Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!! - ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΑΠΟ CON



Διόδ🙂τος


5 σχόλια:

  1. ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι στημένες... για πόλεμο, η ειρήνη είναι κακή εξέλιξη... - Aστείο ότι το Ιράν θέλει να σκοτώσει τον Trump

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/763955/ipa-kai-to-israil-einai-stimenes-gia-polemo-i-eirini-einai-kaki-ekseliksi-asteio-oti-to-iran-thelei-na-skotosei-ton-trump

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε, τι ΑΠΑΙΧΤΟ βίντεο !!!!! Τελικά για όλα υπάρχει και ένα αλληγορικό βίντεο ... εκεί έξω και ο CON δεν θα μπορούσε να βρεί ένα πιο χαρακτηριστικό απο αυτό.

    Όσο για το ότι ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι στημένες... για πόλεμο, γιατί ανησυχείτε ; Αφού η Never A Straight Anwser γνωστή ως NASA, θα μας φέρει τους εξωγήινους !

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/ellada/eksorgistiko-o-alvanos-vomvistis-eiche-syllifthei-gia-viasmo-anilikis-ton-iounio-kai-kykloforouse-eleftheros/

    https://katohika.gr/ellada/prosochi-sta-paidakia-sas/ (katelikse grafiki alla kserei ti leei edw )

    https://www.youtube.com/watch?v=dgyhFjULFkk (eksorgistiko)

    https://www.youtube.com/watch?v=0WXid287b7g (gnwmes ??!?)



    kalimera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Pananas, σχετικά με το τελευταίο βίντεο, στο οποίο ζητάς γνώμες, επίτρεψέ μου να πω τη γνώμη μου για το ποιός ή τι έρχεται :

      https://www.youtube.com/watch?v=MsNFGJrZLMQ

      Έρρωσθε και χαμογελάτε

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Ελπίζω να κατανοείτε οτι το σχόλιο είναι σατιρικό, άσχετα αν αυτό που εννοεί το τραγούδι (ότι έρχεται η ΑΓΑΠΗ) είναι το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.. Η Χεζμπολάχ έπληξε με drones τη στρατιωτική βάση στο Ισραήλ: 5 νεκροί 67 τραυματίες. Σκοτώθηκε και ο Αρχηγός ΓΕΣ Ισραήλ που ήταν ο στόχος; Επιτελάρχες σκοτώθηκαν μέσα στα γραφεία τους!
    Η επίλεκτη μονάδα Golani χτυπήθηκε σκληρά κοντά στη Χάιφα από drones από τον Λίβανο.
    Ενώ οι Ισραηλινοί μακελάρουν παιδιά, οι Λιβανέζοι αντεπιτίθενται στους στρατιώτες. Η διαφορά είναι θεμελιώδης. Ένα από τα drone έπληξε το dining room στο στρατόπεδο στην Wadi Ara. Σκοτώθηκαν μέσα στα γραφεία τους!….
    Η Χεζμπολάχ παραπλάνησε τον αντίπαλο αφού λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης των drones καμικάζι αποπροσανατόλισε τα συστήματα αεράμυνας με συνεχείς ομοβροντίες πυροβολικού.
    https://dimpenews.com/2024/10/13/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%87%cf%84%cf%85%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%cf%87%ce%b5%ce%b6%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ac%cf%87-%ce%ad%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή