«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Αλεξάντρ Ντούγκιν: «Πολεμάμε ενάντια στην παγκόσμια νέα τάξη· ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ»

ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Καραγκιοζιλίκια.. Ο Μπιντές με σκονάκι ερωτήσεων-απαντήσεων


Ο Ζελένσκι επιστράτευσε «μάγισσες» !! 🤣 🤣 🤣 – Κάνουν τελετές για να «πέσει» ο Πούτιν!! 🤣 🤣

( διαθέτει και χορό της κοιλιάς το πρόγραμμα σήμερα 🤣 )

Ρώσος μεγαλοδημοσιογράφος: "ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"...!!!


Γύρω γύρω κλασσική νέφωση, αλλά πάνω από 'μάς.. 'προβατάκια'

worldview.earthdata.nasa.gov...

Αυτή δεν είναι η νέα τάξη πραγμάτων που παραγγείλατε

του  Dmitry Orlov

 

Πούτιν σε Μακρόν για Μαριούπολη: «Καταθέστε τα όπλα για να γίνει ανθρωπιστική επιχείρηση» - ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, των Μακρόν/Ζελένσκι ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ποιοί και γιατί αρνούνται την έναρξη του Αγώνα την «25η Μαρτίου»; Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ημερομηνία και γιατί θέλουν να την εξαφανίσουν οι «Εκσυγχρονιστές»!

 γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ιταλός ρεπόρτερ που επισκέφθηκε το Ντομπάς: «Αν ο Πούτιν είναι εγκληματίας, τότε εμείς είμαστε 10 φορές χειρότεροι!»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τα ουκρανικά μο#νόπ@ν@, ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ (πόσο κτήνη πρέπει νά 'ναι, για διαπράττουν τέτοιο έγκλημα πολέμου, άραγε...) - Οι κ@ρ@μ@λ@κισμένοι Ευρω - ΠΕΗ αρνούνται να πληρώσουν σε ρούβλια... κι έτσι, ο Βλαδίμηρος, ΠΑΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ - Έρχεται ΦΟΒΕΡΟΣ ΛΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ - ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ


Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

DJ Pantelis & Nick Saleas - Όλα σε θυμίζουν

Ενώ η Συρία βρίσκεται τώρα στο στάδιο της αποστολής στρατευμάτων στη Ρωσία για να βοηθήσει τον ρωσικό στρατό να αντιμετωπίσει τον άξονα ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, τα αραβικά καθεστώτα του Κόλπου έχουν αλλάξει τη στρατηγική τους έναντι της Συρίας. Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ συναντήθηκε (18/3/22) στο Ντουμπάι με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ.


Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα αγοράσει 15 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου από τις ΗΠΑ και θα τις καταστήσει προνομιακό εταίρο, προκειμένου να απαλλαγεί από το ρωσικό φυσικό αέριο.

 Σχόλιο CON: ΑΥΤH Η ΦΡΙΚΤH ΓΥΝΑIΚΑ (ΚΑΙ Ο ΣYΖΥΓOΣ ΤΗΣ ) ΑΚΟΛΟΥΘΕI ΤΗΝ IΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚH ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡA TΩN ΕΜΒΟΛIΩΝ…..!!!!και ο Κούλης ΠΟΥ ΕIΧΕ ΠΕΙ OΤΙ ΘΑ TO ΠΡΟΤΕIΝΕΙ AYTO… γνώριζε ΚΑΛΑ αυτό το σχέδιο πολύ πριν από το ταξίδι του στις Βρυξέλλες………ΣΙΩΠH ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚO ΜΑΣ ΦΥΣΙΚO ΑEΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡEΛΑΙΟ


Η Τουρκία δεν θα επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία και θα συνεχίσει να εισάγει το φυσικό της αέριο. Ακούς Κούλα, που διατάχτηκες να φέρνεις στους Έλληνες αμερικανικό αέριο σε εξαπλάσια (!) τιμή..;;

Video πάνω απ'το Irpin περιφέρεια Κιέβου, σκηνή σφοδρών μαχών

 Αυταπατάται όποιος ακόμα πιστεύει ότι η Ζελένσκα η χορεύτρια εξακολουθεί να βρίσκεται σε ένα τέτοιο Κίεβο...


Ουκρανία: η μεγάλη χειραγώγηση

 του Thierry Meyssan (Voltaire Net)

Σχόλιο Διόδοτου:  Ο Τ. Μεϋσάν, άλλη μια πένα-γίγας ανά την υφήλιο, παλιός γνώριμος του ιστολογίου μας, μάς ενημερώνει με κριτική διάθεση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πούτιν, ανάμεσα σε 80.000 ανθρώπους, για να γιορτάσουν την επανένωση με την Κριμαία και τον αγώνα κατά των Ουκρανών νεοναζί. Εν τω μεταξύ, στο Κίεβο, κανένα πλήθος δεν βγαίνει στους δρόμους για να υποστηρίζει τον πρόεδρο Ζελένσκι ο οποίος κρύβεται.

Make Nazism Great Again ( Καν’ τε το ναζισμό σπουδαίο ξανά..)

του Pepe Escobar

Σχόλιο Διόδοτου: Το άρθρο του Πέπε (θεός!) τα λέει χύμα και σκληρά για το ποιός είναι ποιός ΑΚΡΙΒΩΣ! Καταγράφεται Παγκόσμια Ιστορία ζωντανά. Πετάει όλη τη Δυτική Νεοταξική Παραπληροφόρηση ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στα σκουπίδια!!! Αυτά γιατί κάνουν πως δεν τα ξέρουν, μέχρι και κάποιοι καλλιτέχνες που λογίζονται ξύπνιοι και πολιτικοποιημένοι αλλά παρόλα αυτά συντάσσονται με το μέρος του βούρκου σαν να πρόκειται για κάποιο αγωνιζόμενο έθνος που τού επιτίθεται ο κακός χίτλερ-Πούτιν ; Τα καθίκια οι καμπαλιστές πάνε να μάς τρελλάνουν  αντιστρέφοντας και διαστρέφοντας τα πάντα, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ να τα καταπιούμε! Εξάλλου την Ουκρανία ήδη την έχουν χάσει.

Η Αυτοκρατορία του Ψεύδους μέσα από κινέζικες γελοιογραφίες


Έδιωξαν τον Καμμένο και το σκύλο του από ταβέρνα..

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

What has happened to Western people?


Πρόβλεψη σοκ από ΟΗΕ: Ετοιμαστείτε για κόλαση - Έρχεται πείνα..

Περισσότερα ΕΔΩ

Να φάω τη γλώσσα μου, αλλά αν γίνει κι αυτό.. μπορεί να θρηνήσουμε Ελληνόπουλα από ρωσικά πυρά. Κούλα μαζέψου..!!!

 Περισσότερα ΕΔΩ

Να τί είπε ο Λαβρόφ μετά από την στιγμή που τον έκοψε η ΕΡΤ


"Το καρναβάλι της ΚΝΟΥΔΟΥ και του Μαξίμου θα το τσακίσουμε!"

Μαλώνουν οι ανθέλληνες για το ποιός είναι καλύτερος προδότης....

 Περισσότερα ΕΔΩ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Τί τις θες μαρή κούλα τις ζωντανές συνδέσεις...;

 ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΓΙΑ 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ'..ΕΠΕΣΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 

Από τους αστροναύτες.. στις μεταμοσχεύσεις...

..ή αλλιώς... «καρφώνονται» από μόνοι τους… ή αλλιώς... «όταν σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου, αυτό δείχνει ότι δεν φοβούνται μήπως ξυπνήσεις»


Την τρώει ο κ@λος της την τουρκίτσα...

 Περισσότερα ΕΔΩ

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΎΛΑ ΠΡΩΤΟΨΆΛΤΙΣΣΑ!

Ε.Υ.Ε. Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία


Λιμός……Η Δύση έσπειρε ανέμους και .. θερίζει αέρα…..!! Ρωσία, Ουκρανία οι μεγαλύτεροι προμηθευτές σιταριού στον κόσμο. Ελέγχουν 77% παγκόσμιων εξαγωγών ηλιελαίου και 1/3 σίτου. Κυριολεκτικά ”απὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς.” Αποκάλυψη 3η σφραγίδα 3ος Ιππότης, Λιμός. Προφητεία Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (†2012) για Τρία Πάσχα. Το ένα Πάσχα του αίματος ( το φετινό) το δεύτερο Πάσχα ( 2023) της πείνας και το τρίτο της Νίκης (Ρωσίας) !

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ERA - Ameno

16 ουκρανικές πόλεις δέχθηκαν 193 ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους κ'βλήματα cruise σε ισάριθμους στρατιωτικούς στόχους

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Λόγος φωτιά του Αλεξάντερ Ντούγκιν σχετικά με τη ρωσική εισβολή

Ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου» και «δολοφόνο δικτάτορα». Κρεμλίνο για τις προσβολές του Μπάιντεν: «Είναι κουρασμένος – Λόγω λήθης κάνει επιθετικές δηλώσεις» 🤣

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΜΒ0ΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒ0ΛΙΑΣΤΩΝ ....

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ ΝΕΦΕΛΙΜ (!!??)


«Λατρεύω αυτούς τους δύο χάρτες. Με γκρι χρώμα είναι οι χώρες που ΔΕΝ έχουν επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία. Η επόμενη εικόνα τα λέει όλα για τη λεγόμενη «διεθνή κοινότητα»!

twitter.com/AndrewMwenda

🔴 ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η ιστορική ομιλία του Πούτιν (18/3/22), για "προδότες και μπάσταρδους" και "πέμπτη φάλαγγα", ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ

Ενδεικτικό πορνοκάναλο της ελλαδικής, που παρουσιάζει ως πατριωτικό ουκρανικό στρατό, αυτούς που πριν λίγα χρόνια ονόμαζε ακροδεξιούς και νεοναζί (βίντεο)


ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΣ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος) 

 ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ