Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Επί προσωπικού – 2022/07/21

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Αυτή την εποχή, βρίσκομαι σ’ ένα σταυροδρόμι – γιά το μπλόγκι.

Ή σφίγγω τα δόντια καί συνεχίζω τσάτρα-πάτρα, ή τα βροντάω όλα από κάτω – το κλείνω καί σβήνω τα πάντα.

. . . . . . . . . .

Η αλήθεια είναι πως κι άλλες φορές είχα φτάσει σ’ αυτό το οριακό σημείο· αλλά όχι τόσο, όσο τώρα.

Ο λόγος;

Οι λόγοι – είναι περισσότεροι του ενός.

Προστατέψτε τα παιδιά σας.. γιατί το Great Reset του ψυχοπαθούς Κλάους.. έρχεται γι αυτά!!

 της Lucy Davies, φυσιοθεραπεύτριας-διατροφολόγου ( Off Gardian, μετάφραση: Διόδοτος ) 


Είστε για λίγο ΚΙΤΣ..;;; 🙂

"Έφυγε" εχθές, Θεός σ'χωρέστον, ο Περικλής Περάκης: Μαντουμπάλα, Όσο αξίζεις εσύ, Να παίζει το τρανζίστορ, Σήκω χόρεψε κουκλί μου.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!! - Άνθρωποι (ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) εναντίον Σατανιστών Επικυριάρχων

Σχόλιο Διόδοτου: Μερικοί τα συζητούσαμε από το 2008. Ότι το πραγματικό Ισλάμ (πες το κι ορθόδοξο) δεν έχει καμία σχέση με το κατασκευασμένο (απ' τους συνήθεις ύποπτους) εξτρεμιστικό ισλάμ που εισρέει στη Δύση και ζητάει σαρίες και να μπολιάσει ή να σφάξει τους αλλόθρησκους. Το πραγματικό ισλάμ έχει αποδείξει σε προηγούμενες δεκαετίες ότι μπορεί να έχει ειρηνική συμβιωτική σχέση (Ιράν, Συρία, Ιορδανία, Λίβανος κ.ά.) με άλλες θρησκείες. Έχει αποδείξει ότι είναι αντινεοταξικό και αντισατανικό. Τώρα.. αν θεωρείτε εσείς ότι ετούτοι ΕΔΩ με τις μάχαιρες και τα καφάσια μπύρες στην Ομόνοια, είναι "μουσουλμάνοι".. τότε εγώ είμαι ο Πάπας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΨΕΥΤΕΣ & ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

 Η Κοσμογονία μέσα από τους αρχαιοελληνικούς Μύθους και η μεταγενέστερη διαστροφή της αλήθειας για τον Ελληνισμό. Οι Έλληνες έβαλαν τάξη ακόμα και στο χάος..

 γράφει ο
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Υποστράτηγος ε.α.


Η Ελλάδα παίρνει μια δόση McKinsey Management _ [ HELLENIC SHIPPING NEWS - 27/12/2019 !!!! ]

Σχόλιο CON: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙAΒΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑIΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤHΡΙΑ ΠΟΥ ΔEΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛAΔΑ ΕΔΏ ΚΑΙ 3 ΧΡOΝΙΑ;;; ... Tα απάνθρωπα μέτρα του Κόβιντ, φρικτή παιδεία,  ξεπουλημένη Εκκλησία,  ισλαμική μετανάστευση,  καταστροφή της γης μας, δυστυχία σε όλες μας τις ζωές.


Ομιλία Πούτιν προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών παρατάξεων: η κατεύθυνση της ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει

 

Πρόεδρος Πούτιν: «Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη σοβαρά πράγματα στην Ουκρανία» Αυτή η δήλωση σημάδεψε εξίσου τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, επειδή ήταν ένα κρύο ντους. Μέχρι τώρα οι ατλαντιστές ταραχοποιοί απαντούσαν ο ένας στον άλλο στο κενό· ο ένας στον άλλο, ξεχνώντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει απάντηση. Όταν όμως η απάντηση ήρθε, σταμάτησαν να χορεύουν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο έκπληκτοι, τρέμοντας στην παράλογη ιδέα ότι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για τα λόγια τους.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΤΣΗ ΠΟΠΗΣ!!! (Ναι.. της Σουφλή 🙂) - Σπύρος Χατζάρας (plus Μπέχλης) επιτίθενται στους μπλόγκερ Πόπη Σουφλή, Πελασγική, Διηνέκη, ονομάζοντάς τους "φερέφωνα του Κούλη"!! - Τί προσπαθούν να σκεπάσουν οι του "Κινήματος 21" με αυτές της ανυπόστατες κατηγορίες κατά των συναδέλφων μπλόγκερ και αποδεδειγμένα καθαρών κι ειλικρινών πατριωτών-αγωνιστών...;;;

Σχόλιο Διόδοτου: Σύμφωνα με τον κο Χατζάρα, "η Πελασγική δεν έχει το δικαίωμα να γράφει άρθρα που αποκαλύπτουν τις βρωμιές του Ανδρέα Παπανδρέου", η Πόπη Σουφλή "δεν έχει το δικαίωμα να ρωτάει τον κο Μπέχλη αν υπάρχουν μασώνοι στο κίνημά του", ο Διηνέκης, εφόσον βοήθησε καλοπροαίρετα και με ενθουσιασμό το Κίνημα 21 να φτάσει σε τρελλά ποσοστά, τώρα είναι αχρείαστος και "δεν έχει το δικαίωμα να σκαλίζει περαιτέρω αλήθειες". 


  Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ (+εδώ)