«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Σήμερα είναι Μεγάλη μέρα...

Αν με μισούσατε πραγματικά... θα μού ευχόσαστε "να μού αραχνιάσει"..... Κι όχι το άλλο...το γνωστό, ξέρετε εσείς.....

Εκατοντάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο μίλησαν για το οξείδιο του γραφενίου μέσα στα eμβ0λια. Δεν τους δολοφόνησαν όμως. Τότε τον Dr. Andreas Noack γιατί..;

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Πίνακας αυστηρότητας επιβολής κυβερνητικών μέτρων ανα χώρα.

Η κ@ριόλ@ η κούλα μάς έριξε πολύ βαθιά. Εκτός αν... το μεταφράσουμε διαφορετικά. Ότι έχουμε τούς πιο πρόθυμους υπηρέτες των παγκόσμιων επικυρίαρχων, αυτούς που εκτίθενται περισσότερο, γιατί είναι και ηλίθιοι, καθώς τα αφεντικά τους τούς έχουν πείσει ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ο τροχός, ..γι αυτό... και τα εγχώρια αυτά σκουπίδια θα εκκαθαριστούν θεαματικά και παραδειγματικά λίαν συντόμως!

                                     Περισσότερα ΕΔΩ

Πώς η ψηφιακή ταυτότητα θα ελέγξει τη ζωή σας…

Ανάλυση από τον Δρ. Joseph Mercola

Για μια γεύση του σε τι θα μετατραπούν τα διαβατήρια εμβολίων, ρίξτε μια ματιά στο δεύτερο βίντεο της ανάρτησης, από τη στρατιωτική εταιρεία παρακολούθησης Thales (Θαλής!!!?), η οποία έχει αναγνωρίσει ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι στην πραγματικότητα ο πρόδρομος των πορτοφολιών ψηφιακών ταυτοτήτων (στα κινητά τηλ.). Όπως μπορείτε να δείτε, η ψηφιακή ταυτότητα πωλείται ως μια εκπληκτική ευκολία, κάτι που θα προστατεύσει εσάς, την ταυτότητά σας και τα χρήματά σας.

Η προσπάθεια για το διαβατήριο εμβολίων των ΗΠΑ περιστρέφεται γύρω από μια συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που ονομάζεται Πρωτοβουλία Διαπιστευτηρίων Εμβολίων (VCI). Ηγετική φυσιογνωμία σε αυτό το σύστημα ιατρικής δικτατορίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ασκεί τώρα κυρίαρχη επιρροή όχι μόνο στη μεγάλη τεχνολογία, αλλά και στην παγκόσμια πολιτική υγείας, τη γεωργία και την πολιτική τροφίμων (συμπεριλαμβανομένης της βιοπειρατείας και των πλαστών τροφίμων), της τροποποίησης του καιρού και άλλων κλιματικών τεχνολογιών, παρακολούθηση, εκπαίδευση και μέσα ενημέρωσης.
 

Όταν λέμε ότι ζούμε στην εποχή του 2+2=5 ...

Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): «Τι είναι αυτό; Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει αναβληθεί το παιχνίδι;»

                                      Περισσότερα ΕΔΩ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

Εγγραφο – φωτιά, καίει το νέο αφήγημα για τη «μετάλλαξη της Μποτσουάνα»!

Σχόλιο Διόδοτου: Τίποτα καινούριο.. Πέρυσι τέτοιο μήνα, γράφαμε ότι τα εμβόλια αυτά μόνο για απόκτηση αντισωμάτων κατά του κόβιντ δεν είναι. Και πως ό,τι σκ@τ@ κόβιντ θα έχουν μέσα..θα δημιουργήσουν μεταλλάξεις, ίσως και πιο επικίνδυνες, οι οποίες θα μεταδίδονται κυρίως από εμβολιασμένους σε εμβολιασμένους. Κατάσταση ζόμπι, αλλά.. οι αδάγκωτοι φταίνε...

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κλικ στην εικόνα, για να δείτε την νέα εκπομπή του Άγγελου Καραγεώργου
 

"ELECTRIBE"

Να τον φωνάξουμε να μας σπάσει το ρόδι.

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ - ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ) _ [ κλικ στην εικόνα ]

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Πολιτική Χαβούζα - Παρακμή - Ανακύκλωση λυμάτων - Και στο βάθος Γενοκτονία διά ενέσιμων σκευασμάτων, εξισλαμισμός και αντικατάσταση πληθυσμού (βλ. "πάταξη νατιβισμού", Γιαβόλ!!)

 Σουλάκι... Όρμα!!! 🙂

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ: «ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ; ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ! ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;»

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή… ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ;;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ Λ@ΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ – ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ _ makeleio.gr

Νέα, από τον Τηλέμαχο Χορμοβίτη


«Ράπισμα» Κ.Φαρσαλινού σε κυβέρνηση και «ειδικούς»: «Αρνητές της αλήθειας - Δημιούργησαν και θρέφουν ένα τέρας»

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

"Της Πόπης" στην Βόρεια Ευρώπη, Νο2 - Αγριεύουν τα πράγματα!

AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ


Ο αγιορείτης γέροντας Ευθύμιος της Καψάλας, ερωτηθείς αν το εμβόλιο είναι θεόσταλτο, είπε... “Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ”!

περισσότερα ΕΔΩ

(πηγή φωτο)

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΈΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΤΣΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ! Αυτά θα ανακοινώσει! Το καινούργιο για τους εμβολι@σμένους.. (βίντεο)

Ο Λάμπρος Πάσχος.. ζωγράφισε σήμερα..


Τόσα χρόνια πορεία σε λάθος πρεσβεία. 🤣🤣

Σπύρος Χατζάρας: "Να γιατί οι φαρμακευτικές και οι συνεργάτες τους θέλουν να μας eμβ0λιάσουν όλους!"

Γαλλία ενωμένη κατά των ενέσεων του θανάτου (βίντεο)


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Γουστάρωωωω..! Κι εσείς σε δόσεις θα οδηγηθείτε στις κρεμάλες.

ΕΔΩ ΜΠΟΥΡΛΑΣ - ΕΚΕΙ ΜΠΟΥΡΛΑΣ - ΠΟΥ 'ΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2;

 του Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)

Σχόλιο Διόδοτου: ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ...  🤣

1) Το βιβλίο τού Bernt Engelmann φέρει τον τίτλο: "Η Αυτοκρατορία (das Reich) γκρεμίστηκε, η χρηματιστική ελίτ (die Reichen) παρέμεινε".

2) Το βιβλίο τού Anthony Samson έχει τίτλο: "Οι Έμποροι τών Όπλων - Από την Κρουππ έως την Λόκχηντ - Η Ιστορία ενός Θανατηφόρου Κύκλου Εργασιών".  

Το αναπάντεχο σφυροκόπημα μιας αντίχριστης συμπαιγνίας

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Αξιοπρεπής διαβίωση για ενάμισυ χρόνο χωρίς ρεύμα - Συντήρηση φρέσκων προϊόντων σε αυτοσχέδιο ψυγείο χωρίς ρεύμα


Ο Άγιος Μηνάς και η μάχη του Ελ Αλαμέιν

Συγκλονιστική ανάρτηση με συγκλονιστικές φωτογραφίες, από την ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Μηνάς. Η αγιογραφία που βλέπετε (κλικ για μεγέθυνση) είναι σε τοίχο, σε κελί της Ι.Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγ.Όρους. Η συγκεκριμένη απόδοση είναι μοναδική, από τα χέρια αγιογράφου διαμένοντος εν Καλύμνω. Πρόκειται για πολύ παραστατική απόδοση του θαύματος του Αγίου Μηνά στη μάχη του Ελ Αλαμέιν το 1942. 


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Σπανουδάκης: Άλλος κόσμος


Όποιος δεν έχει καταλάβει μέχρι σήμερα πώς παίζεται το νεοταξικό «παιχνίδι», θα πάει στραβός στον Άδη.

twitter.com/aftolykos

Προσπάθεια αστρολογικής προσέγγισης του δημοσιεύματος περί φερόμενης σύλληψης του Άλμπερτ Μπουρλά.

 γράφει ο Διονύσης Κλαδάς ('Μποτίλια στο Πέλαγος')

Σημείωση Διόδοτου: Το άρθρο ολοκληρώθηκε σήμερα 10/11/21. Γίνονται αναφορές-ΕΚΠΛΗΞΗ και σε άλλα -όχι όμως άσχετα- θέματα. Mεταξύ αυτών.. ανάμειξη των "Αντιδυνάμεων" στο φερόμενο συμβάν, και θετική προσέγγιση του νέου παρασκευαστικού πρότζεκτ της ΒΙΑΝΕΞ. Καλή ανάγνωση!


Η φωτο της ημέρας..