Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη με εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους από τον υψηλό πληθωρισμό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ.

ΓΑΛΛΙΑ:

https://twitter.com/i/status/1584029180219777025

https://twitter.com/i/status/1583877250419605504

https://twitter.com/i/status/1585173830913310720

ΤΣΕΧΙΑ:  

https://twitter.com/i/status/1586382062902448129

https://twitter.com/MintPressNews/status/1586086945197002753


ΜΟΛΔΑΒΙΑ: https://twitter.com/i/status/1586080828622503936 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : https://twitter.com/i/status/1586687040128696320

ΡΩΜΗ : https://twitter.com/i/status/1586699559694131200

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: https://twitter.com/i/status/1586499141055950848

ΕΛΛΑΔΑ :  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

 

 "Έξοδος από το ΝΑΤΟ": Η δυσαρέσκεια εκρήγνυται στην Ευρώπη καθώς οι ρωσικές κυρώσεις γυρίζουν μπούμερανγκ

Οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θεωρήθηκαν ως ένα ισχυρό εργαλείο εξωτερικής πολιτικής από τις ΗΠΑ και την ΕΕ για να παραλύσει η Μόσχα και να επιστρέψει στην "πέτρινη εποχή". Ωστόσο, οι κυρώσεις κατά της Μόσχας απέτυχαν εντελώς, προκαλώντας τη χειρότερη κρίση κόστους ζωής για τους Ευρωπαίους εδώ και μια γενιά.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα κύμα δυσαρέσκειας σάρωσε όλη την Ευρώπη, καθώς δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους των πόλεων για να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος και τον χειρότερο πληθωρισμό των τελευταίων δεκαετιών. Ορισμένες χώρες μοίρασαν πακέτα ανακούφισης στους πολίτες για να καταπνίξουν την οργή, ενώ άλλες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μοιράσουν επιταγές.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε πόλεις της Γαλλίας, του Βελγίου, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Ουγγαρίας και της Γερμανίας. Πολλοί από αυτούς έχουν βαρεθεί τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, οι οποίες έχουν καταστρέψει την οικονομία πολλών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, αλλά και, παραδόξως, την υποστήριξη της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Οι Ευρωπαίοι συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο ότι οι ηγέτες τους δίνουν προτεραιότητα στις φιλοδοξίες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία έναντι των δικών τους πολιτών. Αυτή η προτεραιότητα έχει λάβει τη μορφή κυρώσεων κατά της Μόσχας, ενεργειακού υπερπληθωρισμού και προμήθειας όπλων στην Ουκρανία, γεγονός που έχει κάνει τη Μόσχα δυσαρεστημένη με κάθε χώρα που το κάνει. Ορισμένοι Ευρωπαίοι ζητούν τώρα από το ΝΑΤΟ να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα για τον τερματισμό του πολέμου, ώστε να υποχωρήσει η οικονομική αναταραχή.

Η Wall Street Journal επισημαίνει ότι η πλειοψηφία των Γερμανών υποστηρίζει σθεναρά την πολιτική του Κιέβου και της Ρωσίας της κυβέρνησης του καγκελάριου Όλαφ Σολτς, αν και η δημοτικότητα της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, ή AfD, έχει αυξηθεί, καθώς έχει αξιοποιήσει την ξινή διάθεση του πληθυσμού που έχει συντριβεί στην ενεργειακή φτώχεια. Το AfD έχει ζητήσει την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Η δημοτικότητά τους αυξήθηκε από 10% σε 15% σε 9 μήνες.

"Αυτή είναι απλώς η σιωπή πριν από την καταιγίδα - υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ότι η κυβέρνηση έχει μια εύλογη στρατηγική για την αντιμετώπιση της κρίσης", δήλωσε ο Manfred Güllner, διευθυντής του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων Forsa.

Ακόμη χειρότερα, οι κυρώσεις έχουν προκαλέσει περαιτέρω αποδυνάμωση της οικονομίας, σε σημείο που η ύφεση μπορεί να μην αποφευχθεί φέτος το χειμώνα. Οι προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για ταχεία σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής και αύξηση των επιτοκίων για την καταστολή του πληθωρισμού ενέχουν επίσης κινδύνους.

Πρόσφατα γράψαμε δύο άρθρα, το πρώτο με τίτλο "Τα χειρότερα έρχονται: Οι πολιτικές αναταραχές θα αυξηθούν παγκοσμίως λόγω της κοινωνικοοικονομικής πίεσης, αναφέρει έκθεση" και "Ο επικεφαλής του ΙΕΑ προειδοποιεί ότι το ενεργειακό σενάριο της 'Άγριας Δύσης' θα μπορούσε να εξαφανίσει την Ευρώπη". Και τα δύο άρθρα περιγράφουν τους αυξανόμενους κινδύνους κοινωνικών αναταραχών στην Ευρώπη, εάν ο πληθωρισμός παραμείνει υψηλός και η ενεργειακή κρίση δεν υποχωρήσει.

 

aubedigitale.com 

Μετάφραση: Con

 


21 σχόλια:

  1. ΞΕΡΩ... ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..
    ΑΛΛΆ ΕΚΕΙ "ΜΆΣ ΞΈΠΕΣΑΝ"...
    ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΑΝΔΡΕΑ" ΚΑΙ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ",
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑ "ΧΑ ΧΑ ΧΑ.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γρήγορα όλοι οι Έλληνες να βγούμε στους. δρόμους, επιτέλους να μια καινούργια σε αυτήν την χώρα, αρχή που πρέπει να δυναμώσει και να αποτελέσει εφφ

      Διαγραφή
  2. Καλά ότι είμαστε καναπεδατοι είναι αναμφίβολο, αλλά να λέμε και του στραβου το δίκιο, τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα από το το πρώτο μνημόνιο με αγανακτισμένους, με μακεδονικό, με λάθρο , με ψεύτικους σωτήρες που οικειοποιούνται την κάθε αντίδραση τώρα και με κορονοιους δεν τα έχει δεχτεί κανένας άλλος λαός στην Ευρώπη. Οπότε είναι λογικό στα πρώτα σκούρα που συναντάνε οι υπόλοιποι δυτικοί μετά από δεκαετίες ευημερίας και αφθονίας, να υπάρξει κινητοποίηση.
    Ας είχαν καμιά δεκαετία στην καμπούρα τους με ασταμάτητες επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου και τότε να τους συγκρίναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως εσύ έχεις δίκιο, κι όχι εγώ με το προηγούμενό μου σχόλιο. Νά 'σαι καλά Τζώννυ μας!!!!!

      Διαγραφή
    2. Άψογη και ορθή ερμηνεία της πραγματικότητος, αγαπητέ συνέλλην!

      Διαγραφή
    3. Σε ευχαριστώ Γιαννη25 για το σχόλιο.
      Έχω πολλά να γράψω για αυτούς αλλά δεν έχει νόημα πλέον.

      Ελευθερία Αγωνιζομενη

      Διαγραφή
  3. Εγω βλέπω πως παμε για πυρηνικό πόλεμο και στην Ελλάδα πέρα βρεχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν μια ευρωπαϊκή κοινότητα για να κρατήσει τον επί μέρους πλυθησμό της στις βόρειες και άγονες-άνοστες χώρες , του παρέχει απλόχερα τα βασικά αλλά και μή βασικά αγαθά, ενώ στον γόνιμο και πιο βολικό για όλες τις μορφές ανάπτυξης (χλωρίδα,πανίδα, ενέργεια, βιομηχανία, κ.ο.κ ) νότο , τον πληθυσμό τον έχει για σκλάβο, είναι απόλυτα φυσιολογικό για τον σκλάβο να βλέπει τους βόρειους να σκλαβόνονται και να χαμογελάει με μια απλή συμπάθεια. Επί δεκαετίες οι βόρειοι είχαν εμποτιστεί μέχρι το μεδούλι τους ως ανώτερα όντα και δεν σέβονταν ούτε προσχήματα απέναντι στην φιλοξενία μας.
    Επειδή μας είχαν του πεταματού , όταν έρχονταν δεν σέβονταν ούτε τους νομούς τους αλλά ούτε και τουςνόμους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχεια από πριν.

    Όταν με το καλό οι βόρειοι λαοί μας ζητήσουν συγνώμη τότε μπορεί να πάρουμε το μέρος τους.

    Οι Έλληνες που φύγαν από εδώ κι εργάζονται έξω τα τελευταία δέκα χρόνια, πόσοι από αυτούς παίρνουν μέρος στις διαδηλώσεις;.

    Φανταστείτε σήμερα με όλη τη σάρα και μάρα μέσα στην χώρα μας , τί έχει να καεί μόλις βγούμε στους δρόμους, κάτι πολλαπλάσιο στην νιοστή από την Μαρφίν.

    Σκόρπιες Σκέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω για άλλους, αλλά εμείς σαν ζευγάρι συμμετείχαμε σε πολλές διαμαρτυριες εξωτ.Ρωξανη

      Διαγραφή
  6. Στην Ελλαδα φρεντο και ζωαρα. Ειπαμε την μΠολιν αλλοι θα μας τη δωσουν, το θεμα βεβαια ειναι εαν εμεις δεχθουμε να την παρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκυλοβαρέθηκα χρόνια τώρα να ακούω τους ανώνυμους και τα τρολάκια ή τους επώνυμους να κατηγορούν τους Έλληνες για τεμπέληδες κλπ κλπ το ίδιο παραμύθι της γνωστής προπαγάνδας της βρωμοελίτ ΚΑΙ καλά ελίτ , λυπηθείτε μας/ απάντησε ο Γιάννης25 για όλα αλλά προσθέτω ο Ελληνικός λαός ξεσηκώθηκε ξανά και ξανά τα πρώτα χρόνια της κατοχής και των μνημονίων για όλα κατέβηκε σχεδόν σύσσωμος για τις Πρέσπες και έφαγε από όλες τις αποχρώσεις της βουλής του κράτους των αθηνών άπειρα χημικά και ξύλο από τους πραιτωριανούς τους και τους αναρχοβρωμιάρηδες τους μας κάψανε μας δείρανε μας σκοτώσανε και πολλά άλλα...αναρωτιέμαι ποιος άλλος λαός θα άντεχε όσα εμείς αντέξαμε τόσα χρόνια; και τολμάνε να μας συγκρίνουν με αυτούς που μήνες μόνο πιέζονται και ξεσηκώθηκαν;;; και μάλιστα πέφτουν και ψυχολογικά για αυτό;;; αν δεν είναι τρολάκια βασικά που κάνουν πάρτι για ότι ρίχνει τους Έλληνες...
      ΕΛΕΟΣ!!! δεν ξεύρω τι είναι χειρότερο τελικά να αναπνέω καθημερινά την απογοήτευση και τα ζόρια του καθένα ή να πάψω να διαβάζω και να νιώθω περήφανη που ανήκω εδώ;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον Γιαννης25. Κατεβήκαμε σε διαμαρτυρίες ουκ ολίγες φορές. Άλλαξε κάτι ; Είναι πλέον δεδομένο ότι η φράση "το κράτος πρέπει να φοβάται τον πολίτη" ΔΕΝ ισχύει. Μάλιστα οδεύουμε - με γοργούς ρυθμούς - προς το αντίθετο, δηλ. "ο πολίτης πρέπει να φοβάται το κράτος" και δεν ανοίγει μύτη !!! Βέβαια αυτό ΔΕΝ ισχύει για όλους, αλλά δυστυχώς τείνει να ισχύει για την πλειοψηφία.

    Η Ελλάδα ΜΑΣ αποτελεί πεδίο "πειραμάτων" εδώ και χρόνια. Κάτι ο χάρπας, κάτι οι συχνότητες, έχουν κάνει "κιμά" το μυαλό των κατοίκων. Αποτέλεσμα είναι η νωθρότητα και η απελπισία. Ευτυχώς ΔΕΝ επηρέασε όλους.

    Οι αντιδυνάμεις εργάζονται νυχθημερόν και τα σημάδια είναι εδώ για όσους θέλουν (και μπορούν βεβαίως) να τα δουν. Το τελευταίο σημάδι είναι η παρακάτω δήλωση του Πούτιν :

    "Πρέπει να καταλαβαίνουμε σαφώς ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο Δύσεις.

    Μία Δύση έχει παραδοσιακές, κυρίως χριστιανικές αξίες, ελευθερία, τον πατριωτισμό και πλουσιότατο πολιτισμό. Με αυτή τη Δύση έχουμε κοινές, ακόμα και αρχαίες ρίζες σε πολλούς τομείς.

    ΑΛΛΑ υπάρχει και μια άλλη Δύση: επιθετική, κοσμοπολίτικη, νεοαποικιακή, που αποτελεί το εργαλείο των νεοφιλελεύθερων ελίτ.

    Με τη δικτατορία συγκεκριμένα αυτής της Δύσης η Ρωσία, φυσικά, δε θα συμβιβαστεί ποτέ."

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ; Σε ΕΜΑΣ το λέει.

    Εδώ : https://www.el.gr/diethni/kosmos/poytin-yparchoyn-dyo-dyseis-me-tin-choy/

    Τι παραπάνω πρέπει να πει για να αντιληφθούμε ότι ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ έχει το δικό του βάλτο, όπως και τις δικές του αντιδυνάμεις ; Ξεπεράστε πια τις απόλυτες απόψεις ότι η Ρωσία είναι μια, οι ΗΠΑ είναι μια, η Γερμανία είναι μια. ΔΕΝ είναι !! Κάθε κράτος πολεμάει την 5η φάλαγγά του. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι είναι μπερδεμένοι. ΔΕΝ ξεχωρίζουν τον εχθρό τους.

    Για να γίνει κάτι μέσω συγκεντρώσεων ΞΕΧΑΣΤΕ το. ΔΕΝ ιδρώνει το αυτάκι τους. Ίσα ίσα που το θέλουνε για να αποσυμπιέζεται η πίεση. Όταν ισχυρίζομαι ότι οι συγκεντρώσεις και οι μαζικές διαμαρτυρίες ΔΕΝ φέρνουν αποτέλεσμα, δεν είναι γιατί έχω βολευτεί στον καναπέ μου. Όπως έχει αλλάξει ο τρόπος επίθεσης προς εμάς από το κράτος, έτσι πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος αντίδρασης. Σίγουρα η αντίδραση που γνωρίζαμε μέχρι τώρα δεν ωφελεί.

    Μην με ρωτάτε τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες. Ξέρουμε όλοι τι πρέπει, αλλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ με το mind control και τον διαχωρισμό που έχει δεχθεί ο Έλληνας. Το πρώτο βήμα είναι το "εμείς" να υπερισχύσει του "εγώ" και τότε να είστε σίγουροι ότι όλα θα είναι εύκολα, αλλά αυτό είναι "ονείρωξη" για τους περισσότερους. Πάντως, όπως πάντα, οι λίγοι θα "ξελασπώσουν" τους πολλούς, χωρίς να μέμφομαι το γεγονός. Έτσι γινόταν πάντα.

    Προσοχή στον Ήλιο (είτε χαμογελαστό είτε όχι).

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλίκαρε η παρακάτω φώτο είναι για σένα :
      https://imgflip.com/i/6zcgod

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 12:34, μου αρέσει πολύ το χιούμορ σου. Γέλασα πολύ (όντως, δεν ειρωνεύομαι).

      Για σένα : https://www.youtube.com/watch?v=1RAk7Vula_c

      Αυτό που συμβαίνει στο 2:35 και μετά ΔΕΝ είναι πρόβλημα της κάμερας.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Χωρίς καμία διάθεση κολακείας, τα παραπάνω λόγια είναι είναι ό, τι σοφότερο έχω διαβάσει ή ακούσει γι' αυτό το ζήτημα.

      Διαγραφή
    4. ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΜΑΤ ΜΑΞ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  8. 1,821 EYΡΩ ΕΠΙΑΣΕ H BENZINH ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...

    ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΔΙΑΙΤΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...
    ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821...
    ΥΓ.-1 ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ...ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ...
    ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΕΣΚΟ...
    ΥΓ.-2 ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΡΤΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΧΑ ΧΑ [ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ] ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ:
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ.
    ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ;
    ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΛΙΓΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ.... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ;
    ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ;
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ-ΧΕΣΤΡΕΣ, ΚΑΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ.
    Η ΕΡΤ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ, ΤΙ;;;
    ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΣΚΑΤΑ; ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 158. ΚΑΙ 201 Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ Ο ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ.
    ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΒΛΕΠΑΜΕ.
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ``ΘΕΤΙΚΗ'' ΣΤΟΝ ΙΟ.
    ``ΘΕΤΙΚΟΣ'' ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ ΠΟΥ - ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ- ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΙ ΓΙΑΤΙ, ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ``ΘΕΤΙΚΟΙ'' ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ;;;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ Η ``ΘΕΤΙΚΗ'' ΣΤΟΝ ΙΟ ΚΑΤΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=490975516405625&set=p.490975516405625&type=3

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή