Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ο Gerhard Schröder πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της ρωσικής ενεργειακής εταιρείας Rosneft κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!! (Voltairenet)

 

"..Πρόκειται προφανώς για ένα μήνυμα που απευθύνεται σε ολόκληρη τη γερμανική πολιτική τάξη, η οποία μπορεί να μπει στον πειρασμό να μιλήσει εναντίον της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία."

 

Ποινική δίωξη κατά του πρώην καγκελάριου της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατατέθηκε στην εισαγγελία του Ανόβερου (Γερμανία).

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ αψήφησαν τους Στρος κατά τη διάρκεια του πολέμου κατά του Ιράκ. Είχαν δημόσια διαπομπευθεί από τον Αμερικανό στρατιωτικό στρατηγιστή και νεοσυντηρητικό, Edward N. Luttwak.

Επί του παρόντος, ο Gerhard Schröder είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της ρωσικής ενεργειακής εταιρείας Rosneft και πρόεδρος της επιτροπής μετόχων της Nord Stream AG.

Ωστόσο, η γερμανική κυβέρνηση έχει αποφασίσει να διακόψει τις εισαγωγές φυσικού αερίου από τη Ρωσία και έχει θέσει εκτός λειτουργίας τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Ανόβερου, τα σημερινά του καθήκοντα θα τον καθιστούσαν υπεύθυνο για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που φέρεται να διαπράττει ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία.

Πρόκειται προφανώς για ένα μήνυμα που απευθύνεται σε ολόκληρη τη γερμανική πολιτική τάξη, η οποία μπορεί να μπει στον πειρασμό να μιλήσει εναντίον της πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία.


voltairenet.org 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου