Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Άρθρο του Journal Neo που αναφέρεται στους Έλληνες...

 

Von der Leyen κερδίζει - Μείνετε συντονισμένοι για το ThyssenKruppGate"

του Phil Butler


Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με την επανεκλογή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μπορείτε όλοι να περιμένετε περισσότερα από τα ίδια. Θα πρέπει να είναι πιο άνετο για τους Ευρωπαίους εντός του μπλοκ ότι 284 από τους 401 εκλεγμένους βουλευτές ψήφισαν να θέσουν ξανά επικεφαλής τη Βασίλισσα των εμβολίων και τον ευρωπαϊκό μιλιταρισμό. Έτσι, οι ηγέτες σας έχουν τα πράγματα καλά στο χέρι. 


Οι Φτωχοί Έλληνες

Για τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρόσφατα έγινε ο φτωχότερος λαός στην Ευρώπη, το να είναι ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης ένας από τους πρώτους που συγχαίρει τον πρώην Γερμανό υπουργό Άμυνας είναι μια ισχυρή υπενθύμιση. Η ανάρτησή του Μητσοτάκη στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων "Χ" την ημέρα των εκλογών σημαίνει ότι ακόμη φτωχότερα έθνη σύντομα θα περάσουν από την Ελλάδα οικονομικά. Με κάθε σοβαρότητα, ο Μητσοτάκης και η ΕΕ προήδρευσαν σε μια ελληνική καταστροφή στην οποία το χάσμα εισοδήματος μεταξύ πλουσίων και φτωχών διευρύνθηκε όλο και περισσότερο. Μια βασική μέτρηση είναι ότι οι ελληνικοί μισθοί έχουν μειωθεί με ρυθμό τριπλάσιο από αυτόν της Ισπανίας, ή μείον 30% από ό, τι ήταν πριν από την οικονομική κρίση. Αντίθετα, η χώρα της Βασίλισσας Ούρσουλα, η Γερμανία, έχει δει πάνω από 12% αύξηση των πραγματικών μισθών, μια διαφορά περίπου 42%. Αλλά οι αριθμοί δεν λένε όλη την ιστορία. Και ούτε μια χώρα στην ΕΕ.

 

Ας δούμε τι σχεδιάζουν οι φίλοι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και όχι τι λένε οι προπαγανδιστές τους στο κοινό. Ένα καλό παράδειγμα είναι η διακοπή του μαζικού Ταμείου ανάκαμψης μετά την πανδημία για τις φτωχότερες χώρες. Η Κομισιόν, με επικεφαλής μερικούς από τους Γερμανούς φίλους της φον ντερ Λάιεν, εξετάζει επίσης την επέκταση του "Ταμείου Συνοχής", το οποίο εκβιάζει φτωχές χώρες της ΕΕ για να γίνουν πιο γερμανικές. Μετρητά για μεταρρυθμίσεις (προτεινόμενα 392 δισεκατομμύρια ευρώ), αλλά όχι χρήματα έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσουν τους φτωχούς ανθρώπους της ΕΕ να βγουν από την υδρορροή κακών πολιτικών. Εδώ στην Ελλάδα, ένας παραδοσιακός πολιτισμός καταστρέφεται για να γίνει "Εξευρωπαϊσμένος"."Εταιρείες όπως η TUI, η Lidl και άλλες έχουν επιτύχει αυτό που οι αλεξιπτωτιστές του Χίτλερ δεν μπορούσαν. Η Γερμανία κατέλαβε την Κρήτη χωρίς να πυροβοληθεί.

 

Μια Πιο Ανόητη, Πιο Αποκλίνουσα Ευρώπη

 

Ένα άλλο περήφανο επίτευγμα των Επιτρόπων της ΕΕ είναι το γεγονός ότι ένα στα τέσσερα παιδιά στο μπλοκ κινδυνεύει από σοβαρή φτώχεια. Μια βαθύτερη βουτιά στα στοιχεία της UNICEF δείχνει ότι το 13% των ατόμων ηλικίας 12 έως 16 ετών στην ΕΕ έχουν υποβληθεί σε ανεπιθύμητα σεξουαλικά αιτήματα. Επιπλέον, τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το 40% των 15χρονων δεν έχουν βασική επάρκεια στην ανάγνωση και τα μαθηματικά. ΣΑΡΆΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ!

 

Πριν εξετάσουμε την καταστροφική εξωτερική πολιτική που έχει αναλάβει η ΕΕ τα τελευταία χρόνια. Θέλω να παρουσιάσω στον αναγνώστη ένα γεγονός που είναι απίστευτο. Άκου αυτό. Στην Αυστρία (όχι στην Αλβανία), οι γυναίκες βρίσκονται σε αυτό που είναι γνωστό ως "περίοδος φτώχειας"."Σε μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης, τα προϊόντα υγιεινής είναι πολύ ακριβά για πολλές γυναίκες. Σε πολλές χώρες της ΕΕ, οι γυναίκες πρέπει να επιλέξουν μεταξύ τροφίμων και αγοράς προϊόντων εμμηνόρροιας. Εν τω μεταξύ, μια καινοτόμος γερμανική Εκκίνηση κάνει τώρα βιοδιασπώμενα ταμπόν από φύκια που δεν χρειάζονται εφαρμοστή! Τρεις επευφημίες για την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τη γερμανική βιομηχανική εφευρετικότητα.

 

Σχετικά με τον πόλεμο κατά της Ρωσίας, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ ψήφισε να επεκτείνει τη χρήση όπλων από την Ουκρανία στο εσωτερικό της Ρωσίας. Σύμφωνα με τη διακήρυξη 489 σύμμαχοι του ΝΑΤΟ:

 

"να στηρίξουμε την Ουκρανία στο Διεθνές της δικαίωμα να αμυνθεί με την άρση ορισμένων περιορισμών στη χρήση όπλων που παρέχονται από τους συμμάχους του ΝΑΤΟ για να χτυπήσουν νόμιμους στόχους στη Ρωσία.”

 

Μείνετε συντονισμένοι για ThyssenKruppGate

 

Τον Φεβρουάριο, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δήλωσε ότι η ΕΕ " θα διασφαλίσει ότι έχει την επαρκή ποσότητα υλικού και την τεχνολογική υπεροχή που μπορεί να χρειαστούμε στο μέλλον."Συνέχισε λέγοντας ότι το μπλοκ σκόπευε να υπερτροφοδοτήσει το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της ΕΕ. Το αφεντικό της ΕΕ έγραψε το σχέδιό της με αβέβαιους όρους:

 

"Στο επίκεντρο αυτού πρέπει να είναι μια απλή αρχή: η Ευρώπη πρέπει να ξοδεύει περισσότερα, να ξοδεύει καλύτερα, να ξοδεύει ευρωπαϊκά.”

 

Και η δαπάνη περισσότερων εναντίον εχθρών που δημιουργήθηκαν από Γερμανούς, Γάλλους και ΗΠΑ που συνωμοτούν για τις συμφωνίες Euromaidan και Minks δεν θα προέλθει από τις τσέπες της Δυτικής ελίτ. Η φτωχή και μεσαία τάξη της ΕΕ θα πληρώσει για αυτά τα νέα όπλα. Η Ρωσία έγινε βολικός εχθρός για δύο λόγους. Πρώτον, να ξεκινήσει ένας νέος και βελτιωμένος Ψυχρός Πόλεμος για να γεμίσει τα ταμεία των BlackRock, Vanguard και άλλων επενδυτικών κεφαλαίων. Δεύτερον, η αποστολή ήταν πάντα να συγκρατήσει τη Ρωσία και να δημιουργήσει μια κατακερματισμένη περιοχή, όπως έγινε η Γιουγκοσλαβία. Διαιρέστε και κατακτήστε, όπως είπε ο Ιούλιος Καίσαρας.

 

Επομένως, πρέπει να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας (όχι συγχαρητήρια) για τους βουλευτές της ΕΕ που επανεκλέγουν τη γυναίκα που συνδέεται με την πύλη της Pfizer και αυτό που μπορεί σύντομα να είναι η εκδοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Ιράν-κόντρα. Ο Θεός ξέρει μόνο το σύνολο του τι έχουν αυτοί οι άνθρωποι στα μανίκια τους.


journal-neo.su

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ
      ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΎΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ
      ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ ΤΡΑΛΑΛΑ"

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΎΟ...

      Διαγραφή