«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Ε.Υ.Ε. Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία


 

Εδώ η προσπάθεια απόκρυψης:

 

 

Και εδώ, το ποσοστό των θανάτων αναλογικά με το ποσοστό των δηλωμένων ανεπιθύμητων ενεργειών, από 1 Ιανουαρίου 2022 έως 5 Μαρτίου 2022, για 5 χώρες. 

Προσέξτε τα ποσοστά 0.11% (εμβ0λιασμένος πληθυσμός) και 1,87% (θάνατοι από εμβ0λια) κάτω δεξιά. ΕΛΛΑΔΑ: ΣΦΑΓΗ!


 

 Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

 

 

3 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ // ΨΟΦΗΣΕ ΚΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΗΤ // ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΠΤΩΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΕΠΙ 78 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑ // ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ // ΑΝΤΕ ΚΕ ΣΤΑ ΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον πούλο και η Μπάρτι από το τέννις γιατί στα 26 της "έχει αδειάσει". Υπ' όψιν ότι το 2020 δεν πήγε στο Ρολάν Γκαρός και στις ΗΠΑ γιατί φοβόταν τον κορωνιό. Οπότε να υποθέσουμε ότι εμβολιάστηκε πρώτη-πρώτη; Ας κάνει παρέα στον Ναδάλ και τον Αγκουέρο να σκουπίζουν τις μύξες τους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΑΠΙΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (του λησταρχου τραπεζιτη Ντραγκι, που ξεσκισε τους Ιταλους με τον δηθεν κοροηδο-ιο), ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ //
    Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ //
    Σημερα το εβραιο-κινητο ορθιο πτωμα της αμερικης βρισκεται αναμεσα στα εβραιο-κινητα σαχλοκουδουνα της ευρωπης. Θα τα προτινει να σταματησουν να αγοραζουν φυσικο αεριο απο την Ρωσια κε να αγοραζουν απο την αμερικη, ΣΕ ΤΙΜΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ.
    Τωρα γινεται φανερο γιατι πηγαιναν φυρι-φυρι κε προκαλουσαν την Ρωσια σε πολεμο με την Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή