Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η RUMBLE (Chris Pavlovski) απορρίπτει το γαλλικό αίτημα (εντολή Μαcron) για απαγόρευση των ρωσικών μέσων ενημέρωσης και... μπλοκάρει τη Γαλλία !!! ( Ο ELON MUSK συγχαίρει τη RUMBLE ! )


https://twitter.com/chrispavlovski/status/1587539647932108803

https://twitter.com/elonmusk/status/1499976967105433600

 

Μετάφραση του διπλού τουίτ:

Κρις Παβλόβσκι: 

Η γαλλική κυβέρνηση απαίτησε από εμάς, το Rumble (@rumblevideo) να μπλοκάρει τις ρωσικές ειδησεογραφικές πηγές. Όπως ο Έλον Μασκ, δεν πρόκειται να μετακινηθώ από τους στόχους μου, για οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση.

Η Rumble θα απενεργοποιήσει εντελώς τη Γαλλία (η Γαλλία δεν είναι σημαντική για εμάς) και θα αμφισβητήσουμε τη νομιμότητα αυτής της απαίτησης.

Έλον Μασκ:

“Ορισμένες κυβερνήσεις (όχι η Ουκρανία) είπαν στην Starlink να μπλοκάρει τις ρωσικές ειδησεογραφικές πηγές. Δεν θα το κάνουμε αυτό, εκτός αν μας απειλήσουν με όπλο.

Συγγνώμη που είμαι απόλυτος της ελευθερίας του λόγου.”


Ζητώντας από τη γαλλική κυβέρνηση να αφαιρέσει τους λογαριασμούς ορισμένων ρωσικών μέσων ενημέρωσης από την πλατφόρμα της, η Rumble όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά απαγόρευσε στους χρήστες από τη χώρα αυτή να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό της.

Η καναδική πλατφόρμα βίντεο Rumble έλαβε επίσημο αίτημα από τη γαλλική κυβέρνηση να μπλοκάρει τους λογαριασμούς ρωσικών μέσων ενημέρωσης που έχουν απαγορευτεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του εναλλακτικού ιστότοπου του YouTube δήλωσε ότι απέρριψε το αίτημα, το οποίο πιθανώς απευθυνόταν στα μέσα ενημέρωσης RT και Sputnik:

"Όπως και ο Elon Musk, αρνούμαι να αλλάξω τους κανόνες κατόπιν αιτήματος ξένων κυβερνήσεων", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Chris Pavlovski.

Κατόπιν αιτήματος ορισμένων χωρών, ο νοτιοαφρικανός πολυεκατομμυριούχος (Έλον Μασκ) είχε επίσης αρνηθεί να αποκλείσει το τηλεοπτικό κανάλι RT και το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, αμέσως μετά την έναρξη της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης.

Η Rumble θα "αμφισβητήσει τη νομιμότητα αυτού του αιτήματος [της γαλλικής κυβέρνησης]", δήλωσε ο Pavlovski.

Σε απάντηση, η πλατφόρμα απαγόρευσε στους Γάλλους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Καθώς το μερίδιό τους αντιπροσωπεύει μόνο το 1% των 78 εκατομμυρίων χρηστών που θα καταμετρηθούν το 2022, "η απαγόρευση αυτή δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην επιχείρησή μας", συνέχισε ο διευθύνων σύμβουλος της Rumble.

"Ελπίζουμε ότι η γαλλική κυβέρνηση θα ανακαλέσει την απόφασή της, ώστε να μπορέσουμε σύντομα να αποκαταστήσουμε την πρόσβασή μας", καταλήγει.

Οι δυτικές χώρες μπλόκαραν το RT και το Sputnik λίγο μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία με την αιτιολογία ότι η Μόσχα είχε χρησιμοποιήσει τα μέσα ενημέρωσης της χώρας για να διεξάγει έναν πόλεμο πληροφοριών και να διαδώσει "ψευδείς ειδήσεις" σχετικά με τη σύγκρουση.

 

Sputnik Africa

 

6 σχόλια:

  1. Φαααααααααπ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανησυχητικό εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer: Η «αποβολή» είναι δυνατή μέσω της «Επαφής δέρμα με δέρμα» ή «Αναπνέοντας τον ίδιο αέρα» με εμβολιαμένους!

    https://katohika.gr/diethni/anisychitiko-empisteftiko-engrafo-tis-pfizer-i-apovoli-einai-dynati-meso-tis-epafis-derma-me-derma-i-anapneontas-ton-idio-aera-me-emvoliamenous/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ;
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
    https://www.facebook.com/eleni.marantidou.1/videos/1102045210466152

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΠΆΖΟ ΕΙΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ..

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-ptd-k-sakellaropoulou-katigorise-ton-v-poutin-os-egklimatia-polemou-kai-zitise-na-logodotisei/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυλάκιση και πρόστιμο για τον θρύλο του ποδοσφαίρου Β.Τσιάρτα για «τρανσφοβική ανάρτηση» σύμφωνα με τους δικαστές
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/fylakisi-kai-prostimo-gia-ton-thrylo-tou-podosfairou-v-tsiarta-gia-transfoviki-anartisi-symfona-me-tous-dikastes/

    Ζητώ συγνώμη από τις αναγνώστριές μας...
    αλλά.. θέλω να το πω όπως αισθάνομαι, να το ευχαριστηθώ:

    ΤΟΥ ΤΣΙΆΡΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ.... ΤΑ ΛΕΣΒΟΠ@@ΣΤΡΆΚΙΑ!
    Είπε Ό,τι ακριβώς και ο νέος πρωθυπουργός της Μ Βρετανίας, Σουνακ... Οτι τα βιολογικά φύλα είναι δύο... Βασίλη μη μασάς. Έφεση, και μέχρι τότε που θα εκδικαστεί, θα έχουν αλλάξει πολλά...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή