Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ε.Υ.Ε. Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία


 

Εδώ η προσπάθεια απόκρυψης:

 

 

Και εδώ, το ποσοστό των θανάτων αναλογικά με το ποσοστό των δηλωμένων ανεπιθύμητων ενεργειών, από 1 Ιανουαρίου 2022 έως 5 Μαρτίου 2022, για 5 χώρες. 

Προσέξτε τα ποσοστά 0.11% (εμβ0λιασμένος πληθυσμός) και 1,87% (θάνατοι από εμβ0λια) κάτω δεξιά. ΕΛΛΑΔΑ: ΣΦΑΓΗ!


 

 Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

 

 

3 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ // ΨΟΦΗΣΕ ΚΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΗΤ // ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΠΤΩΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΕΠΙ 78 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ // ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ // ΑΝΤΕ ΚΕ ΣΤΑ ΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον πούλο και η Μπάρτι από το τέννις γιατί στα 26 της "έχει αδειάσει". Υπ' όψιν ότι το 2020 δεν πήγε στο Ρολάν Γκαρός και στις ΗΠΑ γιατί φοβόταν τον κορωνιό. Οπότε να υποθέσουμε ότι εμβολιάστηκε πρώτη-πρώτη; Ας κάνει παρέα στον Ναδάλ και τον Αγκουέρο να σκουπίζουν τις μύξες τους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΑΠΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (του λησταρχου τραπεζιτη Ντραγκι, που ξεσκισε τους Ιταλους με τον δηθεν κοροηδο-ιο), ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ //
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ //
    Σημερα το εβραιο-κινητο ορθιο πτωμα της αμερικης βρισκεται αναμεσα στα εβραιο-κινητα σαχλοκουδουνα της ευρωπης. Θα τα προτινει να σταματησουν να αγοραζουν φυσικο αεριο απο την Ρωσια κε να αγοραζουν απο την αμερικη, ΣΕ ΤΙΜΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ.
    Τωρα γινεται φανερο γιατι πηγαιναν φυρι-φυρι κε προκαλουσαν την Ρωσια σε πολεμο με την Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή