Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ονείρεμα του Παραδείσου...



Heaven's Dreaming 

Thoughtless thoughts My friends 

We know we'll be ghosts
Again

Ονείρεμα του Παραδείσου

 Απερίσκεπτες σκέψεις Οι φίλοι μου

Ξέρουμε πως θα γίνουμε φαντάσματα πάλι..


Αυτοί είναι όλοι κι όλοι οι στίχοι του νέου τραγουδιού "Ghosts Again" των Depeche Mode. Οι Depeche Mode γίναν δύο. Το 1995 αποχώρησε ο Άλαν Γουάιλντερ -φοβερός πιανίστας- για να κάνει σόλο καριέρα, και μέσα στο 2022 χάσαμε και τον Άντυ Φλέτσερ.. από "ξαφνικίτιδα"... Το "Ghosts Again" είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Θα περιέχεται στο νέο άλμπουμ "Memento Mori" που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου 2023. Το τραγούδι είναι μια όμορφη γλυκόπικρη μελωδία σε electro-pop στυλ, τέτοια που μάς έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς μάς θυμίζει περισσότερο New Order και Pet Shop Boys, παρά  Depeche Mode.

Μετά το τραγούδι, έχουμε ένα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ DJ-SET μίας ώρας, όπου ακούγονται γνωστά τραγούδια των Depeche Mode, σε εκτελέσεις (Remix) πολύ ποιοτικής Progressive House μουσικής.

Kαλή ακρόαση !!!

Κ-Τ

 


 




25 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/diethni/to-israil-proskynaei-idi-to-neo-messia-touirthe-telika-o-psevdomessias-tous-i-o-psevdoprofitis-tous
    ORTHODOX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί εντυπωσιάστηκες; Κάθε θρησκεία έχει τέτοιους ανθρώπους, αποτελούσε απαράβατο όρο να γνωρίζει ο μελλοντικός μοναχός στο Βυζάντιο,χύμα από στήθους απ' έξω όλο το ψαλτήρι και την Καινή διαθήκη,ίσως και κάποια άλλα κείμενα,που οπωσδήποτε θα είχε μελετήσει άριστα, πιθανότατα να τα γνώριζε επίσης απ' έξω, δικό τους θέμα ποιούς πιστεύουν και ακολουθούν, όπως και σε μας, δικό μας θέμα η πίστη μας. Μιχαήλ

      Διαγραφή
  2. Κωστακη πες ΑΛΕΥΡΙ https://youtu.be/9Yrp83_-UBY Εεεχεχεχεχεχεχεχε Coming Soon ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ Χεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍
      Να με κάνετε κι εμένα σε πολλά αντίτυπα να σωθεί η ανθρωπότης Μιχαλάκη μου! χεχεχε

      Διαγραφή
  3. Εκδηλώσεις από τις τελευταίες εβδομάδες και ο Ιανουάριος δεν έχει τελειώσει:

    Αιχμαλωτίζουν ένα μεγάλο κομμάτι διακίνησης ναρκωτικών στο Μεξικό.

    Αιχμαλωτίζουν έναν από τους μεγαλύτερους διακινητές ανθρώπων στη Λιβύη.

    Η κλώνος Madonna κρατείται για εμπορία παιδιών στο Μαλάουι της Αφρικής.

    Παραιτείται ο Γερμανός υπουργός Άμυνας.

    Ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών σκοτώνεται σε συντριβή ελικοπτέρου.

    Παραιτείται ο προεδρικός σύμβουλος της Ουκρανίας.

    Παραιτείται ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας.

    Ο Πρόεδρος του Βιετνάμ παραιτείται για διαφθορά.

    To ίδιο και ο πρόεδρος της Ταϋλάνδης.

    Παραιτείται ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix.

    Το WEF και τα μακιαβελικά του σχέδια εκτίθενται δημόσια.

    Υπάρχουν επίσης φήμες ότι ο αρχηγός του προσωπικού του Προέδρου της Ουκρανίας θα παραιτηθεί σήμερα.

    Απολαμβάνεις την παράσταση; 🍿🍿🍿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Η JASINTA ME ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΣΤΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΕ tsute....
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....
      ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΤΟ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...
      https://twitter.com/PapiTrumpo/status/1616198136674029568?cxt=HHwWgMDU8Y3p8e0sAAAA
      ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ``ΚΥΡΙΑΣ'' Ο ΜΥΣΤΑΚΟΦΟΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Πατατακια,σαμαλι,κοκ Λεμοναδες,πορτοκαλαδες,μπυραλ Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Ιανουαρίου, 2023 02:44

    Φυσικά και απολαμβάνω την παράσταση. Πλην όμως, όσα αναφέρονται αποτελούν μόνον κατάργηση συμπτωμάτων και όχι παραμερισμό τής αιτίας τής νόσου. Φυσικά στηρίζω κάθε θετικό βήμα. Όμως δεν παύω να επαγρυπνώ. Και διερωτάμαι, χωρίς περιστροφές:
    - Τι πρόκειται να συμβεί με την κατάργηση τού ρευστού χρήματος, που προωθούν οι πάντες;
    - Τι πρόκειται να συμβεί με την μεγιστοποίηση τής παρέμβασης τής τεχνητής νοωμοσύνης στην ζωή των ανθρώπων, που ουδείς αμφισβητεί. Ποιός θα ελέγχει τούς ελεγκτές μας;
    - Τι πρόκρειται να γίνει με τον μετανθρωπισμό, που προπαγανδίζει ο Έλον Μασκ;
    - Το νέο κβαντικό σύστημα πληρωμών QFS, που θα αντικαταστήσει το SWIFT θα στηρίζεται στο Star Link, που είναι ιδιοκτησία τής SPACE X. Μεταφέρω από την Βικιπαίδεια:
    "Η SpaceX, με πλήρη ονομασία Space Exploration Technologies Corp., είναι αμερικανική ιδιωτική εταιρεία αεροδιαστημικής τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών διαστημικών μεταφορών. Η έδρα της βρίσκεται στο Χόθορν της Καλιφόρνια, όπου και ιδρύθηκε το 2002 από τον επιχειρηματία Ίλον Μασκ, με στόχο να μειώσει το κόστος των διαστημικών μεταφορών και να αναπτύξει την τεχνολογία για τον εποικισμό του Άρη".
    - Πολύ θετικό βήμα να δωθεί βασικό εισόδημα χωρίς όρους σε όλους τούς ανθρώπους τής γης. Που θα στηρίζεται όμως η αυτονομία, η ανεξαρτησία και η αρχή τής αυτάρκειας, που διακήρυξε ο Αριστοτέλης, όταν καταργηθεί η εργασία για το 90% των ανθρώπων; Και που διαφέρει αυτό το μοντέλο από την διακήρυξη τού σβαμπ, "δεν θα κατέχετε τίποτε, αλλά θα είσθε ευτυχισμένοι";
    Οπωσδήποτε είμαι αποφασιστικά υπέρ τής "αποξήρανσης τού βάλτου" και τής ανατροπής τής καμπάλ. Όμως εδώ και 25 χρόνια μελετάω το βιβλίο τού Στάνισλαβ Λεμ "Μολόχ". Εκεί περιγράφεται ένας υπέρυπολογιστής, που κατασκεύασαν άνθρωποι. Αυτός σε κάποια φάση αυτονομείται, εκτιμώντας, ότι διαθέτει νημωσύνη πολύ ανώτερη από ότι οι άνθρωποι, τούς οποίους θεωρεί ανάξιους να αυτοδιοικούνται και τούς σκλαβώνει.
    Λοιπόν μαγκίτες και μαγκίτισες για να εξηγούμαι:
    Υπάρχουν πράγματα, που προξενούνται από πρόθεση, όμως υπάρχουν και πράγματα, που προκύπτουν αυτομάτως από την εσωτερική ροή των πραγμάτων. ΑΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΚΡΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
    Σάς στηρίζω με την καρδιά και το κεφάλι μου, όμως δεν παύω να παρακολουθώ επισταμένα μέχρι και το μικρό σας δακτυλάκι. Και ένα πράγμα δεν πρόκειται να; κάνω ποτέ. Να παραμερίσω την κριτική σκέψη μου. Ψεκάστε με όσο επιθυμείτε. Και μην παραβλέπετε ένα πράγμα: Το 5D δεν είναι μπρελόκ. Έχει πολύ σκληρές και πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διονύση Καλημέρα!!!

      Η επικαιρότητα, εμένα τουλάχιστον, μού ψιθυρίζει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες ο Έλον Μασκ να είναι δικός μας. Όντως ο χρόνος θα δείξει..
      Όσο για το θέμα της Τεχνητής Νοημοσύνης, σού έχω κάτι χαριτωμένο εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/01/blog-post_24.html

      Καλή εβδομάδα καλέ μου φίλε!!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε Διονύση, το έχω επισημάνει και εγώ παλαιότερα. Το QFS, το οποίο μας πλασάρεται ως ΛΥΣΗ των ΚΑΛΩΝ, είναι το ΙΔΙΟ με το ηλεκρονικό χρήμα που πάνε να επιβάλλουν οι ανάποδοι. ΤΟ ΙΔΙΟ. Και τα δύο συστήματα βασίζονται στην block chain τεχνολογία, την οποία πάνε να μας την παρουσιάσουν ως "παρθένο μαλλί" !! Το ότι ΔΕΝ μπορεί να υποκλαπεί μια συναλλαγή (και στα δύο συστήματα), ΔΕΝ σημαίνει οτι η συναλλαγή θα είναι για ΚΑΛΟ ή οτι θα είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ σε εμένα !!! Ποιός μου διασφαλίζει οτι με το QFS θα είναι διαθέσιμη και με των ανάποδων όχι ; Ο Ward και ο Parks ; Ή πιστεύετε οτι επειδή το QFS λέει οτι το ηλεκτρονικό χρήμα θα έχει ανταπόκριση σε χρυσό και πολύτιμα μέταλλα, μου λύνει το πρόβλημα ; Ποιός έχει το χρυσό ; Εγώ και δεν το ήξερα ;

      Επίσης, ποιός μου διασφαλίζει οτι οι Ward και Parks είναι καλοί ; Επειδή το λένε οι ίδιοι ; Ποιός μου λέει οτι ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευτώ το QFS ; Ο λύκος που ντύθηκε πρόβατο ; Έχω δει αναλυτική παρουσίαση του QFS και ΤΡΟΜΑΞΑ. Ποιό "σκλαβωτικό" σύστημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      Το παιγνίδι είναι αριστοτεχνικά στημένο ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και είναι πολύ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ η διαφορά. Παίζει και το σενάριο απο πίσω τελικά να είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που τα στήνουν, για να παρασύρουν τους "αφυπνισμένους" σε όλο τον πλανήτη.

      Προσωπικά ΔΕΝ πιστεύω οτι η όποια απελευθέρωση θα έρθει απο ένα νομισματικό σύστημα. Το οποιοδήποτε νομισματικό σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και για κακό. ΤΟ ΙΔΙΟ, όχι κάποιο άλλο. Απλά μας παρασύρουν να κοιτάμε αλλού, λόγω της πλασματικής ανάγκης για χρήμα.

      Η απελευθέρωσή μας, θα έρθει ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ.

      Ενδιαφέροντες καιροί με ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο καθένας ας ακολουθήσει την ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ του και τις επιταγές του ΕΓΩ ΕΙΜΙ του, οι οποίες είναι αριστοτεχνικά τοποθετημένες απο τον Ανώτερο Εαυτό του.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Ιανουαρίου, 2023 13:30

      Ουδείς μπορεί να θεωρηθεί εκ των προτέρων κατακριτέος. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους. Πλην όμως, διαθέτουμε και εμείς κρίση, ώστε να είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε, ποιές μπορεί να είναι οι σταθερές μιας ευνομούμενης και ελεύθερης κοινωνίας, ώστε να υφίσταται ένα σταθερό μέτρο σύγκρισης και αξιολόγησης για κάθε άνωθεν προτεινόμενο μοντέλο. Σε αυτό το αναγκαίο καθήκον δεν έχουμε ανταποκριθεί ακόμη, και αυτό το έλειιμμα καθίσταται στην τρέχουσα φάση ζωτικά επίκαιρο, παρακολουθώντας την εξουδετέρωση τής καμπάλ και την κατάργηση τής υφιστάμενης τάξης πραγμάτων ως άμεσα επερχόμενες εξελίξεις. Έχοντας επικεντρώσει μέχρι σήμερα όλη την προσοχή μας, στο να παρακολουθούμε και να ενισχύουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την διαδικασία τής εξουδετέρωσης τής καμπάλ, επαφιόμαστε πλήρως στα εναλλακτικά μοντέλα, που προτείνονται για το μέλλον από τούς διάφορους εκπροσώπους, αυτόκλητους ή επιτετραμμένους, της Συμμαχίας των Δυνάμεων Ανατροπής, για την οποία όμως δεν γνωρίζουμε, με ποιο τρόπο αυτή λειτουργεί εσωτερικά και σε ποιες βάσεις, επιμέρους σκοπιμότητες, τακτικές και στρατηγικές επιλογές τού κάθε συμβαλλομένου, αυτή στηρίζεται.
      Θεωρώ, ότι εκ προοιμίου δεν είναι δυνατή μια αποτίμηση, κατά πόσο οι στόχοι της Συμμαχίας αφορούν μια ουσιαστική ανατροπή, ή μια αναπροσαρμογή των δομών τού συστήματος σε νέα, πιο αποδοτική για το για το υπάρχον, ή κάποιο άλλο σύστημα επικυριαρχίας, βάση. Δεν αποσκοπώ να αποκλείσω την εκδοχή, ότι οι υπό ένταση επερχόμενες εξελίξεις προωθούνται για το καλό τής ανθρωπότητος. Πλην όμως θεωρώ αναγκαίο, να ληφθούν υπ΄ όψει δυο δεδομένα.
      1. Μια συμμαχία συνέρχεται στην βάση τής αντιμετώπισης ενός κοινού αντιπάλου και για την προώθηση μιας δέσμης κοινών στόχων. Μια τέτοια διαδικασία δεν σημαίνει πλήρη ομοιογένεια, όσο αφορά τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές επιλογές των συμβαλλομένων μερών. Στο παρελθόν έλαβε χώρα και ανέπτυξε σφοδρές δραστηριότητες μια συμμαχία τής Σοβιετικής Ενώσεως και των δυνάμεων τής δύσεως για την αντιμετώπιση των δυνάμεων τού Άξονος. Όπως όμως κατέδειξαν οι εξελίξεις που ακολούθησαν, οι μακροπρόθεσμες επί μέρους στρατηγικές των Συμμάχων δεν ήσαν μόνον ετερόκλητες στην πορεία, αλλά εντόνως αντιμαχόμενες.
      2. Η παροχή αφθονίας υλικών μέσων στα μέλη των κοινωνιών, σε συνδυασμό με την καθιέρωση τής ελεύθερης ενέργειας και την αντικατάσταση των χημικών μεθόδων θεραπείας (βλέπε θανατώσεως σε δώσεις) από τις πολύ αποδοτικότερες ηλεκτρομαγνητικές μεθόδους (τα λεγόμενα ιατρικά κρεβάτια) δεν επενεργούν αυτομάτως την απελευθέρωση των κοινωνιών. Η απελευθέρωση της ανθρωπότητος προϋποθέτει ποιοτικά ριζικότερες ανατροπές, η κυριότερη των οποίων είναι η κατάργηση τής άνωθεν χειραγώγησης και τού ετεροκαθορισμού από υπέρ άνω τής κοινωνίας επιβεβλημένες εξουσιαστικές συμφύσεις.
      Βάση αυτών των διαπιστώσεων θεωρώ κύριο καθήκον μου, στην φάση που πλέον είναι σαφώς ορατός ο παραμερισμός τού ισχύοντος μέχρι τώρα συστήματος, να διαμορφώσω συγκεκριμένες προτάσεις, σχετικά με τούς όρους, που θεωρώ απαραίτητους στην προοπτική μιας ευνομούμενης και ελεύθερης κοινωνίας, ώστε θέτοντας αυτούς στον δημόσιο διάλογο, να συμβάλλω ενεργά και συγκεκριμένα σε ένα αντίστοιχο προβληματισμό και στην προώθηση μιας ζύμωσης, που θεωρώ ζωτικής σημασίας. Εφόσον, η Συμμαχία των Δυνάμεων τής Ανατροπής επιδιώκει την χειραφέτηση των ανθρώπων και την απελευθέρωση των κοινωνιών μέσω τής ενεργοποίησης τής βάσης, θεωρώ αυτονόητο, ότι όχι μόνον ωφελείται από μια τέτοια ζύμωση, αλλά και ότι οφείλει να την στηρίξει ολόθερμα. Σε αντίθετη περίπτωση, έστω κι αν μια ζωή ήμουν πρόβατο, πλέον έχω αρχίσει να ζορίζομαι στο μαντρί και στο δούλεμα τής φλογέρας τού κάθε επίδοξου τζομπάνη.
      https://www.youtube.com/watch?v=C-zvOvi5Fkg

      Διαγραφή
    4. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Ιανουαρίου, 2023 14:53

      Αγαπητέ Δίος Κούρε:
      ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ σημαίνει υπερύψωση από το 4D στο 5D. Όμως κάθε πλήρες Όλον λειτουργεί με δομή ολογράμματος, δηλαδή, κάθε επί μέρους εμπεριεχόμενο στοιχείο σε αυτό εσωκλείει την συνολική πληροφορία και δομή τού ΟΛΟΥ. (Βλέπε δομή τού ατόμου σε συσχετισμό με το Ηλιακό σύστημα και δομή τού γονότυπου μέσα σε κάθε ξεχωριστό κύτταρο, που εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες, που διέπουν τον σύνολο ενός ζωντανού οργανισμού). Αυτήν την πραγματικότητα διατύπωσε, κατά την εκτίμησή μου, σε μαθηματική μορφή ο Πλάτων με την διακήρυξη, ότι το ένα (μονάδα) εμπεριέχει όλους τούς αριθμούς. Την ολογραφική υπόσταση τού ανθρώπου (μεσόκοσμος) σε αναλογία και συσχετισμό με την ολογραφική υπόσταση τού σύμπαντος διακηρύσσουν μονίμως επίσης οι Νεοπλατωνικοί και οι Μυστικοί Πατέρες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Ο Άγιος Γρηγόριος τού Παλαμά υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στο έργο του "Εις τα Εισόδια τής Θεοτόκου": "Ο άνθρωπος, που είναι ως ένας μεγάλος κόσμος εις ένα μικρόν άτομον, ως συνάθροισις όλου τού παντός" και "Το φώς χύνεται από τα έσω προς τα έξω". Αρα, ο άνθρωπος. αν και εκδηλώνεται αισθητηριακώς στην σφαίρα τού 4D μετέχει εκ των πραγμάτων (συνειδητά ή μη) στην σφαίρα τού 5D, τουτέστιν είναι εκ φύσεως συμπαντικόν όν. Εφόσον συνειδητοποιήσουμε αυτό το δεδομένο και αναπτύξουμε συνειδητά τις δυνατότητες που αυτό μάς παρέχει, γινόμαστε μαχητές τής σφαίρας τού 5D, τουτέστιν αγγελιοφόροι και ενεργοί μετουσιωταί τού 5D μέσα στο 4D.
      O ΕργΔημΕργ σε μια απαράμιλλα έξοχη ανάρτησή του προέβη σε μια φοβερά ευφυή διαπίστωση, η οποία έχει μοναδικές για την επίγνωση τής μεταφυσικής συνέπειες.
      https://ergdhmerg.wordpress.com/2022/12/18/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%84%ce%bf-2030-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9/
      Σε αυτήν την ανάρτηση αποδεικνύει ο φίλτατος Εργοδότης, ότι ο λόγος των χρονικών αποστάσεων, που πραγματοποιήθηκε η ανακάλυψη των πλανητών Ουρανού, Ποσειδώνος και Πλούτωνος αποτελεί τετραγωνική ρίζα τής σχέσης των αποστάσεών τους στον χώρο. Οι χωρικές αποστάσεις όμως, αποτελούν απτό δεδομένο στα πλαίσια τού χωροχρονικού 4D, ενώ η ανακάλυψή τους συνιστά έρευνα και νοητική διεργασία, που η αντίστοιχη πνευματική έμπνευση προέρχεται από το 5D. Με αυτήν την διαπίστωση μάς άνοιξε ο Εργοδότης ένα εξαιρετικής σημασίας τράβηγμα τού παραπετάσματος προς την κατεύθυνση τής πραγματικής γνώσεως, συσχετίζοντας ένα δεδομένο τού 4D με το αντίστοιχο που εδράζεται στο 5D μέσω τής τετραγωνικής ρίζας.
      Διαβάζοντας αυτήν διαπίστωση στις 22 τού παρελθόντος Δεκεμβρίου έμεινα έκθαμβος. Δεν σχολίασα σε αυτήν την ανάρτηση, διότι θεώρησα, ότι τότε δεν ήμουν ακόμη σε θέση να σχολιάσω μια τόσο εκπληκτική διαπίστωση. Αποφάσισα όμως να ασχοληθώ επιμελώς και ενδελεχώς στην πορεία με αυτήν, προστρέχοντας σε μελέτες θεωρητικής φυσικής.
      Εφόσον λοιπόν το 4D προέρχεται από προβολή τού 5D σε σφαίρα, που διέπεται από μια διάσταση λιγότερο από αυτό, είναι επόμενο η μετάβαση από το 4D στο 5D να τελείται με πολλαπλασιασμό τής επί πλέον χρονικής διάστασης, στην προκειμένη περίπτωση χρονικού χαρακτήρα, με την χρονική διάσταση που υφίσταται στο 4D. Οπότε, η μετάβαση από το 5D στο 4D, δηλαδή η μετάβαση από την έμπνευση, που εδράζεται στα πεδία πληροφοριών τού υπερχώρου, στην έμπρακτη εφαρμογή της στα απτά δεδομένα, να τελείται με βάση την τετραγωνική ρίζα. Με αυτόν τον τρόπο, ο πολλαπλασιασμός τού γραμμικού χρόνου με την επί πλέον χρονική διάσταση στον υπερχώρο δομεί το πλαίσιο απεικόνισης αυτού, που προσκομίζει η έμπνευση, η νοητική διεργασία και γενικότερα το πνεύμα.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    5. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Ιανουαρίου, 2023 16:16

      Συνέχεια προηγούμενου...

      Οι συνέπειες τού έξοχου συσχετισμού από τον ΕργΔημΕργ ενός δεδομένου, που εκδηλώνεται στο 4D, με μια διαδικασία, που πυροδοτείται από το 5D, μέσω τής τετραγωνικής ρίζας, δεν συσχετίζει απλώς μόνο ένα γεγονός ως προς την σφαίρα τού χωροχρόνου με αυτήν τού υπερχώρου, αλλά μάς παρέχει ταυτοχρόνως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προεκτείνουμε τούς συλλογισμούς μας, αναφορικά με την αλληλοεπίδραση αυτών των δυο σφαιρών επί θεωρητικής βάσεως.
      Ένα άλλο ακόμη μεγάλης σημασίας δεδομένο, που αφορά τον συσχετισμό επιστητού και υπερβατικού στην βάση τής τετραγωνικής ρίζας, σχετίζεται με την μαθηματική φύση τής τετραγωνικής ρίζας και θεωρώ ωφέλιμο να προεκτείνουμε τούς συλλογισμούς σε αυτό. Τα μαθηματικά δεν αποτελούν απλά αφηρημένες μεταβάσεις σε νοητούς χώρους, αλλά έρχονται να συσχετίσουν μετρήσεις, που αφορούν απτά δεδομένα, όπως προέβη ο Εργοδότης στην συγκεκριμένη μοναδικού κάλλους ανάρτησή του. Μεταβαίνοντας στην μονάδα, ως εμπεριέχουσας το ΌΛΟΝ, διαπιστώνουμε, ότι αυτή προκύπτει τόσο από την ύψωση στο τετράγωνο τόσο τής τετραγωνικής ρίζας τού ένα, όσο όμως και τής ρίζας τού μείον ένα. Αυτό έχει μεγάλες συνέπειες για την γραμμική και μη αντιστρέψιμη διάσταση τού χρόνου στα πλαίσια τού 4D, όταν αυτό αλληλοεπιδρά με την επί πλέον χρονική διάσταση τού 5D, οπότε η χρονική ροή μπορεί να καταστεί αντιστρέψιμη. Εκεί υφίσταται ταυτοχρόνως εμπράκτως και η ρίζα τού μείον ένα, δηλαδή ο λεγόμενος φανταστικός αριθμός “ι”. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι μαθηματικοί ασχολήθηκαν πολύ έντονα με την μελέτη τού φανταστικού αριθμού. Αυτός μπορεί να είναι φανταστικός, αλλά σκάει μύτη με πλήρη αναίδεια στην επίλυση και τούς υπολογισμούς πλείστων όσων απτών δεδομένων, όπως σήν μελέτη ηλεκτρικών κυκλωμάτων, στην μελέτη πειραματικών αποτελεσμάτων της κβαντομηχανικής, καθώς και σε πολλά άλλα φαινόμενα τού 4D. Όταν όμως αναφερόμαστε σε αρνητικό πρόσημο τής χρονικής διάστασης, αυτό έχει καταλυτικές συνέπειες. Η χρονική συνιστώσα με θετικό πρόσημο συνεπάγεται μετάβαση από το παρόν στο μέλλον. Όταν όμως αυτή προσλαμβάνει εμπράκτως αρνητικό πρόσημο, αυτό συνεπάγεται αλλαγή φοράς, δηλαδή μετάβαση από το μέλλον στο παρόν. Τέτοιες διαδικασίες σχετίζονται τόσο με το λεγόμενο “deja vu“, όσο και με το φαινόμενο τής ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, το οποίον εντόπισε ο Carl Gustav Jung και το οποίον κάποιοι σημαντικοί θεωρητικοί φυσικοί, όπως ο David Bohm (συγγραφέας μεταξύ άλλων και τού έργου “The Wholeness and the Implicate Order“) το συσχέτισαν με την αλληλοεπίδραση χώρου και υπερχώρου. Η Συγχρονικότητα αφορά το φαινόμενο, όταν παρόμοια γεγονότα επέρχονται ξαφνικά, χωρίς διαπιστώσιμο συσχετισμό μεταξύ τους και με σχετικά σύντομη χρονική απόσταση το ένα από το άλλο. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Jung, ενώ ήταν ψυχολόγος, είχε έντονες συζητήσεις σχετικά με την συγχρονικότητα με τούς κορυφαίους φυσικούς επιστήμονες De Broglie και Heisenberg.
      Μια κλασσική περίπτωση έκφανσης συγχρονικότητος είναι η σχεδόν χρονική σύμπτωση τού πρώτου μεγάλου ατυχήματος (ή μάλλον “ατυχήματος”) σε πυρηνικό αντιδραστήρα, που συνέβη στο Harrisburg, ενώ κάποιους μήνες πριν είχε γυριστεί στο Χόλλυγουντ μια σχετική ταινία. Πρόκειται για “σύμπτωση”, ή μήπως για μια προειδοποίηση, που έφτασε από το μέλλον στο παρόν, ως έμπνευση προερχόμενη από τον υπερχώρο;
      Στην διαπίστωση τού Πλάτωνος, ότι στην μονάδα εμπεριέχονται όλοι οι αριθμοί, πρέπει να εντάξουμε και τα παράγωγα τού φανταστικού αριθμού, ως ρίζες πάσης αρτίας τάξεως αρνητικών ποσών. Καμία μηχανή τεχνητής νοημωσύνης δεν διαθέτει καρδιά και σύνδεση με τον βαθύτερο (διάβαζε ανώτερο) Εαυτό. Οι θιασώτες τού μετανθρωπισμού και το σκοτεινών σχεδίων γενικότερα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αντιπάλους, που δεν βολεύονται με έτοιμα σχήματα. Κοιμάμαι και ξυπνάω αγκαλιά με την τετραγωνική ρίζα τού μείον ένα. Και ας μην παραβλέπουμε, ότι ο Εργοδότης, στην διαδικασία τού εντοπισμού του, ερεύνησε ποσά που διέπονται από τον χρυσό αριθμό “φ”. Όταν ανταποκριθούμε στις φυσικές μας αναλογίες, τότε θα μπορέσουμε αναμφίβολα να λειτουργήσουμε και να δράσουμε ουσιαστικά.
      Αγαπητέ Διός Κούρε, ραντεβού στα συμπαντικά αλώνια.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ Διονύση,

      Απο μια φράση μου, έγραψες ολόκληρο κατεβατό !! Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, με την καλή έννοια φυσικά. Σε ευχαριστώ απο καρδιάς.

      Πρέπει να διαβάσω ξανά και ξανά την απάντησή σου, διότι η σκέψη σου ΔΕΝ είναι "ευκολοχώνευτη" και χρειάζεται επανάληψη για την κατανόηση. Όπως και του Εργοδότη, βεβαίως βεβαίως. Δεν σου κρύβω οτι και οι δύο σας με "καίτε" και όταν σας διαβάζω νοιώθω ελλειπής. Που θα μου πάει όμως, με τον καιρό θα σας κατανοώ με τη μία χαχαχα.

      Μια απορία μου, προς το παρόν, είναι η εξής. Η κατανόηση περί 4d και 5d είναι πολύ ΔΥΣΚΟΛΗ για τους περισσότερους. Έχω την εντύπωση οτι εμείς εδώ "κάτω" ΔΕΝ βρισκόμαστε σε ΚΑΜΜΙΑ διάσταση, πολύ απλά διότι αποτελούμε ΠΕΔΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ. Δηλαδή αυτό που οι περισσότεροι λένε οτι βρισκόμαστε στο 3d, εννοώντας μήκος, πλάτος και ύψος, είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ, διότι ΔΕΝ συνάδει με το 4d και 5d, τα οποία ΔΕΝ περικλείουν μέσα τους μήκος, πλάτος και ύψος, ως τα πρώτα 3 απο τα 5d. Τι πιστεύεις ;

      Όσο αφορά τα συμπαντικά αλώνια, έχω την ΑΙΣΘΗΣΗ οτι "ανοίξανε και μας περιμένουνε".

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    7. Μποτίλια στο Πέλαγος26 Ιανουαρίου, 2023 20:25

      Αγαπητέ Διός Κούρε, σε παρακαλώ να μην δαπανήσεις ιδιαίτερη προσπάθεια σχετικά με αυτά που ανέφερα στα δυο προηγούμενα σχόλιά μου. Σε αντίθεση με τον ΕργΔημΕργ, ο οποίος έχει τεκμηριώσει με μαθηματικούς υπολογισμούς επαρκώς το περιεχόμενο τού συγκεκριμένου εντοπισμού του, αυτά, που κατέθεσα εγώ, δεν είναι τίποτε περισσότερο από νοητά σχήματα, ή ίσως και θεωρητικοί ακροβατισμοί, που μπορούν να αποδειχθούν εσφαλμένοι. Φυσικά, κάθε άλλο παρά τελείως αυθαίρετοι είναι, δεδομένου ότι στηρίζονται στο μελέτη τού P. D. Ouspensky, που συνέγραψε σχετικά με την 5η διάσταση το βιβλίο με τίτλο "Τρίτο Όργανο" (το πρώτο είναι αυτό τού Αριστοτέλη και το δεύτερο τού Ντε Καρτ) καθώς και στο βιβλίο τού Marc Seifer "Trancending the Speed of Ligt, Conciousness Quantum Physics and the Fifth Dimension) στο οποίο εμπλέκει στην προβληματική τής κβαντικής υπόστασης τής συνείδησης την τετραγωνική ρίζα τού μείον ένα: https://books.google.de/books/about/Transcending_the_Speed_of_Light.html?id=D14oDwAAQBAJ&redir_esc=y Επίσης στηρίχθηκα σε μια θεωρία δική μου, που προσδίδει στον χρόνο διαστάσεις μήκους (τελείως διαφορετική από αυτήν τού Einstein) και η οποία εκκινεί από το δεδομένο, ότι και ο χρόνος είναι κβαντισμένος, όπως η ύλη και η ενέργεια (Paul Davies, "About Time. Einsteins Unfinished Revolution"). Επεξηγηματικά αναφέρω, ότι η αναφορά στο "5D" από εμένα αφορά αυτό, που συνήθως αποκαλείται "τέταρτη διάσταση", διότι στο λεγόμενο 3D συνυπολογίζω και τον χρόνο με διαστάσεις μήκους, οπότε το χαρακτηρίζω σαν 4D αντί 3D. Οι σκέψεις που κατέθεσα, αποτελούν μια πρώτη στοιχειώδη προσέγγιση τού ζητήματος, που δεν έχει ωριμάσει ακόμη στο ελάχιστο. Επίσεις υποθέτω, ότι ο πολύ συμπυκνωμένος τρόπος τής παράθεσης των σκέψεών μου σχειτικά, δεν είναι επαρκής, και δεν βοηθάει ώστε να καταστούν αυτές κατανοητές. Απηύθηνα αυτά τα δυο σχόλια σε σένα, διότι διαθέτεις πολύ καλές γνώσεις, ισχυρή κρίση και διάθεση να αμφισβητείς καταστάσεις. Στόχος μου ήταν, να συλλέξω τυχόν αντιρρήσεις, για να τις ενσωματώσω στην περεταίρω ανάπτυξη αυτής τής προβληματικής. Σε αντίθεση με τον ΕργΔημΕΡγ, ο οποίος είναι επαγγελματίας τού είδους και αναφέρεται σε τέτοια θέματα, προσπαθώντας να κρατάει συνέπεια, εγώ επιτρέπω στον εαυτό μου να εισέρχομαι ως ελέφαντας σε υαλοπωλείο, με στόχο να ανατράξω τα νερά. Με αυτές διαπιστώσεις επιφυλάσσομαι να παρουσιάσω μελλοντικά ένα εκτενές κείμενο σχετικά με αυτό θέμα, στο οποίο θα παραθέσω τίς απόψεις μου αναλυτικά, ώστε να μπορούν να γίνουν κατανοητές, αφού προχωρήσω την μελέτη και τούς συλλογισμούς μου περισσότερο επάνω στο θέμα. Οι προθέσεις μου όμως δεν αποσκοπούν να υπηρετήσουν με αφημεριμένο τρόπο την όποια επιστήμη (εφόσον εξάλλου δεν είμαι ειδικός) ούτε να κουράσω άσκοπα πουλώντας πνεύμα, αλλά αποσκοπούν στο να συγκροτηθεί ένα αξιοποιήσιμο μέσον / όργανο στην υπηρεσία τού κοινωνικού κινήματος.

      Διαγραφή
  5. Έτσι παιδιά, καθημερινό ξεβράκωμα για τα παράσιτα.
    Και μια μικρή διόρθωση, όχι ο πρόεδρος της Ταϊλάνδης αλλά ο πρωθυπουργός της Ταιβάν.

    Να προσέχετε τους εαυτούς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ωρα που το σιχ@μενο πολιτικο σκηνικο, σε παγκοσμιο επιπεδο, βρισκεται σε ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ🔥
    Εμεις... κραταμε ΨΗΛΑ το...ΕΓΚΛΗΜΑ👈😉
    https://twitter.com/klimhs13/status/1618279168252456960?cxt=HHwWgMDRsYuVpPUsAAAA
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Το 2021 είχε κυκλοφορήσει ενα ολόιδιο βιντεο με Ελληνα ταξιτζη.

      Διαγραφή
    2. Η Pfizer είπε ψέματα & μισό εκατομμύριο παιδιά πέθαναν μόνο στις ΗΠΑ σύμφωνα με μυστικά στοιχεία του CDC


      https://expose-news.com/2023/01/25/pfizer-lied-half-a-million-children-died-usa/

      Διαγραφή
  7. ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.
    ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
    ΠΟΡΕΙΕΣ ΒΟΥΒΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ. ΤΟΤΕ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ....
    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323342603_1345721882886112_6960544209235801909_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=WiUERxLw4nAAX-_cU9X&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfBxguMcQmDxpXJUOHOTRSRwkRcjf2B56-_u5YnrgJJb0A&oe=63D79A89

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρομερή βόμβα, παγιδευμένος δ/ντης της Pfizer λέει ότι η εταιρεία κάνει πειράματα για να κάνει τον ιό πιο μεταδοτικό και να μεταλλάσσεται για να βγάζει νέα εμβόλια

    https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H σατανική νέα τάξη -παγκοσμια δικτατορία- που ετοιμάζουν,
    θέλει να καταργήσει
    αλκοόλ,
    καπνισμα,
    σεξ,
    βιβλία
    Η ήρεμη προαστιακή μονοτονία του χθες - η συμβίωση με έναν σύντροφο με μια συλλογή κρασιών και ένα γραφείο γεμάτο βιβλία - θα γίνει η πραγματική ελευθεριάζουσα επανάσταση του μέλλοντος...

    https://miriaf.co.uk/no-sex-no-booze-no-books/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είδα να ασχοληθεί κανεις με τους στιχους του τραγουδιού, το οποίο ο Ντεηβιντ Γκαχαν, τραγουδιστης στιχουργος, έγραψε σαν να ειναι επιγραμμα για τον ταφο του φιλου του ο οποίος πεθανε απο καρδιακη ανεπάρκεια απο τα μπόλια.
    Λεει λοιπον:
    "Σαν να ονειρεύονταν τον παράδεισο, φιλοι που εκαναν απερίσκεπτες σκέψεις, δηλαδή πήραν απερίσκεπτες αποφάσεις. Ξέρουμε οτι περαστικά φαντασματα, δηλαδή περαστικές είναι οι ψυχες μας, το πνεύμα μας, με ενα σάρκινο χιτώνα σε αυτή τη ζωή, και φαντασματα-πνεύματα πάλι θα γινουμε "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί περιμένουμε για να ξυπνήσουμε αλήθεια;
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΈΤΑΙ

    https://www.tiktok.com/@0pontoszeiakoma/video/7187811090397416709

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αμφιλεγόμενο έργο μεγα-πόλης της Σαουδικής Αραβίας: The Line

    https://www.youtube.com/watch?v=b6GgaJWcbww

    Οι κατασκευαστές του έργου έχουν ήδη υποσχεθεί ότι όλοι οι κάτοικοι έχουν όλες
    τις απαραίτητες εγκαταστάσεις μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τα σπίτια τους.

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή