Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Προσοχή στον Ήλιο !

Ο τίτλος αυτής της αναρτησούλας είναι εμπνευσμένος από την συνεχή υπενθύμιση του φίλου μας Διός Κούρου -στο τέλος των σχολίων του- "Προσοχή στον Ήλιο", υπό την έννοια ότι ο Ήλιος μόνο, με ένα ΜΕΓΑ ΦΛΑΣ του.. θα αλλάξει τα δεδομένα στον πλανήτη καταστρέφοντας κάθε υποδομή (ηλεκτρική-ηλεκτρονική-ψηφιακή) ελέγχου των καμπαλομαφιόζων επάνω μας, θα διαγραφούν χρέη των φτωχών κλπ. Τώρα το πώς θα ζήσουμε για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς ηλεκτρισμό -που δεν νομίζω ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος για την υδροδότηση τουλάχιστον εφόσον με τις λιγνιτομονάδες θα πάρουν πάλι μπρος αρκετά συστήματα- αυτό αντιμετωπίζεται, έστω κι αν στην αρχή θα μπορούμε να βλέπουμε και να διαβάζουμε τα βράδια με λάμπες υγραερίου και λαδιού. Μπορεί μετά από αυτή την κρίση, άμεσα, να δωθεί από τις Αντιδυνάμεις (τους δικούς μας) η λύση της ελεύθερης ενέργειας.

Ένα τέτοιο λοιπόν ενδεχόμενο μην το γελάτε καθόλου. Η τελευταία ηλιακή καταιγίδα τον Μάιο ήταν τόσο ισχυρή που έφτασε στον πυθμένα του ωκεανού !

Αλήθεια, γνωρίζετε ότι ο Ήλιος μας όπως όλα τα αστέρια, ακτινοβολεί σε όλο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, συμπεριλαμβανομένων όλων των χρωμάτων του ορατού φάσματος; Έτσι, είναι λευκός επειδή είναι ένα μείγμα όλων αυτών των διαφορετικών χρωμάτων, τα οποία μετατρέπονται σε λευκό φως.
Με βάση τη μάζα του και τη θερμοκρασία στην οποία καίγεται, ο ήλιος θεωρείται επίσης κίτρινο άστρο. Και εάν εξετάσετε τις εκπομπές από τον ήλιο σε κάθε διαφορετικό μήκος κύματος - που ονομάζεται καμπύλη μαύρου σώματος - η μέγιστη εκπομπή είναι πετρόλ. Έτσι, ο ήλιος εκπέμπει σε όλα τα μήκη κύματος, αλλά αυτό που εκπέμπει περισσότερο είναι στο φάσμα του γαλαζοπράσινου ορατού φωτός, πράγμα που σημαίνει ότι ο ήλιος είναι τεχνικά γαλαζοπράσινος

 

Γνωρίζετε επίσης ότι είναι 20,5 ετών;

Ένα γήινο έτος είναι μία περιστροφή της Γης γύρω από τον ήλιο. Και σε γήινα έτη, ο ήλιος έχει ηλικία περίπου 4,57 δισεκατομμυρίων ετών. Αντίθετα, ένα γαλαξιακό έτος είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο ήλιος για να κάνει τον γύρο του γαλαξία. Και σε όρους γαλαξιακών ετών, ο ήλιος είναι περίπου 20,5 ετών.

Ο ήλιος είναι μυστηριώδης. Αλλάζει συνεχώς και δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά τη φυσική που κρύβεται πίσω από αυτόν. Για παράδειγμα, δυσκολευόμαστε πολύ να προβλέψουμε τι πρόκειται να συμβεί στον ήλιο - όπως π.χ. πότε πρόκειται να υπάρξει μια ηλιακή έκλαμψη ή μια στεμματική εκτίναξη μάζας. Οι δυνατότητές μας για την πρόγνωση του διαστημικού καιρού είναι εκεί που ήταν η πρόγνωση του καιρού στη Γη πριν από περίπου 50 χρόνια. Και σκεφτείτε πόσο συχνά οι προβλέψεις του γήινου καιρού δεν είναι αρκετά σωστές, ακόμη και τώρα. Αυτό σας δίνει μια ιδέα για το πού βρισκόμαστε στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε αυτό το αντικείμενο που είναι απαραίτητο για τη ζωή, αλλά και όμορφο και δυναμικό.

Και μιας και είναι του Αγίου Κωνσταντίνου σήμερα.. υπενθυμίζω πως ο Μέγας Κωνσταντίνος είναι αυτός ο οποίος πρώτος έκανε επίσημη θρησκεία του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους τον Χριστιανισμό [ Απαραίτητη Σημείωση: το Ανατολικό Ρωμαϊκό Κράτος είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, κι ας λένε ό,τι θέλουν διάφοροι πονηροί που θέλουν να μάς αποκόψουν ΚΑΙ από το Βυζάντιο ΚΑΙ από την Αρχαιότητα - ότι είμαστε δηλαδή νεοσύστατο κρατίδιο και ΝΕΟΕλληνες χωρίς πραγματική Ιστορία]. 

Παρόλο λοιπόν που ο Μέγας Κωνσταντίνος μέσα από το διάταγμα περί Ανεξιθρησκείας νομιμοποίησε τελικά τον Χριστιανισμό, ώστε να σταματήσει να διώκεται, ο ίδιος.. βαφτίστηκε χριστιανός μόνο λίγες ώρες πριν πεθάνει. Μέχρι εκείνη την στιγμή.. ήταν Ηλιολάτρης. Με αφορμή αυτό το γεγονός, επιτρέψτε μου, χωρίς να θεωρηθώ κανα ψώνιο, να ξαναβάλω εδώ ένα ποιηματάκι μου που είχα δημοσιεύσει στον Διόδοτο το 2017.

   K-T


Ηλιολατρική ομολογία...

Την χρυσαφιά σου ομορφιά ασπάζομαι
Στη θέρμη σου τυλίγομαι από τυφλή εμπιστοσύνη
Γύρω τα σιωπηλά σου δημιουργήματα αποκτούν λαλιά εκκωφαντική σαν τα κοιτάζω
Είσαι ο άρχος των σκιών
Μύστης των γρανιτένιων κόσμων
Είσαι η αιτία του κινείν, των απολύτως τηρουμένων υποσχέσεων
Κάθε απουσία σου παιδευτική
Κάθε επιστροφή σου με απαιτήσεις
Ακούραστα οδηγείς τα σώματα στο ιδανικό τους πεπρωμένο, τον πολυπόθητο διασκορπισμό
Γονέας είσαι και διδάσκεις την χαρά του αγώνα δρόμου
Βασιλέας είσαι, σοφίας, σε έθνη που ζήσαν τα ανέλπιστα δώρα της νιότης σου
Κοινωνοί εμείς, της αλχημείας σου με πρώιμα υλικά
Ευεργετηθέντες από φιλίες σου με γίγαντες αστέρες
Πηγή εσύ χρυσίσματος όντων και σφαιρών
Βαπτιζόμαστε στα όρια της επικράτειάς σου
Ακόλουθοί σου μέχρι την μεταμόρφωσή σου
Και κάθε ημέρα είναι διαφορετική
Αποτύπωση στην αιωνιότητα η σημερινή μου διαδρομή
Άστραψα σαν κομήτης που γλυστρούσε στο δρόμο χαρούμενα
Πλημμύρισαν οι πνεύμονές μου από αγάπη για σένα
Ντυμένος στο χρώμα σου, αστραφτερός σαν μαχητής σε γη ασφαλτοστρωμένη
Κωπηλάτης με υπεράνθρωπη ταχύτητα
Καβαλάρης απελευθερωτής, τιμωρός του σκότους, υπερήφανος οπλίτης
Εγώ, ο υιός σου, ουσία απ' την ουσία σου, ένας "ωριμασμένος" εραστής.
 

   

 


 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

 

17 σχόλια:

  1. 20(24)
    Κατά Ματθαίον 24
    Δέστε, σας τα προείπα.

    26 Αν, λοιπόν, σας πουν: Να! είναι στην έρημο, μη βγείτε: Να! στα εσωτερικά δωμάτια, μη πιστέψετε.

    27 Επειδή, όπως η αστραπή βγαίνει από την ανατολή, και φαίνεται μέχρι τη δύση, έτσι θα είναι και η παρουσία τού Υιού τού ανθρώπου.

    28 Επειδή, όπου είναι το πτώμα, εκεί θα μαζευτούν οι αετοί.

    29 Κι αμέσως, ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν.

    30 Και, τότε, θα φανεί το σημείο τού Υιού τού ανθρώπου στον ουρανό· και, τότε, θα θρηνήσουν όλες οι φυλές τής γης, και θα δουν τον Υιό τού ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα.

    31 Και θα αποστείλει τούς αγγέλους του με δυνατή φωνή σάλπιγγας· και θα συγκεντρώσει τούς εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τις άκρες των ουρανών μέχρι τις [άλλες] άκρες τους.

    32 Και από τη συκιά μάθετε την παραβολή· όταν το κλαδί της γίνει ήδη απαλό, και βγάζει φύλλα, γνωρίζετε ότι πλησιάζει το θέρος.

    "Καί τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διός Κούρος21 Μαΐου, 2024 14:07

    1ο μέρος

    Πως το καταφέρνεις, βρε μπαγάσα, σε ΜΙΑ ανάρτηση να υπάρχουν ο Ήλιος και οι Doors !!! Επίτηδες το κάνεις ε ; Κατ’ αρχήν το ποίημά σου είναι …. ΠΟΙΗΜΑ !!!! Το 2017 δεν γνωριζόμασταν και δεν το είχα διαβάσει. Χάνεσαι ρε Φίλε !! Πρέπει να βρούμε μελωδό να σε μελοποιήσει.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ (στην ψυχή) ποιητής Jim Morrison μας λέει με λόγια ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !!!! :

    Στην πρώτη ΛΑΜΨΗ της Εδέμ
    Τρέξαμε προς τη θάλασσα
    Στεκόμαστε εκεί στην ακτή της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
    Τώρα που ήρθε η ΑΝΟΙΞΗ
    Ήρθε η ώρα να ΖΗΣΟΥΜΕ στο διάσπαρτο ΗΛΙΟ

    Πάμε τώρα να πούμε λίγα λόγια για τον Ήλιο.

    Μια σελίδα που με έχει «κερδίσει» εδώ και πολλά χρόνια είναι η επίσημη σελίδα του Dr Michael Salla, https://exopolitics.org/. Όποιος δεν τον γνωρίζει, καλό είναι να «τον ψάξει».

    Ανάμεσα στα πολλά άρθρα του υπάρχουν δυο, τα οποία έχει ανεβάσει και ο Νικόλας ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ παλαιότερα. Ο τίτλος των άρθρων είναι : «Cabal leaders go to Antarctica to surrender to Extraterrestrials & Earth Alliance», ή «Οι ηγέτες της Cabal πηγαίνουν στην Ανταρκτική για να παραδοθούν στους εξωγήινους & στη Γήινη Συμμαχία»

    Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ότι στο πρώτο μέρος υπάρχει ένα ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, στο οποίο φαίνεται ότι το ΗΛΙΑΚΟ μας ΣΥΣΤΗΜΑ έχει εισέλθει σε μια περιοχή του διαστήματος που διαθέτει μια ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το διάστημα τρίτης πυκνότητας (δηλ. το πεδίο ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ μας). Το 2014, οι επιστήμονες ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ότι το ηλιακό μας σύστημα επρόκειτο να ΕΙΣΕΛΘΕΙ σε ένα μεγάλο ΔΙΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΝΝΕΦΟ που ονομάζεται «τοπικό χνούδι», το οποίο έχει πλάτος περίπου 30 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ (!!!) και συγκρατείται από ένα πολύ μεγάλο μαγνητικό πεδίο.

    Το σχεδιάγραμμα (δείτε το με προσοχή για να κατανοήσετε τι αποτυπώνει) :
    https://exopolitics.org/wp-content/uploads/2021/12/photon-belt-6c57dcdd-f3bc-4ac9-9e42-ce9f0349f17-resize-750.jpeg

    Σύμφωνα με διάφορους ερευνητές, αυτό το διαστρικό νέφος παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1961 γύρω από τον αστερισμό των Πλειάδων και ονομάστηκε «ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ», λόγω του λευκού φωτοστέφανου που προέβαλε. Ένας από τους υποστηρικτές της «Ζώνης Φωτονίων» ήταν ο Noel Huntley, Ph.D., ο οποίος έγραψε ένα άρθρο το 2010 με τίτλο «The Photon Belt Encounter» όπου περιέγραψε την ύπαρξή της και το μεγάλο ενδιαφέρον για τους εξωγήινους. (!!!!)

    Διαβάζοντας τα παραπάνω, πέρα από την πρώτη σκέψη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ του παππού μας Πλάτωνα (χρονικά διαστήματα), αμέσως θυμήθηκα μια σειρά άρθρων που είχε ανεβάσει ο «ΚΟΡΑΚΑΣ» με τίτλο «Ποιος Είμαι». Στο πρώτο από αυτά λέει :

    «Επειδή το φως που έρχεται από τα βάθη του Γαλαξία ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι μπορούν να το ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ και κατ’ επέκταση να σταματήσουν με χωρίς όριο αεροψεκασμούς, αυτό που έρχεται και κατ’ επέκταση να σταματήσουν τα ΦΩΤΟΝΙΑ με όλες τις Θεϊκές αλλαγές που θα προκύψουν πάνω στον πλανήτη»

    Επίσης, από τον «ΚΟΡΑΚΑ» πάλι, ένα άρθρο με τίτλο «ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕ ΘΕΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ» λέει : «Επειδή όμως όλα ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, θα έπρεπε λιγάκι να σταματήσετε να είστε υπάνθρωποι και δούλοι τους. Γιατί η ΑΛΚΥΟΝΑ στέλνει τόσα ΦΩΤΟΝΙΑ που όσο και να σας ψεκάζουν για να ΜΗΝ δείτε τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΛΙΟ του ηλιακού συστήματος, οι υπάλληλοι του σατανά, που ψηφίζετε κάθε 4 χρόνια θα σταματήσουν σύντομα τις υπηρεσίες τους!»

    Συνεχίζεται…

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος21 Μαΐου, 2024 14:07

    2ο και τελευταίο μέρος

    Πέρα από τα παραπάνω, τα οποία για πολλούς μπορεί να είναι ανοησίες, σας προκαλώ να συγκρίνετε την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ΦΩΤΟΣ του Ήλιου με την αντίστοιχη πχ πριν 10 χρόνια. Είναι ίδια ;; Μήπως το ΦΩΣ που εκπέμπει ΣΗΜΕΡΑ ο Ήλιος είναι πιο ΛΕΥΚΟ ; πιο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ; Μήπως μοιάζει με παγωμένο φως από λαμπτήρα led ;; Τι το προκαλεί ;

    Για να μην πλατειάσω, αυτό που ΠΙΣΤΕΥΩ είναι ότι σε μια ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ και ευρισκόμενοι ΜΕΣΑ στη ζώνη φωτονίων, αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ από τον ΗΛΙΟ, στην ουσία θα "αναβαθμίσει" το ανθρώπινο DNA και θα βοηθήσει τον καθένα μας να "δει" τον κόσμο και το περιβάλλον (γήινο και μη) με μια νέα προοπτική. ΔΕΝ δύναμαι να γνωρίζω το ΠΟΤΕ, ούτε το ΠΩΣ θα γίνει, όμως είμαι ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ότι θα γίνει. Και από ό,τι φαίνεται ο Ήλιος μας θα αλληλεπιδράσει με την Αλκυόνα η οποία ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ και όλοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν !!!! Για αυτό μας δείχνουν πολέμους και τσιμπήματα κλπ, για να μας αποσπάσουν την προσοχή.

    Η λήψη των νέων ενεργειών του ήλιου, υποθέτω ότι θα γίνει μέσω της όρασης (για αυτό το λόγο ΜΗΝ φοράτε γυαλιά ηλίου !!!). Δηλαδή ένα Ηλιακό γεγονός, πιθανώς ένα flash, σε συνδυασμό με το εξασθενημένο (ήδη) μαγνητικό πεδίο της Γαίας, θα επιτρέψει να εισέλθουν, μέσω της όρασης, πρωτόγνωρες ενέργειες ΜΕΣΑ στον ανθρώπινο εγκέφαλο και έτσι θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ η ΕΠΙΦΥΣΗ. Σε αυτή τη δεδομένη ΣΤΙΓΜΗ ο άνθρωπος θα γίνει υπεράνθρωπος. Οι δυνατότητές μας θα είναι τέτοιες, που θα γίνουμε ΕΝΑ με το σύμπαν. Θα ενθυμηθούμε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, με συνέπεια η ΕΜΠΕΙΡΙΑ όλων των ζωών μας να ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ το ΝΟΥ μας.

    Για να καθησυχάσω τα Αδέλφια μου, το γεγονός που αναφέρει ο Κώστας ότι με το flash θα καταστραφεί κάθε υποδομή και θα ζούμε χωρίς ηλεκτρισμό, με αφήνει ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Και αυτό διότι από τη στιγμή που θα ανοίξει η επίφυσή μου ΔΕΝ χρειάζομαι καμία υποδομή, συνεπώς και τον ηλεκτρισμό !!! Οι «παραινέσεις» που κάνω για αποθέματα τροφής και νερού ΔΕΝ είναι για επικείμενο ΑΛΗΘΙΝΟ flash, αλλά για τις τελικές ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ κινήσεις τους ΠΡΙΝ το flash, το οποίο αυτοί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.

    Μήπως πλέον αντί να ευχόμαστε ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ πρέπει να βροντοφωνάζουμε ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ, μιας και ο Απόλλων είναι ο Θεός του Ήλιου ;

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Πηγές :
    Τα δύο άρθρα (1ο και 2ο μέρος) του Dr Michael Salla είναι εδώ :
    https://exopolitics.org/cabal-leaders-go-to-antarctica-to-surrender-to-extraterrestrials-earth-alliance/
    https://exopolitics.org/part-2-cabal-leaders-go-to-antarctica-to-surrender-to-extraterrestrials-earth-alliance/

    Για όσους δυσκολεύονται με τα Αγγλικά, οι δημοσιεύσεις του ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ είναι εδώ :
    https://nikolaosanaximandros.gr/ektakto-oi-igetes-tis-cabal-pigainoun-stin-antarktiki/
    https://nikolaosanaximandros.gr/meors-deytero-oi-igetes-tis-cabal-pigainoun-stin-antarktiki/

    Για τα άρθρα του «ΚΟΡΑΚΑ», πηγαίνετε στο https://greek-dutch-truth.blogspot.com/ και αναζητήστε με τη λέξη «φωτόνια», θα σας βγάλει όλη τη σειρά των άρθρων «Ποιος Είμαι» αλλά και το άρθρο «ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕ ΘΕΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έ Τ Σ Ι μπόυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Μαΐου, 2024 15:48

    ΤΙ ΦΩΝΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΡΙΣΟΝ !!!
    ΤΙ ΦΩΝΗ !!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ !
    ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ .
    ΦΟΥΛ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙΝΟ ΜΑΣ!
      ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ
      ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΝ
      ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ 🙂

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά νομίζω το γράσο κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτές τις περιπτώσεις 😉ΓΒ

      Διαγραφή
  5. Πρός Μελέτη, γιά όσους βέβαια έχουν τήν όρεξι καί κάποιες πιό εξειδικευμένες Γνώσεις:
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    Στη μέση της Αβύσσου
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
    https://aperopia.fr/12-2021/sti-mesi-tis-avyssoy/

    Κωνσταντίνε καί τού χρόνου μέ Υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε μου Γκλίτσα!
      Δεν έχουμε απλά όρεξη για το άρθρο, αλλά θα το ρουφήξουμε! Η Χρυσούλα είναι από τους πολύ αγαπημένους μας αρθρογράφους, και έχουμε βάλει τουλάχιστον 7 δημιουργίες της στον Διόδοτο.

      Διαγραφή
  6. Γιά τόν Ήλιο :
    https://antisimvatikos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο το ποίημα σου Κώστα!! Χρόνια πολλά πολύχρονος,σου εύχομαι τα καλύτερα!!

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ευρυδίκη μου, να είσαι πάντα καλά να ομορφαίνεις το μπλογκ.

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Μαΐου, 2024 22:51

    ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ ! ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ .
    ΚΑΙ ....ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΩΤΑΤΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ .
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ! Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟΣ ......
    ΜΠΑΜ ! ΚΑΙ ΟΞΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΟΙΝΩΣ ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ !!!
    ΣΕ ΜΑΓΚΩΝΩ ,ΣΕ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΣΕ ΧΩΝΩ ,ΟΦΙΔΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και δημιουργικά φίλτατε Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή