Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz προειδοποιεί ότι οι σιωνιστές στην κατεχόμενη Παλαιστίνη έχουν φτάσει στο στάδιο της "κτηνωδίας", το οποίο είναι ένα στάδιο πριν από το δικό τους τέλος.


Ισραηλινοί έποικοι επιτίθενται στον Παλαιστίνιο ανεξάρτητο δημοσιογράφο Saif Kwasmi, 5 Ιουν.2024, στην λεγόμενη "Ημέρα Πορείας της Σημαίας της Ιερουσαλήμ"

 

Τα πρόσφατα εσωτερικά γεγονότα δείχνουν ότι ο σιωνισμός βρίσκεται σε πορεία προς τον αφανισμό και αν οι ηγέτες δεν αναλάβουν γρήγορα δράση, η υπαρξιακή αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει, προειδοποιεί η Haaretz στο δημοσίευμα της Παρασκευής.

Η εφημερίδα αναφέρθηκε στην "Πορεία Σημαίας" στην κατεχόμενη αλ-Κουντς, η οποία έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας και είδε ισραηλινούς εποίκους να εισβάλλουν στο ιερό τέμενος Αλ-Άκσα και να παραβιάζουν την ιερότητα του, επιτιθέμενοι σε Παλαιστίνιους και δημοσιογράφους, εκτός από άλλους Ισραηλινούς, περιγράφοντας τη σκηνή ως "άσχημη βία κατά τη διάρκεια της πορείας της εβραϊκής υπεροχής".

Ο αρθρογράφος υπενθύμισε τα λόγια ενός διάσημου φιλοσόφου, του Yeshayahu Leibowitz, και τα λόγια του σχετικά με τα βήματα προς την πτώση του σιωνισμού.

Ο Leibowitz λέει: "Η εθνική υπερηφάνεια και η ευφορία μετά τον πόλεμο των έξι ημερών είναι προσωρινές. Θα μας μεταφέρουν από τον υπερήφανο και ανερχόμενο εθνικισμό στον ακραίο μεσσιανικό εθνικισμό. Το τρίτο στάδιο θα είναι η κτηνωδία, με τελικό στάδιο το τέλος του σιωνισμού".

Το πρακτορείο συνέχισε το ρεπορτάζ παρέχοντας στοιχεία για την "κτηνωδία στο αποκορύφωμά της", όπως την περιέγραψε.

Ένας δημοσιογράφος της Haaretz, ο οποίος βρισκόταν επί τόπου κατά τη διάρκεια της "πορείας με σημαία", δήλωσε ότι «η γενική ατμόσφαιρα ήταν μια ατμόσφαιρα εκδίκησης, το κύριο σύμβολο στις μπλούζες ήταν η γροθιά του Kahana και το δημοφιλές τραγούδι ήταν το τραγούδι της εκδίκησης μαζί με το "Θάνατος στους Άραβες" και το "Ας καεί το χωριό σας"».


almayadeen.net

 

diodotos-k-t.blogspot.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου