«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Τί γίνεται ρε παιδιά..;;!!


K A T A Ρ Ρ Ι Π T E T A I

ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΠΌΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟ ΑΡΧΙΕΡΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ .. ΠΑΡΑ 350 ΕΤΗ ΜΕΤΑ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ Ε@ΡΑΙΟΥ ΙΩΣΗΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.

Άσε τον Schwab.. και πιάσε έναν χαρούμενο ΜΕΓΑ KLAUS !!!


Σχετικές αναρτήσεις μας Klaus Doldinger's PASSPORT, εδώ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δυτικό πολιτισμό έχει ήδη ξεκινήσει

H παλιά διάκριση μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας έχει πάρει μια νέα μορφή τον 21ο αιώνα. Σήμερα, οι ελίτ είναι οι αληθινοί βάρβαροι ανάμεσά μας

 Άρθρο της Julie Ponesse*, που δημοσιεύτηκε στις 3/3/2024 από το Brownstone Institute.


Ο Τραμπ δεν είναι αυτό που σας λένε οι ελίτ

Άρθρο του Lipton Matthews*, δημοσιευμένο στις 6/2/2024 από το Mises Institute.

«Τι φοβάται ο Barack Obama, παραγωγός του φιλμ ''Leave the world behind'' ; Εμάς τους υπόλοιπους.» - της Debbie Lerman


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Barclay James Harvest - Child Of The Universe (Live Berlin 1982)

Είμαι παιδί της Νότιας Αφρικής. Είμαι παιδί του Βιετνάμ. Είμαι παιδί της Βόρειας Ιρλανδίας. Είμαι ένα μικρό αγόρι με αίμα στα χέρια του. Ναι, είμαι παιδί του σύμπαντος. Μπορείς να με δεις στην τηλεόραση κάθε βράδυ. Πάντα εκεί για να συμμετάσχω στον αγώνα κάποιου άλλου. Δεν ζήτησα να γεννηθώ και δεν ζητάω να πεθάνω. Είμαι ένα ατελείωτο όνειρο, μια μηχανή ονείρων που δεν μπορεί να σκεφτεί γιατί. Ναι, είμαι ένα παιδί του σύμπαντος. Μπορείς να με δεις στην τηλεόραση κάθε μέρα. Είμαι το παιδί της διπλανής πόρτας τρεις χιλιάδες μίλια μακριά.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ TON ΑΝΘΡΩΠΟ Ή ΜΕ ΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ;

Επικές δημιουργίες Αυτόλυκου μετά μουσικής

Ξεπουλήθηκε και ο Κατσιβαρδάς..;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Led Zeppelin - «Achilles Last Stand»

Χιλιάδες Έλληνες απογοητευμένοι και αηδιασμένοι από το αντιχριστιανικό περιβάλλον και την ακρίβεια της Ελλάδας σκέφτονται να μεταναστεύσουν στην ορθόδοξη Ρωσία!

 

Οι Δημοκρατίες έγιναν Ολιγαρχίες…

 «Η νέα τάξη πραγμάτων έχει θέσει υπό τον διαχειριστικό της έλεγχο τα πάντα: Την τεχνολογία, την πολιτική, την επιστημονική έρευνα, την υγεία, την δικαιοσύνη, το διάστημα, το χρηματοπιστωτικό σύστημα, την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, την εκπαίδευση… »