Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΠΟΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΕΛΙΚΑ - του Ιωάννη Βελώνη

 

Η  ΜΕΣΑΙΑ   ΤΑΞΗ   ΤΩΝ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Κάτι σαν…  ΄΄πότε Βούδας πότε Κούδας΄΄.  Πότε  Νοικοκυραίοι (παραδοσιακοί)  και πότε  Μικρομεσαίοι (μικροαστοί). Πότε με  κριτήριο το εισόδημα  και  πότε με την  κατανάλωση. Ανάλογα  και  οι παροχές  προεκλογικά. Το ΠΑΣΟΚ  Αντρέα  έκανε πραγματικότητα , πολιτική και κοινωνική ακόμη και συνειδησιακή το  κριτήριο  της κατανάλωσης.  Επαναδιαπραγματεύθηκε  και κατόπιν πέρασε  στους Έλληνες πολίτες, και κατόπιν ψηφοφόρους του , το Κομμουνιστικό Μανιφέστο  «Τα παλαιά κατώτερα στρώματα των μεσαίων τάξεων, οι μικροβιομήχανοι, οι έμποροι και οι εισοδηματίες, οι χειροτέχνες και οι χωρικοί, όλες τούτες οι τάξεις ξεπέφτουν στο προλεταριάτο. Είτε γιατί τα μικρά τους κεφάλαια δεν τους φτάνουν για να γίνουν μεγαλοβιομήχανοι και τσακίζονται από τον ανταγωνισμό του μεγαλύτερου κεφαλαίου είτε γιατί η τεχνική τους επιδεξιότητα δεν έχει πια πέραση μπροστά στους καινούργιους τρόπους παραγωγής» Marx and Engels (1848).   Ως Μανιφέστο του Πράσινου Ήλιου, οικονομικά,  εισοδηματικά και πολιτιστικά σε όλους εμάς που διψούσαμε  νέα  επεισόδια υπερπαραγωγής,  ( κοινωνική εξέλιξη που αυτόπροσδιορίσαμε)… 

Ο Σημίτης ξεπέρασε  τους πάντες , όλες τούτες οι τάξεις έγιναν χρηματιστές και επενδυτές.

Ο Χριστοδουλάκης …Δεν έχουμε  καταλάβει  πούθε  κρένει  πούθε τηράει (κοιτάζει)

Ο Τσίπρας των ειδικών αποστολών, (δεν χρησιμοποιεί κασκαντέρ), μας εκπαιδεύει  (εμείς είμαστε ανύποπτοι μορφωτικά)  στην νέα εποχή της τεχνίτης νοημοσύνης  και της εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μητσοτάκης μας λέει ψηφίστε Ν.Δ (παλαιό συντηρητικό δεξιό κόμμα)  αλλά ο ίδιος και οι πέριξ αυτού  δεν είναι παλαιό συντηρητικό δεξιό κόμμα αλλά φιλελεύθερος με πολύ ΄΄φιλελευθερία΄΄  στην οικονομία.

Και  όλοι αυτή η παραζάλη όταν είμαστε αιχμάλωτοι  του αυξανόμενου δημόσιου  χρέους και  της ιδιωτικής καλπάζουσας φτώχιας μας, όμως…  σε  (εικονική πραγματικότητα) η χώρα μας είναι σε ανάπτυξη.

Λοιπόν . Δεν τα φάγαμε μαζί. Δεν θυμόμαστε  να βρεθήκαμε σε κανένα φαγοπότι μαζί σας. Περάσαμε και περνάμε συνεχόμενες κρίσεις. Σε ποιούς τελικά απευθύνεστε. Ας προσδιορίσετε για ποιά μεσαία τάξη και μικρομεσαίους  αναφέρεστε,  διότι εμείς και πολλοί εμείς ΔΕΝ  είμαστε καταναλωτές  ΟΥΤΕ άκρατοι στρατηγικοί  δανειολήπτες ΟΥΤΕ τρωκτικά του συστήματος. Είμαστε η τάξη που όλοι απευθύνεστε για ψήφους  και όλοι σακατέψατε. Είμαστε η τάξη  με  δομική ένταξη στις κοινωνικές σχέσεις παραγωγής.

Παρακαλώ  Σας…  άρχοντες.  Προσδιορίστε μας  και σας συγχωρούμε από τις ενοχές σας και τα ψεύδη σας.



9 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ,ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ....
    ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.....ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ = ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ.....
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. S.O.S. ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!
    ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ!!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔ@ΦΙΛΙΑ, ΚΤΗΝΟΒ@ΣΙΑ ΚΤΛ

    https://www.tiktok.com/@achilleas_balaouras/video/7238719553872629018

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεθανε το εν λογω παχυδερμο της φωτο .Ο σιχαμενος προδοτης (και στα ιμια )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KOITAΞΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ.....

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΠΕΘΑΝΕ????????? Εεεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε ι ντοντ μπιλιβετ χεχεχε Μιχ Σκορπιος

      Διαγραφή
    3. ton εστειλα στα τσακιδια στο προ και στο ελ και με σβησανε απο παντοου ...μεχρι που εμφανιστηκαν και κατι περιεργοι που ελεγαν καλο φως και κατι τετοιεσ μαλακιες ..και κατι που μου εκαναν νουθετιεσ για να συγχωρω κα να μην κρινω και αλλα τετοαι ππαριλικια ...ΞΕΧΝΑΝΕ ολοι αυτοι τισ τοσεσ προδοσιες /....αλλα επισης ξεχνανε οτι για να το παιζουν χριστοι και φιλειρηνιστες και φιλοσοφοι ,καποιο διεπραξαν ανειπωτες φρικεσ για αυτο τους το δικαιωμα ...

      Διαγραφή
    4. "Σεβασμός στο νεκρό" λέει...
      Ναι, αλλά στο νεκρό που ήταν άνθρωπος, όχι στο νεκρό που ήταν παχύδερμο κάθαρμα και προδότης. Ανήκει σε αυτούς που έπρεπε να είχε κρεμαστεί πολλά χρόνια πριν.

      Διαγραφή
  4. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΑΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΠΑΧΥΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή