Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΆΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΚΙ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΆΛΛΟΙ. ΑΛΛΆ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΔΙΝΑ! ΘΑ ΒΓΟΥΝ "ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ"!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

59 σχόλια:

  1. Αυτά να βλέπετε Έλληνες , έκαναν εμάς πρόβατα, και αυτούς λύκους, είναι τόσο προκλητικοί και ασεβείς στη χώρα που τους δέχτηκε και τους φιλοξενεί και τους ταιζει , θα είναι οι επόμενοι κάτοικοι γιατί εμας θα μας έχουν ξεκανει, πο'τε θα ξυπνήσουμε, πότε θα φωνάξουμε, πότε θα αντισταθούμε στα σχέδια ξένων συμφερόντων, που θέλουν να μας αφανίσουν σαν λαο , πέρασε τόσα πολλά αυτός ο τόπος από τα αρχαία χρόνια και πάντα έβρισκε τρόπο να ελευθερώνεται, τώρα εμείς γίναμε κότες, τι άλλο θέλετε να δείτε, κλείνουν εμάς στα σπίτια μας και αφήνουν όλους αυτούς ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν, αυτοί δεν κολλάνε και κυκλοφορούν ανάμεσα μας, ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έδειξε κανένα κανάλι τίποτα, μόνο εμάς ψάχνουν το παραμικρό να βρουν και το μεγαλώνουν τόσο πολύ, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μας σώσουν, πόσο μπορείτε ακόμη να τους πιστεύετε.
    Μόνο θυμό!!! τελικά είμαστε ένα μαντρί γεμάτο πρόβατα..... αυτούς δεν τους αγγίζει τίποτα ..σκυψε κεφάλι,βάλε μασκουλα,κάνε 3η,4η δόση....χάσε δουλειά,μη γελάς,μην αναπνέεις, πρόστιμα,τιμωρίες απειλές....πόσο απλά τα πράγματα άλλαξε όνομα θρησκεία και είσαι Free!!!!!!!καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιορτάζουν τη νέα τους πατρίδα! Ευχαριστούν τα πουλημένα τομάρια της βουλής κ γελάνε με την κατάντια των Ελλήνων όταν αντιλήφθηκαν πόσο υποταγμένος λαός είμαστε κ πόσο ηλίθιοι που ακόμα ακούμε, ανεχόμαστε κ πιστεύουμε τις ψευτιές των δήθεν σωτήρων του κράτους. Η καλή μας αστυνομία ροπαλιασε κ έβρισε αισχρά 20 υγειονομικούς που πήγαν να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από το ΚΑΤ προχθές, αλλά χθες άφησε όλους αυτούς να διασκεδάσουν ανενόχλητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά εχθές το βράδυ που πήγα συνταγμα ήταν λες και είχαν βγει όλες οι φυλακές για προαυλισμο η πιο αποτυχημένη βόλτα του 2021.... Από τη βρώμα πέταξα και τη μάσκα που φόραγα όλο μπαφο πορνες κλπ και η αστυνομία και τα ματ να κοιτάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νορβηγική ΜΚΟ AGEAN BOAT REPORT στην Λέσβο μας. Ανεβάζει στην σελίδα της στο Facebook εβδομαδιαίες αφίξεις από Τουρκία λαθών στα νησάκια μας. Όλα τα μπ€€€κανάλια μουγγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον εχθρό τον έχουμε εντός των συνόρων😡Α και μην ξεχάσετε να κάνετε σελφ τεστ γιατί υπάρχει και η όμικρον 🤮🤮🤮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν θα σταματήσουμε να γράφουμε,αλλά να πρατούμε,τότε μόνο θα σωθεί η Ελλάδα.Ως τότε καθήστε μέσα και βλέπετε τα μεμετια να καλοπαιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μητσοτάκη, αύριο το πρωί θέλω να βρω την παραίτησή σου πάνω στο γραφείο μου.

    Ο εργοδότης σου,
    Ελληνικός Λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό, αλλά μάλλον πρέπει να τα "παραιτήσουμε" εμείς όλα αυτά τα αφοδεύματα.

      Διαγραφή
  9. Τα λαθροόρκ δεν βγήκαν στο σύνταγμα να γιορτάσουν. Βγήκαν να κάνουν επίδειξη δύναμης στους γηγενείς, με τις πλάτες της νεοταξικής δικτατορίας που μας κυβερνά. Να καταλαβαίνουμε τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσοι ψηφισουν μη-εθνικα κομματα στις επομενες εκλογες θα ειναι επισημα προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες ενα;

      Διαγραφή
    2. Προφανώς, τα εξόφθαλμα "μη-εθνικα κομματα" είναι τα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και "το ένα του Ν"(δεν θυμάμαι πώς ακριβώς λέγεται αυτή την στιγμή του μπαρουφάκη, πίνω τον πρώτο μου καφέ)

      Διαγραφή
  11. Δεν πιστευω να εχει κανεις πλεον αμφιβολια οτι το ελληνοφωνο κρατος ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ - κρατος και θεσμοι - ειανι ο κυριος εχθρος του Ελληνικου Εθνους, του Ελληνικου Γενους;;



    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο δούρειος Ίππος των Τούρκων:
    https://twitter.com/guindigo2/status/1476747565001592836

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωσταρα, επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού θέλοντας και μη τα μουσουλμάνια παραδέχτηκαν με τον εορτασμό της άφιξης του 2022 ό,τι 2022 σημαίνει μετά Χριστόν έτη.Δηλαδή παραδέχονται υποσυνείδητα ο,τι ο Χριστός είναι Αυτός που διαίρεσε την τέταρτη διάσταση, δηλ.τον χρόνο.Αυτό μόνο ένας Θεός μπορούσε να το κάνει και κανένας μωάμεθ ή οποιαδήποτε άλλος.

      Διαγραφή
    2. Πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη!!!
      Να είσαι καλά boy! Σού εύχομαι ό,τι καλύτερο γι αυτή τη χρονιά,
      και Λευτεριά στην Ελλάδα μας!

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλό το σκεπτικό σου.
      👍👍👍

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ -ΑΧΑΡΝΑΊ

      Διαγραφή
  13. ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ;

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΥΤΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ISIS NA KANOYN ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τον λόγον έχει ο Ταβερνιέ!"...οι "καπαρντίνες" Ηλία μου. Αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή.. έξω απ'τα σπίτια των "κατσαρίδων".

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
    2. Μην ψάχνεις στις εγκυκλοπαίδειες για τον Ταβερνιέ Ηλία μου (όπως μού 'πες στο τηλέφωνο). Εδώ θα τον βρεις 🤣 :
      https://www.youtube.com/watch?v=Ugsra0Pd87g

      Διαγραφή
    3. Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΕΙΝ – TAVERNIER ADOLPHE
      https://www.politeianet.gr/books/9789607014634-tavernier-adolphe-medousa-i-techni-tou-monomachein-169078
      “Τώρα τον λόγο έχει ο Ταβερνιέ”! Η έκφραση υπονοεί ότι είναι ώρα να παλέψουμε!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  14. Οι ρυθμοί λαθροεποικισμού τής Ελλάδος, πάντως, δεν έχουν ανακοπεί λόγω του ιού· αντιθέτως...
    Έρχονται γιατί ξέρουν ότι δεν θα αρρωστήσουν από τίποτα και κανείς δεν θα τους αναγκάσει να εμβολιαστούν. Έρχονται μιλημένοι.
    Έρχονται για να μείνουν. Έρχονται γιατί "κάποιοι" τους έχουν υποσχεθεί ότι θα τους δοθούν τα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαστε στο χείλος της καταστροφής Διόδοτε.
    Με καπαρντίνες έξω από τα σπίτια των πολιτικών, δεν πάει άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σίγουρα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης που έχει επιβάλει μέτρα για την πανδημία, η αστυνομία δεν θα επέτρεπε αυτό που έγινε στο Σύνταγμα....
    Και σίγουρα μόνο τυχαίο δεν είναι που συγκεντρωθηκαν όλοι αυτοί στο σύνταγμα την ίδια ώρα και τυχαία κάποιος εμφάνισε και μια σημαία έτσι να βρίσκεται.. Πες με καχύποπτο πες ότι θες αλλά το να γράφουν αβέρτα Έλληνες πολίτες,και εδώ να μην υπάρχει κανένας έλεγχος, νομίζω παραπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουν καταλάβει την Αθήνα οι Πακιστανοί και σηκωνουν σημαίες του Πακιστάν μεταδίδοντας live στο ίντερνετ. Είμαστε υπό πακιστανική κατοχή. Και δεν έχουμε δει τίποτα. Σε λίγο όλοι αυτοί θα έχουν εκπροσώπους μέσα στο Μπουρδέλο και δικό τους κόμμα. Κάποια στιγμή και δικό τους "οραματιστή ηγέτη" (όπως αποκαλούν τα ΜΜΕ τον Κεμάλ), και όσους δε κάνουν τουμπεκί...ξέρετε. Τα γνωστά.. σαρίες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι άλλη παρανομία που επιτρέπει ο Κούλης, αντίθετη στην Ευρωπαϊκή κι Ελληνική νομοθεσία. Χαλαλ θα πας κούλη μου...

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%af%ce%b4%ce%b5%cf%82-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΕΣΊΕΣ ΚΟΥΛΗ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ!


    https://twitter.com/Marka2_/status/1476202658209873923?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1476202658209873923%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newscenter.gr%2Fpolitismos%2F1013958%2Ferixan-to-twitter-toy-christoforoy-zaralikoy-egrapse-gia-ti-fiesta-mpakogianni%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.

      ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

      ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ,
      ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΑ.

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΥΠΟΠΤΗ, ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ.

      Διαγραφή
  20. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    https://twitter.com/Marka2_/status/1477320583947993089/photo/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΥΛ ΣΌΟΥ:
    https://www.youtube.com/watch?v=MI_QiI7rjpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. βλεποντας το βιντεακι στο συνταγμα(δεν ηταν μονο συνταγμα αλλα σε ολοκληρο το ιστορικο κεντρο ερμου,πλατεια μοναστηρακιου κλπ...) δυστυχως δεν μπορω να ευχηθω τιποτα εχω χασει καθε ελπιδα και αισιοδοξια οταν μπροστα μας εξελισσεται ο βιο-ιστορικος θανατος της χωρας μας...δεν πρεπει να υπαρχει αλλη χωρα στον κοσμο που να αυτοκτονει τοσο συνειδητα και σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΠΕΙΣΜΩΣΤΕ ;
    ΝΕΥΡΙΑΣΑΤΕ ;
    ΑΜΑ ΣΑΣ ΔΟΘΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ... ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ;
    ΕΙΠΑ ,ΕΑΝ ΔΟΘΗ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ :
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΗ Η ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ...
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗ... ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ,
    ΕΑΝ ΓΙΝΗ ,ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΟΤΙ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΘΑ ΚΙΝΗΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
    ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ,ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ,ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΕΣΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗ Η ΧΑΖΑΡΟ ΚΛΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ,
    Η ΠΌΡΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΗΣΥΧΑ .
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ,ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΜΕΤΑ...
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    Η ΓΚΕΣΑΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ ,ΣΤΟ Α'ΣΤΑΔΙΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,


    https://twitter.com/i/status/1477311027796746247

    https://twitter.com/i/status/1477303775475941381

    https://twitter.com/i/status/1477265257081061376

    https://twitter.com/i/status/1477062718251315206

    https://twitter.com/i/status/1477260196636463107

    https://twitter.com/i/status/1477289661902905344

    https://twitter.com/i/status/1477307401980284935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 5ο τουίτ τού την πέφτουν πολλοί ανθέλληνες..

      Διαγραφή
    2. Στο 2ο τουίτ, 6 Τούρκοι γράφουν:


      As i am a Turk, Hellas does not deserve kind of people. Why Turkey & Hellas accept kind of people , i really dont understand.

      Καθώς είμαι Τούρκος, η Ελλάς δεν αξίζει τέτοιους ανθρώπους. Γιατί η Τουρκία και η Ελλάδα δέχονται τέτοιους ανθρώπους, πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

      -------------------------------------------------------------

      As a Turk, I felt sorry for the situation in Greece. The same policies exist in our country and everyone is uncomfortable.

      Ως Τούρκος, λυπήθηκα για την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι ίδιες πολιτικές υπάρχουν και στη χώρα μας και όλοι αισθάνονται άβολα.

      ---------------------------------------------------------------------

      I am really sorry Greek fellas, Turkey already taken by araps and afghans but i wasnt expexting Greece situtation, Hope we will clean these, Maybe....

      Πραγματικά λυπάμαι Έλληνες φίλοι, η Τουρκία έχει ήδη καταληφθεί από τους Άραπες και τους Αφγανούς, αλλά δεν περίμενα την κατάσταση στην Ελλάδα, Ελπίζω να τα καθαρίσουμε αυτά, Ίσως....

      ---------------------------------------------------------------------

      I am a Türk, but please accept my deeply and terribly feelings for your country. We are in same situation unfortunately.

      Είμαι Τούρκος, αλλά παρακαλώ δεχτείτε τα βαθιά και τρομερά συναισθήματά μου για τη χώρα σας. Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση δυστυχώς.

      -----------------------------------------------------------------

      My beautiful greece. What happened to you ? I always loved you but you look as painful as my home town Turkey.

      Όμορφη μου Ελλάδα. Τι σου συνέβη; Πάντα σε αγαπούσα, αλλά φαίνεσαι τόσο γεμάτη πόνο όσο η γενέτειρά μου η Τουρκία.

      -----------------------------------------------------------------------

      They invaded Turkey 10 years ago, we can't send it because of Erdogan, if you don't take precautions, it's only a matter of time before you return to the Middle East at the speed of light!

      Εισέβαλαν στην Τουρκία πριν από 10 χρόνια, δεν μπορούμε να τους στείλουμε πίσω εξαιτίας του Ερντογάν. Αν δεν λάβετε προφυλάξεις, είναι θέμα χρόνου να γίνετε Μέση Ανατολή με την ταχύτητα του φωτός!

      Διαγραφή
    3. Τα τουίτ που μάς στείλατε αποδείχτηκαν χρήσιμα, σάς ευχαριστούμε!
      Εντοπίσαμε ελληνόφωνους ανθέλληνες και πρακτορίσκους, εντοπίσαμε μέχρι και φιλέλληνες τούρκους.

      Καλή Χρονιά!

      Διαγραφή
  26. Πακιστανοί, μπαγκλαντέζοι κλπ τουλάχιστον από εικοσιπενταετίας άρχισαν να συναθροίζονται στο Σύνταγμα μαζί με Αλβανά για δωρεάν διασκέδαση. Είναι γνωστά τα στιγμιότυπα με σύγκρουση Πάκηδων με Αλβανά και τον γέροντα Βοσκόπουλο να πετάει το μικρόφωνο από αγανάκτηση μη αντέχοντας την υποκρισία να τραγουδά play back.

    Στο Λονδίνο πάκης δήμαρχος, εξελέγη δήμαρχος με αντίπαλο τον Ζακ Γκόλντσμιντ, της γνωστής εβραϊκής οικογενείας. Η αδελφή του Ζακ, Τζεμίνα, παντρεμένη με Πακιστανό, διαβιούσε επί δεκαετία στο Πακιστάν. Τώρα με το διαζύγιο της επέστρεψε
    στο Λονδίνο με τους δυο γυιούς της, τον Καρίμ και τον Σουλεϊμάν!
    Άντε και στα δικά μας...

    Ευτυχές το νέον έτος για όλους τους καλούς Έλληνες.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτοί είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Το πρόβλημα είναι οι συμπολίτες και οι συγγενείς μας που πετάνε αετό. Μαζεμένοι στο σπίτι γονείς και πεθερικά γιορτάζαμε την αλλαγή του χρόνου και εγώ από μέσα μου στενοχωριομουν αντί να χαίρομαι γτ ξέρω ότι όλη αυτή η χαρά ήταν πλασματική. Πλέον δεν μιλώ σε κανέναν και ούτε προσπαθώ να πείσω για τίποτα. Γυμνάζομαι και προετοιμάζομαι για τα ακόμη χειρότερα που έρχονται. Θα πρέπει να χυθεί πολύ αίμα για να ξυπνήσουν οι Έλληνες γύρω μας. Πολύ όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ΝΑΙ, ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ.

      ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.

      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ...

      ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ!

      Διαγραφή
    2. ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ 2022 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6=ς,ΣΤΙΓΜΑ Η ΣΤ .ΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

      Διαγραφή
    3. ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΤΡΩΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ο δήμαρχος που ζήτησε να εμβολιαστούν και τα μικρά παιδιά...
      https://www.youtube.com/watch?v=pAGDNYVt41w&t=12s
      Άντε και στα δικά μας…
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    4. Πάντως Κώστα για να είμαι ειλικρινής και παίρνοντας ως παράδειγμα το 5ο τουιτ πιο πάνω, στο οποίο όπως λες γράψανε πολλοί ανθελληνες, δεν θέλω να βοηθήσω κανέναν και προτιμώ να βλέπω τα λάθρο να σφάζουν και να βιάζουν. Είμαι τόσο οργισμένος με τους μισελληνες που όχι μόνο τους αρέσει αυτή η εισβολή αλλά μας βρίζουν και από πάνω, που πραγματικά δεν θέλω να πολεμήσω..

      Διαγραφή
    5. Γιάννη,

      "Βλέποντας και κάνοντας και στην κρίση του καθενός"

      θα καταλήξω να λέω κι εγώ όπως πάει..

      Διαγραφή
  28. ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΣ ΑΝΔΡΕΙΩΝΕΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΓΜΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Έλλη μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ας πάρει η Ελλάδα τα πάνω της κι ας ξεχαστώ εγώ απ'όλους, ας γίνω πάλι ένας άσημος dj σε έναν επαρχιακό ραδιοφωνικό σταθμό.

      Διαγραφή
  29. ΕΕΕΕ ΜΩΡΕ,ΤΙ ΑΙΜΑ; ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ,ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΡΡΕΠΕΙ!ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ! ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΙ.ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΠΛΌΤΣΜΠΚΟ..Κ ΠΩΣ ΠΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ;ΟΟΟΧΙΙΙ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙΣ.ΝΟΜΟΣ3418/2005 Κ ΑΡΘ.339 ΚΛΠ ΤΑΠΑΜΕ Ε ΤΟ ΞΑΝΑ!ΛΕΩ!ΣΤΟ ΛΕΕΙ Κ Η Τ.,voulaxazobiola ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΆΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει συνταγμα ακομη να το μαθετε;;;;διαβαστε το προσεκτικα και θα καταλαβετε.το ας πουμε συνταγμα δεν προστευει τους Ελληνες αλλα,μονον απατεωνες και λαμογια[πολιτικους]..οταν ο πρωθυπουργος διοριζει υπουργους,και διαγραφει οποιον δεν συμφωνει με τις αποψεις του,εσεις θεωρειτε οτι εχουμε δημοκρατια η μοναρχια;;;οταν ο πτδ ειναι γλαστρα και δεν εχει καμμια εξουσια γιατι ολες οι εξουσιες ειναι στα χερια του πρωθυπουργου,εσεις πιστευετε οτι σας προστατευει το συνταγμα;;;;διαβαστε το λοιπον π ρ ο σ ε κ τ ι κ α.....Σουλα

      Διαγραφή
  30. ο καριολης''αξιος συνεχιστης του μητσοσκατεικου οπαδος και φιλος των '''αθηναιων αλλαχουακμπαριστων''''εβαλε τον '''εθνικοπουστα σκατοσακη'''και τον χρυσοπληρωσε,''για μισα-μισα το κοβω] να ριξει σταχτη στα ματια των ντοπιων αμνοεριφιων [ιθαγενεις] για να μπορεσουν τα ισλαμοσκατα να μολυνουν με την ανεση τους το κεντρο της Αθηνας,να σηκωσουν τη σημαια τους και να εχουν κανει κυριολεκτικα καταλληψη στην ιστορικη πλατεια Συνταγματος...το κωλοπαιδοντοροπουλο,το τσογλανι, αν ηθελε φιεστα οικογενειακη να τα πληρωνε απ την τσεπη του,κι οχι απ το ταμειο του Δημου...αλλα....κατα μαννα κατα κυρη ,αει στο διαολο με το διαολοσογο....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στο δάσος μόνος περπατώ.
    Σαν τον Κακό τον λύκο!!
    Και θέλω κάποιους να τους δω..
    Στημένους σ,ένα τοίχο!!!

    Χειμώνας, Εξελίσσεται..
    Φορώ μια Καπαρντίνα!!
    Μαζί μου θα την κουβαλώ.
    Αν πάω στην Αθήνα!!

    Εκεί κοντά στο Σύνταγμα..
    Θε να κατασκηνώσω!!
    Και από το ψύχος το βαρύ
    Όλους. να τους γλυτώσω!!

    Και τα παιδιά της ξενητιας!!
    Που ήρθανε στη χώρα!!
    Μια παρθένα θ,αχω μαζί!!
    Για να περνάει η ώρα!!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΒΙΝΤΟΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ,
    (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DNA),ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ
    ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ,ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει παλληκάρια τζάμπα μάγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκτονωθηκατε;Αλίμονο στις γυναίκες και στα παιδιά σας.
    Σας μιλούν οι Πακιστανοί, γύφτοι, νδκρατες, αντιφα, και το κακό συναπάντημα.
    Χρόνια τώρα.
    Δεν έχετε καταλάβει ότι οι επαναστάσεις έγιναν σε εποχές χωρίς πλήκτρα.
    Χωρίς την ψευδαίσθηση της μάγκιας.
    Όπως τώρα.
    Αντε συνεχίστε τη μάχη από εδώ.
    Ανώδυνα, στο ημίφως, του δωματίου.
    Δίπλα το παιδί κοιμάτε ήσυχα.
    Οσο ο κάθε ένας από εσάς "παλεύει" ""
    Μόνο που θα έρθει ένα μαύρο πρωινό που το παιδί θα ξυπνήσει σ έναν εφιάλτη.
    Επειδή, ΕΣΎ ο ελληναρας το μόνο που έκανες ήταν να γράφεις και να εκτονωνεις το θυμό σου από τις σκιές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή