Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ηλίθιοι αυτόχειρες τετραμπολιασμένοι.. πετάξτε τα φίμωτρα από τη μούρη ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! - 23χρονος, δήθεν από τη Συρία, πιάστηκε στον Έβρο (δεν θα απελαθεί.. θα πάρει χαρτιά και ιθαγένεια) και είχε στο σακίδιό του 8 πιστόλια και 1 κιλό κρυσταλ. μεθαμφεταμίνης (που "τσιτώνει") - 200 τέτοιους την ημέρα σάς φέρνουν στις γειτονιές σας ο Κούλης σας και ο Αλέξης σας..

                                                                             pronews.gr

12 σχόλια:

  1. Είχε και Τουρκιγιε λιρασι. "Σύρος"! Αμέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα, το προβλημα ειναι οτι τους συλλαμβανουν οι εμβατσοι και τα λογης λογης περιεχομενα των σακων προωθουνται ουτως ή αλλως. Μπορει να μην πηγαινουν στον αρχικο προορισμο αλλα προωθουνται εκει που δεν πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ,
    ΤΑ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, (ΑΝ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ)
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ,
    ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΙΘΗΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν θα θα σκάσει το μεγάλο μπαμ. Όλα αυτά τα ανθρωποειδή, φτιαγμένα με μεταμφεταμίνες, captagon και άλλα χημικά δηλητήρια, θα ξεχυθούν χωρίς καμία αναστολή, χωρίς την αίσθηση του φόβου ενός φυσιολογικού ανθρώπου, χωρίς ίχνος συνείδησης του τι κάνουν, συν το μίσος που τους έχουν εμφυτεύσει....Όποιος άτυχος βρεθεί μπροστά τους εκείνες τις ώρες, αν δεν τους καθαρίσει επί τόπου χωρίς κανένα έλεος,στα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του θα βιώσει τον ανείπωτο τρόμο και την πιο φριχτή κόλαση. Οι ευαισθητούληδες θα τους προτείνουν τα χέρια με κόκκινα γαρίφαλα -κομουνιστικό σήμα κατατεθέν αλά μπελογιάννη χαχαχ- και εκείνα τα ζόμπι θα τους κόβουν με ηδονή τις καρωτίδες....Πολύ σπλάτερ το θέαμα....Ελπίζω μόνο ο Θεός να λυπηθεί τους αθώους και καθαρούς ανθρώπους να μας προστατέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΠ ΚΑΙ Η ΜΝΚ ΡΕ ΚΩΣΤΗ; ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τις έχασα εδώ και κάτι μέρες.. καλά λες..
      Ευτυχώς που έχουν πολύ καλούς βαθμούς, και έτσι δεν θα χάσουν χρονιά
      ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟΤΑΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Παρούσα!
      Ποιός με ζήτησε;

      μνκ

      Διαγραφή
  7. Όλοι οι πωλητικοί σε όλες τις χώρες είναι ο κλέψας του αρπάξαντος μιάς και τα πρωτόκολλα των σοφών έχουν πλέον εφαρμοστεί και υλοποιηθεί! Μας λένε ότι το σκάνδαλο με τους χρηματισμούς του Κατάρ είναι το μεγαλύτερο από το 1999!!! Είναι όμως έτσι;
    Η παγκόσμια γενοκτονία μέσω εμβολίων, που μόνον εμβόλια δεν είναι και ο κόσμος πεθαίνει κατά εκατομμύρια με θύματα εφήβους, παιδιά και απόλυτα υγιείς ανθρώπους ΞΑΦΝΙΚΑ!!! Αυτό δεν είναι σκάνδαλο κύριοι εισαγγελείς και δικαστές Ευρωπαίοι; Πιάσατε τα λίγα εκατομμύρια της Εύας [όχι ότι δεν έπρεπε να βγουν στην φόρα, έπρεπε και παρά-έπρεπε!!!] ΑΛΛΑ αφήσατε τα δισεκατομμύρια της ούρσουλας, του άντρα της και του κτηνίατρου ΑΠΕΙΡΑΚΤΑ!!! Με αυτά πότε θα ασχοληθείτε;
    Διαβάστε τι λέει ο Διηνεκής:
    Μεγάλη κ@ριόλ@ η Ursula Gertrud von der Leyen - Αντιπερισπασμός η Καϊλή...
    https://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/12/ursula-gertrud-von-der-leyen.html
    Ο Βourla, η Ursula και η θυσία της Εύας Καιλή. Κάθε λεπτό της ώρας ένας άνθρωπος σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-vourla-i-ursula-kai-i-thysia-tis-eyas-kaili-kathe-lepto-tis-oras-enas-anthropos-soriazetai-xafnika-stin-aioniotita/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μπάρμπυ καλτσοδέτα έγινε το εξιλαστήριο "θύμα" για να σκεπαστούν μεγαλύτερα κόλπα. Καλά να πάθει και της εύχομαι ακόμα χειρότερα. Ήταν χωμένη από μικρή μέσα στα σκατά από την οικογένειά της. "Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, που συνελήφθη(με τη γίδα στην πλάτη), είναι Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τέως προϊστάμενος δημόσιων τεχνικών έργων και ελεγκτής ενστάσεων εργολάβων κατά του δημοσίου": https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/stin-fylaki-kai-o-syntrofos-tis-eya-kaili-frantsesko-tzortzi/.
    Όλα αυτά τα κομματικά ζωντόβολα της επάρατης μεταπολίτευσης μας έχουν φάει την ψυχή και τις σάρκες εδώ και δεκαετίες. Ελπίζω μόνο να μην εκτονωθεί ο θυμός της κοινωνίας με την τιμωρία της. Πάντως, να δω και την Ούρσουλα σιδηροδέσμια και τι στον κόσμο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ
    ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΛΘΗ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ Ο "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ".
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα κομμουνια παντως στα Δεκεμβριανα σταματησαν κοντα στις 60.000, λες τουτοι δω να προλαβουν να φανε περισσοτερους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή