Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: ΟΣΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΚΗΡΥΣΣΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!!!!


 

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: ΟΣΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΚΗΡΥΣΩ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, 50000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΧΘΕΣ.

Όποιος έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από το 1991 είναι τελειωμένος. Τελευταίο μέρος της ομιλίας του Προέδρου Πούτιν στις 26.12.2021: Αρχιστράτηγος των αποκατεστημένων Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΣΣΔ, Συνταγματάρχης VV Πούτιν:

Αγαπητοί πολίτες της Ρωσίας και των δημοκρατιών της ΕΣΣΔ, Σήμερα, παραμονή του νέου έτους 2022, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η πολυαναμενόμενη ημέρα έφτασε στην οποία έχουμε φτάσει όλα αυτά τα πολλά χρόνια στο δρόμο……….. Από τώρα και στο εξής, όλες οι δομές της Ρωσίας και των δημοκρατιών της ΕΣΣΔ θα μεταφέρονται σε στρατιωτικό νόμο.

Διατάζω όλες τις δομές εξουσίας της Ρωσίας και των δημοκρατιών της Ένωσης να υιοθετήσουν στρατιωτικό νόμο και να διατηρήσουν την τάξη. Να μην επιτρέψουν τη βία κατά του άμαχου πληθυσμού. Η τρέχουσα σύνθεση των διοικητικών οργάνων όλων των δημοκρατιών της Ένωσης θα εκπληρώσει προσωρινά τα επίσημα καθήκοντά της έως τις εκλογές του 2022.

Οι δραστηριότητες όλων των κυβερνητικών οργάνων είναι σύμφωνες με τον Βασικό Νόμο (Σύνταγμα) της ΕΣΣΔ του 1936 πριν από τις εκλογές και ένα δημοψήφισμα για την υιοθέτηση ενός νέου κυρίαρχου νόμου σύμφωνα με το δημοψήφισμα της Ένωσης και της 17ης Μαρτίου 1991.

Όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες παρέχουν επίσης στους κατοίκους τρόφιμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Προστατεύστε όλα τα παντοπωλεία, τα παιδιά και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα ιατρικά ιδρύματα, τα μέσα ενημέρωσης και τα κυβερνητικά γραφεία. Υπέγραψα σήμερα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για όλους τους κλάδους της κυβέρνησης.

Η δολιοφθορά ή η μη τήρηση αυτών των αιτημάτων θεωρείται προδοσία. Όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου θα διωχθούν από το στρατιωτικό δικαστήριο. Η Rospotrebnadzor και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικαιοσύνης θα σταματήσουν τις δραστηριότητές τους από τις 27.12.2021. Η Ρωσία και οι δημοκρατίες της Ένωσης κινούνται προς τη σοσιαλιστική ανάπτυξη.

Όλοι όσοι διέπραξαν εγκλήματα κατά του λαού τους μετά το 1991 θα διωχθούν ποινικά. Δεν θα υπάρξει κυνήγι μαγισσών, αλλά οι δράστες θα τιμωρηθούν αναλόγως. Όλα τα σημαντικά μέσα παραγωγής, γης, νερού, αέρα, εδάφους, φυσικών πόρων, ενεργειακών πόρων, χρυσού και αγαθών ξένου νομίσματος επιστρέφονται στην εθνική κρατική ιδιοκτησία της αποκατεστημένης Σοβιετικής Ένωσης.

Όλοι οι λογαριασμοί ενέργειας, οι εκπαιδευτικές πληρωμές και οι ιατρικές υπηρεσίες ακυρώθηκαν μέχρι τις εκλογές του διοικητικού συμβουλίου το 2022. Όλοι οι πολιτικοί φόροι έχουν καταργηθεί. Όλα τα κεφάλαια των πολιτών της Ρωσίας και της Δημοκρατίας της Ένωσης που κατατίθενται σε ξένες τράπεζες θα επιστραφούν στην Κρατική Τράπεζα της ΕΣΣΔ.

Η νέα κυβέρνηση αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την ειρηνική μετάβαση της Ρωσίας και των δημοκρατιών της Ένωσης στην κοινωνικά δίκαιη Σοβιετική Ένωση, στην οποία απαγορεύεται η εκμετάλλευση ανθρώπων από τον άνθρωπο. Μόσχα, Κρεμλίνο, 12.00 μ.μ., 26.12.2021 και παρόμοια J/O Αρχιστράτηγος των αποκατεστημένων Ενόπλων Δυνάμεων της ΕΣΣΔ. Συνταγματάρχης VV Πούτιν”.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…. ΕΡΡΩΣΘΕ.

 

 nikolaosanaximandros.gr

 

 

20 σχόλια:

  1. .ΝΈΜΕΣΙΣ.!!!!!





    🇬🇷....... ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ☀️ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ😄 ΜΕ ΤΑ ΣΑ ΔΩΘΕ ΤΙ ΘΑΓΕΝΕΙ;;; (ΜΑΝΙΤΣΕ;ΕΛΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ.) ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ; ΣΟΒΙΕΤ;ΕΞΚΙΟΥΖΑ ΜΟΥΑ.ΕΔΩ ΕΛΛΑΣ ΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΟΛΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΔΕ ΘΑ'ΧΕΙ ''ΜΟΥΤΡΑ'' ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΧΩΛΟΙ, ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ.
      Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Φωτεινές δύναμης και πολεμικό υλικό,μάιστα..μάιστα,μηη🎣🎣🎣🎣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ."ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΆ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.
    ΑΠΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ " ΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ" ΚΙ ΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ.ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠ' ΌΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΡΙΞΙΑΚΟ ΕΧΘΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ "ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΆ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΑΣ+ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΝΏΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ,ΤΕΛΟΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΉΣΕΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΩΝ,ΤΕΛΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,ΜΗΤΣΟΑΠΑΥΤΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣΣΟΝΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ TV,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ,ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ,ΣΒΗΝΟΥΝ,ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥΣ
    ΠΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΣΚΗΝΗ" ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ,ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΗ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ 7ης ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ=Η ΑΘΩΟΤΗΣ ΟΝΤΩΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΗΤΣ κλπ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΟΡΜΉ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΡΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ '22.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ '23.

    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX.

    PITA


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΡΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!
      Μ'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..
      ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΜΑΣ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ 60 ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΧΘΕΣ. ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΣ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ.

      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

      🧡 💛 💚 💙 💜 🌷 🌹 🌺 🌸 🌼 🌻 🙂

      Διαγραφή
  5. Προς Αλαχ. Δεν θελω να μειωσω την τεραστια συγγραφικη κε μπαρουφικη ικανοτητα του συναδερφου με τα δυο ονοματα. Ινε ικανος να γραψει οτι χτες το βραδυ ο Πουτιν(ος) κατελαβα την Πολη κε μας την χαρισε, αλα ο Εφιαλτης σημερα το πρωι την επεστρεψε στους Τουρκους λεγοντας "Τι να την κανουμε την Πολη. Εδω σκοπευω να δωσω τη Σαλονικη στους γυφτο-σκοπιανους. Εχουμε σοβαροτερα πραγματα. Κε τωρα δουλικα μου καντε ολοι την τεταρτη δοση του μπατζανακη Βουρλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα νέα στήν αρχή της καινούργιας χρονιάς.Καλό σημάδι που δεν σκοτείνιασε η Ευρώπη τα Χριστούγεννα.Ότι και να γίνει απο εδω και πέρα θα είναι το πέρασμα του φωτός για να κυριαρχίσει στο σκοτάδι.Ισως αυτός ο πόλεμος ενάντια στο κακό εγινε με τα ιδια όπλα της άλλης πλευράς.Μυστικά,έξυπνα,απρόσμενα,με ταχτική και πολλους φωτεινούς διάσπαρτους στο σκοτάδι.Τελικά ίσως η λέξη web έγινε μπούμερανγκ για τήν ταχτική τους.
    Πίστη,προσευχή και γερά νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ! ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ;
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΓΚΕΣΑΡΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ,ΕΔΩ ;
    1.ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΡΟΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ;
    2.ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ;
    3.ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ Η ΝΤΟΥΦΕΚΙ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤQMAXQΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://katohika.gr/diethni/nekros-o-tourkokyprios-m-ozoun-pou-evale-simaia-tou-psevdokratous-stin-antarktiki-ton-kataplakose-chionostivada/

    Ο τίτλος ονομάζει τον ορειβάτη Οζούν ενώ μέσα στο άρθρο τον ονομάζει Ουζούν.
    Έχει σημασία το όνομα γιατί κάποια προφητεία μιλούσε για αρχή γεγονότων μετά από θάνατο κενός ανδρός που θα άρχιζε το όνομά του από όμικρον.
    Μπορεί τώρα να κάνω λάθος γιατί ο πιλότος της Ρωσίας που κατέρριψε η Τουρκία στα Συριακά σύνορα, ξεκινούσε το επίθετό του από Όμικρον , και απλά το άρθρο να μας δείχνει την τιμωρία που επέρχεται κατά τη βλασφημία ενάντια του πεδίου, όπως το λέει ο stranger
    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τούτο γαρ θέλημα Θεού °

    Στις επάλξεις Έλληνες!!!

    Τούτο γαρ θέλημα Θεού:

    Το έτος 2022, έτος Μεγάλο

    Στις επάλξεις Έλληνες !!!

    Τούτο γαρ Θέλημα Θεού:

    Καιρός, καιροί και ήμισυ καιρού!!!

    Τούτο γαρ θέλημα Θεού:

    Ελευθερία ή θάνατος!°

    Τούτο γαρ θέλημα Θεού:

    Σταυρός ή ψωμί!!!

    Τούτο γαρ Έλληνες θέλημα Θεού:

    Ίνα ο Πας πιστεύων εις τον Ιησού Χριστό να έχει ζωή αιώνια!!!

    Τούτο γαρ αδέλφια Θέλημα Θεού:

    Φέτος να είμαστε ελεύθεροι!!!

    Τούτο γαρ θέλημα Ταξιάρχη:

    Φέτος διά ρομφαίας να νικήσουμε!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κιομως σε κανένα κλνοσοκομείο δεν είδες; είδαμε; κανεναν κομάντο να τους αρχησουν στες φαπες!Θα είχαν πολύ δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.brighteon.com/4061b913-72e1-4ef0-9843-85c0e376229d
    'ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Θέλουν να γυρίσουν την ανθρωπότητα στην εποχή της δουλοκρατίας.....

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά σου φίλε, όπως όλα δείχνουν το 2022 μπαίνει με παντιλίκια και αυτό είναι ευχάριστο γεγονός. Σιγά σιγά οι κανονικοί άνθρωποι διεισδύουν στα συστήματα εξουσίας που άρπαξαν πριν από πολλές γενιές οι σιωνιστές οι τραπεζίτες και οι κομμουνιστές, και τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα για όλους μας. Όλες οι κατσαρίδες που μας κράτησαν στο σκοτάδι για χιλιάδες χρόνια, αφού δωροδόκησαν και απείλησαν, σκότωσαν και εξαγόρασαν τους πάντες και τα πάντα, εξαφανίζονται με συνοπτικές διαδικασίες. Ας είμαστε ευγνώμονες στους δυο τεράστιους ηγέτες που έχουν μπει μπροστά και καθαρίζουν το βάλτο. Εξάλλου και οι δυο γνωρίζουν ότι ο στρατός είναι ο μόνος τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου tsute,

      Όχι μόνο Πούτιν και Τραμπ και στρατιωτικές απελευθερωτικές δυνάμεις,
      αλλά όλοι μας πρέπει να μπούμε ακόμα πιο δυναμικά στο χορό. Ο χρόνος είναι ελάχιστος, και οι κατσαρίδες έχουν βάλει στο μάτι τα μικρά παιδιά απανταχού των λευκών. ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

      Καλή χρονιά αγαπητέ μου φίλε!

      Διαγραφή
  13. Τρομακτικές οι αποκαλύψεις του Dr Sucharit Bhakdi: Τα οργανα νεκρων εμβολιασμενων απεδειξαν επιθεση του ανοσοποιητικου

    https://www.brighteon.com/97087732-e652-46fe-904d-ecf4a89a9c1f

    https://attikanea.info/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-dr-sucharit-bhakdi-%CE%A4%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι μάσκες σκόπιμα επιβάλλονται στα παιδιά για να τα αποβλακώνουν στερώντας το οξυγόνο από τον εγκέφαλό τους

    https://kanenazori.com/2022/01/01/skopima_oi_maskes_sta_paidia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 🆘🆘🆘🆘🆘ΘΥΜΑΣΤΕ..;ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΟΜΙΚΡΟΝ... ΟΠΟΤΕ ΟΖΟΥ ΟΥΖΟΥ ΔΕΝ...! 🤔ΘΥΜΗΣΟΥ!!!ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΤΗΣ;ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΙΩΝΕΣ!!!👼🇬🇷💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το στοίχημα των βαξινάκηδων είναι να συντηρήσουν τον μύθο του "ιού" και της "πανδημίας", αυτό λοιπόν γίνεται διμέτωπα, από την μία υπάρχει η προπαγάνδα των "κρουσμάτων" οπότε μπορεί να υπάρχει "πανδημία" χωρίς να αρρωσταίνει κανείς απλά επειδή υπάρχουν "κρούσματα" και από την άλλη οι θάνατοι από τα εμβόλια ή οποιαδήποτε άλλη αιτία καταγράφονται ως θάνατοι από τον "ιό".....έξυπνο....τουλάχιστον ο κύριος όγκος των ραγιάδων δεν πρόκειται να διακρίνει τόσο λεπτά ζητήματα...μια μικρή μειοψηφία που τα βλέπει και φωνάζει απλά βοηθάει στην συντήρηση του μύθου των αντι-κάτι, πιθανόν ακόμα και τώρα να κοπούν οι εμβολιασμοί παγκοσμίως τους 2δις θανάτους τους έχουμε σίγουρους τα επόμενα 2-3 χρόνια....και ίσως όχι άσχημα, το να ξεφορτωθείς 2 δις βαξιναζήδες τόσο γρήγορα δεν είναι κακό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ , ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή