Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Η αυτοκρατορία θα επεκτείνει το ΝΑΤΟ ως απάντηση στον πόλεμο που προκλήθηκε από την επέκταση του ΝΑΤΟ.

της Caitlin Johnstone

Σχόλιο Διόδοτου: Και κατά την δική μας γνώμη, η άρση του βέτο της Τουρκίας, που ανοίγει τον δρόμο της ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, φέρνει πάλι πιο κοντά το ενδεχόμενο ενός Γ'Π.Π.


SOS SOS SOS !!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ! (βίντεο)

 Η παρακάτω φωτο είναι από σχολείο στη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από λίγες ημέρες έβαλαν τραβέλια να διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά (περισσότερα ΕΔΩ)


Μιλάνε όλοι.....

 Αλλά.. ΟΡΙΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ! , ..ΕΔΩ.

ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Ντμίτρι Ρογκόζιν, γενικός διευθυντής της κρατικής εταιρείας Roscosmos: "Τα UFO σε υψηλές ταχύτητες κάνουν ελιγμούς που αψηφούν τους νόμους της φυσικής" (άρθρο-βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Ένας από τους λόγους που μάς ώθησε στην ανάρτηση του παρόντος θέματος, είναι ότι ακριβώς αυτή την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει και την δεκαετία του '70, ο Έλληνας ερευνητής Παύλος Σαντορίνης: "Τα UFO σε υψηλές ταχύτητες κάνουν ελιγμούς που αψηφούν τους νόμους της φυσικής" είχε πει. "Αν ήταν ανθρώπινα κατασκευάσματα (αμερικανικής ή ρωσικής τεχνολογίας) και ήταν επανδρωμένα, σε αυτή την ακραία συμπεριφορά των κινήσεών τους, δεν θα μπορούσε να επιζήσει ένας άνθρωπος. Οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι είναι είτε εξωγήινης είτε εσωγήινης τεχνολογίας, πάντως όχι ανθρώπινης".

Ο Marco De Sade επιμένει ρωσικά και αφιερώνει στον Διόδοτο..

 Οι Messer Chups είναι ένα συγκρότημα surf rock από την Αγία Πετρούπολη· ιδρύθηκαν το 1998.

Χιλιάδες σπίτια καταστράφηκαν στη Γάζα. Πάνω από 200 νεκροί.

Αν οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν την παραμικρή υποψία ότι θα λογοδοτούσαν, η απόφασή τους να εφαρμόσουν ένα θανατηφόρο δόγμα στη Γάζα δεν θα είχε ληφθεί τόσο εύκολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η λίστα με τα 97 εργοστάσια τροφίμων που κάηκαν στις ΗΠΑ

 Τα 87 από τις αρχές του χρόνου όσο εμείς ήμασταν απασχολημένοι με το τι γίνεται στην Ουκρανία. Κλικ στην εικόνα για να την μεγεθύνετε.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή υπερβάλλουσα θνητότητα τον Απρίλιο - με ανοδική πορεία από Ιανουάριο 2021

 Νά ταααα...! Το έχουμε πει πολλάκις, ότι σε αυτή τη χώρα.. είμαστε τίγκα στους μ@λ@κες! "3-7-10" - Τί είπες (από το 2020) Αριστόμαχε..;; - "Είπα, ότι τα 3 από τα 10 εκατομμύρια θα πάνε εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναψύξεως".

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ, δίνει εντολή να αρχίσουν οι προετοιμασίες για ειδική στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ταϊβάν!

Σχόλιο Con:  ΒΡΙΣΚOΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑIΟ ΠOΛΕΜΟ ΤΟΥ “ΆΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΏΝ”...;; ..Γιατί από καιρό αισθάνομαι ότι συμμετέχω στο Lord of the Rings ,του καλού εναντίον του κακού, του Aragorn εναντίον του Sauron με τον Vladimir Putin να είναι o Aragorn...


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΕΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

της Χρυσούλας Μπουκουβάλα