Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Η ουσία της συνάντησης του Βλαντιμίρ Πούτιν με τους επικεφαλής των παγκόσμιων πρακτορείων ειδήσεων στο πλαίσιο του ST. PETERSBURG INTERNATIONAL ECONOMIC FORUM (Σημαντικό)

 

 

- Η Ρωσία, σε γενικές γραμμές, δεν ενδιαφέρεται ποιος θα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν ή ο Τραμπ.

 

– Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας χαρακτήρισε εντελώς παράλογες τις κατηγορίες του Τραμπ για κατασκοπεία στη Ρωσική Ομοσπονδία. Τόνισε ότι η δίωξη του Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες "καίει" την υποτιθέμενη ηγεσία της χώρας μεταξύ των δημοκρατιών.

 

- Ο Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι μετά τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πολιτική τους έναντι της Ρωσίας δεν θα αλλάξει.

 

– Οι αμερικανικές αρχές σήμερα κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, όχι μόνο στη διεθνή πολιτική, αλλά και στην οικονομία.

 

 

- Η Ρωσία δεν παρενέβη ποτέ και δεν παρεμβαίνει στην εσωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών ;

 

- Ο Πούτιν πιστεύει ότι η αμερικανική πολιτική θα αλλάξει εάν η μελλοντική διοίκηση εντοπίσει μια αλλαγή στην κοινή γνώμη.

 

- Κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ενδιαφέρεται για την Ουκρανία. Ενδιαφέρονται για το δικό τους μεγαλείο και ηγεσία.

 

– Μια αλλαγή στην αμερικανική πολιτική απέναντι στη Ρωσική Ομοσπονδία και την Ουκρανία είναι δυνατή εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις εκλογές, σκεφτούν την ενίσχυση της χώρας και όχι την ηγεμονία.

 

- Η διαδρομή Βορρά-Νότου θα επιτρέψει την παράδοση εμπορευμάτων 10 ημέρες γρηγορότερα από ό,τι μέσω της Διώρυγας του Σουέζ !!!!!!!!!

 

- Η Ρωσική Ομοσπονδία και η Λευκορωσία επιλύουν πάντα τις δυσκολίες στις σχέσεις τους με βάση τα συμφέροντα των λαών.

 

- Η Ρωσία δεν απειλεί κανέναν, ειδικά τους αρχηγούς άλλων κρατών, αυτά είναι κακές εκτιμήσεις.

 

- Ο Πούτιν διαβεβαίωσε ότι δεν είχε απειλήσει τον Σολτς για την προμήθεια όπλων από τη Γερμανία στην Ουκρανία.

 

– Η τραγωδία στην Ουκρανία ξεκίνησε με πραξικόπημα, "αυτή είναι η αρχή του πολέμου" και η Ρωσία δεν είναι υπεύθυνη για αυτό.

 

- Μετά το 2014, η Ρωσία έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να επιλύσει ειρηνικά την ουκρανική σύγκρουση.

 

- Η Ρωσία "οδηγείται από τη μύτη" για 8 χρόνια με τις συμφωνίες του Μινσκ.

 

- Το ρωσικό αίμα που χύνεται στο Donbass δεν είναι "νερό", έτσι ώστε η Ρωσία να μπορεί να κλείσει τα μάτια.

 

– Η Ρωσική Ομοσπονδία είχε το δικαίωμα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της ΛΔΚ και της ΛΔΚ σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δικαστηρίου των Ηνωμένων Εθνών.

 

- Η Ρωσία δεν επιτέθηκε στην Ουκρανία, αλλά υπερασπίστηκε τον εαυτό της και είχε το δικαίωμα να παράσχει βοήθεια στις δημοκρατίες του Ντονμπάς.

 

- "Η Δύση ελέγχει τα όπλα που παρέχονται στην Ουκρανία και αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο βήμα".

 

– Η εμφάνιση γερμανικών τανκς στην Ουκρανία προκάλεσε ηθικό και ψυχολογικό σοκ στη ρωσική κοινωνία, η οποία είχε καλή στάση απέναντι στη Γερμανία.

 

- Η προμήθεια από τη Γερμανία νέων όπλων στην Ουκρανία καταστρέφει τις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Βερολίνου.

 

- Η Γερμανία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν ήταν ποτέ εντελώς κυρίαρχη.

 

- Η Ρωσική Ομοσπονδία συνεχίζει να προμηθεύει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω του εδάφους της Ουκρανίας και άλλων διαδρομών.

 

- Ο Πούτιν θεώρησε παράλογο το γεγονός ότι η Γερμανία δεν θέλει να λαμβάνει φυσικό αέριο από τη Ρωσική Ομοσπονδία μέσω του Nord Stream, ενώ το λαμβάνει μέσω Ουκρανίας και Τουρκίας.

 

- Η Gazprom θα επιβιώσει από την άρνηση της Γερμανίας να προμηθεύσει φυσικό αέριο μέσω της υπόλοιπης γραμμής Nord Stream

 

- Η γαλλική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της ύφεσης.

 

- Η Δύση σχεδίαζε να υπονομεύσει τη ρωσική οικονομία εντός περιόδου έως και 6 μηνών, αλλά τώρα όλοι βλέπουν ότι αυτό δεν συμβαίνει.

 

- Ο καθορισμένος στόχος, δηλαδή η ένταξη της Ρωσίας στις τέσσερις παγκόσμιες οικονομίες, έχει επιτευχθεί.

 

– Το επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης των δυτικών φορέων λήψης αποφάσεων αφήνει κάποιες λίγες καλές εντυπώσεις.

 

- Ο Πούτιν θεωρεί σημαντικό να διατηρηθεί ο ρυθμός ανάπτυξης της ρωσικής οικονομίας.

 

- Οι ανεπανόρθωτες απώλειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία είναι αρκετές φορές χαμηλότερες από αυτές του εχθρού.

 

- Υπάρχουν 1348 Ρώσoι στην ουκρανική αιχμαλωσία και 6465 Ουκρανοί στρατιώτες στη ρωσική αιχμαλωσία, ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδία σημείωσε.

 

- Οι ανεπανόρθωτες απώλειες της Ουκρανίας είναι πέντε φορές υψηλότερες από αυτές της Ρωσίας.

 

- Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας χάνουν 50.000 ανθρώπους που σκοτώνονται και τραυματίζονται κάθε μήνα, ο λόγος είναι περίπου 50/50.

 

- Ο σκοπός της κινητοποίησης στην Ουκρανία είναι μόνο να αντισταθμίσει τις απώλειες.

 

- Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιμένουν στη μείωση του ορίου ηλικίας κινητοποίησης στην Ουκρανία στα 18, Αυτό είναι ένα "ανοιχτό μυστικό".

 

- Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κινητοποιούν περίπου 30.000 άτομα το μήνα.

 

- Η Δύση έχει αρκετούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Ζελένσκι.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανεχθούν τον Ζελένσκι μέχρι την άνοιξη του 2025, τότε θα τον αντικαταστήσουν.

 

- Τουλάχιστον 30 Ρώσoι δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία.

 

- Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν ζητά διάσπαση της Ευρωατλαντικής αλληλεγγύης, αλλά η Δύση η ίδια κάνει λάθη το ένα μετά το άλλο.

 

– Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Ιράν αναπτύσσονται καλά.

 

- Ο Πούτιν θεωρεί ότι είναι δυνατή η στενότερη συνεργασία με το Ιράν στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, παρά τους περιορισμούς που οφείλονται σε κυρώσεις.

 

- Η Ρωσία είναι έτοιμη να οργανώσει έρευνα για το θάνατο του δημοσιογράφου του AFP Armand Solden στην Ουκρανία, ακόμη και αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει.

 

- Η Ρωσία και η Κίνα διεξάγουν και θα συνεχίσουν να διεξάγουν στρατιωτικές ασκήσεις, η Μόσχα έχει επίσης κάτι να προσφέρει στο Πεκίνο στον στρατιωτικό-τεχνικό τομέα.

 

– Τα δυτικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να εργαστούν παντού, κάτι που δεν αντιστοιχεί στην ελευθερία της έκφρασης.

 

- Η Ρωσία θα προμηθεύσει φυσικό αέριο στο Καζακστάν, το βόρειο τμήμα του Καζακστάν χρειάζεται ρωσικoύs ενεργειακούς πόρους.

 

- Η Ρωσία και το Καζακστάν δεν έχουν ούτε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να περιπλέξει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

 

- Οι δυτικοί σύμβουλοι και εκπαιδευτές βρίσκονται στην Ουκρανία και υφίστανται απώλειες.

 

- Η Δύση προτιμά να σιωπά τις απώλειές της στην Ουκρανία.

 

- Η Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να προμηθεύσει τα όπλα μεγάλης εμβέλειας σε περιοχές του κόσμου, από όπου θα παραδοθούν ευαίσθητα χτυπήματα στις χώρες που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία.

 

- Οι απεργίες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή των δυτικών χωρών σημαίνουν τον άμεσο πόλεμο τους εναντίον της Ρωσίας, η Μόσχα θα αντιδράσει.

 

- Η Δύση αναμένει ότι οι κυρώσεις θα επηρεάσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία μεσοπρόθεσμα, αλλά η Ρωσία ξεπερνά τα προβλήματα.

 

- Ρώσoι κατασκευαστές δεν έχουν μόνο αντικαταστήσει τις εταιρείες που έχουν εγκαταλείψει τη χώρα, αλλά επεκτείνονται, κάτι που δεν περίμενε η Δύση.

 

--"Δεν είναι στο Κίεβο, αλλά στη Δύση, που αποφασίζουν ποιοι στόχοι θα χτυπηθούν με όπλα μεγάλης εμβέλειας", δήλωσε ο Πούτιν. Το Ηνωμένο Βασίλειο ή οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από αυτό, ανάλογα με τα όπλα που χρησιμοποιούνται.

 

- Οι συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης ταιριάζουν γενικά στη Ρωσία και την Oυκρανική πλευρά.

 

- Ο Πρόεδρος της Ρωσικήs Ομοσπονδίαs κάλεσε όλους να μην παρεμβαίνουν στην πιθανή ειρηνευτική διαδικασία στην Ουκρανία. Οι μάχες στην Ουκρανία μπορεί να λήξουν σε 2-3 μήνες, μόλις οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταματήσουν να προμηθεύουν όπλα σε αυτή τη χώρα.

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταματήσουν να προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία και στη συνέχεια η σύγκρουση θα τελειώσει σε δύο έως τρεις μήνες.

 

Η απάντηση του Ισραήλ στην επίθεση της Χαμάς δεν μοιάζει με Πόλεμο, αλλά με πλήρη εξόντωση του πληθυσμού της Γάζας.

 

- Ο Πούτιν χαρακτήρισε την κατάσταση γύρω από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη αποτέλεσμα των ενεργειών των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες μονοπωλούν την πολιτική σε αυτόν τον τομέα.

 

Η θέση της Ρωσικήs Ομοσπονδίαs για την Παλαιστίνη είναι σταθερή και δεν υπόκειται σε συνθήκες αγοράς: το πρόβλημα πρέπει να λυθεί με τη δημιουργία δύο κρατών.

 

– Η Ρωσική Ομοσπονδία έχει επανειλημμένα καταγράψει προσπάθειες Oυκρανικών επιθέσεων στα τουρκικά και μπλε ποτάμια.

 

- Τα μη επανδρωμένα σκάφη που παρέχονται στο Κίεβο από τη Δύση αποτελούν απειλή για τους αγωγούς φυσικού αερίου που συνδέουν τη Ρωσική Ομοσπονδία με την Τουρκία.

 

- Πρέπει να οικοδομήσουμε σχέσεις με την κυβέρνηση των Ταλιμπάν.

 

– Τα νησιά Κουρίλ είναι κυρίαρχη ρωσική επικράτεια ως αποτέλεσμα των μετασχηματισμών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία επικράτεια δεν υπόκειται σε αναθεώρηση.

 

- Προσπαθούν συνεχώς να κατηγορούν τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί την πυρηνική σκυτάλη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει, είπε ο Πούτιν και κάλεσε να μην οδηγηθούμε στην απειλή χρήσης τέτοιων όπλων.

 

– Σε περίπτωση απειλών, η Ρωσική Ομοσπονδία θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της.

 

– Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι" ο Θεός έχει κοιμηθεί " στους ώμους τους, αλλά νέα κέντρα εξουσίας αναδύονται στον κόσμο.

 

– Δεν υπάρχει τίποτα στους ουκρανικούς νόμους σχετικά με την επέκταση των προεδρικών εξουσιών, ακόμη και αν δεν υπήρχαν εκλογές.

 

– Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ερμήνευσε την επέκταση των εξουσιών του Zelensky ως παραβίαση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας σχετικά με την κατάσχεση της εξουσίας.

 

- Ο Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι θα είναι δυνατό να βρεθεί ένας νόμιμος υπογράφων της συμφωνίας με το Κίεβο, "εάν το επιθυμεί".

 

- Η Ρωσία δεν έχει αυτοκρατορικές φιλοδοξίες

 

- Ο Πούτιν είπε ότι διαφωνούσε με τον Carlson ότι θα ήταν συντονιστής του SPIEF και παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε ποιος επιλέχθηκε για αυτόν τον ρόλο.

 

- Ο Πούτιν χαρακτήρισε τους συντάκτες των δηλώσεων σχετικά με τα σχέδια της Ρωσικής Ομοσπονδίας να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ "ηλίθια εκτίμηση", και τέτοιες δηλώσεις από μόνες τους είναι παράλογες.

 

- Η Δύση, ισχυριζόμενη ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θέλει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ, προσπαθεί να εξαπατήσει τον πληθυσμό της και να διατηρήσει την "αυτοκρατορική θέση"της.

 

- Ο Πούτιν κάλεσε τα ξένα μέσα ενημέρωσης να μην δημιουργούν την εικόνα ενός ρωσικού εχθρού.

 

- Η Ρωσία δεν επιδιώκει να αναβιώσει την ΕΣΣΔ, "δεν χρειάζεται να την εφεύρουμε από το πουθενά", η σελίδα έχει γυρίσει.

 

- Η Ρωσία δεν κραδαίνει ένα "πυρηνικό ραβδί".

 

- Μόνο αδίστακτοι άνθρωποι μπορούν να αρνηθούν την κύρια συμβολή της ΕΣΣΔ στην ήττα του φασισμού.

 

- Ντρέπονται να προσκαλέσουν τη Ρωσία στον εορτασμό της 80ης επετείου από την απόβαση στη Νορμανδία, αλλά προσκαλούν όσους υποστηρίζουν τους Ναζί.

 

- Η Ρωσία δεν βλέπει σημάδια νεοναζισμού σε εναλλακτικές δραστηριότητες για τη Γερμανία και χαιρετίζει ιδέες που αποσκοπούν στη βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

 

- Ο Πούτιν απάντησε με ειρωνεία στην απεικόνιση ενός κακού στον δυτικό τύπο: "ας φοβούνται".

 

- Ο Πούτιν ελπίζει ότι η κατάσταση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Δύση και σε όλο τον κόσμο θα κινηθεί προς μια διευθέτηση, και όχι προς την ατελείωτη κλιμάκωση.

 

https://forumspb.com/en/

https://swentr.site/news/

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

7 σχόλια:

  1. Για όσους προτείνουν να διαβάσουμε άρθρα από τον Κόρακα νιουζ προτείνω να διαβάσουν αυτό και να μου πουν την γνώμη τους,,,
    https://korakas-news.gr/2024/06/to-afentiko-apo-piso-einai-ena-i-pagkosmia-choynta.html
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, καλά κρασιά.. Άλλος ενας που πιστεύει ότι ο Πούτιν είναι υπάλληλος των Rothchild..
      Φίλη ΔΠ, ο αγαπητός μας Διός Κούρος μάς παραπέμπει συχνά σε Κόρακα, αλλά για αναρτήσεις που αφορούν παράδοξα, καθώς και θέματα Ηλιακών εκλάμψεων.

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος07 Ιουνίου, 2024 14:35

      @ΔΠ

      Ο Κόρακας και ο κάθε Κόρακας, δημοσιεύει άρθρα και βίντεο που ΔΕΝ είναι δικά του. Όταν λέει τις απόψεις του, τις υπογράφει ο ίδιος. Το εν λόγω άρθρο ΟΝΤΩΣ δεν έχει πηγή, συνεπώς αφορά τις απόψεις του Κόρακα.

      Οι παραπομπές που κάνω απο το συγκεκριμένο blog αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα θέματα περί Ήλιου και ενεργειών, τα οποία είναι συγκεντρωμένα απο διάφορες πηγές. Είναι για την ευκολία μου, αντί να μπαίνω καθημερινά σε 5-6 blogs και να τα ψάχνω, ξέρω ότι ο Κόρακας θα ανεβάσει κάτι όταν είναι σημαντικό. Όπως θα διαπιστώσεις ΔΕΝ δείχνω τα άρθρα του περί Νιμπίρου κλπ και ας είναι περισσότερα απο αυτά του Ήλιου.

      Κατά τα άλλα, ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι προσωπικές του απόψεις περί πολιτικής και γεωστρατηγικής, διότι επειδή δημοσιεύει ΟΛΕΣ τις απόψεις, κάποια στιγμή ό,τι και να συμβεί μπορεί να μας πεί "σας τα έλεγα" !!

      Όσο αφορά την άποψή μου για το συγκεκριμένο, φυσικά και πιστεύω ότι ο Κόρακας σφάλει. Όχι γιατί πιστεύω τον Πούτιν ως σωτήρα ή αλάθητο, αλλά ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι ο μόνος που το παλεύει, μαζί με τον Τράμπ. Το ότι ΚΑΠΟΤΕ συνάντησε κάποιους ή χρηματοδοτήθηκε απο άλλους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί αργότερα να ΑΦΥΠΙΣΘΕΙ ή τα συμφέροντά του να αλλάξουν !!

      Έρρωσο και προσοχή στον Ήλιο

      Διός Κούρος

      Υ.Γ Αγαπητή ΔΠ να είναι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι εάν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα διαπιστώσω ότι έσφαλα ή παραπλανήθηκα ή με ΕΠΕΙΣΑΝ για το ανίθετο, θα βγώ και θα το πω !! ΔΕΝ ισχυρίζομαι ότι έχω το αλάθητο και καλό θα ήταν όλοι μας όταν βλέπουμε ότι σφάλουμε, να έχουμε το θάρρος να το παραδεχόμαστε. Προτέρημα είναι, όχι μειονέκτημα !!

      Διαγραφή
    3. Αδελφέ δεν φωτογράφισα εσένα όταν έγραψα για τον κόρακα... γνωρίζω πολλούς από διάφορα μπλογκς που προτείνουν τον συγκεκριμένο... απλά έτυχε να τον προτείνεις και εσύ για θέματα που είναι άσχετα από την προσωπική του γνώμη για τους brics κλπ κλπ . Όμως κάνει ζημιά ο κυριούλης γιατί μπαίνει πολύς κόσμος και διαβάζει ειδικά την στήλη "ξαφνικά και αιφνίδια"... που δεν είναι πλήρως ενήμερος για το τι παίζει γενικώτερα.
      Φιλιά
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Διός Κούρος08 Ιουνίου, 2024 02:36

      Φιλάκια ΔΠ !!! Ξέρεις ότι δεν παρεξηγουμαι και ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ DEBATE...
    ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.... ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟΧΟΥΦΤΑΛΟ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ...
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΕΤΣΙ;;;
    ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.... ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...
    ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή