Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Προς την πραγματική Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ένα εμπνευσμένο σούπερ αρθράκι! (στο Saker), του εφημέριου Batiushka* ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΈΒΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!


 

Εισαγωγή

Πριν από τριάντα χρόνια, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, με το αίμα αμέτρητων νεκρών Ιρακινών πολιτών και παιδιών στη συνείδησή του, ήταν ο πρώτος που έκανε γνωστό τον όρο "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εμπνεύστηκε από ένα σύνθημα σε ένα χαρτονόμισμα (άλλωστε, πού αλλού θα μπορούσε να βρει έμπνευση ένας τέτοιος άνθρωπος;). Ο όρος, με την έννοια του Μπους, έχει απαξιωθεί πλήρως τα τελευταία 30 χρόνια. Γιουγκοσλαβία; Ιράκ; Συρία; Αφγανιστάν; Μιλάμε τώρα για μια πραγματική "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Γι' αυτό αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και στα παγκόσμια πολιτικά και οικονομικά φόρουμ.

 

Και ο ιδεολογικός και στρατιωτικός ηγέτης της είναι η Ρωσική Ομοσπονδία, η μόνη χώρα που έχει το θάρρος να ηγηθεί της πραγματικής "Νέας Τάξης Πραγμάτων". Αυτό θα είναι προς όφελός της όσο διαρκεί ο κόσμος. Σε αυτό το πλαίσιο, το The Saker έγραψε ένα εξαιρετικό άρθρο, με τίτλο την ακόλουθη υποθετική ερώτηση:

 

Τι θα σήμαινε μια ρωσική ήττα για τους λαούς της Δύσης;


Αν και το Saker έδωσε μια εξαιρετική απάντηση, θα δώσω τη δική μου, η οποία είναι μια περίληψη της δικής του. Εδώ είναι: 

Μια ρωσική ήττα από τη "συνδυασμένη Δύση" θα σήμαινε το τέλος του κόσμου και επομένως όχι μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μη φοβάστε, γιατί η Ρωσία δεν πρόκειται να ηττηθεί, ο κόσμος δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα υπάρξει, και υπάρχει ήδη, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

 

Ας το παραδεχτούμε, η Δύση σε συνδυασμό με τη Ρωσία έχει επιτεθεί ξανά και ξανά στην ιστορία. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι οι Τεύτονες Ιππότες του δέκατου τρίτου αιώνα ήταν διεθνείς, παν-δυτικοί. Η ναπολεόντειος εισβολή του 1812 έγινε υπό την ηγεσία δώδεκα δυτικών εθνικοτήτων. Ο Κριμαϊκός Πόλεμος, η εισβολή στη Ρωσία το 1854, έγινε υπό την ηγεσία των Γάλλων, των Βρετανών, των Οθωμανών και των Σαρδηνών.

 

Όσον αφορά τον αυστροουγγρικό στρατό και τον στρατό του Κάιζερ το 1914, και αυτός ήταν μια συνδυασμένη δυτική προσπάθεια, και αν δεν υπήρχε η Επανάσταση, η Ρωσία θα είχε καταλάβει τη Βιέννη και το Βερολίνο αργότερα το 1917. Και η εισβολή του Χίτλερ 27 χρόνια αργότερα ήταν επίσης πολυεθνική. Και έτσι είναι σήμερα, με τον μισθοφορικό στρατό του καθεστώτος του Κιέβου, οπλισμένο από το πολυεθνικό ΝΑΤΟ.

 

Συζητήσεις

Σήμερα, οι Αμερικανοί μέντορες του καθεστώτος του Κιέβου επιθυμούν απεγνωσμένα την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών. Η ειρήνη θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή μεταξύ Φεβρουαρίου 2014 και Απριλίου 2022. Οι ΗΠΑ δεν το ήθελαν τότε και δεν το επέτρεψαν, οπότε τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα. Η ελίτ των ΗΠΑ γνωρίζει ότι πρόκειται να χάσει πολλά. Αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία και η τελευταία ευκαιρία για την πρώην Ουκρανία - γιατί αυτή είναι τώρα. Όπως και πολλοί άλλοι, αυτοί οι Αμερικανοί έχουν μεγάλο στόμα, αλλά όταν πρόκειται να μιλήσουν, είναι μόνο λόγια. Και παρόλο που η Ρωσία μιλάει, κατόπιν αιτήματος των ΗΠΑ, προκειμένου να διατηρήσει τους διαύλους ανοιχτούς, αγνοεί τις γελοίες αμερικανικές απαιτήσεις.

 

Σήμερα, η Ρωσία δεν έχει κανένα λόγο να μιλάει. Πολεμά με επιτυχία το ΝΑΤΟ και έτσι αποστρατικοποιεί την Ουκρανία. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Ωστόσο, βρισκόμαστε επίσης σε μια επικίνδυνη στιγμή επειδή οι ΗΠΑ χάνουν τον έλεγχο των μαριονετών τους. Ακριβώς όπως προώθησε τον Χουσεΐν στο Ιράκ ή τον Μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν, το ISIS στη Συρία και μια σειρά από μαριονέτες γκάνγκστερ της Λατινικής Αμερικής και στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο επειδή αρνήθηκαν να συμπεριφερθούν ως μαριονέτες, κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο τώρα. Το καθεστώς του Κιέβου και οι σύμμαχοί του στην Πολωνία, στη Βαλτική, ακόμη και στο Ηνωμένο Βασίλειο (όπου μάλιστα τραγουδούν ποπ τραγούδια με αμερικανική προφορά εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια) είναι πιο Αμερικανοί από τους Αμερικανούς. Ο μαθητής είναι χειρότερος από τον δάσκαλο.

Η πρόσφατη πρόκληση της πτώσης του ουκρανικού πυραύλου στην Πολωνία, με τους Πολωνούς και τους Λετονούς να ισχυρίζονται ότι ήταν ρωσικός πύραυλος, είναι ένα παράδειγμα αυτού, οι Αμερικανοί αρνήθηκαν να την χάψουν. Πριν από αυτό, η απειλή μιας βρώμικης βόμβας που ετοίμασε το καθεστώς του Κιέβου ήταν ένα άλλο παράδειγμα. Θορυβημένοι οι Αμερικανοί έβαλαν τέλος σε αυτή την ανοησία. Η αντιγερμανική καταστροφή του αγωγού Nordstream από το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ένα ακόμη παράδειγμα. Ο ένοχος συγκαλύφθηκε, όπως ακριβώς οι Αμερικανοί συγκάλυψαν τους ενόχους του MH-17. Στο Κίεβο, τη Βαρσοβία, τη Βαλτική και το Λονδίνο, θα πρέπει να θυμούνται τι έκαναν οι Αμερικανοί στον Χουσεΐν και τον Μπιν Λάντεν. Είναι αρκετά ικανοί να ξανακάνουν το ίδιο πράγμα, να τραβήξουν την πρίζα σε όλους αυτούς. Εξάλλου, οι άνθρωποι πέθαιναν συνεχώς. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν. Από πού προέρχεται αυτό το πρόβλημα;

 

Αυτοεξαπάτηση

Ένα από τα προβλήματα του σύγχρονου δυτικού/αμερικανικού συστήματος είναι ότι βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην "Ψυχοσκόπηση", δηλαδή στις δημόσιες σχέσεις, δηλαδή σε αυτό που παλαιότερα ονομαζόταν προπαγάνδα, η οποία στη συνέχεια έγινε "spin" και στη συνέχεια "fake news". Φυσικά, όλα αυτά είναι απλά λέξεις.. για ψέματα. Ωστόσο, το πρόβλημα με όλα αυτά τα ψέματα είναι ότι είναι τόσο πειστικά που οι συγγραφείς τους αρχίζουν να τα πιστεύουν οι ίδιοι. Ζομπικοποιούνται. Γίνονται παραπλανημένοι.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύγχρονες δυτικές ελίτ είναι βουτηγμένες στον παιδισμό. Μόλις αντικρούσετε τα ψέματά τους με αδιάσειστα στοιχεία, συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά και πετάνε τα παιχνίδια τους έξω από το καροτσάκι. Αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι.. πυρηνικά; Θεός φυλάξοι να μην δώσουμε στα παιδιά του Κιέβου, της Βαρσοβίας, της Βαλτικής ή του Λονδίνου τον έλεγχο των πυρηνικών παιχνιδιών (ναι, το Λονδίνο τα έχει, αλλά δεν τα ελέγχει).

 

Το πρόβλημα με τα κακομαθημένα παιδιά είναι ότι αν τους αντιμιλήσετε, σας "ακυρώνουν". Όπως λένε οι Αμερικανοί: "Η διαφορά μεταξύ των ανδρών και των αγοριών (στην προκειμένη περίπτωση, των παιδαριωδών Αμερικανών ανδρών) είναι το μέγεθος και το κόστος των παιχνιδιών τους". Έτσι, η Δυτική Δύση δεν επιβάλλει ποτέ "λογοκρισία". Αντίθετα, επιβάλλει "συντακτικό έλεγχο". Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν είναι τίποτα περισσότερο από φερέφωνα του κράτους.

 

Στη Γαλλία, για παράδειγμα, όπως και σε τόσες άλλες δυτικές χώρες, μετά τις προεδρικές εκλογές, οι παρουσιαστές ειδήσεων τείνουν μυστηριωδώς να αλλάζουν και νέοι δημοσιογράφοι έρχονται στο προσκήνιο. Ο λόγος; Στο κέντρο του Παρισιού, ο πρόεδρος διαθέτει 500 διαμερίσματα που μπορεί να νοικιάσει δωρεάν στους "φίλους" του, αλλά μόνο υπό τον όρο ότι ......  Όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, όλοι γνωρίζουν ότι το BBC αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του βρετανικού κατεστημένου, το οποίο κατοικείται από τους πράκτορες της MI5 και της MI6 και εξαρτάται πλήρως από τα έσοδα που λαμβάνει από το βρετανικό κράτος. Αν δεν είσαι φρόνιμος, ......

 

Τα μαθήματα της ιστορίας

Κάποιοι μπορεί να αντιτείνουν: "Αλλά τι γίνεται με την ιστορία; Δεν μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη της ιστορίας; Εξάλλου, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται ποτέ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αφελείς. Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται, και μάλιστα συνεχώς. Ο πρώτος λόγος είναι ότι η γεωγραφία δεν αλλάζει. Για παράδειγμα, η Ρωσία θα είναι πάντα μια ευρασιατική δύναμη, στην ίδια θέση. Δεν θα μεταφερθεί στη Νότια Αμερική ή τη Νέα Ζηλανδία. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι η ανθρώπινη βλακεία. Μήπως ο Χίτλερ έμαθε για τον ρωσικό χειμώνα του 1941 από την εμπειρία του Ναπολέοντα το 1812; Μήπως η εισβολή της αμερικανικής αυτοκρατορίας στο Αφγανιστάν διδάχθηκε από την εισβολή της βρετανικής αυτοκρατορίας στο Αφγανιστάν; Γιατί όχι..; Από καθαρή βλακεία, που προκαλείται από την τύφλωση της ύβρεως. "Δεν είμαι σαν αυτούς, είμαι έξυπνος, δεν θα ξανακάνω το ίδιο πράγμα". Εδώ είναι ένα άλλο μάθημα που πρέπει να μάθουμε.

 

Ο πρόεδρος Πούτιν έχει συγκριθεί με τον Μέγα Πέτρο. Στις αρχές του δέκατου όγδοου αιώνα, ο Πέτρος άνοιξε ένα παράθυρο προς την Ευρώπη και έτσι εκσυγχρόνισε τη Ρωσία, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί και να αμυνθεί έναντι της Ευρώπης. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον της σύγκρισης, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να την κάνετε με τον Νικόλαο Β', 300 χρόνια αργότερα. Στο γύρισμα του εικοστού αιώνα, ο Τσάρος Νικόλαος ήταν αυτός που άνοιξε ένα παράθυρο στην Ασία. Ήταν αυτός που κατασκεύασε τον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο, εγκατέστησε εκατομμύρια Ρώσους αγρότες στη Σιβηρία και δημιούργησε δεσμούς με την Κορέα, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταϊλάνδη.

 

Πράγματι, η πολιτική του ανατράπηκε από τους Βρετανούς που είχαν εξοπλίσει την Ιαπωνία μέχρι τα δόντια, κατασκευάζοντας τα Dreadnoughts της, τα οποία επιτέθηκαν δεόντως και ύπουλα στον ρωσικό στόλο στο Πορτ Αρθούρ το 1904, όπως ήλπιζε η Βρετανία (και οι ΗΠΑ). Τριάντα επτά χρόνια αργότερα, οι ΗΠΑ πήραν το δίκιο τους στο Περλ Χάρμπορ, όταν οι Ιάπωνες επανέλαβαν το ίδιο μάθημα. Και οι Βρετανοί πήραν το δίκιο τους τρεις μήνες αργότερα, το 1942, όταν συνέβη η μεγαλύτερη βρετανική στρατιωτική καταστροφή στην ιστορία. 80.000 στρατιώτες παραδόθηκαν ταπεινωμένοι στους "πρωτόγονους Ασιάτες" Ιάπωνες. Και αυτό οδήγησε στο τέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στην Ασία λίγα χρόνια αργότερα.

 

Ο πρόεδρος Πούτιν έχει σίγουρα ολοκληρώσει την επανάσταση της Ρωσίας στην Ασία. Σήμερα, η Ρωσία του έχει συμμαχήσει με την Κίνα και το Ιράν, η Ινδία, η Ινδονησία, η Τουρκία, η Βόρεια Κορέα και το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης Ασίας στέκονται πίσω του. Μήπως ο πρόεδρος Πούτιν δεν έχει διδαχθεί τα μαθήματα της ιστορίας, τα οποία θα του επέτρεπαν να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πριν από πέντε γενιές;

 

Το μέλλον

Η αμερικανική αυτοκρατορία είναι πραγματικά ένας γίγαντας, αλλά έχει πήλινα πόδια. Η Αυτοκρατορία βασίζεται εξ ολοκλήρου στην εικονική πραγματικότητα των Psyops και όχι στην πραγματικότητα. Και ο πραγματικός βράχος που είναι η Ρωσία χτυπά τον γίγαντα. Και έτσι γεννιέται η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτό σημαίνει το σταδιακό τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και όλων των ψευτοκλαμπ που εξαρτώνται από αυτήν, του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της G7 και της G20, τον έλεγχο των οποίων έχει ήδη χάσει. Όλα καταστρέφονται από την Ουκρανία, η οποία είναι το πήλινο πόδι του γίγαντα.

 

Ο Τσάρος Νικόλαος Β' ίδρυσε τον Υπερσιβηρικό Σιδηρόδρομο, ο οποίος συνδέει τη Μόσχα με το Πεκίνο σε έξι ημέρες. Αυτό είναι το συμβολικό θεμέλιο της πραγματικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η οποία θα περάσει από το Πεκίνο στη Μόσχα, μέσω της Τεχεράνης και του Νέου Δελχί, και θα φτάσει στο Βερολίνο. Γιατί το Βερολίνο ΕΙΝΑΙ η πραγματική πρωτεύουσα της Ευρώπης, όχι το κατάφυτο χωριό των Βρυξελλών. Όταν σχηματιστεί ο άξονας Πεκίνο-Μόσχα-Βερολίνο, ακόμη και το Ηνωμένο Βασίλειο, του οποίου το παράλογα αντιαγγλικό βρετανικό κατεστημένο θα έχει καθαιρεθεί, θα θελήσει να ενταχθεί σε αυτόν.

 

Για να επιβιώσει, δηλαδή για να ενταχθεί στην πολυπολική Νέα Παγκόσμια Τάξη των επτά δισεκατομμυρίων, το Μεγάλο Υπόλοιπο, η μικροσκοπική Δύση, το υπόλοιπο δισεκατομμύριο, θα πρέπει να φάει ταπεινή πίτα. Έχει ήδη αρχίσει. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι 

παγκόσμια, αλλά όχι παγκοσμιοποιημένη, 

αυτοκρατορική, αλλά όχι ιμπεριαλιστική, 

δίκαιη, αλλά όχι δειλή, 

βασισμένη στις παραδοσιακές, οικουμενικές και ανθρώπινες αξίες. 

Αν μου επιτρέπετε να παραθέσω ένα απόσπασμα από τη μεγάλη ομιλία του Προέδρου Πούτιν στις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, αυτές είναι οι αξίες:

 

" Το πεδίο μάχης στο οποίο μας κάλεσε το πεπρωμένο και η ιστορία είναι ένα πεδίο μάχης για το λαό μας... για τη μεγάλη ιστορική Ρωσία, για τις μελλοντικές γενιές, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας. Πρέπει να τα προστατεύσουμε από την υποδούλωση και τα τερατώδη πειράματα που έχουν σχεδιαστεί για να παραλύσουν το μυαλό και την ψυχή τους....Σήμερα χρειαζόμαστε μια ενοποιημένη κοινωνία, και αυτή η ενοποίηση μπορεί να βασιστεί μόνο στην κυριαρχία, την ελευθερία, τη δημιουργία και τη δικαιοσύνη. Οι αξίες μας είναι η ανθρωπιά, το έλεος και η συμπόνια."

 

*Batiushka

Ρωσορθόδοξος πρεσβύτερος μιας πολύ μεγάλης ενορίας στην Ευρώπη, έχει υπηρετήσει σε πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης και έχει ζήσει στη Ρωσία και την Ουκρανία. Έχει επίσης εργαστεί ως λέκτορας στη ρωσική και ευρωπαϊκή ιστορία και πολιτική.

 

lesakerfrancophone.fr 

μετάφραση: Con

 

 

7 σχόλια:

  1. Η ΝΤΠ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟΥ,ΠΩΣ ΝΑ ΑΥ@@ΝΙΖΟΝΤΑΙ😱

    https://rumble.com/v100ydz-60510743.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ Π. ΑΝΤΩΝΙΟ.

    https://armagedon2020.blogspot.com/2022/11/blog-post_28.html
    -----------------
    Γιατi αυτoi πoυ βγαivoυν και μιλάvε υπέρ τnς κιβωτoύ βγαivoυν με τo πρoσωπo εvω οι αλλoι oxι;

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/12/i-oi-o-ivo-v-n-o-ivo-o-oo-v-o-ox.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζέιμς Κάμερον, άλλος ένας ΜΑL@ΚΑΣ ξεπουλημένος στους νεοταξίτες (από χρόνια) :

    Ο γνωστός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Τζέιμς Κάμερον (Terminator, Αliens, Titanic κ.ά.) λέει ότι η τεστοστερόνη είναι μια «τοξίνη» που πρέπει να αφαιρεθεί από τα ανδρικά σώματα…
    https://anazitiseis.gr/o-gnostos-skinothetis-tou-choligount-tzeims-kameron-leei-oti-i-testosteroni-einai-mia-toxini-pou-prepei-na-afairethei-apo-ta-andrika-somata/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η μπαρούφα που ξεστόμισε περιλαμβάνει και τον εαυτό του, εκτός αν ... δεν έχει αυτή την βασική ανδρική ορμόνη!!!!

      Διαγραφή
  4. 🤣
    Ουκρανοί στρατιώτες προειδοποιούν τον Β.Ζελένσκι: «Θα σε σκοτώσουμε! Να εύχεσαι να σε βρουν πρώτα οι Ρώσοι!»

    https://www.youtube.com/watch?v=Bygt_fUg0Rg
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dr Russell Blaylock - ευγονική, παρεμβάσεις στο DNA, εμβόλια, φθόριο κλπ

    https://www.bitchute.com/video/BlI9KyojIuDR/

    O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και πολυβραβευμένος (παλιότερα, τώρα απεχθής στο σύστημα) Δρ. Μπλέιλοκ
    αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ
    σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση
    με το φθόριο και με τα εμβόλια...Εγιναν επισημάνσεις που αφορούν άμεσα κι αυτό που ζούμε τώρα,
    ενώ αυτό το είχα μεταφράσει κι ανεβάσει μόλις εμφανίστηκε στο κανάλι του Άλεξ Τζόουνς το 2010.
    Αν προσέξετε τα λεγόμενα στο 30 περίπου λεπτό του βιντεο, θα καταλάβετε τον λόγο που το ΥΤ
    μου το έριξε ως "ιατρική παραπληροφόρηση" Επίσης, από το 47:30 λεπτό περίπου λέει
    για χρήση τεχνολογίας που αλλάζει την σκέψη με μικροκυματα... (5G)

    Ο άνθρωπος τα έλεγε πριν 11 χρόνια σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

    Y.Γ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.....

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα μπορούμε να βάλουμε τον Φάουτσι και τον Γκέιτς στη φυλακή??????
    Oι αποδείξεις για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ΣE ENA BINTEO

    https://boriquagato.substack.com/p/the-receipts-on-vaccine-efficacy?utm_campaign=post&utm_medium=web

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή