Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .. Το ίδιο και το Μάλι, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και ακολουθεί το Καμερούν... This is Africa !!!

 Περισσότερα ΕΔΩ

Αλλά... και το εσωτερικό της Γαλλίας Βράζει!!! Σαν να φυσάει αέρας "κίτρινων γιλέκων" πάλι.. 2 εκατομμύρια Γάλλοι στους δρόμους!!! Δείτε εδώ, εδώ και εδώ.

- Κι η Ελλάδα κύριε..;;

- Ας μη μιλήσω και με πουν Παλαιό... 

10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΙΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΕΣ....
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ Η ΣΕΙΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΑΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΓΕΛΑΔΗΔΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ.
    ΤΟ 1833 ΜΕΤΑ ΤΗΝ [ΑΣ ΠΟΥΜΕ] ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΗΡΘΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ``ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΙ'' ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.
    ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΟΒΑΝ ΚΑΙ ΕΡΑΒΑΝ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ.
    ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΗ, Ο ΔΕ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ. ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.....
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323258393_1384047499032288_7452349938516051911_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=3nJPCzsH1SIAX-cYZMA&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfAkbEOEog6-laacdIXKwq3OwGu1pcBel86bLb5dc8EEKw&oe=63CE2904

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην άχρονη αιωνιότητα δεν κάνεις ένα πόλεμο όταν ο εχθρός σου αυτοκτονείς.
      'Η να το κάνω πιο λιανά η υπομονή είναι η υπέρτατη αρετή. Έτσι για να είμαι και στο κλίμα της σχετικής ανάρτησης.

      Ο εχθρός της Ελλάδας είναι οι νεοελληνέζοι. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα καθαρίσει ο τόπος από τα σκουπίδια (δόξα να 'χει ο γιαραμπής τα μπόλια του βουρλά κάνουν καλά την δουλειά τους). Ξέρω, ξέρω... όλοι έχουμε αγαπημένα πρόσωπα που έκαναν το μπόλι. Σκεφτείτε όμως ότι αυτοί οι άνθρωποι ψήφιζαν και συντηρούσαν το σύστημα. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ψαγμένοι έχουν και αυξημένη αγάπη για τον τόπο τους και συγκεκριμένο πολιτικό προσανατολισμό.

      'Οσοι μείνουν (ευελπιστώ να είμαι ένας από αυτούς) θα επωμιστούν την άχαρη δουλειά να πετάξουν έξω από τα σύνορα, τους αλλοδαπούς πάσης φύσης. Πολιτικούς, "επενδυτές", ΜΚΟ και άλλα ρυπαρά γένη.

      'Ενα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν είναι να προστεθεί το επίθετο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" στις σημάνσεις των οδών (ωραίο δεν ακούγεται το "οδός προδότη παπανδρέου";) με ταυτόχρονη αλλαγή του χρώματος της ταμπέλας σε κόκκινο της π'τάνας. 'Ετσι, για να μαθαίνουν οι επόμενες γενιές.

      Κουράγιο και υπομονή. Το παιχνίδι τελειώνει. Τα φράγκα της Δύσης δεν περνάνε πλέον στο νέο QFS. Γιατί νομίζετε έχουμε ξεμείνει από φάρμακα, πρώτες ύλες, καύσιμα κ.α. ; Δεν έχουν παραγωγή οι Ινδοί σε γεννόσημα; Δεν θέλουν οι κινέζοι να πουλήσουν; Απλά δεν γουστάρουν να μαζέψουν (κι άλλο) άχρηστο χαρτί. Ευρώ και δολάριο είναι πιο άχρηστα από κωλόχαρτο. Θα δείτε εξαγορές μεγάλων Δυτικών πολυεθνικών από άσχετες χώρες και επιχειρηματίες. 'Οπως για παράδειγμα την εξαγορά του Twitter από τον "Elon".

      Να πω κι εγώ την παπαριά μου; Είμαι ο Μπιν Σαλμαν όπου έχω μαζέψει μπόλικα δις (ή τρις) από το πράσινο κωλόχαρτο. Ξέρω ότι τα ψωμιά του είναι λίγα. Προκειμένου να μου μείνουν αμανάτι βάζω έναν αθώο -φαινομενικά- για το σύστημα μπροστάρη για την αγορά και βρίσκομαι με ένα περιουσιακό στοιχείο που θα παραμείνει ισχυρό ακόμα κι αν καταποντιστεί το νόμισμα που το αγόρασα. Αν εσείς ξέρατε ότι τα ευρώ που έχετε στην τράπεζα (λέμε και καμιά ακακία να περνάει η ώρα) θα γίνουν οσονούπω κωλοpaper δεν θα αγοράζατε ένα χωραφάκι για να σας μείνει ο τίτλος ιδιοκτησίας;

      Το σκάκι που παίζεται είναι πολυδιάστατο και για παίχτες που στροφάρουν κόφτες. Λέγεται "φυσική επιλογή". Κερδίζει ο ισχυρότερος (στη νόηση).

      Καλή εβδομάδα σε όλους και όλες!

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι Α Χ Α Ρ Η και δεν ειναι δουλεια ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ και υποχρεωση Αδελφε Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

      Διαγραφή
  2. ''Αλλά... και το εσωτερικό της Γαλλίας Βράζει!!! Σαν να φυσάει αέρας "κίτρινων γιλέκων" πάλι... 2 εκατομμύρια Γάλλοι στους δρόμους!!!''

    Και λες: Ρε, μπας και μας δουλεύουνε Όλοι;
    Δεν είπανε ότι στο Νομοθετικό Σώμα της Γαλλίας Η Άκρα Δεξιά και η Άκρα Αριστερά έχουν Πλειοψηφία και δε θα μπορεί πλέον ο Μακρόν να περνάει τα Αντιλαϊκά Του Νομoσχέδια;
    Μήπως το κάνουν για να μη ζηλέψουν οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί που περιμένουν καρτερικά να απελευθερωθούν μια και καλή το 2023; Άλλη Εξήγηση δεν Υπάρχει.

    Ν.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή βαρέθηκα ειλικρινά τα "βρισίδια" προς τους Έλληνες να σας υπενθυμίσω την αρχή των δεινών μας και την μεγαλύτερη συγκέντρωση που είδα ποτέ στο κέντρο της Αθήνας, όντας εργαζόμενη για 30 χρόνια στο κέντρο και την θυσία των εργαζομένων στην Μαρφίν, τις επίσης πολυπληθέστατες συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, όπου τα κνίτια φύλαγαν την βολή και απωθούσαν τον κόσμο, το συλλαλητήριο για την Μακεδονία που ήταν από τα μεγαλύτερα (ρωτήστε Κινέζους και Ρώσους που καταμέτρησαν τον κόσμο με δορυφόρους), το μετέπειτα συλλαλητήριο πάλι για την Μακεδονία στην Αθήνα, την δεθ επί τσιπούρα, σε όλα αυτά πήρα μέρος και έφαγα και τόσο δακρυγόνο που πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μου βγει σε καλό… Να γνωστοποιήσω επίσης σε κάποιους, αλλά να υπενθυμίσω σε άλλους το κράξιμο που τρώγαμε από τους ευρωπαίους πολίτες ως κλέφτες, απατεώνες, ρατσιστές και οπισθοδρομικούς (ακόμα θυμάμαι την έκπληξή μου όταν διάβαζα στα διάφορα φόρουμ του εξωτερικού την χολή που έβγαζαν οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας)… Τι έγινε με όλα αυτά;
    Μερικά συμπεράσματα κατάδικά μου: α) με έπεισε ότι οι ευρωπαίοι είναι για σφαλιάρες, β) ότι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω μαζί με την «πανδημία» του κορονογιού ήταν για να ξεβρακωθεί το «ψευτορωμεϊκου», γ) ο πόλεμος ήταν και είναι και θα είναι κυρίως πνευματικός…. Αυτά είναι πολύ λίγα από αυτά που σκέπτομαι, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω, το μόνο που θα τονίσω είναι πως βρισκόμαστε εν μέσω της επιχείρησης η αυγή της Οδύσσειας που ξεκίνησε το 2011 άρα παίζουν στα «χωράφια» τα δικά μας (τεράστιο λάθος) και πως ο Οδυσσέας πριν μπει στο σπίτι του και τα κάνει λαμπόγυαλο στην αίθουσα του θρόνου φρόντισε να μάθει αν είχε την υποστήριξη των πολιτών του….
    Μην πυροβολείτε τους Έλληνες, έχουν καταλάβει πως πρέπει να γίνουν Οδυσσεις για να επιβιώσουν από τους μνηστήρες που τρώνε και πίνουν το βιος τους.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς στην Αστυλλαϊδα και την mnk
    Ελευθερία Αγωνιζομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλύτερο μαγαζί το κλείνεις στο τέλος. Πρώτα τα παραμάγαζα.
    Εμείς είμαστε στο πιο κύριο σταυροδρόμι της υφηλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://timesofvoulgaroktonos.blogspot.com/2023/01/blog-post_84.html

    mia apopsi ...(ean yparxei kapoiow poy asxoleitai me thn krypto istoria na mas pei kataposo einai pithano , alliws i tainia dune pernei alli emfasi )kalimera kai kali ebdomada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Pananas,

      αυτά τα έγραφα στο ίντερνετ αρκετά χρόνια πριν φτιάξω το μπλογκ. Αυτός ήταν κι ο λόγος που δέκα χρόνια πριν, όταν γνώρισα τον ΕργΔημΕργ, τον αγάπησα γιατί ήταν από τους λίγους που άρχισε να δίνει στους Έλληνες μέσα από το διαδίκτυο, την πραγματική Ιστορία.
      Το 2020 γνώρισα και τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο. Τον συμπάθησα τα μάλα, καθότι πρώτον και κυριότερον ήταν ο μόνος που άρχισε να μιλάει για τους Χαζαρίτες Τούρκους, ψιλο-σατανιστική σέκτα με διασυνδέσεις (μιλάμε για εκατοντάδες παρακλάδια) εντός Ελλάδος, που προώθησαν τις μούφα προφητείες περί Κοιμώμενου Βασιλέα και σπαθιά που βγαίνουν αργά αργά από το θηκάρι, θα μάς χαρίσουν την μΠόλιν κ.ά. καλούδια για να περιμένουμε με το φραπέ στο χέρι, να μάς χαρίσει ο Θεός πάλι αυτοκρατορία επειδή είμαστε "μάγκες".
      Κοίταξε εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/01/blog-post_6.html

      Διαγραφή
    2. Από την άλλη,
      ο Σκουρτέλης, ο αναφερόμενος αγιογράφος (ΜΕΓΑΣ στην τέχνη αυτή), κατά τον ΕργΔημΕργ.. είναι και λίγο ύποπτος, ότι φοινικοφέρνει δηλαδή. Και λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν τις υποψίες του Εργοδότου, για ΑΡΚΕΤΟΥΣ λόγους, αλλά κυρίως γιατί στο συνολικό συγγραφικό έργο του ο Σκουρτέλης, μέσω της ιστοσελίδας του, προσπαθεί πολύ να μάς πείσει ότι:
      1. Δεν ήταν μόνο οι φοινικοσημίτες (Γεφυραίοι κλπ) πισωγλέντηδες που προώθησαν την ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα, αλλά ΗΔΗ οι αυτόχθονες Έλληνες (Πελασγοί κλπ) το πήγαιναν και το έφερναν αβέρτα το γράμμα από αιώνες..
      2. "κακώς έχουμε την εντύπωση" ότι οι Διογενείς Έλληνες πέταξαν έξω από την Ελλάδα την κρόνια σατανολατρεία με τις ανθρωποθυσίες και βρεφοθυσίες. Γιατί δεν σταμάτησαν ποτέ να κάνουν τέτοιες θυσίες, και ότι είναι μούσια τα περί θυσιών ζώων μόνο, και θυμιατισμάτων με αρωματικά φυτά στους βωμούς.

      Θέλουν διπλο-τριπλό έλεγχο όλες όλες οι πληροφορίες που μάς δίνονται από διάφορα σημεία, φίλε μου Pananas

      Διαγραφή
  6. Αισθάνονται μειονεκτικά οι μαφιόζοι της Ιταλίας μπροστά στη συμμορία του Κυριάκου: Έριξαν την σελίδα Διαύγεια για να μη βλέπουν οι πολίτες τα φαγοπότια και τις λαμογιές που κάνουν τα γαλάζια τομάρια!

    https://karditsastakra.com/2023/01/23/%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%8c%ce%b6%ce%bf%ce%b9/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή