Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Προνομιακή παράνοια

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Το αρθράκι είναι.. "κουκλοχαιρέτα κι έρχομαι" χαχαχα .. πολύ γέλιο απ' τον αγαπητό μας Εργοδότη σήμερις.. Επιλέξαμε να συνοδεύσει το άρθρο, φωτοσοπιά του αγαπητού μας Αυτόλυκου, που σε βάζει σε σκέψεις... "Το μαστιγώνει το δελφίνι ωρέ ο Κούλης σου...;;" 🤣

 Κ.Μητσοτάκης: «Δεν επιτρέπονται διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών».

Αυτόλυκος: Επιτρέπεται όμως γιά τους εμβ0λιασμούς. 


Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΠΏΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ.

ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ALEXIS BUGNOLO ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.


Η κυβέρνηση του Ισραήλ παραδέχεται ότι τα μισά από τα νέα κρούσματα του Covid-19 τον τελευταίο μήνα ήταν πλήρως εμβολιασμένα. Παρά τα δεδομένα, ξεκινά εκτεταμένη εκστρατεία για τον εμβολιασμό όλων των ατόμων άνω των 12 ετών.

                                                [μετάφραση από israelnationalnews.com: Διόδοτος] 

Σχόλιο Διόδοτου: Την συνταγή Ισραήλ ακολουθεί κατά γράμμα ο Κούλης. Μήπως οι νεοταξίτες σατανιστές χαζαρομαφιόζοι (Cabal), που είναι ψευτο-εβραίοι, αποφάσισαν να ξεπαστρέψουν μία κι έξω τούς δυο μεγάλους τους εχθρούς που φοβούνται περισσότερο; Τους Έλληνες και τους εναπομείναντες αυθεντικούς (βιβλικούς) Εβραίους του Ισραήλ;

Μετάλλαξη «Λ» όπως «Λιγνάδης» και μετάλλαξη «Δ» όπως «Δογιάκης»;

    ζωγραφίζει ..εεε συγνώμη.. "γράφει" ήθελα να πω 🙂 ... ο Γεώργιος Μεταξάς 


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ὁ ὑποχρεωτικός ἐμβολιασμός

 Κείμενο του Γέροντος Ευθυμίου του Ιερού Κελλίου Αναστάσεως στην Καψάλα Αγίου Όρους


Για το καλό μου;

 του Θεόφιλου Παπαδόπουλου

Σχόλιο Διόδοτου: Αγαπητοί μου Διοδοταίοι.. αυτό το άρθρο..... "ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!". Ένας ακόμα τίτλος που θα τού ταίριαζε, είναι.. "μαστιγωτό φρεσκάρισμα μνήμης" χαχαχα...


«Να είμαστε ανοιχτοί, παρά το παρελθόν»

 Άρθρο του Βλαντίμιρ Πούτιν, στις 22 Ιουνίου 2021, στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Η δημοσίευσή του συμπίπτει χρονικά με την 80ή επέτειο από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου - Μετάφραση: Διόδοτος


Το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της κατάρρευσης του κτιρίου στο Μαϊάμι!

Το pronews θα μάς το βουτήξει αμέσως.. (χωρίς πηγή, όπως πάντα) αλλά δεν βαριέσαι... (γιατί ως τώρα.. 19:30, μόνο τα βίντεο μετά την πτώση έχει αναρτήσει)


Έτσι εξηγείται, λοιπόν!… Σκ@τοεπιστήμη

 γράφει ο ΕργΔημΕργ


α. Εισαγωγικά

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί γιά το κατά πόσο η επιστήμη κι η τεχνολογία υπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς… καί το κατά πόσον η σκοτεινή πλευρά του διπόλου επιστήμης / τεχνολογίας είναι μπροστά απ’ τη φωτεινή – αυτήν, παναπεί, που μπορεί ν’ αποκτήσει / απολαύσει ο καθένας έναντι κάποιου (συνήθως όχι ακριβού) τιμήματος.

Η απάντηση κατά κανόνα είναι αποκαρδιωτική: «αυτοί» βρίσκονται πολύ πιό μπροστά, απ’ όσο αφήνουν σ’ εμάς να φανεί...

«Fast and Furious..!»

"Νέα δήλωση Τραμπ στους ακολούθους του στο Telegram", υπό εξέτασιν Γεωργίου Μεταξά, ..και βίντεο αρχείου/μουσικό έπος, αφιερωμένο σε όλους τους Διοδοταίους.. από τον φίλο Tsute.