Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα αγοράσει 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ και θα τις καταστήσει προνομιακό εταίρο, προκειμένου να απαλλαγεί από το ρωσικό φυσικό αέριο.

 Σχόλιο CON: ΑΥΤH Η ΦΡΙΚΤH ΓΥΝΑIΚΑ (ΚΑΙ Ο ΣYΖΥΓOΣ ΤΗΣ ) ΑΚΟΛΟΥΘΕI ΤΗΝ IΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚH ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡA TΩN ΕΜΒΟΛIΩΝ…..!!!!και ο Κούλης ΠΟΥ ΕIΧΕ ΠΕΙ OΤΙ ΘΑ TO ΠΡΟΤΕIΝΕΙ AYTO… γνώριζε ΚΑΛΑ αυτό το σχέδιο πολύ πριν από το ταξίδι του στις Βρυξέλλες………ΣΙΩΠH ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚO ΜΑΣ ΦΥΣΙΚO ΑEΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡEΛΑΙΟ


Video πάνω απ'το Irpin περιφέρεια Κιέβου, σκηνή σφοδρών μαχών

 Αυταπατάται όποιος ακόμα πιστεύει ότι η Ζελένσκα η χορεύτρια εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα τέτοιο Κίεβο...


Ουκρανία: η μεγάλη χειραγώγηση

 του Thierry Meyssan (Voltaire Net)

Σχόλιο Διόδοτου:  Ο Τ. Μεϋσάν, άλλη μια πένα-γίγας ανά την υφήλιο, παλιός γνώριμος του ιστολογίου μας, μάς ενημερώνει με κριτική διάθεση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πούτιν, ανάμεσα σε 80.000 ανθρώπους, για να γιορτάσουν την επανένωση με την Κριμαία και τον αγώνα κατά των Ουκρανών νεοναζί. Εν τω μεταξύ, στο Κίεβο, κανένα πλήθος δεν βγαίνει στους δρόμους για να υποστηρίζει τον πρόεδρο Ζελένσκι ο οποίος κρύβεται.

Make Nazism Great Again ( Καν’ τε το ναζισμό σπουδαίο ξανά..)

του Pepe Escobar

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο του Πέπε (θεός!) τα λέει χύμα και σκληρά για το ποιός είναι ποιός ΑΚΡΙΒΩΣ! Καταγράφεται Παγκόσμια Ιστορία ζωντανά. Πετάει όλη τη Δυτική Νεοταξική Παραπληροφόρηση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στα σκουπίδια!!! Αυτά γιατί κάνουν πως δεν τα ξέρουν, μέχρι και κάποιοι καλλιτέχνες που λογίζονται ξύπνιοι και πολιτικοποιημένοι αλλά παρόλα αυτά συντάσσονται με το μέρος του βούρκου σαν να πρόκειται για κάποιο αγωνιζόμενο έθνος που τού επιτίθεται ο κακός χίτλερ-Πούτιν ; Τα καθίκια οι καμπαλιστές πάνε να μάς τρελλάνουν  αντιστρέφοντας και διαστρέφοντας τα πάντα, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ να τα καταπιούμε! Εξάλλου την Ουκρανία ήδη την έχουν χάσει.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Τί τις θες μαρή κούλα τις ζωντανές συνδέσεις...;

 ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ'..ΕΠΕΣΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 

Από τους αστροναύτες.. στις μεταμοσχεύσεις...

..ή αλλιώς... «καρφώνονται» από μόνοι τους… ή αλλιώς... «όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου, αυτό δείχνει ότι δεν φοβούνται μήπως ξυπνήσεις»


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΣ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος) 

 ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ