«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

2η συνέντευξη Διονύση Κλαδά ("Μποτίλια στο Πέλαγος") στον Διόδοτο (βίντεο) - «Πατριωτικός χώρος-Κινηματικές διαδικασίες»

έργο Διονύση Κλαδά

STRANGE WORLDS


Γιατί η ευλογιά των πιθήκων «κυκλοφορεί» μόνο σε χώρες όπου διανεμήθηκε η ένεση covid της Pfizer;

από το Natural news - μετάφραση: Γεώργιος Μεταξάς 


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ ΓΙΓΑΝΤΑ!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡEΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠOΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜIΑ

 

Μια απ' τα ίδια.. Η μυστηριώδης ώχρα μόνο προς την Ελλάδα...

worldview.earthdata.nasa.gov

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ.

 ΠΕΡΙΣΣ🐵ΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ελλάδα μου κουράγιο.. Εμείς λίγοι τρελλοί όπως πάντα θα...

Δεν χάνει χρόνο.. "Αναδασώνει" στα γρήγορα η Κούλα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ναι, τώρα που χάσανε την Ουκρανία, πάνε για σκληρά λοκντάουν σε όλο τον Δυτικό κόσμο, από Σεπτέμβριο, λόγω μιας ακόμα μαϊμού πανδημίας, της Μαϊμουδο-ευλογιάς. Θα υποταχτούμε..;; Την υπέγραψε ο Ghebreyesus χωρίς έγκριση της πλειοψηφίας!


Έβρος και Δωδεκάνησα στις φλόγες – είχαμε προειδοποιήσει

 Γεώργιος Μεταξάς, Σχολιασμός επικαιρότητος


Όπως επάνω, αυτομάτως καί κάτω!

 γράφει ο ΕργΔημΕργ


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Επί προσωπικού – 2022/07/21

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Αυτή την εποχή, βρίσκομαι σ’ ένα σταυροδρόμι – γιά το μπλόγκι.

Ή σφίγγω τα δόντια καί συνεχίζω τσάτρα-πάτρα, ή τα βροντάω όλα από κάτω – το κλείνω καί σβήνω τα πάντα.

. . . . . . . . . .

Η αλήθεια είναι πως κι άλλες φορές είχα φτάσει σ’ αυτό το οριακό σημείο· αλλά όχι τόσο, όσο τώρα.

Ο λόγος;

Οι λόγοι – είναι περισσότεροι του ενός.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ρε την καμπαλο-χορεύτρια.. πλάκα έχει..

Περισσότερα ΕΔΩ

Προστατέψτε τα παιδιά σας.. γιατί το Great Reset του ψυχοπαθούς Κλάους.. έρχεται γι αυτά!!

 της Lucy Davies, φυσιοθεραπεύτριας-διατροφολόγου ( Off Gardian, μετάφραση: Διόδοτος ) 


Είστε για λίγο ΚΙΤΣ..;;; 🙂

"Έφυγε" εχθές, Θεός σ'χωρέστον, ο Περικλής Περάκης: Μαντουμπάλα, Όσο αξίζεις εσύ, Να παίζει το τρανζίστορ, Σήκω χόρεψε κουκλί μου.

Ο Δράκουλας ξανακαίει την Ελλάδα και βάζει τα Σκόπια στην ΕΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!! - Άνθρωποι (ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) εναντίον Σατανιστών Επικυριάρχων

Σχόλιο Διόδοτου: Μερικοί τα συζητούσαμε από το 2008. Ότι το πραγματικό Ισλάμ (πες το κι ορθόδοξο) δεν έχει καμία σχέση με το κατασκευασμένο (απ' τους συνήθεις ύποπτους) εξτρεμιστικό ισλάμ που εισρέει στη Δύση και ζητάει σαρίες και να μπολιάσει ή να σφάξει τους αλλόθρησκους. Το πραγματικό ισλάμ έχει αποδείξει σε προηγούμενες δεκαετίες ότι μπορεί να έχει ειρηνική συμβιωτική σχέση (Ιράν, Συρία, Ιορδανία, Λίβανος κ.ά.) με άλλες θρησκείες. Έχει αποδείξει ότι είναι αντινεοταξικό και αντισατανικό. Τώρα.. αν θεωρείτε εσείς ότι ετούτοι ΕΔΩ με τις μάχαιρες και τα καφάσια μπύρες στην Ομόνοια, είναι "μουσουλμάνοι".. τότε εγώ είμαι ο Πάπας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Σε 15 μέρες κλείνουμε 5 χρόνια.Αλλά αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε επειγόντως ένα διαλειμματάκι ολίγων ημερών. Τα σχόλιά σας θα αναρτώνται κανονικά. Καλό καλοκαίρι, καλή Λευτεριά!

Πώς αποχαιρετάς μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, που στις μαύρες εποχές που ζούμε άνοιξε τα μάτια σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, με τα μεταφρασμένα βίντεό της; Καλό ταξείδι, ψυχή μου...


Μόνο στην Ελλάδα αυτά...

worldview.earthdata.nasa.gov

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Τράβα τα μαλλιά σου τώρα, αφού δεν κρέμασες και τους 301...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ !

Σήμερα γιορτάζει ο Όσιος ΠΑΪΣΙΟΣ, ο Άγιος της ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ!


Αγροτικός Τομέας της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Κάλυμνο: Θερισμός και αλώνισμα με τον παραδοσιακό τρόπο.


Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Τί είναι βρε παιδιά αυτή η μυστηριώδης καφέ σκιά (αυτή τη στιγμή, ώρα 16:15) πάνω από όλη την ελληνική θάλασσα, και καθόλου πάνω από στεριά..;;;;!!!! Μην πείτε σκόνη απ' την Αφρική, ούτε υδρατμοί της θαλάσσης, γιατί ποτέ πριν τα δύο φαινόμενα δεν εκδηλώνονταν έτσι.

Μπείτε ΕΔΩ και μεγεθύνετε, να δείτε πόσο αλλόκοτο είναι. Τί κάνουν στην Ελλάδα μας οι βρωμεροί σατανιστές-ΜΑΓΟΙ του πλανήτη..;; 

Η Ελλάδα παίρνει μια δόση McKinsey Management _ [ HELLENIC SHIPPING NEWS - 27/12/2019 !!!! ]

Σχόλιο CON: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙAΒΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑIΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤHΡΙΑ ΠΟΥ ΔEΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛAΔΑ ΕΔΏ ΚΑΙ 3 ΧΡOΝΙΑ;;; ... Tα απάνθρωπα μέτρα του Κόβιντ, φρικτή παιδεία,  ξεπουλημένη Εκκλησία,  ισλαμική μετανάστευση,  καταστροφή της γης μας, δυστυχία σε όλες μας τις ζωές.


Την κατασκευή αγωγού που θα μεταφέρει φρέντο στη δυτική Ευρώπη μελετά η κυβέρνηση..

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ευθέως τον υπουργό Ανάπτυξης Α.Γεωργιάδη ως «πράκτορα της Τουρκίας» !! - Ε, ρε γλέντια...

Περισσότερα ΕΔΩ

Απίστευτο κι όμως υπάρχει: Παγκόσμια Υπηρεσία Πληροφοριών…

 έρευνα Γεωργίου Μεταξά


Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ένα ωραίο συννεφάκι-συννεφάρα στο σχήμα της Κρήτης, σκεπάζει όλη την Κρήτη. Κατά τ' άλλα..είναι φυσική η νέφωση...

 worldview.earthdata.nasa.gov

All star jam - Stormbringer (of Deep Purple)

Κοιτάξτε πώς διασκορπίσανε σε όλη την Ελλάδα τις μωβ μέδουσες Μάς μισείς, ε Κούλη..;; ..να μην περνάμε καλά ούτε στιγμή..

 περισσότερα εδώ

Κατά την παραμονή 39 ανεμβολίαστων απολυμένων υγειονομικών στη ΓΑΔΑ, για «εξακρίβωση στοιχείων» (λόγω της διαμαρτυρίας τους έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη), οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις!!


Λίγο κράτει με τις λάσπες… (βίντεο)

Ομιλία Πούτιν προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών παρατάξεων: η κατεύθυνση της ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει

 

Πρόεδρος Πούτιν: «Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη σοβαρά πράγματα στην Ουκρανία» Αυτή η δήλωση σημάδεψε εξίσου τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, επειδή ήταν ένα κρύο ντους. Μέχρι τώρα οι ατλαντιστές ταραχοποιοί απαντούσαν ο ένας στον άλλο στο κενό· ο ένας στον άλλο, ξεχνώντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει απάντηση. Όταν όμως η απάντηση ήρθε, σταμάτησαν να χορεύουν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο έκπληκτοι, τρέμοντας στην παράλογη ιδέα ότι θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνοι για τα λόγια τους.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Τ' @RHIDIA ΜΑΣ!!!

Περισσότερα ΕΔΩ

ΤΣΗ ΠΟΠΗΣ!!! (Ναι.. της Σουφλή 🙂) - Σπύρος Χατζάρας (plus Μπέχλης) επιτίθενται στους μπλόγκερ Πόπη Σουφλή, Πελασγική, Διηνέκη, ονομάζοντάς τους "φερέφωνα του Κούλη"!! - Τί προσπαθούν να σκεπάσουν οι του "Κινήματος 21" με αυτές της ανυπόστατες κατηγορίες κατά των συναδέλφων μπλόγκερ και αποδεδειγμένα καθαρών κι ειλικρινών πατριωτών-αγωνιστών...;;;

Σχόλιο Διόδοτου: Σύμφωνα με τον κο Χατζάρα, "η Πελασγική δεν έχει το δικαίωμα να γράφει άρθρα που αποκαλύπτουν τις βρωμιές του Ανδρέα Παπανδρέου", η Πόπη Σουφλή "δεν έχει το δικαίωμα να ρωτάει τον κο Μπέχλη αν υπάρχουν μασώνοι στο κίνημά του", ο Διηνέκης, εφόσον βοήθησε καλοπροαίρετα και με ενθουσιασμό το Κίνημα 21 να φτάσει σε τρελλά ποσοστά, τώρα είναι αχρείαστος και "δεν έχει το δικαίωμα να σκαλίζει περαιτέρω αλήθειες". 


  Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ (+εδώ)