Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

K A T A Ρ Ρ Ι Π T E T A I

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΠΌΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ .. ΠΑΡΑ 350 ΕΤΗ ΜΕΤΑ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ Ε@ΡΑΙΟΥ ΙΩΣΗΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δυτικό πολιτισμό έχει ήδη ξεκινήσει

H παλιά διάκριση μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας έχει πάρει μια νέα μορφή τον 21ο αιώνα. Σήμερα, οι ελίτ είναι οι αληθινοί βάρβαροι ανάμεσά μας

 Άρθρο της Julie Ponesse*, που δημοσιεύτηκε στις 3/3/2024 από το Brownstone Institute.


Ο Τραμπ δεν είναι αυτό που σας λένε οι ελίτ

Άρθρο του Lipton Matthews*, δημοσιευμένο στις 6/2/2024 από το Mises Institute.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Barclay James Harvest - Child Of The Universe (Live Berlin 1982)

Είμαι παιδί της Νότιας Αφρικής. Είμαι παιδί του Βιετνάμ. Είμαι παιδί της Βόρειας Ιρλανδίας. Είμαι ένα μικρό αγόρι με αίμα στα χέρια του. Ναι, είμαι παιδί του σύμπαντος. Μπορείς να με δεις στην τηλεόραση κάθε βράδυ. Πάντα εκεί για να συμμετάσχω στον αγώνα κάποιου άλλου. Δεν ζήτησα να γεννηθώ και δεν ζητάω να πεθάνω. Είμαι ένα ατελείωτο όνειρο, μια μηχανή ονείρων που δεν μπορεί να σκεφτεί γιατί. Ναι, είμαι ένα παιδί του σύμπαντος. Μπορείς να με δεις στην τηλεόραση κάθε μέρα. Είμαι το παιδί της διπλανής πόρτας τρεις χιλιάδες μίλια μακριά.

Οι Δημοκρατίες έγιναν Ολιγαρχίες…

 «Η νέα τάξη πραγμάτων έχει θέσει υπό τον διαχειριστικό της έλεγχο τα πάντα: Την τεχνολογία, την πολιτική, την επιστημονική έρευνα, την υγεία, την δικαιοσύνη, το διάστημα, το χρηματοπιστωτικό σύστημα, την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, την εκπαίδευση… »