Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Πίνακας αυστηρότητας επιβολής κυβερνητικών μέτρων ανα χώρα.

Η κ@ριόλ@ η κούλα μάς έριξε πολύ βαθιά. Εκτός αν... το μεταφράσουμε διαφορετικά. Ότι έχουμε τούς πιο πρόθυμους υπηρέτες των παγκόσμιων επικυρίαρχων, αυτούς που εκτίθενται περισσότερο, γιατί είναι και ηλίθιοι, καθώς τα αφεντικά τους τούς έχουν πείσει ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ο τροχός, ..γι αυτό... και τα εγχώρια αυτά σκουπίδια θα εκκαθαριστούν θεαματικά και παραδειγματικά λίαν συντόμως!

                                     Περισσότερα ΕΔΩ

Πώς η ψηφιακή ταυτότητα θα ελέγξει τη ζωή σας…

Ανάλυση από τον Δρ. Joseph Mercola

Για μια γεύση του σε τι θα μετατραπούν τα διαβατήρια εμβολίων, ρίξτε μια ματιά στο δεύτερο βίντεο της ανάρτησης, από τη στρατιωτική εταιρεία παρακολούθησης Thales (Θαλής!!!?), η οποία έχει αναγνωρίσει ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι στην πραγματικότητα ο πρόδρομος των πορτοφολιών ψηφιακών ταυτοτήτων (στα κινητά τηλ.). Όπως μπορείτε να δείτε, η ψηφιακή ταυτότητα πωλείται ως μια εκπληκτική ευκολία, κάτι που θα προστατεύσει εσάς, την ταυτότητά σας και τα χρήματά σας.

Η προσπάθεια για το διαβατήριο εμβολίων των ΗΠΑ περιστρέφεται γύρω από μια συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που ονομάζεται Πρωτοβουλία Διαπιστευτηρίων Εμβολίων (VCI). Ηγετική φυσιογνωμία σε αυτό το σύστημα ιατρικής δικτατορίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ασκεί τώρα κυρίαρχη επιρροή όχι μόνο στη μεγάλη τεχνολογία, αλλά και στην παγκόσμια πολιτική υγείας, τη γεωργία και την πολιτική τροφίμων (συμπεριλαμβανομένης της βιοπειρατείας και των πλαστών τροφίμων), της τροποποίησης του καιρού και άλλων κλιματικών τεχνολογιών, παρακολούθηση, εκπαίδευση και μέσα ενημέρωσης.
 

Όταν λέμε ότι ζούμε στην εποχή του 2+2=5 ...

Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): «Τι είναι αυτό; Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει αναβληθεί το παιχνίδι;»

                                      Περισσότερα ΕΔΩ

Εγγραφο – φωτιά, καίει το νέο αφήγημα για τη «μετάλλαξη της Μποτσουάνα»!

Σχόλιο Διόδοτου: Τίποτα καινούριο.. Πέρυσι τέτοιο μήνα, γράφαμε ότι τα εμβόλια αυτά μόνο για απόκτηση αντισωμάτων κατά του κόβιντ δεν είναι. Και πως ό,τι σκ@τ@ κόβιντ θα έχουν μέσα..θα δημιουργήσουν μεταλλάξεις, ίσως και πιο επικίνδυνες, οι οποίες θα μεταδίδονται κυρίως από εμβολιασμένους σε εμβολιασμένους. Κατάσταση ζόμπι, αλλά.. οι αδάγκωτοι φταίνε...

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κλικ στην εικόνα, για να δείτε την νέα εκπομπή του Άγγελου Καραγεώργου
 

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΝ EΜΒ0ΛΙΑΖΟΜΑΙ...

1.  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ 100% ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ EΜΒ0ΛΙΩΝ

2. ΚΑΙ 51% ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

φωτο από εδώ

ΕΔΩ ΜΠΟΥΡΛΑΣ - ΕΚΕΙ ΜΠΟΥΡΛΑΣ - ΠΟΥ 'ΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2;

 του Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)

Σχόλιο Διόδοτου: ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ...  🤣

1) Το βιβλίο τού Bernt Engelmann φέρει τον τίτλο: "Η Αυτοκρατορία (das Reich) γκρεμίστηκε, η χρηματιστική ελίτ (die Reichen) παρέμεινε".

2) Το βιβλίο τού Anthony Samson έχει τίτλο: "Οι Έμποροι τών Όπλων - Από την Κρουππ έως την Λόκχηντ - Η Ιστορία ενός Θανατηφόρου Κύκλου Εργασιών".  

Ο Άγιος Μηνάς και η μάχη του Ελ Αλαμέιν

Συγκλονιστική ανάρτηση με συγκλονιστικές φωτογραφίες, από την ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Μηνάς. Η αγιογραφία που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση) είναι σε τοίχο, σε κελί της Ι.Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγ.Όρους. Η συγκεκριμένη απόδοση είναι μοναδική, από τα χέρια αγιογράφου διαμένοντος εν Καλύμνω. Πρόκειται για πολύ παραστατική απόδοση του θαύματος του Αγίου Μηνά στη μάχη του Ελ Αλαμέιν το 1942. 


Προσπάθεια αστρολογικής προσέγγισης του δημοσιεύματος περί φερόμενης σύλληψης του Άλμπερτ Μπουρλά.

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς ('Μποτίλια στο Πέλαγος')

Σημείωση Διόδοτου: Το άρθρο ολοκληρώθηκε σήμερα 10/11/21. Γίνονται αναφορές-ΕΚΠΛΗΞΗ και σε άλλα -όχι όμως άσχετα- θέματα. Mεταξύ αυτών.. ανάμειξη των "Αντιδυνάμεων" στο φερόμενο συμβάν, και θετική προσέγγιση του νέου παρασκευαστικού πρότζεκτ της ΒΙΑΝΕΞ. Καλή ανάγνωση!