Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

MATRIX JUL 2024



                                                                                          x.com/bennyjohnson...

diodotos-k-t.blogspot.com


13 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα

    Ο πράκτορας Σμίθ εναντίον του
    ΝΙΟ / ΙΌΝ που φορά κίτρινες μπότες που παραπέμπουν σε Στιλ υπερήρωα,,,

    Ευτυχώς που δεν ανακάτεψαν (μέσα σε αυτό το βίντεο) την
    Τρίνιτι =ΤΡΙΆΔΑ

    ΜΑ ΤΡΙ Χ

    " Οι αθροιζόμενες,, αισθήσεις,,, μας είναι το αντικείμενο,,, της ψυχολογικής γεωμετρίας,,, ή θεολογίας,,, που διαμορφώνει,,, την αντίληψη του χώρου,,, Η κατανόηση του γεωμετρικού-εγωμετρικού,,,θέ(α)ματος δίνει τον βαθμό,,, της μύησης,,, στο μυστήριο της τριαδικής θεότητας,,,"

    ΑΜ ΤΡΙ Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAXAXA
      ETΣΙ !
      Το βίντεο το έφτιαξε τεχνητή νοημοσύνη

      Διαγραφή
    2. Ο από μηχανής θεός ο αλγόριθμος=2015

      Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ=2015
      ΑΛΥΣΙΔΩΤΟΣ=2015
      Ο ΓΑΡ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ=2015
      ΤΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ=2015
      ΤΟΤΕ θΕΛΕΙ ΕΙΣθΑΙ θΛΙΨΙΣ ΜΕΓΑΛΗ=2015

      ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΟ=2015
      Εδώ στο μικρό δάχτυλο κρύβεται ή
      Πληροφορία,,,

      Ο πρώτος κύκλος=2360
      ΦΩΣ ΣΚΟΤΟΣ=2360
      ΧΕΡΟΥΒ ΕΠΙΣΚΙΑΖΩΝ=2360

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα

    Θέλω από εδώ να δώσω την συμπαράσταση μου (ψυχικά και νοητικά) στον Αγαπητό Μποτιλια, για την προσπάθεια που κάνει (μέσα από το μπλογκ του)να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θέμα της απόπειρας
    κατά του Τ ραμπ,
    Ο τρόπος του Μποτίλια,που προσεγγίζει τα θέματα , απαιτεί τεράστια ενέργεια νοητική , καθώς πρέπει να βρει κομμάτι τό κομμάτι για να συμπληρώσει το παζλ, σέ ένα σώμα*,,,

    Η πράξη της ανάλυσης ενός ζητήματος και έπειτα ή ανασύσταση, ός λογισμός, εμπεριέχει και το φυσικό αλλά και το μεταφυσικό στοιχείο, άρα η χωρική μετατόπιση ενός στοιχείου* από ένα σημείο σέ ένα άλλο, απαιτεί τεράστια ενέργεια εξαιτίας του ειδικού βάρους (βαρύτητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχω δει και περιμένω να συνεχιστεί το κείμενο για να αναδημοσιεύσω.
      Τα συνειδητοποίησα κι εγώ όσα έγραψες Μιχαλιό μου.
      Τα λέμε..

      Διαγραφή
  3. @ 16/12, ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

    Εξαιρερτικοί φίλοι,
    σάς ευχαριστώ ολόψυχα για την αδιάλειπτη στήριξή σας και σε αυτό το υπό επεξεργασία εγχείρημα, η οποια προσφέρει μια στέρεη βάση στην όλη προσπάθεια, αλλά ταυτοχρόνως αυξάνει την ευθύνη μου ιδιαίτερα απέναντι σε φίλους, που δηλώνουν την κτίμησή προς κάτι, πριν αυτό συγκροτηθεί σε σύνολο.
    Πρόκειται για μια ουσιαστική απόπειρα αποδόμησης τού γοήτρου ενός ανθρώπου και καταστάσεων, που σε μια μακρά πορεία αγαπήσαμε, αποθέσαμε πολλές προδοκίες και στηρίξαμε με τις δυνάμεις που διαθέτουμε. Υπό αυτήν την έννοια αποδομώ ταυτοχρόνως και τον παλιό εαυτό μου, με στόχο να διασώσω ένα πυρήνα, που αφορά την συνεπή και χωρίς εκπτώσεις κριτική αποτίμηση δεδομένων, βάσει συγκεκριμένης έρευνας, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και θεμιτό.
    Ενώ έχω συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία, ώστε να στηριχτεί αυτή η προβληματική, συνήθως όταν γράφω σχετικά με κάποιο σοβαρό θέμα, ερευνώ ταυτοχρόνως, αφήνοντας το ίδιο αυτό ζήτημα να οδηγεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του. Γι αυτό η ανάπτυξη τού θέματος γίνεται με σχετικά αργό ρυθμό.
    Η παρούσα προβληματική είναι ακραία ριξικέλευθη και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, με κύριο στόχο να μην αποδομείται η ελπίδα, αλλά να αναδεικνύονται εγκαίρως εκείνα τα δεδομένα, που θα μπορούσαν να ματαιώσουν επερχόμενες απογοητεύσεις, προσβλέποντας τελικά στην ενίσχυση τού φρονήματος όσων ανθρώπων πασχίζουν για την προώθηση τής αφύπνισης και τύχει να διαβάσουν αυτό κείμενο.
    Γι αυτό θα παρακαλέσω να μην υπάρξει χρονική βία στην προβολή τού κειμένου, διότι είναι αναγκαίο αυτό να στηρίζεται σε όλο το πλέγμα των επιχειρημάτων, που θα σταθεί δυνατόν να τεθούν σε κίνηση σχετικά.
    Θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω για μια ακόμη φορά, ότι δεν με ενδιαφέρει κυρίως, ούτε η προβολή των όποιων απόψεών μου, ούτε η εκδήλωση συμφωνίας προς αυτές, διότι αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία είναι η ειλικρινής φιλία, που σαν τανάλια στα χέρια σιδεράδων δένει το σίδερα μέσα στο μπετόν στους πυλώνες που αυτή βήμα προς βήμα δομεί.
    Επειδή έτυχε να είμαι γιός ναυτικού, το ψωμί στο σπίτι μας έφερε η θάλασσα. Αυτή διαθέτει μια γοητεία, που μάς καλεί σε θέαση και δράση τόσο σε φάσεις γαλήνης, όσο και ταραχής. Και η θέαση έχει κόστος, όπως έκφρασε ο ποιητής Νίκος Καβαδίας με τον στίχο, "Από το να περιμένω και να καρτερώ, κάλλιο περισκόπιο και τορπίλη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση μην αγχώνεσαι για την γνώμη μου πάνω σε νέα συμπεράσματά σου, Είμαι άλλωστε προετοιμασμένος για όλα. Σε άρθρο του BankingNews που αναδημοσίευσε ο φίλος Σέργιος, με τίτλο "H "Pax Americana" που πάνω της θα βασιστεί ο Τράμπ!", σχολίασα:

      "" Τρίχες! Καμία πολεμική κατάσταση εναντίον Κίνας δεν θα υπάρξει επί Τραμπ. Όπως η Κίνα δήλωσε ότι επίσημος πόλεμος του ΝΑΤΟ κατά Ρωσίας είναι και εναντίον της, ισχύει και αντίστοιχη δήλωση της Ρωσίας. Υπάρχει σύμφωνο.
      Το τείχος θα ολοκληρώσει ο Τραμπ, την παραγωγικότητα θα αυξήσει στις ΗΠΑ και την ανεργία θα μειώσει, το φιλαράκι στο Ισραήλ θα συνεχίσει να παίζει, και κάτι νόμους περί αλλαγής φύλου σε 12χρονα θα ακυρώσει. That's all.
      Ευρώπη κι Ελλάδα σε πλήρη κατάρρευση, βία και πείνα. Λαμόγια τύπου Κούλη, Ούρσουλα, Μακρόν κλπ θα το σκάσουν νύχτα για νησιά του Ειρηνικού. ""

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ21 Ιουλίου, 2024 07:22

    ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,
    Η ΚΑΜΠΑΛ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΜΕΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΑΠΛΑ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ Η ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ.
    ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΚΑΤΩ .
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΤΡΕΞΗ " ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
    ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ "ΘΕΙΚΑ"ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΘΑΡΑ... https://www.youtube.com/watch?v=bG882P9FqGU&t=1334s

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ... ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΝΑ ΜΗ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥΤΙΝ, ΧΙ, ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ, ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΚΛΠ... ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ... ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.... ΟΧΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ... ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ... ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.... ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ..... ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ... ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ... ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙΝ ΣΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ... ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!
      ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/07/blog-post_94.html

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή

  6. Ο Νικόλαος πάντοτε προσεκτικός και ευφυέστατος αναζητητής τής αλήθειας, καθώς και ακούραστος εργάτης στην διαδικασία τής αφύπνισης. Από τούς πάρα πολύ σημαντικούς κοινωνικούς φάρους, σε εποχή που η παραπληροφόρηση στήνει υφάλους κάτω από την επιφάνεια τής νόησης και τής ψυχής μας. Όποιος ποθεί το φως, δεν ασκεί μόνον ελκτική δύναμη προς αυτό, αλλά ανταποκρίνεται ταυτοχρόνως και στην ισχυρότατη ελκτική δύναμη τού φωτός, οπότε η συνάντηση είναι μια βέβαιη πορεία, που οδηγεί στο αμάλγαμα των οντοτήτων, που με υπομονή και επιμονή θα παραμερίσουν το πέπλο. Ο μύθος τού Θησέως μάς υπενθυμίζει, ότι η εξεύρεση τής αλήθειας δεν είναι μια ευθεία οδός, αλλά μια πορεία μέσα στις πάμπολλες στροφές και τα στημένα αδιέξοδα που ο λαβύρινθος περιλαμβάνει. Όμως το νήμα τής Αριάδνης είναι η αγνότητα των προθέσεων και εμμονή στην πίστη ότι τα ψωμιά τού Μινώταυρου είναι μετρημένα. Αυτή η αγνότητα συνθέτει την συναισθηματική νοημοσύνη, που οδηγεί βήμα προς βήμα στον στόχο. Η ανθρωπότητα μοιάζει με ανοχύρωτη πόλη. Όμως τα στήθη των τολμηρών στην νόηση, στην φρόνηση και στην δράση ορθώνουν την ακαταμάχητη άμυνά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια πού μιλάμε για Ματριχ, το πνεύμα έφερε αυτό:

    Αποκάλυψη 13, 3
    " Ένα από τα κεφάλια του έμοιαζε να 'χει πληγωθεί θανάσιμα· η θανατηφόρα του όμως πληγή θεραπεύτηκε. Κι όλη η οικουμένη θαύμασε και ακολούθησε το θηρίο."

    Αν και δεν ταιριάζει ακριβώς με την περίπτωση του Τ ραμπ, εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό,,,

    Όμως φίλε Κώστα όι Αριθμοί δεν κάνουν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή