποτίθεται ότι προσεγγίζει μπορεί να έδιναν ηθικά παραγγέλματα αλλά οι ίδιες κάναν τα μύρια όσα, δεν ήταν Χριστός να γυρνάνε το μάγουλο.
      Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται αυτά, νομίζω, μέχρι να δούμε γεγονότα.

      Διαγραφή
    12. ΜΠΟΥΓΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΡΑΦΕΙΣ:
      Παιδιά ωραία όλα αυτά, αλλά να έχουμε πάντα υπόψιν μας ότι ίσως μιλάμε για μια new age δωδεκαθεϊστική θρησκεία.
      ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, ΣΑΝ 12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΠΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ THN ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ THN ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ 12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ;

      Όπως και οι Q είναι κάτι με new age υπόβαθρο και προέλευση. Κι αυτά συνδέονται, είναι το ίδιο new age δίκτυο παγκοσμίως.
      ΜΠΟΥΓΑ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ Q, ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΟΥ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Απόλλωνας, Άρτεμις, δρακονιανοί, ερπετά, κρόνιοι...δεν έχουμε δει τίποτα απ όλα αυτά. Είναι ακριβώς ο ορισμός της θρησκείας "ἐλπιζομένων ὑπόστασις, πραγμάτων ἔλεγχος οὐ βλεπομένων".
      ΤΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΟ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΝΑ ΑΙΣΑΘΝΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Και όλο αυτό το πλαίσιο. Ατλαντίδες, χαμένοι πολιτισμοί, εξωγήινοι, εγκεφαλική ενεργοποίηση, επίφυση, άλλες διαστάσεις...είναι όλα δόγματα.
      ΜΠΟΥΓΑ, ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΔΟΓΜΑΤΑ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Και τα λέω να προσέχουμε σε όλα γιατί τα χω ζήσει με την Ομάδα Ε (φουλ μασονική και παρακρατική) όπου δήθεν μας δίναν απόκρυφες γνώσεις και μυήσεις με σκοπό να σώσουμε την Ελλάδα, ενώ ουσιαστικά μας βάζαν σε mind control θρησκείας και προσπαθούσαν να μας μπλέξουν σε παρακρατικές και παράνομες δραστηριότητες ή στην καλύτερη σε θαμώνες στοών.

      ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ.
      Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

      ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Υπάρχει θρησκεία, υπάρχει προπαγάνδα και υπάρχουν και αληθινά γεγονότα. Πολλοί δεν μπορούν να τα διακρίνουν λόγω απειρίας ή ενθουσιασμού. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον εδώ μέσα, γενικά μιλάω γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να την ξαναπατήσουμε με τους Q όπως με τους Ε.

      Q ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ (Ε) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΗΙΝΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Σ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ;
      ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΗ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
    13. Αγαπητέ ΗΛΙΑ+++ δεν είχα σκοπό να σε "φορτίσω" άν και δεν είναι κακό να φορτιζόμαστε συναισθηματικά που και που. Το βρίσκω ιαματικό και αρκετές φορές το επιδιώκω. Έχω πάει ΔΕΛΦΟΥΣ δυο φορές όλες και όλες. Δυστηχώς είχε πολύ κόσμο και τις δυο φορές. Τη δεύτερη φορά "χαλάστηκα" απο την κοσμοσυρροή και δεν μπήκα καν στον χώρο. Την πρώτη φορά ένοιωσα και εγώ την "διαφορετικότητα" του χώρου, αφού πρώτα πέρασα απο την ΚΑΣΤΑΛΙΑ. Δεν θα πώ εδώ περισσότερα, αλλά αυτό που λένε οτι "ρώτα και θα λάβεις απάντηση" το έζησα και έλαβα και απάντηση με σημάδι. Ο χώρος είναι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Επίσης είχα σημάδι και στην ΟΛΥΜΠΙΑ.

      Αγαπητέ Μπουγά, πρώτος εγώ λέω να είμαστε ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ και να μην τα τρώμε όλα αμάσητα. Μόλις άρχισα να γράφω για να σου απαντήσω, διάβασα την απάντηση του ΗΛΙΑ+++ και με κάλυψε. Απλά θα συμπληρώσω οτι στη διάρκεια του χρόνου οι έννοιες αλλάζουν. Αυτό που σήμερα ονομάζουμε "θρησκεία" δεν έχει την ίδια έννοια με πρίν 85 γενιές (2500 χρόνια). Το οτι υπήρχαν ιερατεία που προσπαθούσαν να καπηλευτούν την οποιαδήποτε πίστη (και αυτή με αλλαγμένη έννοια) είναι βέβαιο. Πάντως η επίφυση ή κωνάριο, δεν είναι δόγμα.

      Να αναφέρω επίσης οτι ΔΕΝ έχω καμμία γνώση "μέσα" απο οποιαδήποτε ομάδα. Δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μέλος καμμίας ομάδας με κανέναν "αρχηγό" ή "καθοδηγητή", πολύ απλά διότι ΔΕΝ θέλω να γίνω ευάλλωτος σε mind control και επειδή κανείς δεν κατέχει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Κανένας δεν θα υπαγορεύσει στο συνειδητό μου ή στο υποσυνείδητό μου το οτιδήποτε. Προσπαθώ να "ανακαλύψω" την ΑΛΗΘΕΙΑ με καθοδηγητή τον ΕΑΥΤΟ μου. Το αν θα το καταφέρω δεν το γνωρίζω, όμως νοιώθω καλά και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

      Τέλος, επειδή όλοι αναμασούν την καραμέλα "δωδεκάθεο", θέλω να πω οτι τόσο οι 12 όσο και όλοι οι υπόλοιποι "θεοί" ΔΕΝ είναι θεοί με τη σημερινή έννοια που δίνουν οι περισσότεροι. Είναι ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ενός άλλου πεδίου που φυσικά κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τις υπερ-δυνατότητές τους. Το σίγουρο όμως είναι οτι ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ στο δικό μας πεδίο και υπάρχουν πλείστες αναφορές στην γραμματεία μας. ΔΕΝ έχουν φύγει. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μήν τους καλούμε σε στιγμές που τους χρειαζόμαστε.

      Όσο αφορά τους Q, δεν τους είχα συνδέσει με τους Ε !!! ΗΛΙΑ+++ μου ανοίγεις νέα "κανάλια" σκέψης.

      Αυτά τα ολίγα ως απάντηση στους δύο αγαπητούς συνομιλητές που πάντα με χαρά αναμένω τις αναρτήσεις τους για να ανταλλάξουμε απόψεις.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    14. Ηλία και Διόσκουρε δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά, δεν αναφέρομαι σε κάτι που είπατε. Πήρα αφορμή για να πω κάποια πράγματα, δεν τα λέω για σας. Δεν υποννοώ ότι ανήκετε κάπου ή κάτι τέτοιο.

      Ο ίδιος λέω ότι υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις για όλα αυτά. Αλλά από την άλλη αν κανείς εξετάσει τον ιδεολογικό πυρήνα των Q ας πούμε θα δει ότι φωτεινοί εξωγήινοι, αφύπνιση (awakening), επερχόμενη χρυσή εποχή, κακή δύναμη που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα (ερπετοειδείς), εξωτικές τεχνολογίες κτλ είναι βασικές αντιλήψεις του new age. Τα ίδια πίστευαν και οι Ε-Έψιλον όπως θέλετε πείτε τους. Και το new age δεν ξεκίνησε τώρα. Οι ναζί πίστευαν ότι κατάγονται από τον Αστερισμό του Ταύρου, έψαχναν αρχαίες γνώσεις και μυστήρια και νόμιζαν ότι αρχίζουν την εποχή του Υδροχόου. Ο Τεμπλ έχει γράψει και το the Sirius Mystery που εξηγεί πως οι μασόνοι πιστεουουν στο Σείριο, και οι θεοσοφιστές, τα χει γράψει και η Μπέηλυ. Ατλαντίδα, Λεμούρια όλα αυτά τα έφερε στο προσκήνιο η Μπλαβάτσκυ, και οι ερπετοειδείς της Μπλαβάτσκυ είναι και τα πήρε και τα διέδωσε ο Άικ (που είναι μασόνος και κονόμησε τρελά απ αυτά).
      ΟΛΑ αυτά είναι μια μορφή θρησκείας. Όχι παλιά, νέα. Δεν πίστευαν στην αρχαιότητα σε ερπετοειδείς που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα ή σε παιδιά ίντιγκο ή σε αρχαίους αστροναύτες, στο βαθμό που γνωρίζουμε.

      Τι απ όσα πιστεύουν οι new agers βγήκε αλήθεια τα τελευταία 60 χρόνια; Τίποτα.
      Οι "δωδεκαθεϊστές" εμφανίστηκαν δημόσια στην Ελλάδα τη δεκαετία του 80 και σαν ρεύμα μέσα στη μασονία εμφανώς από το 1910. Τι επαληθεύτηκε απ όσα είπαν; Τίποτα.
      Γιατί να επαληθευτούν τώρα όλοι αυτοί;

      Βεβαίως υπάρχουν οντότητες άλλων πεδίων Διόσκουρε που επεμβαίνουν αλλά δεν είναι τόσο αθώες ή καλοκάγαθες όσο νομίζουμε και η "επαφή" μαζί τους είναι ένα θέμα τεράστιο, ο Ηράκλειτος και οι φυσικοί φιλόσοφοι ας πούμε ήταν κατά της λατρείας.
      Δεν είναι δόγμα η επίφυση, το είχαν και οι αρχαίοι αιγύπτιοι τον συμβολισμό αλλά η ενεργοποίηση της είναι δόγμα.
      Όσο για τις μυστικές ομάδας, εταιρείες και ιερατεία που ασχολούνται με τέτοια και κάνουν μυήσεις...ο θεός να σε φυλάει.

      Λες Ηλία ότι ήταν διαστημικές αποστολές, που το ξέρεις, πως μπορείς να το τεκμηριώσεις; Όλοι αυτοί στην Αμερική που γράφαν τέτοια βιβλία δεκαετίες 60-70 ήταν μασόνοι. Δεν μιλάμε τώρα για τους εδώ συγγραφείς μετέπειτα δεκαετιών, αυτοί τα βγάζαν από εκδοτικούς οίκους στοών ή τους τα δίναν έτοιμα οι στοές ή υπηρεσίες.
      Λέμε για μοναχικό και ανεξάρτητο δρόμο, ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά ο δρόμος του μοναχικού αναζητητή δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανένα συλλογικό αποτέλεσμα.

      Τα θέματα αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα και απόκρυφα. Και υπάρχουν εταιρείες και υπηρεσίες από πίσω που τα εκμεταλλεύονται και στην αρχαία εποχή υπήρχαν και κανονικά ιερατεία. Τα λέω για να είμαστε ψυλλιασμένοι.

      Διαγραφή
    15. Βλέπετε ότι δεν συμφωνούμε καν μεταξύ μας...ο Ηλίας λέει είναι κωδικά ονόματα διαστημικών αποστολών που κάναν εκπολιτισμό, εσύ Διόσκουρε λες είναι οντότητες άλλου πεδίου με υπερδυνατότητες και δεν έχουν φύγει. Πολύ μπερδεμένα θέματα. Εγώ έγραψα τη δικιά μου θεωρία στον Εργ και λίγο στον Μάρκο (αλλά πολλά χάθηκαν εκεί, δεν ξερω γιατί) και για Ελλάνιους και για θεούς αλλά γενικά ο καθένας έχει τη δικιά του εκδοχή και άκρη δεν βγαίνει.
      Όπως και οι υποτιθέμενοι δωδεκαθεϊστές διδάσκαλοι και συγγραφείς ο καθενας έλεγε τις δικές του θεωρίες για το τι μπορεί να είναι όλα αυτά με αποτέλεσμα το μπάχαλο.

      Διαγραφή
    16. Αν δεχθούμε ότι ήταν εξωγήινοι ακυρώνεται όλη η αρχαία θεολογία. Η αρχαία θεολογία τους θέλει "βασιλείς της Φύσεως". Αν όμως πούμε δεν ήταν εξωγήινοι, τότε ακυρώνεται όλο το new age αφήγημα περί φωτεινών Ελλάνιων και κακών δρακονιανών ερπετοειδών.
      Γι αυτό εγώ τους σύνδεσα με πανσπερμία και ενεργειακές ενσαρκώσεις από άλλα άστρα και συνωμοταξίες άστρων και υπερδιαστατικής οντολογίας και αποτυπώσεις εδώ άλλων διαστάσεων. Για να κολλήσουν όλα. Αλλά είναι δικές μου θεωρίες, ο καθένας λέει τη θεωρία του.

      Διαγραφή
    17. Δεν βγαίνει άκρη Μπουγά. Εγώ πάλι έχω άλλη προσωπική θεωρία περί των θεών αυτών και της προέλευσης του ανθρώπου, αρκετά διαφορετική από όλων σας. Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να την αναπτύξω σήμερα, γιατί ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Θα το κάνω όμως σύντομα ίσως και με άρθρο. Αγοράστε τομάτες εντωμεταξύ.. 🙂

      Διαγραφή
    18. Ok. Κώστα αναμένουμε. Δεν είναι καθόλου απλά τα θέματα αυτά πάντως.
      Αν ήταν εξωγήινοι τρισδιάστατοι σαν και μας με τέτοια μοριακή δομή είναι αδύνατον να εισχώρησαν στη φύση και να την ελέγχουν και να παρεμβαινουν εδώ στον κόσμο. Για να παρεμβαίνει κάτι εδώ σε τέτοιο βαθμό πρέπει να είναι υπερφυσική οντολογία.
      Απ την άλλη κυριαρχεί το αφήγημα των φωτεινών εξωγήινων και όλοι λένε ότι κάτι ήρθε. Αν αυτοί ήρθαν, ήρθαν ενεργειακά, είναι εκτός του δικού μας υλικού κόσμου ούτως ή άλλως βάση της αρχαίας θεολογίας.
      Όταν οι Δελφοί έλεγαν ο Απόλλωνας ξέρει τον αριθμό των κόκκων της άμμου της θάλασσας ή ο Ιάμβλιχος ότι ρυθμίζει την αρμονία των ουρανίων σφαιρών ή ο Πλάτωνας έλεγε ότι ξέρουν τις σκέψεις σας πριν τις κάνετε...αυτά δεν είναι εξωγήινοι, είναι κοσμικά υπερκομπιούτερ.
      Οι ορφικοί λάτρευαν τη Σελήνη. Δρακονιανή βάση είναι ή θείο σώμα; Και η ορφική κοσμογονία και θεογονία ξέρουμε ότι χάθηκε. Και τον Κρόνο και την Εκάτη λάτρευαν (μην τα ακούσει αυτά ο Σπυρόπουλος). Ο Πλούταρχος έχει γράψει περί του εμφαινομένου προσώπου στη Σελήνη, ότι ελέγχει τη ζωή και τους θανάτους στη γη, αλλά όχι με αρνητική έννοια. Η Άρτεμης ταυτιζόταν με τη Σελήνη.
      Στην αρχαία Αθήνα είχαν και γιορτή του Κρόνου σε ανάμνηση της χρυσής εποχής του Κρόνου. Γίνεται να κατέστρεψαν τους κρόνιους άτλαντες και μετά να γιόρταζαν τον κρόνο; Στη Ρώμη είχαν τα σατουρνάλια. Οι ορφικοί είχαν ανώτατο θεό τον Πάνα (συμπαντικό οργανισμό που λένε).
      ΧΩΛΑΙΝΟΥΝ Ο-Λ-Ε-Σ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.

      Διαγραφή
    19. Άκουγα έναν δωδεκαθεϊστή διδάσκαλο τις προάλλες, Απολλώνιος λέγεται, που έλεγε στους μαθητές του, θα έρθουν λέει "οι από πάνω"...από που από πάνω, από το διάστημα; Και ποιος μας λέει ότι εκτός της δικής μας διάστασης ή πεδίου υπάρχει ο χώρος όπως τον αντιλαμβανόμαστε εμείς για να "έρθουν"; Και τα αρχαία οντολογικά υποεπίπεδα, και οι ουρανοί του χριστιανισμού, ακόμα και τα ενεργειακά σώματα των θεοσοφιστών ΔΕΝ εννοούν το διάστημα. Με επιταχυντές σωματιδίων τους ψάχνουν τώρα...υποατομικά.

      Γενικά δεν ξέρουμε. Στην αρχαιότητα ξέραν παραπάνω και στην προϊστορία ίσως ακόμα περισσότερα αλλά και πάλι δεν ξέραν. Για χαμένους πολιτισμούς δεν έχουμε ιδέα αν υπήρξαν καν οπότε και αν ξέραν. Να τα ψάχνουμε όλα με επιστημονική και κριτική ματιά όμως, εγώ αυτό λέω.
      Οι θρησκείες ξέρουν παραπάνω απ το μέσο άνθρωπο αλλά κάνουν όλες χειραγώγηση των μαζών, τα χε πει πριν χρόνια ο Παλαιός. Και οι μυστικές εταιρείες είναι στην ίδια νοοτροπία με τις θρησκείες.
      Στρατός και μυστικές υπηρεσίες ξέρουν κι αυτοί παραπάνω αλλά δεν θα πουν ποτέ δημόσια κάτι σοβαρό. Επιστήμονες και να βρουν κάτι, αν αξιολογηθεί ως σημαντικό θα τα πάρει αμέσως ο στρατός.

      Διαγραφή
    20. Και μετά όταν τους φέρνεις σε αδιέξοδα το γυρνάνε όλοι αυτοί (δεν εννοώ κάποιον εδώ μέσα) ότι ναι εντάξει...θεωρητικά πάσχουμε αλλά μετράει η εμπειρία, το βίωμα, η φώτιση.
      Δεν μπορούν θεωρητικά να σταθούν. Έχω συζητήσει με τους διδασκάλους της μασονίας και τους έλεγα ρε παιδιά...τις χρονολογίες που βγαζαν αυτοί οι συγγραφείς για αρχαιοαστροναυτική και χαμένους πολιτισμούς στην Αμερική τις βγάζαν μόνοι τους...οι "ελληνοκεντρικοί" συγγραφείς τις βγάζαν σίγουρα μόνοι τους γιατί μου το λεγαν οι ίδιοι. Τι μέθοδο ακολούθησε πχ ο Robert Charoux και είπε 100 χιλιάδες πΧ, άνθρακα, στρωματογραφία, τι έκανε, αφού δεν είχε καν το εύρημα! Ο άλλος χρονολόγησε τους Δραβίδες στην παλαιολιθική εποχή μόνος του. Τα Ορφικά τα βγαλαν 12500 πΧ...ο Κριναετός ο Χασάπης, με ψευδοεπιστήμες του Σεμέλα, σύστημα Μέτωνος. Ανακάλυψε και τον Πλούτωνα λέει τηλεπαθητικά αυτός.
      Τους ξέρουμε όλους που τα λεν αυτά απ έξω κι ανακατωτά. Κι έχω δει εγώ κάτι πεφωτισμένους από τέτοια, σατανάδες κανονικοί, του ποινικού δικαίου. Και το ιερατείο των Σάρδεων, οι ευνούχοι ιερείς της Αρτέμιδος πεφωτισμένοι υποτίθεται ήταν, και οι πόρνες ιέρειες της Κυβέλης κι αυτές πεφωτισμένες (δικαίωση Σπυρόπουλου). Χοντρά μπλεξίματα όλα αυτά ειδικά άμα πας να πεφωτιστείς.

      Διαγραφή
    21. Τον Τραμπ τον χρησιμοποιεί όλο αυτό το κύκλωμα. Ο Τραμπ τα πιστεύει. Πιστεύει ότι μπορεί να τον καθοδηγεί ο ανώτερος εαυτός του JFK (ανώτερος εαυτός είναι καθαρά θεοσοφική έννοια), δίνει πιθανότητες ότι μπορεί να τον πάρουν με UFO. Την έχει την τρέλα και ξέρει να την πουλάει σε βαθμό να την πιστέψει κι ο ίδιος. Και δεν έχει να χάσει και τίποτα, μια ζωή εκατομμυριούχος, 70+ το πολύ πολύ να γράψει ιστορία.
      Κάτι μπορεί να γίνει εκεί πέρα αλλά όχι γιατί υπάρχουν και ενεργούν όλα αυτά, γιατί κάποιοι τα πίστεψαν! Αυτές οι δυνάμεις δεν εμφανίζονται, κρύβονται. 2800 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας ΔΕΝ έχει συμβεί τίποτα αποκαλυπτικό στον πλανήτη. Περισσότερες πιθανότητες με στατιστική ιστορικών μεγάκυκλων υπάρχουν για γεωλογική καταστροφή παρά να εμφανιστούν αυτοί.
      Τεχνολογίες μπορεί να υπάρχουν μυστικές. Άλλο όμως αυτό κι άλλο το μεταφυσικό- εξωγήινοι. Κι οι ναζί βγάλαν τεχνολογίες από τέτοια θεματολογία.

      Διαγραφή
    22. Μπουγά ό,τι μου έστειλες το ανέβασα. Αν κάτι δεν ανέβηκε, δεν το έχω λάβει, κάνε τον κόπο να μου το ξαναστείλεις.

      Υ.Γ. Εκτός εάν μου έχει χακάρει τον λογαριασμό η ρουφιανεύουσα μουνοκατσαρίδα ο Σκατόπουλος.

      Διαγραφή
    23. Kαι εμένα μού στέλνουν κάποιοι σχόλια, όπως προχθές ένα ο Διός Κούρος, τα οποία δεν έρχονται ποτέ.

      Διαγραφή
    24. Δεν τα χω, τι να στείλω. Έχει και προβλήματα η google, τα χάνει μερικές φορές.

      Αλλά ήταν ωραία γιατί έδειχναν ότι οι μυστικές εταιρείες που στήσαν την Αμερική ξέραν και για Διογενείς και για Δρακονιανούς και οι μυστικές υπηρεσίες τους ξέρουν και για άλλα όντα και non physical και interdimensional. Kai έχουν κάτι patches στο στρατό ειδικά ελίτ τμήματα εντελώς σατανιστικά με ιεροφάντες και διαβόλους με φτερά και λατινικές φράσεις που λεν μέσα "diabolum" και κάτι τέτοια, πέραν από τα γνωστά με δράκους. Και επικλήσεις στον Κρόνο έχουν. Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και νεοάτλαντες είναι το μοντέλο με αποκρυφιστικές γνώσεις. Προτεσταντισμός και Χριστιανισμός είναι για τα πρόβατα. Απλά εντάξει εκεί αυτά τα λεν σε λίγους και τα ξέρουν λίγοι, αφού πρώτα φαν και το ανάλογο mind control. Αλλά έχουν λεφτά όλοι αυτοί οι Προτεστάντες.

      Παίζει τον Τραμπ οι Q να του έταξαν και να ξαναγίνει νέος. Λεν ότι οι Πλειάδιοι τους έδωσαν και τέτοιες τεχνολογίες! Δεν τα πιστεύει 100% εννοείται. Αλλά και 5% να τα πιστέψεις αυτά φτάνει. Εξάλλου είναι πιο ενδιαφέρουσα ασχολία απ το να παίζει γκολφ. Ο Τραμπ είναι φουλ μέσα σ αυτά και γουστάρει. Το βλέπει και στο χαβαλέ νομίζω. Όταν τα χεις ζήσει όλα με τόσα λεφτά...μετά περιμένεις να σε πάρουν τα ούφο, έστω και στο χαβαλέ. Άλλοι είναι που φοβούνται. Πάντως δύσκολα θα βρουν όλοι αυτοί άτομο με τις προϋποθέσεις και την τρέλα του Τραμπ. Εδώ ο Γιαννακάπουλος που μπορούσε να είναι τέτοια περίπτωση λέει δεν αναλαμβάνω και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου. Είναι και σε άλλη ηλικία όμως.
      https://www.youtube.com/watch?v=wK77_9LVBWQ

      Διαγραφή
    25. Η νέα επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη λέγεται Άρτεμις. Εγώ αυτό που χα ακούσει δεκαετία 80 που οι πληροφορίες ήταν πιο καθαρές και δεν υπήρχε αυτή η τεράστια παραπληροφόρηση με το διαδίκτυο είναι ότι όταν πήγαν στη Σελήνη κάποιοι τους ψάρωσαν άσχημα.
      https://images.app.goo.gl/seqnYUgxNoRny9fK9

      Διαγραφή
    26. Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Χ@ραγμα!

      https://www.youtube.com/watch?v=VOvbM_us8FI

      Διαγραφή
    27. Πάντως εντάξει είναι άλλη η θρησκεία του Ομήρου, αλλη του Ορφέα, άλλη του Πλάτωνα. Και οι νεοδωδεκαθεϊστές βάλαν σ αυτά και εξωγήινους-ερπετοειδείς και όλο το new age υπόβαθρο και τη θεοσοφία (όπου αυτοί επικοινωνούσαν με εωσφορικά πνεύματα αλλά ήταν καλά υποτίθεται).
      https://www.youtube.com/watch?v=U7ft607CKrI

      Δικός μας είναι ο Γιαννακόπουλος Κώστα αλλά δεν αναλαμβάνει μόνος του το χει πει, και γιατι να αναλάβει.
      Δίνω προφητεία: Mόνο κάποιος που τρώει ΜακΝτόναλντς και KFC μπορεί να ηγηθεί (παιχνιδίσματα του Μάτριξ).

      Διαγραφή
    28. Άρα.. εγώ. 🙂 Τρώω KFC σαν τρελλός. ΜακΝτόναλντς όχι, γιατί μάλλον έχει και κρεατάκι από εκτρωμένα παιδάκια μέσα. Μάς θέλουν και κανίβαλους σαν τα μούτρα τους.

      Διαγραφή
  2. ασχετο αλλα, ξεκινησε η τισις;;;;η χοντρομαλακω [βλεπε ντορα] πασχει απο καρκινο και βγηκε να το ανακοινωσει γιατι;;;για να τη λυπηθουμε;;;;;επι τελους οι καταρες του κοσμου επιασαν τοπο....κακο ψοφο και στους υπολοιπους....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούλα μου,

      "πάσχει" λένε τώρα..
      άρα, κατά Αριστόμαχο, έχει δει την καταπακτή προ πολλού.. 🤣

      Διαγραφή
    2. αυτο ειναι ακομη καλυτερο...Σουλα

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλη την παρέα.
    Η αδερφομάνα διαγνώστηκε με κακοήθες πολλαπλό μυέλωμα.
    Άραγε πόσες δόσεις έχει κάνει;
    Περαστικ(ι)ά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστή κανείς δεν φυτρώνει εδώ. Όλοι περαστικοί είμαστε.
      Η συγκεκριμμένη και η ερπετοφαμίλια της νόμιζουν ότι είναι
      αήτητοι.

      Τώρα θα καταλάβει τι σημαίνει περαστική (για τον άλλο κόσμο...)

      Διαγραφή
  4. Αναρωτιόμουνα γιατί να γιορτάζει η τζόκερ - σατανοπούλου ειδικά τον αλή πασά, αλλά το βρήκα:
    ΤΟ ..ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟ …ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ (ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , ΗΤΟΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ)!!!!. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ) ΟΠΛΟ??????. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΑΛΗ??? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣ??????
    https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/2015/10/28/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bb%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%b5%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5/
    http://kerberos-hellas.blogspot.com/2021/10/21.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου,

      μια χαρά τα λένε οι δυο σύνδεσμοι που μάς έδωσες..
      εγώ θα προσθέσω μια πληροφορία που είχα διαβάσει πολλά χρόνια πριν, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπόρεσα να την εντοπίσω στην γκουγκλ (τυχαίο δεν νομίζω). Ότι τα περισσότερα όπλα και των Τούρκων και των Ελλήνων, ήταν κατασκευασμένα σε εβραϊκά εργοστάσια της Μ.Ασίας. Και μάντεψε.. το περισσότερο εργατικό προσωπικό.. ήταν γύφτοι.

      Διαγραφή
    2. Ο Αλή ήταν ξιλοφαλακρος πρασινοματης και ξανθός ,τυπικός Τούρκος δηλαδή....

      Διαγραφή
    3. Φίλε Harry, πρασινοματης και ξανθός ΔΕΝ είναι Τούρκος. Ο Τούρκος είναι Μογγολική φυλή. Όσους πρασινοματηδες και ξανθούς βλέπεις εκεί, είναι κατά 99% Έλληνες.
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Οι πιθανοτερες καταγωγες του Πασα Αλη Τεπενλη ηταν ή βλαχος ή σλαβος. Εξισλαμισμενος βεβαια...

      Διαγραφή
    5. Αγαπητε ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ
      συγγνωμη αλλα χιουμορ εκανα ,θέλοντας να καταδειξω οτι ο Αλη ήταν περιούσιος.
      απλα στον γραπο λογο του πληκτρολογιου πάσχω.

      Διαγραφή
  5. Είναι κρίμα για μας τους νεοέλληνες όμως να έχουμε ως κύριο εγκέφαλό μας αυτόν του κάτω κεφαλιού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή σεβόμαστε τους Συμπαντικούς νόμους και οι νόμοι δεν είναι 'ελαστικοί' και δεν παραβιάζονται χωρίς συνέπειες, τότε η Συμπαντική Ιεραρχία και η Γαλαξιακή Δικαιοσύνη οφείλουν να επέμβουν, για τιμωρία των εξωγήινων ή γήινων εγκληματιών της Γαίας. Η ζωντανή Γαία καταστρέφεται και υποφέρει. Οσοι προκάλεσαν κακό και εξακολουθούν (ανεξάρτητα εάν ήρθαν πρώτοι ή δεύτεροι) να αυτο-καταστραφούν..."το σημείο του Σύμπαντος που ψεύδεται αυτοκαταστρέφεται". Νemesis has recorded everything. Nobody and nothing goes unpunished, by Cosmic Law. Ιt's time and Ι Trust the Plan. Eσσεται Ήμαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παλαιος ποιος ειναι να ρωτησω;το ακουω συχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σχολιαστής και αρθρογράφος στο ιστολόγιο ΕργΔημΕργ, για περισσότερο από 5 έτη.

      Διαγραφή