Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

🅰️ Βίντεο από την σημερινή συνάντηση στη Μόσχα, του Μαχμούντ Αμπάς, προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής, με τον Πούτιν - Πούτιν: "Aναγνωρίζουμε την δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους" 🅱️ Τί είπε προχθές ο Πούτιν στην τελετή έναρξης του στρατιωτικού τεχνικού φόρουμ Army-2024


1.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποδέχτηκε σήμερα στο Κρεμλίνο τον Μαχμούντ Αμπάς, πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Η Ρωσία, που καλλιεργεί στενές σχέσεις τόσο με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ όσο και με ηγέτες αραβικών κρατών όπως ιδίως ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, καταδίκασε τη στυγερή δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη την 31η Ιουλίου, που εκτέλεσαν οι Σιωνιστές του Ισραήλ.

Ο πρόεδρος Πούτιν επέκρινε τη Δύση επειδή αυτή επιλέγει,  να παραβλέπει την ανάγκη να ιδρυθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.

                                                                         πηγή βίντεο: aljazeera.com
 

2.

Πρώτες δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την εισβολή στο Κουρσκ της Ουκρανίας, προχθές με βιντεοσκοπημένη ομιλία στην τελετή έναρξης του στρατιωτικού τεχνικού φόρουμ Army-2024 στο Patriot Park, έξω από τη Μόσχα.
 

Συγκαλώντας συνάντηση με στρατιωτικούς αξιωματούχους, τόνισε την ανάγκη "να διώξουμε τον εχθρό από το ρωσικό έδαφος!"

Τόνισε επίσης ότι "το κίνητρο της Ουκρανίας για την πρόσφατη επίθεση είναι να βελτιώσει τη διαπραγματευτική της θέση. Είναι ενδιαφέρον ότι αρκετοί Ουκρανοί αξιωματούχοι αντανακλούν την ίδια άποψη".

Λίγες ώρες πριν ο Πούτιν κάνει αυτές τις δηλώσεις, οι ρωσικές αρχές εκκένωσαν χιλιάδες πολίτες από περισσότερες περιοχές κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων. Μέχρι στιγμής, πάνω από 70.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων μεταξύ των ουκρανικών και ρωσικών αρχών.

Στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας προχθές 12 Αυγούστου, οι ενδιαφερόμενοι παρακολουθούν την βιντεοσκοπημένη ομιλία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.


 

diodotos-k-t.blogspot.com



3 σχόλια:

  1. Του 1967 !!!! Ε ρε γλέντια !!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ...


    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή