Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

ΟΗΕ, ένα όπλο μαζικής εξαφάνισης της ανθρωπότητας

Το μέσο προπαγάνδας του κ. Rothschild ---TIME magazine (and THE ECONOMIST) 

Την περασμένη Τετάρτη έγινε η έναρξη της "COP15 για τη βιοποικιλότητα". Ναι, καλά διαβάσατε: πρόκειται για άλλο ένα (!) μεγάλο διεθνές, δημοσιογραφικό πάρτι όπου το οικολογικό, βιοδυναμικά παραγόμενο petit-four απολαμβάνεται μετά από ένα ταξίδι με ιδιωτικό τζετ για να συζητηθεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το πουθενά και να βρεθούν λύσεις που πρέπει να είναι λαμπρές. Οι ελίτ βαριούνται, πρέπει να απασχολούνται.

 

Μην ανησυχείτε: αν υπάρχει ένα πρόβλημα (αναγκαστικά μεγάλο, αναγκαστικά παγκόσμιο) που βαραίνει τη βιοποικιλότητα, τουλάχιστον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την αρχή και όλοι γνωρίζουν από την αρχή ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, το πιο σιαμαίο, οδοντωτό, αγκιστρωτό και αδηφάγο τέρας, είναι αναμφίβολα ολόκληρη η ανθρωπότητα.


Επιπλέον, για τον Αντόνιο Γκουτέρες, τον σημερινό παχουλό επικεφαλής του ΟΗΕ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: η ανθρωπότητα έχει μετατραπεί σε "όπλο μαζικής εξαφάνισης".

 

Απλά σκεφτείτε: όπως επισημαίνει πολύ καλά η ΑΦΠ στο σκονισμένο μικρό σημείωμά της, γραμμένο με συνοφρύωμα και λίγο γλώσσα προτεταμένη στη γωνία των χειλιών, είναι βέβαιο ότι "τα χημικά, τα πλαστικά και η ατμοσφαιρική ρύπανση πνίγουν τη γη, το νερό και τον αέρα", ενώ "η υπερθέρμανση του πλανήτη από την καύση ορυκτών καυσίμων" (και καθόλου από τον ήλιο ή από κύκλους πολλών αιώνων πάνω στους οποίους η ανθρωπότητα δεν έχει κανέναν έλεγχο) "προκαλεί κλιματικό χάος - από καύσωνες και δασικές πυρκαγιές μέχρι ξηρασίες και πλημμύρες", όπως πιστοποιεί το ακόλουθο γράφημα από το Our World In Data:

 

 https://h16free.com/wp-content/uploads/2022/12/our-world-in-data-morts-par-catastrophes-environnementales.jpg

 

Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η τάση είναι ανοδική... λοιπόν, επιτέλους, καταλαβαίνετε: όχι μόνο θα πεθάνουμε όλοι, αλλά θα φταίμε εμείς (και μόνο εμείς), κυρίως επειδή είμαστε ένοχοι τόσο για την ύπαρξή μας (που είναι από μόνο του ένα αποτρόπαιο έγκλημα) όσο και, κυρίως, επειδή έχουμε διαπράξει πολλές οικοκτονίες, μια έννοια που εμφανίστηκε βολικά πριν από σχεδόν 10 χρόνια και που επανέρχεται με συνέπεια για να κρατήσει την ηθικολογική πίεση.

 

Α, οικοκτονία! Πρόκειται για μια έννοια που είναι ακόμη πιο πρακτική επειδή είναι τόσο ανεπαρκώς καθορισμένη και κάθε είδους παρέκκλιση ή εκμετάλλευση μπορεί να εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της, καθιστώντας δυνητικά τον καθένα ένοχο.

Και λόγω της δυσάρεστης οικοκτονίας, της πολύ δυσάρεστης ρύπανσης και του πολύ, πολύ δυσάρεστου υπερπληθυσμού, καθίσταται πλέον αναπόφευκτη η κατάρρευση ολόκληρου του οικοσυστήματος (πουφ, όλα μαζί). Αν όχι αύριο, θα είναι μεθαύριο, με απόλυτη φρίκη (αναγκαστικά). Αυτό είναι σίγουρο. Σας το υπόσχομαι: πρέπει να δράσουμε τώρα, είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε τη βιοποικιλότητα που ξεπέρασε την εποχή των παγετώνων, τους μετεωρίτες και τις ηφαιστειακές μεγα-εκρήξεις, αλλά δεν θα ξεπεράσει ποτέ το πλαστικό που παράγεται από τον άνθρωπο. Είναι αλήθεια ότι εδώ και 50 χρόνια μας λένε ότι οι επόμενοι μήνες είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

Και με μια υπερβολική δόση αυτοδικαιωμένης περιβαλλοντικής χυδαιότητας, το αποτέλεσμα της οποίας -η τρομοκράτηση των νεότερων γενεών και των ευεπηρέαστων πολιτών, η προσέλκυση αδίστακτων πολιτικών- είναι ήδη εγγυημένο, θα προτείνονται όλο και πιο δραστικές λύσεις, οι οποίες, πολύ συγκεκριμένα και τελικά, ισοδυναμούν με το να ροκανίζουν, χωρίς παύση ή έλεος, κάθε θεμελιώδη ελευθερία μας, αφήνοντάς μας μόνο την ελευθερία να ζούμε και να εργαζόμαστε για μια ελίτ που - ευτυχής σύμπτωση! - θα είναι βολικά προστατευμένοι από τους περιορισμούς που θα τεθούν σε ισχύ.

 

Προς το παρόν, εκτός από την οιονεί θρησκευτική εφαρμογή των 10 ασαφών και ανόητων εντολών, ξεκινάμε με μικρά "απλά" πράγματα (στα χαρτιά), περιορισμούς, απαγορεύσεις που δεν είναι πολύ περιοριστικές και που θα περάσουν ανεμπόδιστα, όπως η αγιοποίηση ενός όλο και μεγαλύτερου τμήματος της παγκόσμιας γης και θάλασσας και ορισμένων περιοχών, που γίνονται έτσι απρόσιτες στον απλό άνθρωπο:

 

Μεταξύ των είκοσι περίπου στόχων που συζητούνται, η εμβληματική φιλοδοξία, που ονομάστηκε 30×30, αποσκοπεί στο να τεθεί τουλάχιστον το 30% της παγκόσμιας γης και θάλασσας υπό ελάχιστη νομική προστασία έως το 2030. Αυτό συγκρίνεται με 17% και 10% αντίστοιχα στην προηγούμενη συμφωνία του 2010.

Απροσπέλαστες ζώνες που θα είναι και de facto απροσπέλαστες, όταν η δυνατότητα μετακίνησης του ανθρώπινου πεζού πληθυσμού θα έχει μειωθεί σημαντικά, αφού υπάρχουν επίσης σχέδια στα σκαριά για τον μεγάλο περιορισμό της ελευθερίας μετακίνησης ενός μέγιστου αριθμού φτωχών ανθρώπων (θυμηθείτε τις "4 πτήσεις ανά ζωή", αυτό είναι το μόνο που έχει αναφερθεί και που σίγουρα θα βρει τρεμάμενη απήχηση στα στόματα των στρατευμένων πολιτικών), μέχρι και τον κατ' οίκον περιορισμό: Η προσπάθεια που γίνεται σήμερα στο Καντέρμπουρι δεν είναι ένα λάθος, αλλά μια δοκιμαστική εφαρμογή αυτών των ολοκληρωτικών περιορισμών που έχουν σχεδιαστεί για να εγκλωβίσουν τον ταραχώδη δυτικό πληθυσμό.

Αυτός ο πολλαπλασιασμός των COP και άλλων εκδηλώσεων στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι τυχαίος: η ατζέντα των παγκοσμιοποιητών βασίζεται στο να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να προσχωρήσουν σε αυτά τα θέματα, τα οποία αποσκοπούν στο να μην αφήσουν κανένα περιθώριο ελιγμών για το άτομο και να αφήσουν απολύτως όλη τη δύναμη στους θεσμούς και, κατά συνέπεια, σε αυτούς που είναι και θα είναι επικεφαλής τους. Το παιχνίδι είναι τόσο παλιό όσο και η ίδια η ανθρωπότητα, αφού πρόκειται για το να γίνεις βασιλιάς αντί για βασιλιάς, φυσικά.

 

Ωστόσο, αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει μια έξτρα τροπή, καθώς θα αφορά επίσης τη μείωση της βάσης των υποταγμένων (ναι, εσείς είστε) όσο το δυνατόν περισσότερο με καθαρή ιδεολογία.

 

Προς το παρόν, αυτοί οι άνθρωποι είναι γελοίοι: με τη χάρτινη θρησκεία τους, τις αόριστες και ανόητες εντολές τους και τους όρους που τους προκαλούν ενοχές, πείθουν μόνο τους πεπεισμένους και εκείνους των οποίων το όραμα για τη φύση και το περιβάλλον δεν συμβαδίζει καθόλου με την πραγματικότητα.

 

Ωστόσο, το επόμενο βήμα θα είναι η εφαρμογή απαγορεύσεων, ενοχλήσεων και διαφόρων υποχρεώσεων που θα επηρεάσουν όλους τους ζητιάνους, μετατρέποντας γρήγορα την Ανθρωπότητα σε μια υπαίθρια φυλακή που θα κατοικείται από υπάκουους άθλιους.

 


h16free.com 

μετάφραση: Con

 

 

4 σχόλια:

  1. ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΙΔΑ ΑΠ' ΕΞΩ.
    ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ Η ΓΚΡΕΤΑ;;;
    Η ΜΗΠΩΣ Η ΤΖΕΗΝ ΦΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ;
    https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/12/blog-post_47.html#more

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είσαι στη ΒΙΈΝΝΗ και βλέπεις αυτό...

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/12/blog-post_791.html?m=1

    Ρεεεεε,τι πρωθυπουργάρα έχουμε?
    Παγκόσμιας Εμβέλειας.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρευνα: O Τζορτζ Σόρος συνδέεται με 253 παγκόσμιους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης

    https://theepochtimes.gr/erevna-o-tzortz-soros-syndeetai-me-253-pag/

    https://twitter.com/newsbusters/status/1601283046271242240?cxt=HHwWgMDS3cqc87gsAAAA

    O Τσάρος της προπαγάνδας

    https://cdn.mrc.org/static/pdfuploads/PropagandaPowerhouse_Part1_FINAL.pdf-1670340182273.pdf

    https://translatewebpages.org/result/e7202409-2c9a-4261-a2a2-d73a45e60fe2?autotranslate

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή