Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

120.000 όπλα διανεμήθηκαν στους ισραηλινούς εποίκους από την έναρξη της γενοκτονίας στη Γάζα.

 Σχόλιο Κ-Τ: Εσύ Κούλη; Θα μάς μοιράσεις μερικά όπλα όταν τα 3 εκατομμύρια μουσλίμια της Αθήνας ξεκλειδώσουν τις γιάφκες τους και πάρουν εντολή για ντου επάνω μας..;; Αλλά τί λέω... η εντολή αυτή μπορεί νά 'ναι κι απ' το Μαξίμου, το "αντι-νατιβιστικό"...



Περισσότερα από 120.000 όπλα έχουν διανεμηθεί στους Ισραηλινούς εποίκους από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στη Γάζα πέρυσι, δήλωσε τη Δευτέρα ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν-Γκβίρ.

Ο Μπεν-Γκβίρ, ηγέτης του ακροδεξιού εβραϊκού Κόμματος δύναμης, δήλωσε ότι σχεδιάζει να συνεχίσει να εξοπλίζει εποίκους στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και κοντά στα σύνορα με τη γάζα και τον Λίβανο. Δήλωσε στον λογαριασμό του Χ:

"Περισσότερα από 120.000 όπλα έχουν διανεμηθεί σε επιλέξιμους πολίτες, ενώ δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν λάβει εγκρίσεις υπό όρους"

"Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εξοπλίζουμε το Ισραήλ. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!"

Ο εξτρεμιστής υπουργός υποσχέθηκε να "συνεχίσει να εργάζεται με όλες μας τις δυνάμεις για μια πλήρη νίκη, στη Γάζα, τον Λίβανο, το Ιράν και οπουδήποτε ο εχθρός μας πατήσει το πόδι του, μέχρι να επιστρέψουν όλοι οι όμηροι".

Το Ισραήλ συνέχισε τη βίαιη επίθεσή του στη Λωρίδα της Γάζας μετά την επίθεση της Παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς πέρυσι, παρά το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ζητούσε άμεση κατάπαυση του πυρός.

Σχεδόν 42.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τότε, κυρίως γυναίκες και παιδιά, και περισσότεροι από 97.300 άλλοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Η σύγκρουση έχει εξαπλωθεί στον Λίβανο, με τον ισραηλινό στρατό να εξαπολύει μεγάλες αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων της Χεζμπολάχ, σκοτώνοντας περισσότερους από 1.200 ανθρώπους και τραυματίζοντας περισσότερους από 3.400 άλλους από τις 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις αρχές του Λιβάνου.

Παρά τις διεθνείς προειδοποιήσεις ότι η περιοχή της Μέσης Ανατολής ήταν στα πρόθυρα ενός περιφερειακού πολέμου λόγω των αδιάκοπων επιθέσεων του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο, το Τελ Αβίβ επέκτεινε τη σύγκρουση ξεκινώντας, την 1η Οκτωβρίου, μια χερσαία εισβολή στο νότιο Λίβανο.

 

yenisafak.com

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 


2 σχόλια:

  1. Τσ τσ τσ τσ, κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις βρε Κώστα !!!! Τι να δώσει ρε ; "Αυτός" μόνο παίρνει !!!

    Για να μιλήσουμε σοβαρά, όπλα έχουν οι Εθνοφύλακες στην παραμεθόριο. Δηλαδή Έβρο και σε ΟΛΑ τα νησιά. Εκτός αν αυτό πλέον δεν ισχύει. Θυμάμαι όταν ήμουν σε νησί για τη θητεία μου, κάθε ΣΚ καλούσαν τους Εθνοφύλακες για βολές. έκανα 2-3 φορές ασφάλεια πεδίου βολής και το γνωρίζω. Μάλιστα, επειδή έπρεπε να καταναλωθούν οι σφαίρες, ό,τι περίσσευε το ρίχναμε εμείς.

    Βέβαια, δεν γνωρίζω τι "κυκλοφορεί" σε πολλά σπίτια σε όλη την Ελλάδα και καλό είναι όποιος γνωρίζει να ΜΗΝ το λέει. Όταν Φίλε μου Κώστα ξεσπάσει το "κακό" τότε να είσαι σίγουρος οτι ο Έλληνας ΔΕΝ πρόκειται να έχει δεύτερες σκέψεις. Ό,τι γίνει !!! Το "υπέρ βωμών και εστιών" είναι καταγεγραμμένο στο DNA και δεν χρειάζεται να υποθεί καν !!!

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου,
      ούτε εγώ γνωρίζω αν έχουν ακόμα όπλα οι εθνοφύλακες των νησιών, ή τούς τα μάζεψαν.
      Γνωρίζω ένα μάγκα απ' τη δουλειά, μπασμένο σε τέτοια θέματα, ο οποίος πριν από 6 χρόνια μού είχε πει: "Όταν θα έρθει αυτή η ώρα Κώστα.. θα βρίσκεις όπλα ακόμα και πεταμένα στο δρόμο.."

      Διαγραφή