«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Το επόμενο διάγγελμα του Κούλη θα είναι κάπως έτσι...

γράφει ο Δημήτρης Παπαρηγόπουλος


Aκούει το dimpenews...;;

Eπικίνδυνη η μετάλλαξη Δ , ειδικά αν έχει μπροστά και το Ν !

 

Fleetwood Mac - Oh Well (1969)


Πού ζούμε ωρέ...; (μέρος 2ο) - κλικ στην εικόνα..

Ξεβράκωμα......όπως και όποτε μπορούμε...

από τον Tsute


EINAI ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΆΝΑΛΑ ΤΟΥΣ! Η ΚΟΥΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ( ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! - Το ΣτΕ _ Δ Έ Ν _ απέρριψε αίτηση πυροσβεστών που ζητούσαν να μην εμβολιαστούν. Αυτή.. έχει ορισθεί να δικαστεί ενώπιον της Ολομελείας του ΣτΕ στις 8 Οκτωβρίου του 2021 ! - Δελτίο Τύπου σχετικά με την Προσφυγή των Ανδρών της ΕΜΑΚ στο ΣτΕ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ DR. JANE RUBY (βίντεο 10')

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μια νέα τεράστια ομάδα στο Facebook ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙ μεγαλώνει και τα παρασέρνει όλα!!!!


Προνομιακή παράνοια

 γράφει ο ΕργΔημΕργ

Σχόλιο Διόδοτου: Το αρθράκι είναι.. "κουκλοχαιρέτα κι έρχομαι" χαχαχα .. πολύ γέλιο απ' τον αγαπητό μας Εργοδότη σήμερις.. Επιλέξαμε να συνοδεύσει το άρθρο, φωτοσοπιά του αγαπητού μας Αυτόλυκου, που σε βάζει σε σκέψεις... "Το μαστιγώνει το δελφίνι ωρέ ο Κούλης σου...;;" 🤣

 Κ.Μητσοτάκης: «Δεν επιτρέπονται διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών».

Αυτόλυκος: Επιτρέπεται όμως γιά τους εμβ0λιασμούς. 


Συνέντευξη Δρ Carrie Madej στην εκπομπή του Stew Peters - Αποκαλυπτικές και σκληρές δηλώσεις, αλλά και μεγάλο ψυχολογικό ανέβασμα στο τέλος της συνέντευξής της.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Πού ζούμε ωρέ...;

 Περισσότερα ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

17 (!) Ινδοί πιλότοι "μπολιάστηκαν" και "πέταξαν" εις τόπον φωτεινό, εις τόπον χλοερό, εις τόπον αναψύξεως, ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός 💉

 Περισσότερα ΕΔΩ

Η ΕΕ εκφράζει την ανησυχία της για την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης - Η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης είναι μια διεθνής συνθήκη, σχεδιασμένη για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας γενικότερα, και υπεγράφη στην Κωνσταντινούπολη στις 11 Μαΐου 2011.

Εμβολιασμένοι με AstraZeneca απαγορεύεται να εισέρχονται στις ΗΠΑ λόγω ανησυχίας για τη μετάλλαξη Δ. Άρα είναι εν δυνάμει φορείς μετάλλαξης μέχρι να εξεταστεί η αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Περιορισμοί και από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία κ.ά...


ΕΟΔΥ και επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. Ε Π Ι Β Ε Β Α Ι Ω Ν Ο Υ Ν την ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ, τα οποία ανιχνεύονται με BLUETOOTH μέσω δικτύου 5G !!


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΆΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ! ΔΩΡΆΡΕΣ..! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!


ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Ο Κούλης τάζει 150 ευρώ στους νέους για να εμβολιαστούν. Για το "καλό" τους έτσι; ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ Προνόμια στους εμβολιασμένους.

     ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Στην εποχή μας δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι τα μάτια σου πλέον...


Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Easton Corbin - Are You With Me (Official Music Video)


ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΠΏΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ.

ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ALEXIS BUGNOLO ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.


Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης

γράφει ο  Γιώργος - Μεσσήνιος Αργοναύτης


Ο Κούλης σου εμβολιασμένε μου, καταψηφίζει τον Ούγγρο πρωθυπουργό που βγάζει νόμους κατά των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά κάνει την πάπια όταν ο κολλητός του ο Ταγίπ Ερντογάν διαλύει με δακρυγόνα τις παρελάσεις π@@στρο-υπερηφάνειας στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Δείτε βίντεο με καραγκιοζιλίκια λαθροεισβολέων, που επιτρέπει η ψωροκυβέρνηση να γίνονται μπροστά στη Βουλή..

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Σκέρτσο έχεις μήνυμα.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ παραδέχεται ότι τα μισά από τα νέα κρούσματα του Covid-19 τον τελευταίο μήνα ήταν πλήρως εμβολιασμένα. Παρά τα δεδομένα, ξεκινά εκτεταμένη εκστρατεία για τον εμβολιασμό όλων των ατόμων άνω των 12 ετών.

                                                [μετάφραση από israelnationalnews.com: Διόδοτος] 

Σχόλιο Διόδοτου: Την συνταγή Ισραήλ ακολουθεί κατά γράμμα ο Κούλης. Μήπως οι νεοταξίτες σατανιστές χαζαρομαφιόζοι (Cabal), που είναι ψευτο-εβραίοι, αποφάσισαν να ξεπαστρέψουν μία κι έξω τούς δυο μεγάλους τους εχθρούς που φοβούνται περισσότερο; Τους Έλληνες και τους εναπομείναντες αυθεντικούς (βιβλικούς) Εβραίους του Ισραήλ;

Γλωσσολογικά.. ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ!


Μετάλλαξη «Λ» όπως «Λιγνάδης» και μετάλλαξη «Δ» όπως «Δογιάκης»;

    ζωγραφίζει ..εεε συγνώμη.. "γράφει" ήθελα να πω 🙂 ... ο Γεώργιος Μεταξάς 


Πώς μοιάζει η Νίκη... (βίντεο)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ὁ ὑποχρεωτικός ἐμβολιασμός

 Κείμενο του Γέροντος Ευθυμίου του Ιερού Κελλίου Αναστάσεως στην Καψάλα Αγίου Όρους


Για το καλό μου;

 του Θεόφιλου Παπαδόπουλου

Σχόλιο Διόδοτου: Αγαπητοί μου Διοδοταίοι.. αυτό το άρθρο..... "ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!". Ένας ακόμα τίτλος που θα τού ταίριαζε, είναι.. "μαστιγωτό φρεσκάρισμα μνήμης" χαχαχα...


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΒΟΜΒΑ-Νew York Times> Οι Αμερικανοί γυρνάνε τη πλάτη στα εμβόλια-καταρρέουν οι δόσεις Pfizer-Moderna. Η Ιταλία έχει μόλις 27% εμβολιασθέντες, η Ρωσία 11%, η Γαλλία 26%, η Γερμανία 32%, η Νέα Ζηλανδία 7%, ο Καναδάς 21%, η Ελλάδα 30%!

«Να είμαστε ανοιχτοί, παρά το παρελθόν»

 Άρθρο του Βλαντίμιρ Πούτιν, στις 22 Ιουνίου 2021, στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Η δημοσίευσή του συμπίπτει χρονικά με την 80ή επέτειο από την έναρξη του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου - Μετάφραση: Διόδοτος


Τρεις Κινέζοι αστροναύτες.. σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία! -video


Όχι μόνο η ζέστη.. αλλά και η @αλακία χτύπησε κόκκινο σήμερα στο κέντρο της Αθήνας· 6 στους 10 συνέχισαν να φοράνε το φίμωτρο/φερετζέ, παρά την άρση του μέτρου στους εξωτερικούς χώρους, για όλους. Το Ραγιαδιστάν καλά κρατεί... (βίντεο)


Το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της κατάρρευσης του κτιρίου στο Μαϊάμι!

Το pronews θα μάς το βουτήξει αμέσως.. (χωρίς πηγή, όπως πάντα) αλλά δεν βαριέσαι... (γιατί ως τώρα.. 19:30, μόνο τα βίντεο μετά την πτώση έχει αναρτήσει)


Περιμένετε απ' αυτόν... (δεξιά)

 ..να καθαρίσει αυτό; ...

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ....!!!!!


Η εφημερίδα Bild ζητάει δημόσια συγγνώμη ”για την πολιτική και μιντιακή κάλυψη” για προπαγάνδα σχετικά με covid19 !! ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΆΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΡEΜΒΕΡΓΗ 2 ΤΟΥ ΦΟΥΛΜΙΧ.. Ε...???


Έτσι εξηγείται, λοιπόν!… Σκ@τοεπιστήμη

 γράφει ο ΕργΔημΕργ


α. Εισαγωγικά

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί γιά το κατά πόσο η επιστήμη κι η τεχνολογία υπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς… καί το κατά πόσον η σκοτεινή πλευρά του διπόλου επιστήμης / τεχνολογίας είναι μπροστά απ’ τη φωτεινή – αυτήν, παναπεί, που μπορεί ν’ αποκτήσει / απολαύσει ο καθένας έναντι κάποιου (συνήθως όχι ακριβού) τιμήματος.

Η απάντηση κατά κανόνα είναι αποκαρδιωτική: «αυτοί» βρίσκονται πολύ πιό μπροστά, απ’ όσο αφήνουν σ’ εμάς να φανεί...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Carlos Santana & Eric Clapton - Jingo Lo Ba [Crossroad 2004 Live]


«Fast and Furious..!»

"Νέα δήλωση Τραμπ στους ακολούθους του στο Telegram", υπό εξέτασιν Γεωργίου Μεταξά, ..και βίντεο αρχείου/μουσικό έπος, αφιερωμένο σε όλους τους Διοδοταίους.. από τον φίλο Tsute. 


Οι περισσότεροι που έκαναν το πειραματικό «εμβόλιο» COVID θα είναι νεκροί μέχρι το έτος 2025!!!


O Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Λακ Μοντανιέ.. δεν διαβάζει Διόδοτο΄ μάς λέει όμως το ίδιο.. Ότι από το φ θ ι ν ό π ω ρ ο θα φανεί πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για τούς εμβολιασμένους! Θα αλλάξει ο κόσμος! Ο "ιός" που είναι εκεί έξω... κι αυτός είναι οι "κυβερνήσεις"... αλλάζει το dna των επόμενων γενεών! ..Στείρωση, εκφυλιστικοί νόσοι σαν την σκλήρυνση κατά πλάκας και θάνατοι.. θα γίνουν ο κανόνας. Η μείωση πληθυσμού με Γ' Παγκόσμιο Βιολογικό Πόλεμο, σε τρία κύματα... έχει ξεκινήσει. _ (βίντεο7')


Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο..;


Τ Έ Λ Ε Ι Ο Σ !!!

Best of fb & viber - φάν τάιμ ! + "εμβολιασμός εξ αποστάσεως.." 🤣

Μωρό τριών μηνών με μαλλί Boris Johnson

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ - O Mario Draghi στέλνει μήνυμα στο “deep state” της Wuhan ανατινάζοντας τον εμβολιασμό παγκοσμίως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Οι δυνάμεις που μπορούν να ελευθερώσουν, αλλά και να σκλαβώσουν τον άνθρωπο.

 γράφει η Φωτεινή Τυράσκη